Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, blueakamah είπε

Συμφωνώ . Και ας μην ξεχνάμε χωρίς την 3d fx και τις τεχνολογίες της εποχής No Nvidia, No Honey 

H 3dfx ήταν κορυφή, αλλά έμεινε πίσω...την κατάπιε η nvidia...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mechpanos είπε

H 3dfx ήταν κορυφή, αλλά έμεινε πίσω...την κατάπιε η nvidia...

Δεν την κατάπιε. Την εξαγόρασε και μαζι αγορασε και τις πατεντες της για dual gpu . antialiasing κλπ κλπ . Απο όσο θυμαμαι η 3dfx τότε κατείχε το 80% της αγοράς των καρτών γραφικών της εποχής

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απορώ με αυτά που διαβάζω. Νομίζω δεν έχουμε καταλάβει το επίπεδο της τεχνολογίας που βλέπουμε και λέμε απλά «α το quake 2 τρέχει χάλια, lol nvidia, εμένα μου φαινόταν πιο ωραίο με pixel». Δεν περίμενα να κυκλοφορήσει τόσο σύντομα, πραγματικό επίτευγμα, λογικα με τη βοήθεια AI denoisers, όπως και στα vray, corona, octane οπου βοηθούν στο render time.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, blueakamah είπε

Δεν την κατάπιε. Την εξαγόρασε και μαζι αγορασε και τις πατεντες της για dual gpu . antialiasing κλπ κλπ . Απο όσο θυμαμαι η 3dfx τότε κατείχε το 80% της αγοράς των καρτών γραφικών της εποχής 

Την εξαγόρασε και την απορρόφησε (εξ' ου και κατάπιε), γιατί η 3dfx δεν μπόρεσε να την ανταγωνιστεί... Με τις Voodoo 1 και 2 όντως είχε όχι το 80, και το 100% της gaming αγοράς μπορώ να σου πω, αλλά όταν η Nvidia έβγαλε την TNT η 3dfx με τις σειρές Banshee και Voodoo 3 δεν μπόρεσε να την κοντράρει και να ακολουθήσει...

Το PC με τη Voodoo 2 το πέταξε (μάλλον) η μάνα μου όταν σπούδαζα... :( δεν το βρήκα ποτέ...

Πόοοο τι γερόντια που είμαστε, όμως !!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mechpanos είπε

Την εξαγόρασε και την απορρόφησε (εξ' ου και κατάπιε), γιατί η 3dfx δεν μπόρεσε να την ανταγωνιστεί... Με τις Voodoo 1 και 2 όντως είχε όχι το 80, και το 100% της gaming αγοράς μπορώ να σου πω, αλλά όταν η Nvidia έβγαλε την TNT η 3dfx με τις σειρές Banshee και Voodoo 3 δεν μπόρεσε να την κοντράρει και να ακολουθήσει...

Το PC με τη Voodoo 2 το πέταξε (μάλλον) η μάνα μου όταν σπούδαζα... :( δεν το βρήκα ποτέ...

Πόοοο τι γερόντια που είμαστε, όμως !!!

Μόνο Voodoo 4500 με 32 Megabyte Ram με directx 6.0 και Unreal Tournament ρεεεεε μπουρδελα να σε πονανε τα ματια σου απ τα Hertz , μονο τοτε καταλαβαινες gaming!!!!

Επεξ/σία από blueakamah
Δημοσ.

Φόρος τιμής σε ένα από τα καλύτερα FPS που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ!

Βέβαια τότε αν θυμάστε, ήταν η μετάβαση από τα γραφικά του επεξεργαστή στα γραφικά openGL μέσω της κάρτας γραφικών (θρυλική viper για εμένα) που ήταν πραγματικά χαόδης!

Θα το ξαναβάλω σε πρώτη ευκαιρία  :)

• Like 2
Δημοσ.

Θέλω το unreal με τέτοια rtx γραφικά! Δεν αστειεύομαι, αν βγει κάτι τέτοιο, θα τρέξω αμέσως να πάρω rtx κάρτα!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, RTW4ever είπε

Θέλω το unreal με τέτοια rtx γραφικά! Δεν αστειεύομαι, αν βγει κάτι τέτοιο, θα τρέξω αμέσως να πάρω rtx κάρτα!

Μεχρι να βγει μπορεις μεσω reshade να δοκιμασεις ενα υποτυπωδες path tracing και στο unreal tournament σε οτι καρτα εχεις. 

https://reshade.me/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...