Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Σε κάμερα είναι καλύτερο.

Στον ήχο μπορεί να είναι το ίδιο.

Σε οθόνη καλύτερα να το δεις από κοντά(εγώ πάντως νομίζω είναι καλύτερο).

Το V30 δεν ξέρω αν έχει τετραπλό DAC......

4πλο ειναι και στα δυο απλα αλλαζει το οριο της ωμικης αντιστασης των ακουστικων που μπορουν να υποστηριξει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Ήχο σίγουρα έχει καλό το V30 μιας και είχε συνεργασία η Lg με την B&O. Η συνεργασία κόπηκε αλλά το hardware έμεινε ως DTS. Ως κάμερα νομίζω λόγω της αναβάθμισης της ultrawide του G7 μάλλον είναι καλύτερο από το V30. 

Μέχρι στιγμής σίγουρα κοιτάω 

G7 Thinq, V30, Mi 8, Poco (με παραχώρηση στην καμερα μιας που δεν έχει OIS)

Το Mi8 έχει την καλύτερη κάμερα απο αυτα που είπες.

Αλλά.......

Δεν έχει θύρα ακουστικών ,δεν έχει ραδιόφωνο,δεν είναι αδιάβροχο,δεν έχει καλό βίντεο σε αργή κίνηση,LED με χρώμα δεν έχει μόνο μια άσπρη κουκίδα,δεν παίρνει κάρτα μνήμης,δεν έχει επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας.

Το Poco με Gcam κάνει αρκετά καλή δουλειά αλλά δεν έχει το OIS .....

Επεξ/σία από saruman123
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Το Mi8 έχει την καλύτερη κάμερα απο αυτα που είπες.

Αλλά.......

Δεν έχει θύρα ακουστικών ,δεν έχει ραδιόφωνο,δεν είναι αδιάβροχο,δεν έχει καλό βίντεο σε αργή κίνηση,LED με χρώμα δεν έχει μόνο μια άσπρη κουκίδα,δεν παίρνει κάρτα μνήμης,δεν έχει επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας.

Το Poco με Gcam κάνει αρκετά καλή δουλειά αλλά δεν έχει το OIS .....

Αν το ΜΙ8 εχει ιδια ποιοτητα ηχου με το MI MAX που ειχα ή το Redmi note 5/6 pro που εχω δοκιμασει τοτε φευγει απο την λιστα. Σε αυτον τον τομεα μου λειπει ακομα το G3 που ειχα με Viper4Android που μπορουσες να βγαλεις ηχο χιλιες φορες καλυτερο απο τον ανταγωνισμο αλλα και απο πολυ πιο νεα μοντελα.

3 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Για το p30 lite που είπε πριν ουτε λογως; 

Θεωρείται κορυφαίο στην mid-range κατηγορία με φοβερές κάμερες για τα χρήματα του. 

Δεν θα πηγαινα σε Huawei το προσεχες διαστημα ουτε με σφαιρες, αν ειχε κατασταλαξει η υποθεση και η φουρτουνα τοτε ισως να το εβλεπα με αλλο ματι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GeorgeSmirlis είπε

Αν το ΜΙ8 εχει ιδια ποιοτητα ηχου με το MI MAX που ειχα ή το Redmi note 5/6 pro που εχω δοκιμασει τοτε φευγει απο την λιστα. Σε αυτον τον τομεα μου λειπει ακομα το G3 που ειχα με Viper4Android που μπορουσες να βγαλεις ηχο χιλιες φορες καλυτερο απο τον ανταγωνισμο αλλα και απο πολυ πιο νεα μοντελα.

Δεν θα πηγαινα σε Huawei το προσεχες διαστημα ουτε με σφαιρες, αν ειχε κατασταλαξει η υποθεση και η φουρτουνα τοτε ισως να το εβλεπα με αλλο ματι.

Δεν γνωρίζω για τον ήχο.....

• Like 1
Δημοσ.

Αν την παλεύει με την μικρή μπαταρία καλό είναι.  Εγώ θέλω μπαταρία, θύρα ακουστικών κοιτάω από 4000 και πάνω κινητά.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chios είπε

Αν την παλεύει με την μικρή μπαταρία καλό είναι.  Εγώ θέλω μπαταρία, θύρα ακουστικών κοιτάω από 4000 και πάνω κινητά.

Την μέρα την βγάζει πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...