GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 300 σφιχτα 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Και τα δυο 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; - 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουριο 5) Μέγεθος οθόνης; 6+ 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); SD Καλοδεχουμενη 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ΑΠΟΛΥΤΑ 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Μια μερα να βγαζει 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ΚΑΜΙΑ 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Καμερα, φωτος σε Raw και βιντεο timelapse αλλα και 1080/60. Επισης με ενδιαφερει ηχος στα ακουστικα. Και με βαση τα παραπανω δοκιμασα απο φιλο το LG V30 και εμεινα εκληκτος με την αποδοση απο την 3,5 θυρα των ακουστικων αλλα και τις καμερες του και το ultrawide που δεν παραμορφωνει σχεδον καθολου. Ετσι σιγουρα μια επιλογη μου ειναι το LG V30 αλλα περιμενω και αλλες προτασεις αν υπαρχουν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Βλεπω οτι και το Mi Mix 2s ειναι πολυ δυαντο στην καμερα και με τα updates πηρε tweaks απο το mi mix 3. Απο ελλαδα ομως δεν το βλεπω αμεσα διαθεσιμο, καμια γνωμη?
chios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Τα σχόλια για την μπαταρία δεν είναι και πολύ καλά, αν σε ενδιαφέρει ψάξε το σε βλέπω με έναν φορτιστή αγκαλιά. Θύρα ακουστικών δεν έχει, sd δεν. Δεν βλέπεις και το poco που τα έχει όλα;
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, chios είπε Τα σχόλια για την μπαταρία δεν είναι και πολύ καλά, αν σε ενδιαφέρει ψάξε το σε βλέπω με έναν φορτιστή αγκαλιά. Θύρα ακουστικών δεν έχει, sd δεν. Δεν βλέπεις και το poco που τα έχει όλα; Το ΠΟΚΟ ειναι καλη επιλογη στα 128γβ η αληθεια ειναι αλλα κατι με κραταει πισω και δεν ξερω τι ειναι (ισως ειναι το νοτς).....η καμερα του υποστηριζει 1080/60fps? Παιρνουν συνεχως update οποτε εχω μεινει λιγο πισω. Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από GeorgeSmirlis
kp1 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 300 σφιχτα 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Και τα δυο 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; - 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουριο 5) Μέγεθος οθόνης; 6+ 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); SD Καλοδεχουμενη 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ΑΠΟΛΥΤΑ 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Μια μερα να βγαζει 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ΚΑΜΙΑ 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Καμερα, φωτος σε Raw και βιντεο timelapse αλλα και 1080/60. Επισης με ενδιαφερει ηχος στα ακουστικα. Και με βαση τα παραπανω δοκιμασα απο φιλο το LG V30 και εμεινα εκληκτος με την αποδοση απο την 3,5 θυρα των ακουστικων αλλα και τις καμερες του και το ultrawide που δεν παραμορφωνει σχεδον καθολου. Ετσι σιγουρα μια επιλογη μου ειναι το LG V30 αλλα περιμενω και αλλες προτασεις αν υπαρχουν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Xiaomi mi 8 και είσαι κομπλέ ειδικά το μπλε τα σπάει.. Οτι καλύτερο σε κάμερα μέχρι 300€ 3
stelios18120 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) P30 lite Η κάμερες του (και γενικά το κινητό) δεν παίζονται Για τα χρήματα του είναι το κορυφαίο vfm 👍 Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2019 από stelios18120
GeorgeSmirlis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, kp1 είπε Xiaomi mi 8 και είσαι κομπλέ ειδικά το μπλε τα σπάει.. Οτι καλύτερο σε κάμερα μέχρι 300€ Με παραξενευει που δεν έχει 60fps σε 1080p καταγραφή. Από ποιότητα ήχου σε έξοδο για ακουστικά πως τα πάει? Είναι αρκετά σημαντικό για μένα
chios Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δες το LG v30 αν σε ενδιαφέρει ο ήχος από ακουστικά. Επίσης πολύ καλή τιμή είναι και αυτό https://www.amazon.de/ZTE-Smartphone-interner-Speicher-Frontkamera-Blau/dp/B07GY3NL1P Συνδυάζει τα πάντα, μπαταρία, amoled, sd card, nfc, sd845. ακουστικά δεν έχει θύρα αλλά δίνει καλό ήχο από την type c. Η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή. 1
saruman123 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, GeorgeSmirlis είπε 1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε; 300 σφιχτα 2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; Και τα δυο 3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; - 4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; Καινουριο 5) Μέγεθος οθόνης; 6+ 6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); SD Καλοδεχουμενη 7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; ΑΠΟΛΥΤΑ 8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; Μια μερα να βγαζει 9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; ΚΑΜΙΑ 10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά) Καμερα, φωτος σε Raw και βιντεο timelapse αλλα και 1080/60. Επισης με ενδιαφερει ηχος στα ακουστικα. Και με βαση τα παραπανω δοκιμασα απο φιλο το LG V30 και εμεινα εκληκτος με την αποδοση απο την 3,5 θυρα των ακουστικων αλλα και τις καμερες του και το ultrawide που δεν παραμορφωνει σχεδον καθολου. Ετσι σιγουρα μια επιλογη μου ειναι το LG V30 αλλα περιμενω και αλλες προτασεις αν υπαρχουν. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! http://skyfon.gr/lg-g7-thinq-64gb-platinum-gray?ref=bestprice.gr αν μπορείς... Καλύτερο από το V30. IP-68/MIL-STD 810 προστασία, Ultrabright οθόνη φωτεινότητας εώς και 1000 nits, snapdragon 845, 4/64GB με επεκτάσιμη μνήμη, θύρα ακουστικών με τετραπλό DAC, ράδιο, NFC, διπλή κάμερα με απλό και UltraWide φακό, boombox ηχείο, ασύρματη φόρτιση και USB Type-C θύρα με USB 3.1. Δυο είναι τα αρνητικά μικρή μπαταρία και η καθυστέρηση υποστήριξη των αναβαθμίσεων. 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, saruman123 είπε http://skyfon.gr/lg-g7-thinq-64gb-platinum-gray?ref=bestprice.gr αν μπορείς... Καλύτερο από το V30. IP-68/MIL-STD 810 προστασία, Ultrabright οθόνη φωτεινότητας εώς και 1000 nits, snapdragon 845, 4/64GB με επεκτάσιμη μνήμη, θύρα ακουστικών με τετραπλό DAC, ράδιο, NFC, διπλή κάμερα με απλό και UltraWide φακό, boombox ηχείο, ασύρματη φόρτιση και USB Type-C θύρα με USB 3.1. Δυο είναι τα αρνητικά μικρή μπαταρία και η καθυστέρηση υποστήριξη των αναβαθμίσεων. Να κάνω μία ερώτηση;;; Πέρα του επεξεργαστή σε ποια άλλα θεωρείς ότι το G7 ξεπερνάει το V30; Σε ευχαριστώ!
spetzouras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Καλημέρα. Δες και το Xiaomi Mi 9 SE (Special Edition). Θα το βρεις σε τιμή λίγο κάτω από τα 300 ευρώ. Βέβαια, δεν έχει υποδοχή για ακουστικά.
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, NikosRocknRolla είπε Να κάνω μία ερώτηση;;; Πέρα του επεξεργαστή σε ποια άλλα θεωρείς ότι το G7 ξεπερνάει το V30; Σε ευχαριστώ! Είναι πιο καινούργιο. Είναι πιο ωραίο (αυτό είναι υποκειμενικό). Αλουμίνιο και γιαλί. Έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης(άσχετα αν το V30 έχει Oled). Έχει καλύτερο επεξεργαστή. Έχει led ειδοποιήσεων με χρώμα. Καλύτερα μπροστινή κάμερα. Καλύτερη πίσω κάμερα. Καλύτερο βίντεο σε αργή κίνηση. Βίντεο στα 60fps στην μπροστινή κάμερα. Καλύτερος ήχος (DTS: X Surround Sound). Υποστηρίζει OTG. Έχει android 9(το V30 νομίζω έχει 8). Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από saruman123 1
NikosRocknRolla Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, saruman123 είπε Είναι πιο καινούργιο. Είναι πιο ωραίο (αυτό είναι υποκειμενικό). Αλουμίνιο και γιαλί. Έχει καλύτερη ανάλυση οθόνης(άσχετα αν το V30 έχει Oled). Έχει καλύτερο επεξεργαστή. Έχει led ειδοποιήσεων με χρώμα. Καλύτερα μπροστινή κάμερα. Καλύτερη πίσω κάμερα. Καλύτερο βίντεο σε αργή κίνηση. Βίντεο στα 60fps στην μπροστινή κάμερα. Καλύτερος ήχος (DTS: X Surround Sound). Υποστηρίζει OTG. Έχει android 9(το V30 νομίζω έχει 8). Σε ευχαριστώ πολύ για αυτά που έγραψες! Απλά νόμιζα για οθόνη και ήχο πως έχει καλύτερο στην πράξη το V30. Και σε κάμερα το V30 έχει περισσότερες μοίρες στο wide. Τουλάχιστον ότι μου είπαν τα παιδιά σε διπλανό φόρουμ! Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από NikosRocknRolla
GeorgeSmirlis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, NikosRocknRolla είπε Σε ευχαριστώ πολύ για αυτά που έγραψες! Απλά νόμιζα για οθόνη και ήχο πως έχει καλύτερο στην πράξη το V30. Και σε κάμερα το V30 έχει περισσότερες μοίρες στο wide. Τουλάχιστον ότι μου είπαν τα παιδιά σε διπλανό φόρουμ! Ήχο σίγουρα έχει καλό το V30 μιας και είχε συνεργασία η Lg με την B&O. Η συνεργασία κόπηκε αλλά το hardware έμεινε ως DTS. Ως κάμερα νομίζω λόγω της αναβάθμισης της ultrawide του G7 μάλλον είναι καλύτερο από το V30. Μέχρι στιγμής σίγουρα κοιτάω G7 Thinq, V30, Mi 8, Poco (με παραχώρηση στην καμερα μιας που δεν έχει OIS)
saruman123 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NikosRocknRolla είπε Σε ευχαριστώ πολύ για αυτά που έγραψες! Απλά νόμιζα για οθόνη και ήχο πως έχει καλύτερο στην πράξη το V30. Και σε κάμερα το V30 έχει περισσότερες μοίρες στο wide. Τουλάχιστον ότι μου είπαν τα παιδιά σε διπλανό φόρουμ! Σε κάμερα είναι καλύτερο. Στον ήχο μπορεί να είναι το ίδιο. Σε οθόνη καλύτερα να το δεις από κοντά(εγώ πάντως νομίζω είναι καλύτερο). Το V30 δεν ξέρω αν έχει τετραπλό DAC...... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από saruman123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα