Silverage Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Καλά δεν θα πέσει ποτέ η τιμή του; Ακόμα 40κάτι ευρώ το βρίσκω στα κλειδάδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Silverage είπε Καλά δεν θα πέσει ποτέ η τιμή του; Ακόμα 40κάτι ευρώ το βρίσκω στα κλειδάδικα. Most awarded game of all time,εκλεισε χρονο πριν λιγο καιρο. Ποσο ηθελες να παει δηλαδη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 30 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Most awarded game of all time,εκλεισε χρονο πριν λιγο καιρο. Ποσο ηθελες να παει δηλαδη ? Τουλάχιστον τα μισά θα ήθελα εγώ. Μια φορά το είχε βάλει και ο Γερμανός στα 10€ αλλά εξαφανίστηκε αμέσως. Και επειδή δεν είμαι fan των Souls παιχνιδιών αλλά απλά θέλω να το δοκιμάσω, δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Συμφωνώ, είμαι στην ίδια ακριβώς κατηγορία, καθόλου fan του είδους, αλλά θα ήθελα να το δοκιμάσω, προφανώς όχι για τόσα χρήματα. Δεν σημαίνει πως δεν τα αξίζει ως παιχνίδι, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και όσο το έχω δει σε streams έχει πολύ καλή -καταθλιπτικά καλή- ατμόσφαιρα, αλλά και πάλι... Γενικότερα, βέβαια, έχω ένα θέμα με τις τιμές των παιχνιδιών, ξεφεύγουν πολύ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CarbonFibre Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 3 ώρες πριν, Silverage είπε Καλά δεν θα πέσει ποτέ η τιμή του; Ακόμα 40κάτι ευρώ το βρίσκω στα κλειδάδικα. H From Software γενικά αργεί να ρίξει πολύ την τιμή στα παιχνίδια της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 4 ώρες πριν, Silverage είπε Καλά δεν θα πέσει ποτέ η τιμή του; Ακόμα 40κάτι ευρώ το βρίσκω στα κλειδάδικα. Ειχε παιξει 10αρικο η κουτατη εκδοση απο γερμανο περσι με steam κλειδι κτλ αρκετοι απο το forum προλαβαν και την πηραν. Παρηγγειλα απο τους πρωτους αλλα χωρις λογαριασμο δεν εκανα login δηλαδη στο γερμανο με το account μου και με εγραψαν ποτε δεν προχωρησε. Εκεινη ηταν απο τις καλυτερες προσφορες. Δυσκολα να πεσει σε τιμη παιχνιδι της from οποτε παλι καμια τετοια προσφορα αν πετυχουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spocky Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Ειμαι κι εγω στις 20 ωρες παιχνιδιου περιπου λογω ελλειψης χρονου. To ειχα τσιμπησει απο Γερμανο στα 10 ευρω. Τα souls ειναι τα αγαπημενα μου παιχνιδια και δυστυχως δεν μου αρεσε το ιδιο και το elden ring κυριως λογω του open-world. Προτιμουσα την τελεια για μενα γραμμικοτητα των souls. Βεβαια μπορει να ειμαι και προκατειλημμένος λογω του stuttering που τρωω καθε 5 λεπτα και ειδικα σε boss εχει γινει unplayable τελειως. Επισης (αν και ειμαι πολυ αρχη ακομα) μου φαινεται αρκετα πιο ευκολο απο τα προηγουμενα. Και επιτελους βαλτε ενα quest log. Δλδ ημαρτον πρεπει να θυμαμαι τι μου ειχαν πει 100 npcs και να παιζω κρυφτουλι για το που πηγαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) Πιστευετε αξιζει περισσοτερο σε PC Η σε Xbox series X να το παρω? (προσπαθειστε να ειστε αντικειμενικοι ) Pc με 5800X3D και 5700XT, σε 32" 1440p 75hz ηχεια 2.0 xbox 55" oled 120hz και ηχεια 5.1.2 dolby atmos. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από Ntinaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dolph Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Το έπαιξα πάνω από 25 ώρες στο PS5 και παρέμεινα στο 1%. Τα παράτησα. Δεν αντέχω να δίνω τόσο χρόνο από τη ζωή μου και η εξέλιξη να είναι τόσο αργή. Να πω, πάντως, ότι ο κόσμος που έχουν φτιάξει είναι εντυπωσιακός. Όποιος δεν έχει θέμα χρόνου και του αρέσει η (πολύ) αργή εξέλιξη, θα το χαρεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
screaming_trees Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Μαλλον κάτι έκανες λάθος, με 25 ώρες στο 1%...δεν ειναι και τόσο μεγάλο παιχνίδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 10 minutes ago, screaming_trees said: Μαλλον κάτι έκανες λάθος, με 25 ώρες στο 1%...δεν ειναι και τόσο μεγάλο παιχνίδι Εννοεί 25 ώρες βρωμόξυλο. "Έφαγα, αλλά μου έδωσαν κιόλας..." 😀🙃😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, dolph είπε Το έπαιξα πάνω από 25 ώρες στο PS5 και παρέμεινα στο 1%. Από το Chapel of Anticipation βγήκες καθόλου να δεις τι παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 11 ώρες πριν, Ntinaras είπε Πιστευετε αξιζει περισσοτερο σε PC Η σε Xbox series X να το παρω? (προσπαθειστε να ειστε αντικειμενικοι ) Pc με 5800X3D και 5700XT, σε 32" 1440p 75hz ηχεια 2.0 xbox 55" oled 120hz και ηχεια 5.1.2 dolby atmos. Επειδή παίζει στα 60 κλειδωμένο και λόγω μεγάλης οθόνης και dolby atmos ηχοσυστήματος καλύτερα στον καναπέ με το χειριστήριο και το XsX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user2163 Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Στις 9/5/2023 στις 8:32 ΠΜ, Silverage είπε Καλά δεν θα πέσει ποτέ η τιμή του; Ακόμα 40κάτι ευρώ το βρίσκω στα κλειδάδικα. Και εγώ αυτό περιμένω, το κοιτάω συχνά μέσα από το gg.deals, γενικά η fromsoftware αργεί να ρίξει τιμές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Όσοι περιμένετε να πέσει η τιμή σημαντικά για να το παίξετε, προβλέπω να περιμένετε πολύ ακόμα. Για του λόγου το αληθές ρίχτε μία ματιά στο Sekiro και πόσο κοστίζει από κλειδάδικα τη σήμερον ημέρα (PC version) με ημερομηνία κυκλοφορίας το 2019 παρακαλώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα