teomaniacos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 καλημερα στην ομαδα ξερω οτι μπορει να ακουστει καπως αλλα ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! εννοειται οτι ειναι το παιχνιδι της χρονιας και και και ολοι ξερουμε. το θεμα ειναι ... γιατι ειναι τοσο δυσκολο ; εννοω οτι σιγουρα δεν ειναι για ολους. και το λεω λαμβανοντας υποψιν την αποτυχημενη μου προσπαθεια να παιξω. σιγουρα παντως περναω καλα βλεποντας τους twichers να σφαγιαζονται ...και αυτον το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κοσμο του παιχνιδιου!
skiabox Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, teomaniacos είπε καλημερα στην ομαδα ξερω οτι μπορει να ακουστει καπως αλλα ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! εννοειται οτι ειναι το παιχνιδι της χρονιας και και και ολοι ξερουμε. το θεμα ειναι ... γιατι ειναι τοσο δυσκολο ; εννοω οτι σιγουρα δεν ειναι για ολους. και το λεω λαμβανοντας υποψιν την αποτυχημενη μου προσπαθεια να παιξω. σιγουρα παντως περναω καλα βλεποντας τους twichers να σφαγιαζονται ...και αυτον το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κοσμο του παιχνιδιου! Φίλε εγώ στην αρχή ήμουν ο μεγαλύτερος hater, γιατί σαν casual gamer που είμαι, συναντούσα στην αρχή τον ιππότη και έχανα εύκολα. Μετά όμως βρήκα άλλα δύο παλικάρια για co-op και με συντρόφευσε έναν ολόκληρο χειμώνα το παιχνίδι. Εννοείται ότι το τελείωσα και χτύπησα 150 ώρες. Οπότε είναι για όλους αρκεί να έχεις υπομονή και να μην το δεις γραμμικά. Δηλαδή τον πρώτο ιππότη θα γυρίσεις να τον αντιμετωπίσεις μετά από κανένα μήνα όταν φτάσεις level 80. Τους casual gamers δηλαδή πιο πολύ αυτό το πράγμα θα τους μπερδεύει, το ότι δηλαδή πρέπει από την αρχή να αποφεύγουν συγκεκριμμένους αντιπάλους. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2023 από skiabox 1
teomaniacos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, skiabox είπε Φίλε εγώ στην αρχή ήμουν ο μεγαλύτερος hater, γιατί σαν casual gamer που είμαι, συναντούσα στην αρχή τον ιππότη και έχανα εύκολα. Μετά όμως βρήκα άλλα δύο παλικάρια για co-op και με συντρόφευσε έναν ολόκληρο χειμώνα το παιχνίδι. Εννοείται ότι το τελείωσα και χτύπησα 150 ώρες. Οπότε είναι για όλους αρκεί να έχεις υπομονή και να μην το δεις γραμμικά. Δηλαδή τον πρώτο ιππότη θα γυρίσεις να τον αντιμετωπίσεις μετά από κανένα μήνα όταν φτάσεις level 80. Τους casual gamers δηλαδή πιο πολύ αυτό το πράγμα θα τους μπερδεύει, το ότι δηλαδή πρέπει από την αρχή να αποφεύγουν συγκεκριμμένους αντιπάλους. μαλιστα εννοειται οτι εχω καταλαβει 2-3 πραγματα απο τις ατελειωτες ωρες που βλεπω να παιζουν στο twich αλλα σιγουρα αλλο να παιζεις και αλλο να βλεπεις...πρεπει να το ξεκινησω ... αφου πρωτα χρεμετίσω κοσμο και πω οτι ειμαι εκτος χωρας για να μην με ψαχνουν
nickk0kkav Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, skiabox είπε Τους casual gamers δηλαδή πιο πολύ αυτό το πράγμα θα τους μπερδεύει, το ότι δηλαδή πρέπει από την αρχή να αποφεύγουν συγκεκριμμένους αντιπάλους. Αυτο πολυ βασικο. Επιπλεον ενα ακομα πραγμα που δε καταλαβαινουν οι περισσοτεροι νεοι παικτες ειναι οτι δεν χρειαζεται σε καθε επιπεδο να φας ΟΛΟΥΣ τους εχθρους . Αλλους τους τρως και αλλους τους αποφευγεις . Ετσι ειναι σχεδιασμενο το παιχνιδι
teomaniacos Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Αυτο πολυ βασικο. Επιπλεον ενα ακομα πραγμα που δε καταλαβαινουν οι περισσοτεροι νεοι παικτες ειναι οτι δεν χρειαζεται σε καθε επιπεδο να φας ΟΛΟΥΣ τους εχθρους . Αλλους τους τρως και αλλους τους αποφευγεις . Ετσι ειναι σχεδιασμενο το παιχνιδι ναι κοιτα ετσι ειναι η φυση του παιχνιδιου ... οταν ηταν GoW vs elder συγκρινανε την μερα με την νυχτα στο θεμα το ποσο σε βοηθαει το καθε παιχνιδι προσωπικα εχοντα παιξει το GoW μπορω να πω οτι εννοειται οτι σε βοηθαει σε βαθμο Αΐδιας ενω το Elder σε περνει σε πεταει μεσα και σου λεει "καλη τυχη"...βασικα σου λεει "YOU DIED" και στο λεει πολλες φορες xD 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μέσα στον ένα χρόνο από το release 8.9 δισεκατομμύρια θάνατοι. ELDEN RING Stats Reveal the Game's most-attempted bosses, most popular spells and more 1
Sarandis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Έτοιμος να φάω φωτορεαλιστικό ξύλο. Edit, μπορεί και όχι, στο moonlight altar ήταν unplayble με 2080ti@1440p Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2023 από Sarandis 1
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Sarandis είπε Έτοιμος να φάω φωτορεαλιστικό ξύλο. Edit, μπορεί και όχι, στο moonlight altar ήταν unplayble με 2080ti@1440p yashh! Elden Ring update adds ray tracing for PC, PS5, Xbox Series X άντε και το περίμενα αυτό το patch πως και πως για να το ξαναπιάσω! Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από xtrmsnpr
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Τόσα fps για άσχημα imho soft shadows και ελαφρώς καλύτερο AO?! Επίσης άμα θες να μετρήσεις fps το κάνει στην γέφυρα στο Bellum Church και σίγουρα όχι με cap.
jimtriol Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 19/3/2023 στις 9:27 ΠΜ, teomaniacos είπε καλημερα στην ομαδα ξερω οτι μπορει να ακουστει καπως αλλα ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! εννοειται οτι ειναι το παιχνιδι της χρονιας και και και ολοι ξερουμε. το θεμα ειναι ... γιατι ειναι τοσο δυσκολο ; εννοω οτι σιγουρα δεν ειναι για ολους. και το λεω λαμβανοντας υποψιν την αποτυχημενη μου προσπαθεια να παιξω. σιγουρα παντως περναω καλα βλεποντας τους twichers να σφαγιαζονται ...και αυτον το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ κοσμο του παιχνιδιου! Είναι γιατί δεν είχες επαφή με αυτού του στυλ τα παιχνίδια..Από τη μέρα που έπαιξα το Σεκιρο και κόλλησα,που για να το βγάλεις πρέπει να γίνεις κανονικός shinobi καταστράφηκα ως gamer .Τώρα όλα μου φαίνονται βόλτα στο πάρκο,το Elden είναι το πιο casual της Fromsoft πάντως.Ολοι βγαίνουν και 5 level να είσαι πχ , πρέπει όμως να είσαι αλάνθαστος.Απλως το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις πολύ πιο εύκολο αφού ανεβάσεις κάποια level και έρθεις overpowered. Και πάλι θέλει τακτική και προσοχή βεβαια .Έτσι ήμουν και εγώ όταν έπαιξα πρώτη φορά το Ds 3.Ελεγα τι είναι αυτά ;Είναι δυνατόν .Όταν το τερμάτισα έπαιξα και τα άλλα Ds και σκέφτηκα πλέον είμαι veteran και αποφάσισα να συνεχίσω με Σεκιρο .Αμ δε,νέο σοκ ,μόλις το βγαλα.,το έκανα 100% ολοκληρώθηκα πλέον ,😀. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από jimtriol
teomaniacos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Στις 24/3/2023 στις 12:47 ΜΜ, jimtriol είπε Είναι γιατί δεν είχες επαφή με αυτού του στυλ τα παιχνίδια..Από τη μέρα που έπαιξα το Σεκιρο και κόλλησα,που για να το βγάλεις πρέπει να γίνεις κανονικός shinobi καταστράφηκα ως gamer .Τώρα όλα μου φαίνονται βόλτα στο πάρκο,το Elden είναι το πιο casual της Fromsoft πάντως.Ολοι βγαίνουν και 5 level να είσαι πχ , πρέπει όμως να είσαι αλάνθαστος.Απλως το παιχνίδι σου δίνει τη δυνατότητα να το κάνεις πολύ πιο εύκολο αφού ανεβάσεις κάποια level και έρθεις overpowered. Και πάλι θέλει τακτική και προσοχή βεβαια .Έτσι ήμουν και εγώ όταν έπαιξα πρώτη φορά το Ds 3.Ελεγα τι είναι αυτά ;Είναι δυνατόν .Όταν το τερμάτισα έπαιξα και τα άλλα Ds και σκέφτηκα πλέον είμαι veteran και αποφάσισα να συνεχίσω με Σεκιρο .Αμ δε,νέο σοκ ,μόλις το βγαλα.,το έκανα 100% ολοκληρώθηκα πλέον ,😀. καταλαβαινω τι θες να πεις....εγω απο την αλλη δεν ειχα ποτε επαφη με soulslike παιχνιδια...οποτε γιαυτο ρωταω αν αξιζει η προσπαθεια...στο τελος της μερας που λενε ειναι και προσωπικα γουστα του καθενος....βλέποντας το και αυτο και το wo long καταλαβα οτι ειναι Δυσκολα αλλα γενικα δεν ειμαι για πολλα πολλα.. τωρα ενας φιλος θελει να παρουμε να το δοκιμασουμε σε co-op (το wo long_) ...νομιζω ειναι στην ιδια μοιρα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα