Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

του έδωσα χθες με τα χιόνια μια 2η προσπάθεια. πήγα και βρήκα ένα τελεπορτ σε ένα πολύ κακό dungeon που είχε 2 διαδρομές. 

η μία απάνου σε κάτι μαγο-κερατάδες σε ένα ορυχείο και η άλλη σε μια παραλία με κάτι παγιδο-κερατάδες group gang-bang-ambush.

επισης δε με άφηνε να κάνω spawn σε άλλα σημεία προηγούμενα όπως π.χ. οι αρχικές περιοχές. τις είχε όλες κλειδωμένες.

γενικά τι σκατά κάνω τόσο λάθος σε αυτό το καρκινοgame που ενώ σχεδιαστικά μουσικά ατμοσφαιρικά με έχει κερδίσει, το βρίσκω τόσο σκατένιο στη δυσκολία και θέλω να παίξω ήρεμα χωρίς τις παπαριές του;

σορυ για το ραντ αλλά με κούρασε αφάνταστα να χάνω ώρες και να καταλήγω demoralized.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 minutes ago, greekfragma said:

του έδωσα χθες με τα χιόνια μια 2η προσπάθεια. πήγα και βρήκα ένα τελεπορτ σε ένα πολύ κακό dungeon που είχε 2 διαδρομές. 

η μία απάνου σε κάτι μαγο-κερατάδες σε ένα ορυχείο και η άλλη σε μια παραλία με κάτι παγιδο-κερατάδες group gang-bang-ambush.

επισης δε με άφηνε να κάνω spawn σε άλλα σημεία προηγούμενα όπως π.χ. οι αρχικές περιοχές. τις είχε όλες κλειδωμένες.

γενικά τι σκατά κάνω τόσο λάθος σε αυτό το καρκινοgame που ενώ σχεδιαστικά μουσικά ατμοσφαιρικά με έχει κερδίσει, το βρίσκω τόσο σκατένιο στη δυσκολία και θέλω να παίξω ήρεμα χωρίς τις παπαριές του;

σορυ για το ραντ αλλά με κούρασε αφάνταστα να χάνω ώρες και να καταλήγω demoralized.

Το σεντούκι αυτό είναι παγίδα. Σε πάει σε περιοχή που κανονικά δεν θα έπρεπε να είσαι. 

Αν δεις κάποιο βιντεακι υπάρχει τρόπος να βγεις από εκεί πολύ γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να μπλεχτείς με εχθρούς. 

Γενικά δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να δεις και κάποιον οδηγό για ξεκίνημα ώστε να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή σου. 

• Like 1

5 minutes ago, NickTG said:

Το σεντούκι αυτό είναι παγίδα. Σε πάει σε περιοχή που κανονικά δεν θα έπρεπε να είσαι. 

Αν δεις κάποιο βιντεακι υπάρχει τρόπος να βγεις από εκεί πολύ γρήγορα χωρίς να χρειαστεί να μπλεχτείς με εχθρούς. 

Γενικά δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να δεις και κάποιον οδηγό για ξεκίνημα ώστε να κάνεις πιο εύκολη τη ζωή σου. 

έχεις να λινκάρεις 2-3 βιντεο με χρήσιμα πράγματα χωρίς σπόηλερ;

ξέρω οτι κυκλοφορεί πολύ υλικό στο τουμπι αλλά προτιμώ να μη χαλάσω τη μαγεία της ιστορίας.

9 ώρες πριν, greekfragma είπε

έχεις να λινκάρεις 2-3 βιντεο με χρήσιμα πράγματα χωρίς σπόηλερ;

ξέρω οτι κυκλοφορεί πολύ υλικό στο τουμπι αλλά προτιμώ να μη χαλάσω τη μαγεία της ιστορίας.

Απλα τρεξε προς την εξοδο,με το που βγεις απτο dungeon σε ανοιχτο περιβαλλον,απλα κανεις teleport απτο map σε καποια αρχικη περιοχη

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, greekfragma είπε

Καλύτερα να το αφήσεις τότε το game άμα τόσο εύκολα σε κούρασε. Έχει πολλά παρόμοια σημεία που η δυσκολία ανεβαίνει και το game είναι τεράστιο.

Προσωπικά θα σου πρότεινα να αφιερώσεις κάποιες ώρες σε farming ώστε να level up αρκετά. Φυσικά έτσι θα κανεις unbalance την εμπειρία του game, αλλα τουλάχιστον δεν θα πεθαίνεις με δυο μπάτσες κάθε τρεις και λίγο.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, greekfragma είπε

Είναι μέχρι να ανέβει κάποια levels ο χαρακτήρας σου. Θα δεις ότι με αυτό τον τρόπο στην πορεία το παιχνίδι θα γίνει πολύ πιο βατό (ποτέ όμως εύκολο). Η αρχή είναι πολύ δύσκολη αν πας με τη λογική ότι μπορείς να ξαπλώσεις κάτω τον οποιοδήποτε με minimum effort. Πρέπει να διαλέξεις τις μάχες σου. Αν σε κάποια περιοχή σε κάνουν one-shot kill, τότε σημαίνει ότι αυτή η περιοχή είναι για αργότερα.

Όπως είπε και ο @{TDi}Dj2k..infc πρέπει να δυναμώσεις λίγο με level up. Που και με αυτό όμως μπορείς να κάνεις καταστροφικές επιλογές αν δεν ξέρεις που να δώσεις τους πόντους ανάλογα με το class που έχεις επιλέξει. Προτιμάς ασπίδα και μάχες σώμα με σώμα? Προτιμάς να είσαι ranged και να κρατάς απόσταση με βέλη? Προτιμάς ξόρκια με area effects? Κάθε πόντος πρέπει να πάει στο ανάλογο skill μιας και δεν μπορείς να φτιάξεις χαρακτήρα που να τα κάνει όλα αυτά μαζί... Συμβουλέψου λοιπόν έναν οδηγό για το πως να στήσεις σωστά τον χαρακτήρα σου σύμφωνα με το στυλ που θες να παίξεις και δεν θα το μετανιώσεις.

Τέλος πρέπει να αποδεχτείς το γεγονός ότι θα υπάρχουν και τα σημεία με πολύ μεγάλη δυσκολία όσο δυνατός και να είναι ο χαρακτήρας σου. Αν δεν μπορείς να κάνεις peace με αυτό, τότε μάλλον το Elden Ring δεν είναι για σένα.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2

Καλο το leveling αλλα βαρετο στην αρχη εως αγγαρια . Για εμενα πιο σημαντικο ειναι να μαθεις να παιζεις με ασπιδα και ενα συγκεκριμενο οπλο οποιο σε βολευει καλυτερα . Μαθε το timing και την εμβελεια του οπλου . Αφου δυσκολευεσαι ασε τα κατανα κτλ πηγαινε και κατι πιο αργο και με εμβελεια . Πανω η ασπιδα στο κενο χτυπας . Εκει υπομονη βλεπεις που προλαβαινεις και που τις τρως. Υπολογιζεις την αποσταση κ ποτε σε περνει να πας για δευτερο χτυπημα και ποτε οχι .

Υπαρχει πολυ εντονο  trial & error .

Αμα δε σου αρεσει το αφηνεις κ πας παρακατω . Ναι το leveling θα σε αφησει να πας δυο βηματα μετ αλλα θα κολλησεις πιο μετα . Και αμα δεν το ευχαριστιεσαι δεν εχει νοημα.

Υπαρχουν παικτες βεβαια που τελειωσαν στα 180lvl ενω πχ αλλοι τελειωσαμε το ng+ με λιγοτερα . Αν το ευχαριστιεσαι καλα κανεις , αν το θεωρεις αγγαρια αλλα προχωρας απο πεισμα ... ε δεν εχει νοημα 

Εξαιρεση : Αν δεις οπλο που σου αρεσει κ νομιζεις οτι θα βολεψει αλλα δεν εχεις τα stats (για λιγο ) ! Εκει προφανως μαζευεις level . 

Προφανως βεβαια οπως ειπαν κ οι φιλοι πιο πανω αν δεις οτι εκεινοι σε εχουν για 1-2 χιτ αλλα εσυ θες 30 για να τους ριξεις  απλα φευγεις για αλλου ! 

• Like 2

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

δοκίμασα 2 close combat ένα dual wield και ένα sword shield. 

μάλλον θα κοιτάξω και ένα bow build μπας και λεβελάρω τουλάχιστον για αρχή πιο stealth γιατί τo close combat parry μου φάνηκε ψιλομανίκι.

γενικά σα παιχνίδι είναι απαιτητικό και δεν είμαι τόσο fan. προτιμώ τα hack n slash και στο συγκεκριμένο δυσκολεύομαι γιατί βλέπω οτι θέλει gamepad που δε διαθέτω.

έχω μπει στο πνεύμα οτι δεν είναι όλα για ξύλο και είναι προτιμότερο να αποφεύγεις τα δύσκολα, αλλά καμιά φορά θες απλά να ρολάρεις χωρίς να σπάσεις το κεφάλι σου σε διαδρομές και εναλλακτικούς δρόμους.

όπως είπα και σε παλιότερο ποστ πρέπει να άρχισε να δείχνει τα χρόνια της η gaming διάθεση μου σε επίπεδο ενασχόλησης. i am too old for this sht.

μπορεί να μου τη βαράει αλλά είναι μια πραγματικότητα. απλά δε περίμενα οτι ο developer θα πει δε βάζω επίπεδο δυσκολίας και πάρτο έτσι όπως είναι και δε με νοιάζει τι τύπου gamer είσαι.

είδα λίγο και κάποια cheats αλλά ποτέ δεν έπαιξα με cheats  για να τα χρησιμοποιήσω τώρα. τα guides καλοδεχούμενα αλλά ως εκεί.

τελος παντων....θα δειξει το μέλλον ανάλογα το καιρό όσο θα κρατάει ο χειμώνας και τις διαθέσιμες ώρες ριλαξ στο σπίτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, greekfragma είπε

απλά δε περίμενα οτι ο developer θα πει δε βάζω επίπεδο δυσκολίας και πάρτο έτσι όπως είναι και δε με νοιάζει τι τύπου gamer είσαι.

Ο συγκεκριμένος developer ποτε δεν έβαλε difficulty settings σε κανένα από τα games τους και φημίζονται για hardcore games, βασικά είναι ο βασιλείας του hardcore game στο tripleA epic fantasy, οποτε δεν είναι θέμα του developer.

Ισα ισα, αυτό είναι το πιο εύκολο και new player friendly game που έχουν βγάλει ποτε. Στην τελικά άμα ντε και καλά θες να easy mode βάλε τα cheats που ανέφερες με το ρίσκο να φας κάνα ban. Ίσως να μην έχεις θέμα offline.

Μια άλλη επιλογή είναι να παίξεις με μαγεία, που δεν απαιτεί πολλά από τον player. Θα μπορούσες επίσης να δεις κάνα guide που λέει πως να βρείς πολύ δυνατά αντικείμενα από την αρχή του game. Ναι θα γίνει unbalanced, αλλα τουλάχιστον θα είναι legit.

Απλά να ξέρεις ότι το game θα χάσει το νόημα του (με cheats) και δεν θα νιώσεις ποτε αυτό το αίσθημα του accomplishment που σου προσφέρουν τέτοια games κάθε φορα που καταφέρνεις κάτι. Still, όπως την βρίσκει ο καθένας. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2

@greekfragma

Εχω τερματισει ολα τα souls χωρις να κανω ποτε parry. Αυτο ενα μερος της μαγειας του παιχνιδιου μπορεις να πετυχεις με πολλους τροπους . (Για αυτο κ στο sekiro δε πηγα κ πολυ μακρια βεβαια :P) . Τωρα για dual wield , οχι αστο για new game plus αν πας πολυ πιο απαιτητικο . Το bow ειναι καλη σκεψη ομως . 

Θα μπορουσες να δοκιμασεις κ two handed / rolls αλλα με ασπιδα ειναι  πιο ευκολο να μαθεις 

• Like 1

Ούτε εγώ έχω ασχοληθεί ποτέ με parrying σε souls (αν και κατάφερα να τελειώσω το Sekiro).

Παίζω πάντα ως knight με ασπίδα/σπαθί και strength build. Όπως είπαν τα παιδιά, ψηλά η ασπίδα, υπομονή και επίθεση μόνο όταν βρω άνοιγμα. Dodge roll όταν βλέπω ότι έρχεται μεγάλο χτύπημα. Και ειδικά στα bosses μεγάλου μεγέθους πάντα προσπαθώ να βρίσκομαι αγκαζέ κοντά τους με συνεχή περιστροφική κίνηση. Ποτέ ακίνητος face to face ή σε μεγάλη απόσταση.

Κάθε ένας όμως έχει τον τρόπο του. Νομίζω αυτό είναι και ένα από τα ατού της σειράς (εκτός του Sekiro πάλι που το fighting style είναι πολύ συγκεκριμένο και μονόδρομος).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...