Zus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Spoiler Αυτό εδώ το βίντεο μου θύμισε την δική μου περίπτωση Spoiler στον Godskin Apostle στο Divine Tower of Caelid που κάθε φορά που πέθαινα μετά τη grace υπήρχε ένας φύλαρχος εκεί που τον έκανα skip. Μόλις έμπαινα στο boss fight, αν έμενα κοντά στην είσοδο με κοπανούσε μέσα από το Fog. Αν άνοιγα summon, το summon έκανε focus στον φύλαρχο έξω από το δωμάτιο. Μιλάμε για παράνοια... Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Charismo είπε Καλά το Haligtree νομίζω πως δεν αποτελεί καλό παράδειγμα για να κρίνεις αν το build είναι ικανό, γιατί είναι σε άλλο επίπεδο από το υπόλοιπο Game σαν area. Όλοι οι normal εχθροί του είναι πιο δυνατοί και από κάποια minibosses άλλων περιοχών. Οι περισσότεροι τρέχοντας το βγάλαμε. Εγώ που είμαι λίγο ανώμαλος το Halingtree το καταευχαριστήθηκα.😁 Και ας είχε σατανικά parts. Εκεί που έριξα καντήλια ήταν στο consecrated που ήθελα να εξερευνήσω κάθε σπιθαμή του fog part (ειδικά η περιοχή με τον red wolf είναι απάλευτη). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, ilos είπε Εγώ που είμαι λίγο ανώμαλος το Halingtree το καταευχαριστήθηκα.😁 Και ας είχε σατανικά parts. Εκεί που έριξα καντήλια ήταν στο consecrated που ήθελα να εξερευνήσω κάθε σπιθαμή του fog part (ειδικά η περιοχή με τον red wolf είναι απάλευτη). Πες τα, κόντεψε να καεί η GPU από την ασπρίλα και έγιναν τα νεύρα μας νερό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Το τελειωσα προχτες στις 130 ωρες κανοντας σχεδον τα παντα,χανοντας μονο μερικα npc questline οπως ειναι λογικο. Δυσκολοτερο boss η Malenia,επαιζα κανα δυωρο σερι αλλα τελικα τετελεσθαι. Ρε Το παιχνιδι ειναι ανετο 10αρακι,νομιζω το καλυτερο single player experience της From. -Απιθανο world design,αξιζει να εξερευνησεις σχεδον καθε τετραγωνικο. Παθαινεις πλακα με το scope του παιχνιδιου,στην αρχη ουτε που το φανταζεσαι - Το καλυτερο combat iteration της Souls formula. Παρολο που επαιξα pure strength,ακομα και το να παιξεις μαγο η cleric φαινεται το κατι αλλο. Μεχρι και pure archer φαινεται viable πλεον.Τεραστια ποικιλια σε gameplay styles και builds -Σε challenge αν εξαιρεσεις την Malenia,ειναι απτα πιο forgiving παιχνιδια της From. Θα εχεις deaths,αλλα δεν τρεχει και τπτ Στα αρνητικα,λιγο nitpicking,το soundtrack εχει καποια καλα κομματια,αλλα εμφανως κατωτερο απο DS3 η Bloodborne ας πουμε -Τα dungeons λιγο επαναλαμβανομενα -Πληθωρα bosses με αρκετα αδιαφορα,καποια πολυ ωραια. Αρκετο reuse ωστοσο Γενικα δικαιωνει το praise απο τυπο και παιχτες,καθως δειχνει και τον δρομο στο πως να φτιαχνεις πραγματικα ενδιαφερον open world παιχνιδι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Τελος και με 100% τα achievements σε κατι λιγοτερο απο 110 ωρες κ level περιπου 150 . Δεν ειμαι ομως ετοιμος ψυχολογικα να αφησω το παιχνιδι θα κανω πρωτα μερικα ακομα npc quests , θα ψαξω λιγο τι αντικειμενα δεν βρηκα κ μετα Σχετικα με τη τελευταια περιοχη στο τελος (μη το δειτε αν δε το εχετε τερματισει) Spoiler Νικαω μετα απο επικη μαχη τον 1st elden lord περνω runes για 2 level παρα κατι . Κανω 1 level up κανω back up τα saves για να δω τα endings κ να ξεκλειδωσω τα achivements κ προχωραω με 140000 + runes στο χερι . Προχωραω ... βγαινει ο radagon wtf people νομιζα οτι τελειωσε, τον περναω με τη πρωτη λεω παλι καλα ...βγαινει elden beast χανω επαναφερω τα saves κριμα ηταν να χασω 1lvl ετσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Απίστευτη δουλειά! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2022 Πιστεύω σιγά σιγά θα πρέπει να σταματήσω να παίζω άλλο το game.😁 Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Το ειδα μια μερα μετα , αλλα ωραιο https://www.pcgamesn.com/elden-ring/2-delayed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 17 ώρες πριν, ilos είπε Πιστεύω σιγά σιγά θα πρέπει να σταματήσω να παίζω άλλο το game.😁 Απόκρυψη περιεχομένων Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έλα ζηλιάρη ο Ricardo δε μασάει τίποτα λέμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, ilos είπε Έλα ζηλιάρη ο Ricardo δε μασάει τίποτα λέμε. Κλαίω με δάκρυα. Φοράς λουλούδια στα μαλλιά, βρακί, στο ένα χέρι γκοργκοντζόλα και στο άλλο ένα καπάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 22 ώρες πριν, ilos είπε Έλα ζηλιάρη ο Ricardo δε μασάει τίποτα λέμε. Έχω την αίσθηση ότι έχεις παραπαίξει Sekiro. Τώρα καταλαβαίνω πώς βγάζουν κάποιοι τόσο εύκολα parries στο Elden Ring. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 44 λεπτά πριν, Zus είπε Έχω την αίσθηση ότι έχεις παραπαίξει Sekiro. Τώρα καταλαβαίνω πώς βγάζουν κάποιοι τόσο εύκολα parries στο Elden Ring. Μια φορά το έχω παίξει αλλά 100%. Δεν αντέχω 2η ειλικρινά πια.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα