Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

17 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Γνώμη μου είναι ότι προσπαθεί να το παίξει δυτικό με την βοήθεια του Martin, αλλα άμα κοιτάξεις πίσω από το πέπλο πιο ανατολικό πεθαίνεις. :P

Ναι, είναι προφανές ότι προσπάθησαν να προσελκύσουν περισσότερους fans από τη Δύση, αλλά η συνταγή είναι η ίδια που ήταν πάντα.

Όχι ότι με χαλάει. Γουστάρω τις επιρροές που είχαν πάντα από Anime και Ασιατικό Folklore.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ok είναι απαλευτο το game online, παντού bloodstains, phantoms και καθυστερημένα μηνύματα. Έχει μηνύματα μέχρι και στα items και πόρτες ώστε να block το interaction. Ποσο χαζό είναι να μην μπορείς να τα κλείσεις? 🤬

41 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ok είναι απαλευτο το game online, παντού bloodstains, phantoms και καθυστερημένα μηνύματα. Έχει μηνύματα μέχρι και στα items και πόρτες ώστε να block το interaction. Ποσο χαζό είναι να μην μπορείς να τα κλείσεις? 🤬

Μηηηηηηη γκρινιάζεις! Κάνε αριστερά/δεξιά το βελάκι και θα πας στο interaction με την εντολή.

Αχ έπιασα δουλειά και ο χρόνος μου μειώθηκε απίστευτα για να παίξω παιχνίδια και θέλω απλώς να μπω να ρίξω τα 12 ώρα που έριχνα και δε γίνεται 😝, τουλάχιστον θα πάρω υπολογιστή έτσι.

17 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Μηηηηηηη γκρινιάζεις! Κάνε αριστερά/δεξιά το βελάκι και θα πας στο interaction με την εντολή.

Πλακα μου κανεις τώρα έτσι?! :P Σε πιο σημείο είσαι να έρθω να σου block τα πάντα?! :D

Εκεί με τις χερουκλες που σου κάνουν κωλοδάχτυλα με μαγείες έφτασα!😛

30 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Πλακα μου κανεις τώρα έτσι?! :P Σε πιο σημείο είσαι να έρθω να σου block τα πάντα?! :D

12 ώρες πριν, Charismo είπε

Ναι, είναι προφανές ότι προσπάθησαν να προσελκύσουν περισσότερους fans από τη Δύση, αλλά η συνταγή είναι η ίδια που ήταν πάντα.

Όχι ότι με χαλάει. Γουστάρω τις επιρροές που είχαν πάντα από Anime και Ασιατικό Folklore.

Η μεγαλυτερη επιρροη ειναι ξεκαθαρα το manga Beserk κ αυτο στο elden ring ειναι πιο εντονο απο ποτε . Το τεραστιο δεντρο, ολη caelid , το τεραστιο σπαθι (greatsword  υπαρχει απο το demons), τα boss (ΕΙΔΙΚΑ ο rykard) , ο ορος apostle στα ονοματα των boss ειναι επισης απο berserk . Αν σου αρεσουν ολα αυτα τσεκαρε το manga δε θα απογοητευτεις (αν κ δε θα ολοκληρωθει ποτε γιατι πεθανε ο δημιουργος ...) 

14 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το χειρότερο μήνυμα που είχαν βάλει ήταν ακριβώς κέντρο/πάνω στην grace της Loretta στο Halingtree (λογικά την ώρα του fight που δεν υπάρχει ακόμα η grace). Αν δεν έχεις κάνει touch την grace δεν έχεις switch action menu με αποτέλεσμα να έχεις prompt μόνο για view message... Αναγκάστηκα να πάω offline για να μη βγει το συγκεκριμένο message για να μπορώ να κάνω touch την grace.😁 Τραγικοί απλά.

Σε ladders βλέπω συνέχεια και εγώ, ευελπιστούν ότι κάποιος που τρέχει να γλιτώσει δε θα προλάβει να κάνει switch action και gg. Πχ στο Mt Gelmir έχουν παντού και σε κάποια φάση είναι 3 iron maidens εκεί lol.

4 ώρες πριν, ilos είπε

Σε ladders βλέπω συνέχεια και εγώ, ευελπιστούν ότι κάποιος που τρέχει να γλιτώσει δε θα προλάβει να κάνει switch action και gg. Πχ στο Mt Gelmir έχουν παντού και σε κάποια φάση είναι 3 iron maidens εκεί lol.

Να καεί η GPU σε κάθε μπινέ που βάζει μηνύματα στη βάση των ladders.

Να τρέχεις να ξεφύγεις από Bloodhound Knight μέσα σε Catacombs και να σου πετάει finger but hole ενώ τρως σβερκιές…

29 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Puede ser una imagen de texto que dice "HazzadorGamin,Dragor Of Dojima Gamin @HazzadorGamin FromSoftware Games Sold Demon's souls -1 Million Bloodborne -2 Million Sekiro -5 Million Dark souls 1-5.5 Million Darksouls 2 -2.5 Million Darksouls 3 -10 Million Elden Ring -12 Million"

Μόνο 2M το bloodborne... Η μοίρα των excusives. Και αμφιταλαντεύομαι μαζί με το ER ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι που έχουν βγάλει ever.

• Like 1

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά εγώ μόλις τέλειωσα με Capital:

Spoiler

1st try και τα 2 μπος, 90κάτι λεβελ. (Godfrey+Morgott)

Μόλις ειχα κάνει respec το γύρισα σε Str γιατι μου αρεσαν κάτι αρμορς και φόρεσα και τα weapons του:

Spoiler

Radahn. 

Πάρα πολύ ομορφη περιοχή γενικα και όλα τα σχετικά.

Spoiler

Εφαγα και τους 2πλούς Crucible knights, χωρίς summons/ashes/κτλ , με το katana (μετα απο αυτους εκανα respec :D , ειναι ωραιο το σετ τους).
Μου πήρε 3 trys. Το περίμενα αρκετά πιο δύσκολο το φαιτ αυτό.

Η ερώτηση μου εινα εξής μεχρι εδω που έχω φτάσει.

Γιατίιιιιιι έχουν τόσο content ρε παιδιά ?
Δλδη γιατι να ειναι τοσο μεγάλο το game αφου δν μπορεσαν να το υποστηριξουν ?

Εχω βαρεθεί να σκοτώνω τα ίδια και τα ίδια mini boss κατι φορές, ξεκινάω και κουράζομαι και με τα dungeons που το 90% ειναι ίδιο με το προηγούμενο.

Αν το game εβγαζε ολο το διπλο/τριπλο/τετραπλο ίδιο content που εχει, και ας εμεινε το μισο παιχνίδι στο τέλος θα ήταν πολύ καλύτερο.

Απλα εκει που σε ''κουράζουν'' αυτα, πας μετά σε κάτι νέο και μένεις με το στομα ανοιχτό.

Αυτα που έχω ακόμη να κάνω απο οσο καταλαβαινω είνα :

Spoiler

North απο capital για το main quest.
Nα τελειώσω το quest του Blood Manor με τα ασασινς μεχρι να βγει ο Rykard,

και να παρω θαρρος  να παω να κανω την περιοχη που ειναι ο lord of blood, γιατι πήγα και επεφτε απιστευτο ξύλο.

9 λεπτά πριν, silenoz66 είπε

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά εγώ μόλις τέλειωσα με Capital:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

1st try και τα 2 μπος, 90κάτι λεβελ. (Godfrey+Morgott)

Μόλις ειχα κάνει respec το γύρισα σε Str γιατι μου αρεσαν κάτι αρμορς και φόρεσα και τα weapons του:

Radahn. 

Πάρα πολύ ομορφη περιοχή γενικα και όλα τα σχετικά.

Απόκρυψη περιεχομένων

Εφαγα και τους 2πλούς Crucible knights, χωρίς summons/ashes/κτλ , με το katana (μετα απο αυτους εκανα respec :D , ειναι ωραιο το σετ τους).
Μου πήρε 3 trys. Το περίμενα αρκετά πιο δύσκολο το φαιτ αυτό.

Η ερώτηση μου εινα εξής μεχρι εδω που έχω φτάσει.

Γιατίιιιιιι έχουν τόσο content ρε παιδιά ?
Δλδη γιατι να ειναι τοσο μεγάλο το game αφου δν μπορεσαν να το υποστηριξουν ?

Εχω βαρεθεί να σκοτώνω τα ίδια και τα ίδια mini boss κατι φορές, ξεκινάω και κουράζομαι και με τα dungeons που το 90% ειναι ίδιο με το προηγούμενο.

Αν το game εβγαζε ολο το διπλο/τριπλο/τετραπλο ίδιο content που εχει, και ας εμεινε το μισο παιχνίδι στο τέλος θα ήταν πολύ καλύτερο.

Απλα εκει που σε ''κουράζουν'' αυτα, πας μετά σε κάτι νέο και μένεις με το στομα ανοιχτό.

Αυτα που έχω ακόμη να κάνω απο οσο καταλαβαινω είνα :

North απο capital για το main quest.
Nα τελειώσω το quest του Blood Manor με τα ασασινς μεχρι να βγει ο Rykard,

και να παρω θαρρος  να παω να κανω την περιοχη που ειναι ο lord of blood, γιατι πήγα και επεφτε απιστευτο ξύλο.

Ακομα υπαρχει τρελλο content να δεις ανετα το μεγαλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει αν αφαιρεσεις jrpgs που ομως οι μισες ωρες ειναι cutscenes

Η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι απλη . Αν δεν υπηρχε τοσο recycled content ο χαρτης θα ηταν αδειος . Συμφωνω βεβαια οτι κουραζουν τα caves με τοση ανακυκλωση κ απο σχετικα νωρις μαλιστα 

Θα μπορουσε βεβαια να ειχε μικροτερο χαρτη αλλα θα εχανε σε κλιμακα / επικοτητα το προτιμω οπως ειναι τωρα 

• Like 2

@nickk0kkav το ακούω αυτό που λές, αλλά για εμένα χάνει επικότητα οταν κουράζει, και απλα στην τελική ειναι μεγα΄λο για να ειναι.

Ουτως η αλλως εχει ηδη αρκετό απειρο νεο content, στα μινιμπος ειναι το προβλημα και στα dungeons.

Και το ringed City ΕΠΙΚΟΤΑΤΟ ήταν και ας ειναι σε μέγεθος μια περιοχη μικρη του elden ring.

Tεσπα, εγω απο την στιγμή που ειμαι completionist θα τα κάνω όλα θέλω δεν θέλω :D !

• Like 1

Εγώ πάλι αν και πολλά ανακυκλώνονταν, δεν ένιωσα να κουράζομαι και να έχω κορεστεί στο τέλος του παιχνιδιού.

Κάτι το οποίο για παράδειγμα παθαίνω εύκολα σε Ubisoft games. Είχε και πάλι αυτό το άγνωστο και τα sercrets που έβρισκες και διάβαζες κι έλεγες "Καλά που το σκέφτηκαν αυτό?"

Ας πούμε ο τρόπος που ξεκλειδώνεις την αρένα του 

Spoiler

Dragonlord Placidusax

είναι κάτι το οποίο μου θυμίζει παλιά JRPGs που μετά από δεκάδες ώρες έβλεπες guide στο internet και είχες χάσει άπειρο content γιατί δεν στα έδιναν όλα στο πιάτο.

• Like 3

Παίδες στις Catacombs αν θέλετε μπαίνετε.

Το παιχνίδι μπορείς να το τερματίσεις σχετικά γρήγορα, αλλά η δυνατότητα που σου δίνει για απέραντο exploration είναι μοναδική.

Νόμιζα ότι με το 1ο try έχω χτενίσει όλες τις αρχικές περιοχές...

Αμ δε, διαπίστωσα ότι μόνο στο weeping peninsula είχα χάσει 3 Catacombs.

Βγήκα βλέπετε με τον αέρα του βετεράνου, έχοντας παίξει τα υπόλοιπα 3 souls (το 2 δεν κατάφερα να το τερματίσω ποτέ) και τράβηξα καρφί για Stormveil.

Με το ξύλο που μάζεψα εκεί μέσα, μπορώ να πω ότι έγινα βετεράνος. 😛 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...