Zus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 14 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μόλις τον πέτυχα, στην αρχή με τρόμαξε και μου την πέσαν όλοι. Την δεύτερη με κόλλησε σε ένα βράχο. Την τρίτη πέθανε. Δεν ξέρω μου φάνηκε εύκολος μετά την μάχη στο Academy που ήταν σε κλειστό χώρο, εκεί μου πήρε 2-3 φορες μαζί με summon. Οι αρκούδες όμως ακόμα μου σπάνε τα @@. Άλλο κακό αυτό με τις αρκούδες. Βλέπεις αρκούδα και βάζεις τα πόδια στους ώμους από το τρέξιμο. Βλέπεις δράκο και τον παίρνεις φαλάγγι. Τί κάψα έχουν με αρκούδες, gingerwolves και ποντίκια ποτέ δεν θα το καταλάβω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 πρεπει να αλλαζεις setup στα οπλα αναλογα τον εχθρο. imps,wolves,ποντικια και κατι που μοιαζουν με γκομπλιν θελουν ειτε δυο daggers ειτε 2 σπαθια γρηγορα.Τεραστιοι εχθροι θελουν απο greatsword και πανω ωστε να κανεις τεραστιο damage και να παθαινουν στιγμιαιο stun ωστε να μην κανουν attack ποτε. σουπερ εξοπλισμενοι ιπποτες θελουν απο greatsword και πανω ωστε να σπαει το shield stance και να παθαινουν και σταν ωστε να τους πας καροτσακι. φυσικα μπορεις να νικας και με το βασικο σου setup ,αλλα θα εισαι ολη την ωρα γυρω γυρω ολοι.....βαρατε με και ας κλαιω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε πρεπει να αλλαζεις setup στα οπλα αναλογα τον εχθρο. imps,wolves,ποντικια και κατι που μοιαζουν με γκομπλιν θελουν ειτε δυο daggers ειτε 2 σπαθια γρηγορα.Τεραστιοι εχθροι θελουν απο greatsword και πανω ωστε να κανεις τεραστιο damage και να παθαινουν στιγμιαιο stun ωστε να μην κανουν attack ποτε. σουπερ εξοπλισμενοι ιπποτες θελουν απο greatsword και πανω ωστε να σπαει το shield stance και να παθαινουν και σταν ωστε να τους πας καροτσακι. φυσικα μπορεις να νικας και με το βασικο σου setup ,αλλα θα εισαι ολη την ωρα γυρω γυρω ολοι.....βαρατε με και ας κλαιω. Ούτε talisman δεν αλλάζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 31 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ούτε talisman δεν αλλάζω. Σαν ήρωας από anime/cartoon. The same clothes stay on. FOREVER. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόλις τελειωσα το legacy dungeon των βουνών. Για όσες φορες πέθανα από σφαλιάρες, βάλε άλλες τόσες που έπεσα στο κενό. Το boss δεν είπε και πολλά, πέρα το εμφανισιακό wet dream δωδεκάχρονου ιάπωνα. Πάω να τα βάλω όλα φωτιά! 😈 Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μόλις τελειωσα το legacy dungeon των βουνών. Για όσες φορες πέθανα από σφαλιάρες, βάλε άλλες τόσες που έπεσα στο κενό. Το boss δεν είπε και πολλά, πέρα το εμφανισιακό wet dream δωδεκάχρονου ιάπωνα. Πάω να τα βάλω όλα φωτιά! 😈 Ποιο είναι το legacy dungeon των βουνών; Το volcano manor εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Zus είπε Ποιο είναι το legacy dungeon των βουνών; Το volcano manor εννοείς; Spoiler Miquella's Haligtree Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Spoiler τη millicent την εσωσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Miquella's Haligtree Spoiler Θα ορκιζόμουν ότι εκεί κατεβαίνεις από την Capital… Έπρεπε να ξαναβάλω βίντεο να δω ότι εκεί πηγαίνεις από Grand Lift of Rold… Τόσο πολύ ταλαιπωρήθηκα για να φτάσω στην τρισκατάρατη Ordina που το μυαλό μου έχει διαγράψει εντελώς το location… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, 3DJIN είπε τη Spoiler millicent την εσωσες? Ναι αλλα δεν μου βγήκε ως summon, μάλλον κάτι έχασα. Αυτή πάντως που τα έσπασε σαν summon ήταν η Spoiler Melina. Το dodge της τα σπάει. Κάποιος έκανε μέχρι και boss fight μαζί της. Spoiler Το τελειωσα τελικά και τώρα λέω να ξεκινήσω νέο character μιας και το new game + είναι busted προς στιγμή. Ευκαιρία να ανοίξω και το online να δω τι παίζει. Νομίζω είναι το μεγαλύτερο game που έχω παίξει ever. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Στις 24/3/2022 στις 2:27 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Μόλις τελειωσα το legacy dungeon των βουνών. Για όσες φορες πέθανα από σφαλιάρες, βάλε άλλες τόσες που έπεσα στο κενό. Το boss δεν είπε και πολλά, πέρα το εμφανισιακό wet dream δωδεκάχρονου ιάπωνα. Πάω να τα βάλω όλα φωτιά! 😈 Spoiler Να πω την αλήθεια με ιντρίγκαραν φιλαράκια να παίξω στο stream το κουλό Waifu χωρίς τον mimic, αλλά μετά από 10-15 προσπάθειες είδα και αποείδα ότι πάει για crucible v2 η φάση και δεν είχα καθόλου όρεξη tbh.😁 Ακόμα και με τον mimic υπήρχαν σκηνικά 1st/2nd phase που τον "φάρμαρε" κάργα για lifeleech και έχανα ως αποτέλεσμα. Θα πρέπει να είσαι τέζα επιθετικός μαζί της για να μη προλάβει να του φάει το περισσότερο life στην 1η phase, γιατί στην δεύτερη phase μπαίνει Γιούτσος με τη μία στο "λουλούδι" της και του πέφτει τρελά το health οπότε δε θα τον έχεις μάλλον στο τέλος του fight.Κατά τα άλλα είναι boss που αναγκάστηκα να βάλω το talisman για το extra stamina bar και regen, γιατί είναι τέρμα agro. Σε συνδυασμό με όλα τα attack της να σε πάνε 2 shot και κάποια σχεδόν 1 shot με 40 vigor που έπαιζα "fun times". Respekt πάντως σε όποιον τη βγάλει 120 sl +9 όπλα που ήμουν pure mellee με no summons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 τη millicent Spoiler τη σωζεις στο χαλιγκρι,ειναι που πρεπει να νικησεις τις 4εις αδερφες της ταυτοχρονα που κανουν invasion και σου δινει κατι απιστευτα σημαντικο για να αλλαξεις την ιστορια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Μου αρέσει που κάποιοι αμφισβητούσαν τη συμβολή του Martin στο game. Από κάποιο σημείο και μετά της ανωμαλίας γίνεται. Βασιλιάδες, βασίλισσες, δίδυμα, ξαδέρφια, πρίγκιπες, πριγκίπισσες έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους με τα βυζιά τους. 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 18 λεπτά πριν, Charismo είπε Μου αρέσει που κάποιοι αμφισβητούσαν τη συμβολή του Martin στο game. Από κάποιο σημείο και μετά της ανωμαλίας γίνεται. Βασιλιάδες, βασίλισσες, δίδυμα, ξαδέρφια, πρίγκιπες, πριγκίπισσες έχουν μπερδέψει τα μπούτια τους με τα βυζιά τους. 😆 Γνώμη μου είναι ότι προσπαθεί να το παίξει δυτικό με την βοήθεια του Martin, αλλα άμα κοιτάξεις πίσω από το πέπλο πιο ανατολικό πεθαίνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα