xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 25 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε παιδιά έχει καθόλου online κομμάτι το παιχνίδι; έχει, coop και pvp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 54 λεπτά πριν, ChrisN.S. είπε παιδιά έχει καθόλου online κομμάτι το παιχνίδι; εχει τοσο online που εχω ξεχασει τι σημαινει pve και progress...ολη την ωρα invading ή lure invaders για ακομα πιο fun καταστασεις. https://eldenring.wiki.fextralife.com/Multiplayer+Coop+and+Online 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Zus είπε Απόκρυψη περιεχομένων 10 tries είχα μέχρι να βρω τον δρόμο και να μη με πετύχει ο συγκεκριμένος αλεπουδόλυκος. Από ένα σημείο και μετά έβλεπα μία μόνιμη ασπρίλα από τα νεύρα μου. Εμένα ο συγκεκριμένος λύκος δεν με άφησε ποτέ πάντως να αγγίξω το portal και υπήρχε και ένα Rise εκεί δίπλα που πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να κάτσει να λύσει, όταν το μόνο που πραγματικά θέλει είναι να βγεί από τη ΜΑΜΗΜΕΝΗ χιονοθύελλα. Spoiler Ίσα ίσα το να βγεις από την χιονοθύελλα εδώ είναι πανεύκολο σε σχέση με τα og frigid outskirts του DS2 😁. Εκεί ούτε τυφλοσούρτη είχες (φωτάκια), ούτε το άλογο να τρέχεις μακριά από τα mobs και το κυριότερο δεν είχες αυτά τα horsemoose fucking things που σπώναραν ασταμάτητα όσο πήγαινες στα τυφλά κάθε 2-3 λεπτά και σου έκοβαν και από ένα estus την φορά χαλαρά. Ώσπου να φτάσεις τη πρώτη φορά που δε ξέρεις την διαδρομή στο fog gate (και τι ωραίο fight σε περιμένει..), δε θα σου είχε μείνει λέπι από orange juice.😁 Αλλά εδώ είναι αρκετά ζόρικο να τον φας τον κ@ριόλη. Αν δεν έπαιζα pure mellee και είχα 60 vig και δε πήγαινα 2 shot ίσως να ήταν καλύτερα βέβαια. Το strat μου ήταν στην αρχή να μείνω πάνω στο άλογο και να προσπαθήσω κάνοντας τον σταυρό μου να φάω τους 4-5 λύκους που σπωνάρουν στην αρχή χωρίς να πέσω, και μετά 1v1 manomano και ότι βγει με τον τζίντζερ boy. Rolls μη περιμένεις σωστά όταν κάνει τα magic attacks (αν τα δεις κιόλας μέσα από το fog) + mellee attacks. Ουσιαστικά είναι frame trap που λένε και στο χωριό μου.🤣 Απλά έκανα safe heals όποτε έτρωγα hit κάθε φορά στη μισή ζωή και βγήκε με πάρα πάρα πολύ υπομονή. Ότι πιο δύσκολο έχω συναντήσει εώς τώρα από mini boss (πιο δύσκολος και από το death rite bird στην ίδια area που θεωρείται το χειρότερο), θα έπρεπε τουλάχιστον να υπήρχε summon για αυτό το fight imo. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από ilos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, ilos είπε Απόκρυψη περιεχομένων Ίσα ίσα το να βγεις από την χιονοθύελλα εδώ είναι πανεύκολο σε σχέση με τα og frigid outskirts του DS2 😁. Εκεί ούτε τυφλοσούρτη είχες (φωτάκια), ούτε το άλογο να τρέχεις μακριά από τα mobs και το κυριότερο δεν είχες αυτά τα horsemoose fucking things που σπώναραν ασταμάτητα όσο πήγαινες στα τυφλά κάθε 2-3 λεπτά και σου έκοβαν και από ένα extus την φορά χαλαρά. Ώσπου να φτάσεις τη πρώτη φορά που δε ξέρεις την διαδρομή στο fog gate (και τι ωραίο fight σε περιμένει..), δε θα σου είχε μείνει λέπι από orange juice.😁 Αλλά εδώ είναι αρκετά ζόρικο να τον φας τον κ@ριόλη. Αν δεν έπαιζα pure mellee και είχα 60 vig και δε πήγαινα 2 shot ίσως να ήταν καλύτερα βέβαια. Το strat μου ήταν στην αρχή να μείνω πάνω στο άλογο και να προσπαθήσω κάνοντας τον σταυρό μου να φάω τους 4-5 λύκους που σπωνάρουν στην αρχή χωρίς να πέσω, και μετά 1v1 manomano και ότι βγει με τον τζίντζερ boy. Rolls μη περιμένεις σωστά όταν κάνει τα magic attacks (αν τα δεις κιόλας μέσα από το fog) + mellee attacks. Ουσιαστικά είναι frame trap που λένε και στο χωριό μου.🤣 Απλά έκανα safe heals όποτε έτρωγα hit κάθε φορά στη μισή ζωή και βγήκε με πάρα πάρα πολύ υπομονή. Ότι πιο δύσκολο έχω συναντήσει εώς τώρα από mini boss (πιο δύσκολος και από το death rite bird στην ίδια area που θεωρείται το χειρότερο), θα έπρεπε τουλάχιστον να υπήρχε summon για αυτό το fight imo. Spoiler Και summon και stake of Marika να προσθέσω. Ποιο πουλί; Το πουλί ήταν χαβαλές. Πραγματικά με τη λύσσα με την οποία σου επιτίθεται αυτός ο αλεπουδόλυκος ούτε ο Maliketh δεν σου επιτίθεται... Εγώ τα φωτάκια που λες τα έβλεπα μέχρι ένα σημείο που μάλιστα με οδηγούσαν σε γκρεμό. Είπαμε σαδιστικό παιχνίδι αλλά κάπου εκεί μου ήρθε να ουρλιάξω από τα νεύρα μου. Ούτε με τον Godskin τέτοια απελπισία... Επίσης είμαι lvl 40 με τον Confessor μου. Ας μου προτείνει κάποιος ένα weapon της προκοπής που να μπορώ να αποκτήσω σχετικά εύκολα σε αυτό το level γιατί είμαι με ένα longsword +5 το οποίο κάνει μόνο για να καθαρίζει πατάτες. Spoiler Έβγαλα Stormveil Castle φτύνοντας αίμα στην κυριολεξία, ίσως και να φταίει το γεγονός ότι είχα καλομάθει με το Moonveil. Τουλάχιστον αυτή τη φορά καθάρισα τα πάντα (νομίζω). Δεν έριξα Godrick και έφυγα αηδιασμένος όπως την πρώτη φορά 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 43 λεπτά πριν, Zus είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και summon και stake of Marika να προσθέσω. Ποιο πουλί; Το πουλί ήταν χαβαλές. Πραγματικά με τη λύσσα με την οποία σου επιτίθεται αυτός ο αλεπουδόλυκος ούτε ο Maliketh δεν σου επιτίθεται... Εγώ τα φωτάκια που λες τα έβλεπα μέχρι ένα σημείο που μάλιστα με οδηγούσαν σε γκρεμό. Είπαμε σαδιστικό παιχνίδι αλλά κάπου εκεί μου ήρθε να ουρλιάξω από τα νεύρα μου. Ούτε με τον Godskin τέτοια απελπισία... Επίσης είμαι lvl 40 με τον Confessor μου. Ας μου προτείνει κάποιος ένα weapon της προκοπής που να μπορώ να αποκτήσω σχετικά εύκολα σε αυτό το level γιατί είμαι με ένα longsword +5 το οποίο κάνει μόνο για να καθαρίζει πατάτες. Απόκρυψη περιεχομένων Έβγαλα Stormveil Castle φτύνοντας αίμα στην κυριολεξία, ίσως και να φταίει το γεγονός ότι είχα καλομάθει με το Moonveil. Τουλάχιστον αυτή τη φορά καθάρισα τα πάντα (νομίζω). Δεν έριξα Godrick και έφυγα αηδιασμένος όπως την πρώτη φορά 😛 stats? style? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ilos είπε Αλλά εδώ είναι αρκετά ζόρικο να τον φας τον κ@ριόλη. Μόλις τον πέτυχα, στην αρχή με τρόμαξε και μου την πέσαν όλοι. Την δεύτερη με κόλλησε σε ένα βράχο. Την τρίτη πέθανε. Δεν ξέρω μου φάνηκε εύκολος μετά την μάχη στο Academy που ήταν σε κλειστό χώρο, εκεί μου πήρε 2-3 φορες μαζί με summon. Οι αρκούδες όμως ακόμα μου σπάνε τα @@. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μόλις τον πέτυχα, στην αρχή με τρόμαξε και μου την πέσαν όλοι. Την δεύτερη με κόλλησε σε ένα βράχο. Την τρίτη πέθανε. Δεν ξέρω μου φάνηκε εύκολος μετά την μάχη στο Academy που ήταν σε κλειστό χώρο, εκεί μου πήρε 2-3 φορες μαζί με summon. Αν φας τους λύκους παλεύεται καλύτερα ναι. αλλά όπως είπα παίζω και 40 vigor, που οι περισσότεροι μάλλον θα είστε με περισσότερο εκεί. Στην academy τον έφαγα 1st try και ούτε είχα mimic κλπ. Spam bloody slash μόνο. 21 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε . Οι αρκούδες όμως ακόμα μου σπάνε τα @@. Με τις αρκούδες σε αυτή τη περιοχή δεν είναι να παίζεις, μόνο spam weapon art κάνω. 😁 Μετά από καμιά 10ριά strong WAs και 2 critical ripostes ψοφάνε. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από ilos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 πωωω ρε σεις, Τί έπαθα κει μέσα! Τί κάνουν τα παλικάρια; Πονάει το κορμάκι μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε πωωω ρε σεις, Τί έπαθα κει μέσα! Τί κάνουν τα παλικάρια; Πονάει το κορμάκι μου! Εμένα οι αχώνευτοι Spoiler τοξότες στο Siofra River που σε έκαναν snipe από άλλο χάρτη μου την έδιναν πολύ περισσότερο. Πήγα στην Academy με Colossal Sword και τους μάγους τους έδινα φάπες. Δεν με ενόχλησαν τόσο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Saloufas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 γιατί οι αστακοί πηγαίνουν πίσω? 😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimtriol Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Zus είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Και summon και stake of Marika να προσθέσω. Ποιο πουλί; Το πουλί ήταν χαβαλές. Πραγματικά με τη λύσσα με την οποία σου επιτίθεται αυτός ο αλεπουδόλυκος ούτε ο Maliketh δεν σου επιτίθεται... Εγώ τα φωτάκια που λες τα έβλεπα μέχρι ένα σημείο που μάλιστα με οδηγούσαν σε γκρεμό. Είπαμε σαδιστικό παιχνίδι αλλά κάπου εκεί μου ήρθε να ουρλιάξω από τα νεύρα μου. Ούτε με τον Godskin τέτοια απελπισία... Επίσης είμαι lvl 40 με τον Confessor μου. Ας μου προτείνει κάποιος ένα weapon της προκοπής που να μπορώ να αποκτήσω σχετικά εύκολα σε αυτό το level γιατί είμαι με ένα longsword +5 το οποίο κάνει μόνο για να καθαρίζει πατάτες. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έβγαλα Stormveil Castle φτύνοντας αίμα στην κυριολεξία, ίσως και να φταίει το γεγονός ότι είχα καλομάθει με το Moonveil. Τουλάχιστον αυτή τη φορά καθάρισα τα πάντα (νομίζω). Δεν έριξα Godrick και έφυγα αηδιασμένος όπως την πρώτη φορά 😛 Όλα τα weapons είναι viable αρκεί να ανεβάζεις τα ανάλογα στατιστικά.Αυτη είναι η μαγεία του παιχνιδιού,ανάλογα με το όπλο που γουσταρεις και το ability που του έχεις βάλει να ανεβάσεις τα αντιστοιχα..Εγώ κοντεύω να βγάλω το παιχνίδι με τα double schimitar που είχε από την αρχή ο warrior. Είπα να το πάω φουλ επιθετικά αυτή τη φορά και εγκατέλειψα το κλασικό σπαθί με ασπίδα.Οταν θέλω να κάνω parry αντικαθιστω στο ένα hand ένα dagger με parry Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2022 από jimtriol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Το Facebook μου εβγαλε τη παρακατω εικονα στα προτεινομενα . Δεν εχω ιδεα γιατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, ilos είπε Αν φας τους λύκους παλεύεται καλύτερα ναι. αλλά όπως είπα παίζω και 40 vigor, που οι περισσότεροι μάλλον θα είστε με περισσότερο εκεί. Μην νομίζεις και εγώ εκεί κοντά είμαι, 45 vigor έχω νομίζω αλλα φοράω το δεύτερο πιο heavy armor, που clain, αλλα ναι κάτι κάνει. Γενικά πολύ χαζό που το game δεν σου δίνει armors και προς το τέλος σε λούζει με armors κάθε δέκα λεπτά. Επίσης χαζό ότι τα extra seeds και tears που βρίσκεις τα βάζεις στον ποπό σου. Το ίδιο και για πολλά talismans, έχω βρει +2 πιο νωρίς από ότι βρήκα το +1. Γενικά νομίζω χρειάζεται λίγο rework το loot distribution. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Patch Notes Version 1.03.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2022 34 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Patch Notes Version 1.03.2 Bug fixes only. Κανέναν νέο nerf. Το rivers of blood θα βασιλεύει για λίγο καιρό ακόμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα