Zus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, 3DJIN είπε δεν ειχα βρει το μαυσωλειο του Μ. (οπου πας παρθενωνα στο τελος) δεν ειχα βρει χαλιγκρι οπου πας στη Μ. (και ψοφας 100 φορες) δεν ειχα βρει dεeproot dεpths τι εννοειτε οτι δε βλεπετε τους εχθρους? Spoiler Ο Mogh είναι optional περιοχή, το καταλαβαίνω. Αν δεν βγάλεις Malenia όμως μπορείς να τερματίσεις το παιχνίδι; Εγώ στη βάση του Haligtree, κάτω από το σημείο που περιφέρεται το Avatar δεν κατέβηκα. Σκότωσα το Avatar και μετά βουρ για Malenia. Παραέχει χέσιμο εκεί κάτω, ίσως να κατέβω σε αυτό το run που θα έχω holy spells και θα ξορκίζω τα δαιμόνια. 😛 Αντίστοιχο χέσιμο έχει μόνο στις Catacombs στο Leyndel που είναι πραγματικός λαβύρινθος... Επίσης βρίσκω αδιανόητο να παλεύω στο Lake of Rot με τον Dragonkin Soldier , με τη μπάρα του scarlet rot στα κόκκινα και να τρώω συνέχεια Preserving Boluses. Τώρα με το flame, cleanse me μπορεί να το δοκιμάσω. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Να πω κατι που δεν θυμάμαι να το αναφέραμε μιας και παιζω melee build. Πραγματικά κρίμα που το combat στους melee ειναι copy-paste απο dark souls 3. Καμία διαφορά στο παραμικρό (μην μου πείτε για τα ashes of war). Μιλάω για moves/animations/feeling/hitbox. Ολα ίδια με το 3. Αυτο σίγουρα θα ειναι στα - του παιχνιδιού οσον αφορά την εξέλιξη του. Για Artwork δεν μιλαω και world design. 10/10 ότι έχω δει. Σιγουρα θα παιξω μάγο στο 2o playthrough να νιώσω μια διαφορετική εμπειρία. Γιατι το κομπατ ειναι πολυ μονοτονο και εχω σκοτωσει ουτε εγω ξερω ποσο κοσμο με ολο αυτο το explore. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Πραγματικά κρίμα που το combat στους melee ειναι copy-paste απο dark souls 3. Τι εννοείς τρελέ μου; όλο το παιχνίδι είναι κόπι πάστε από προηγούμενους τίτλους! Και το λέω με απόλυτη σιγουριά επειδή έβαλα να παίξω bloodborne και ανοίγει με το ίδιο animation τις πόρτες πχ. Σιγά το κακό! Τα χουν συνδυάσει τόσο ωραία σα τελικό αποτέλεσμα Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από xtrmsnpr 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Να πω κατι που δεν θυμάμαι να το αναφέραμε μιας και παιζω melee build. Πραγματικά κρίμα που το combat στους melee ειναι copy-paste απο dark souls 3. Καμία διαφορά στο παραμικρό (μην μου πείτε για τα ashes of war). Μιλάω για moves/animations/feeling/hitbox. Ολα ίδια με το 3. Αυτο σίγουρα θα ειναι στα - του παιχνιδιού οσον αφορά την εξέλιξη του. Για Artwork δεν μιλαω και world design. 10/10 ότι έχω δει. Σιγουρα θα παιξω μάγο στο 2o playthrough να νιώσω μια διαφορετική εμπειρία. Γιατι το κομπατ ειναι πολυ μονοτονο και εχω σκοτωσει ουτε εγω ξερω ποσο κοσμο με ολο αυτο το explore. Τα animation απο εποχη PS3 ιδιο εννοεις οχι απλα απο ds3 .Σε σημεια τουλαχιστον ... Ενταξει τρομερο παιχνιδι αλλα να τα λεμε κ τα αρνητικα. Παντως εχω περναω υπεροχα δε χορταινω τις μαχες. Περνω παντα βαρια οπλα ομως με katana που δοκιμασα λιγο δεν .. ουτε τα spear μου λενε κατι αν μου αρεσαν παλαιοτερα . Προσπαθησα να δοκιμασω διαφορα οπλα μιας κ στα παλια ειχα παιξει λιγο πολυ τα παντα αλλα τελικα εχω παντρευτει ενα zeihander το εχω κανει +25 κ απλα απο sacred που το εχω συνηθως το παω μια στο τοσο cold ή κ fire αναλογα ποιον αντιμετοπιζω . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Ναι εννοείτε ρε guys, όχι μονο τα animations αλλα και εχθροί, λογικό όταν μιλάμε για τόσα όπλα και τόσους εχθρούς. Συμφωνώ θα μπορούσαν λίγο να πάνε από την μεριά του Monster Hunter που κάνει recycle καλύτερα εχθρούς, αλλα είναι και τεράστιο το game. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι γιατί να αλλάξεις κάτι που λειτουργεί, και η From έτσι το πάει, απλά εμβαθύνει το υπάρχον υλικό. Το Elden Ring είναι το evolution του Dark Souls. Έχω φτάσει 200 ώρες νομίζω και το game ακόμα με δέρνει. Πάντως είναι λίγο cheat οι τελευταίες περιοχές. Έχω vigor 50 νομίζω και πεθαίνω με τρία καλά hits. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Οχι παιδιά δεν καταλάβατε, προφανώς και θα δούμε απειρα resued assets. Απλα στο elden ring ,κάνανε τον κώδικα copy-paste, τουλάχιστον απο melee perspective 100%. Δεν περίμενα να δω κάτι διαφορετικό τελειώς. Προφανώς και όχι. Αλλα θα μπορουσε καπως να διαφοροποιηθεί. ΠΧ το DS2 ήταν αρκετά πιο αργό σαν κόμπατ και διαφορετικό. Αλλη κουβέντα εαν πέχυχε ή οχι. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από silenoz66 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Οχι παιδιά δεν καταλάβατε, προφανώς και θα δούμε απειρα resued assets. Απλα στο elden ring ,κάνανε τον κώδικα copy-paste, τουλάχιστον απο melee perspective 100%. Δεν περίμενα να δω κάτι διαφορετικό τελειώς. Προφανώς και όχι. Αλλα θα μπορουσε καπως να διαφοροποιηθεί. ΠΧ το DS2 ήταν αρκετά πιο αργό σαν κόμπατ και διαφορετικό. Αλλη κουβέντα εαν πέχυχε ή οχι. Διαφοροποιήθηκε τεχνικά, όχι τόσο εμφανισιακά, πέρα από τα spells και arts. Προσωπικά το προτιμώ μιας και νομίζω είναι το καλύτερο 3rd person melee system οποτε θεωρώ θα ήταν ρίσκο να αλλάξουν το combat από το απλά να το κάνουν καλύτερο το ήδη υπάρχον. Ειδικά τα hitboxes είναι σχεδόν τέλεια. Όπως και να έχει όσο χρησιμοποιούν το ίδιο engine έχουν limitations. Θα δούμε διαφορες στο επόμενο game άμα αλλάξουν μηχανή. Επίσης θα συνεχίσουν το series η θα πάνε πάλι κλασσικά σε κάτι διαφορετικό? Μακάρι να το συνεχίσουν, το game χρειάζεται απλά λίγο περισσότερο content από εχθρούς και dungeons και σωστό optimization. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 44 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ναι εννοείτε ρε guys, όχι μονο τα animations αλλα και εχθροί, λογικό όταν μιλάμε για τόσα όπλα και τόσους εχθρούς. Συμφωνώ θα μπορούσαν λίγο να πάνε από την μεριά του Monster Hunter που κάνει recycle καλύτερα εχθρούς, αλλα είναι και τεράστιο το game. Προσωπική μου γνώμη είναι ότι γιατί να αλλάξεις κάτι που λειτουργεί, και η From έτσι το πάει, απλά εμβαθύνει το υπάρχον υλικό. Το Elden Ring είναι το evolution του Dark Souls. Έχω φτάσει 200 ώρες νομίζω και το game ακόμα με δέρνει. Πάντως είναι λίγο cheat οι τελευταίες περιοχές. Έχω vigor 50 νομίζω και πεθαίνω με τρία καλά hits. πειραμα στην αζουλα με banished knights : α.παω με μαγο(prisoner) level 246 και top heavy armor 5 hit dead. b.παω με vagabond level 713 ολα 99 top heavy armor...5 hit dead. νομιζω ειναι εντελως unbalanced το παιχνιδι.Επισης δεν εχουν νοημα τα classes αφου αναγκαστικα θα πανε ολα τα stats 50+ καθως ειναι ανουσια η αυξηση μετα το 50 σε κερδος στατιστικων και ικανοτητων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 38 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Οχι παιδιά δεν καταλάβατε, προφανώς και θα δούμε απειρα resued assets. Απλα στο elden ring ,κάνανε τον κώδικα copy-paste, τουλάχιστον απο melee perspective 100%. Δεν περίμενα να δω κάτι διαφορετικό τελειώς. Προφανώς και όχι. Αλλα θα μπορουσε καπως να διαφοροποιηθεί. ΠΧ το DS2 ήταν αρκετά πιο αργό σαν κόμπατ και διαφορετικό. Αλλη κουβέντα εαν πέχυχε ή οχι. Δεν είναι ακριβώς copy-paste, εχει μια εξελιξη με νεα hitboxes, mechanics αλλά όχι τεραστιες διαφορες,,,,και προσωπικα δεν πιστευα οτι θα πηγαιναν εντελως διαφορετικα μετα απο το τελευταιο τους το sekiro. Παρ'ολα αυτα είναι απολαυστικό...ειδικα με τα invades 😂 Το Ds2 δεν θα το φτασει ποτε κανενα,,,μια φορα γινονται τα masterpiece! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 23 λεπτά πριν, 3DJIN είπε b.παω με vagabond level 713 ολα 99 top heavy armor...5 hit dead. Σε NG+++++++ αυτό το level; 25 λεπτά πριν, 3DJIN είπε Επισης δεν εχουν νοημα τα classes αφου αναγκαστικα θα πανε ολα τα stats 50+ καθως ειναι ανουσια η αυξηση μετα το 50 σε κερδος στατιστικων και ικανοτητων. Δεν ισχύει αυτό. Σε ένα single run δεν προλαβαίνεις να συγκεντρώσεις τόσα levels ώστε να γεμίσεις όλα τα attributes, πρέπει να επιλέξεις. Για παράδειγμα εγώ τερμάτισα το παιχνίδι με Vigor 42, μόλις 2 lvls πάνω από το soft cap του. Είχα επιλέξει να χώσω πράγμα σε INT / DEX και Endurance. Αν είχα την πολυτέλεια θα έβαζα παραπάνω Vigor για να μου συγχωρώ κανένα λάθος, αλλά δεν την είχα. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeke Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 32 λεπτά πριν, 3DJIN είπε πειραμα στην αζουλα με banished knights : α.παω με μαγο(prisoner) level 246 και top heavy armor 5 hit dead. b.παω με vagabond level 713 ολα 99 top heavy armor...5 hit dead. νομιζω ειναι εντελως unbalanced το παιχνιδι.Επισης δεν εχουν νοημα τα classes αφου αναγκαστικα θα πανε ολα τα stats 50+ καθως ειναι ανουσια η αυξηση μετα το 50 σε κερδος στατιστικων και ικανοτητων. Σε ολα παντα ετσι ηταν, δεν ειναι unbalanced τοσο οσο νομιζεις, απλα δεν εχει κανενα απολυτως νοημα να πας 700+ lvl..αφου εχεις diminished returns aka soft caps. Ναι δεν εχουν νοημα τα classes, ποτε δεν ειχαν, μονο σαν starting point ειναι, και οχι ποιος ειπε οτι πας αναγκαστικα 50+ τα stats,,,,😂καπου τα εχω γραψει αναλυτικα,,,και εδω τα προσφατα excel για να κανεις calc k min-max https://docs.google.com/spreadsheets/d/1JdkVb-llZHPhMD-IwO8d2o1jtHhiTIXbcJv0YzC8ZHY/copy https://negator13-eldenring.azurewebsites.net/calculator Αρα μενεις για top end build στο ER 100-150 πανω κατω και κανεις οσο content θες απο pve/pvp/NG++++.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 52 λεπτά πριν, Zus είπε Σε NG+++++++ αυτό το level; Απόκρυψη περιεχομένων ng+ ,τα εβαλα για λιγο για να κανω το πειραμα ,προφανως θες πολλα plays για τετoια level Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Όσο ανεβαίνεις προς τα βόρεια και τα χιόνια τόσο το balance και το difficulty/reward καταλήγει ολίγον τι για το πέος.😁 Spoiler Όσες φορές έχασα σήμερα από έναν buffed af red wolf που σπωνάρει και άλλους εν μέσω χιονοθύελλας στο frigid outskirts v2 του ER (consecrated snowfield) που δε βλέπεις στα 2 μέτρα μπροστά σου, δεν έχω χάσει ούτε από όλα τα main bosses μαζί.😁 Ακόμα και στο caelid βρήκα τυχαία ένα mage golem που δεν είχα ξαναδεί αυτό το είδος σε παραννοϊκό σημείο και μάζεψα και εκεί 5-6 deaths (οι μισές από gravity για να ξαναφτάσεις εκεί) μέχρι να αρχίσω να παίζω πιο υπομονετικά. Και στις 2 περιπτώσεις το reward ήταν ένα μεγαλοπρεπέστατο zero (0). Ο wolf απλά ήταν guard σε ένα gate που σε πάει 100 μέτρα πιο πάνω (κλάμα) και ο άλλος είχε ένα rune arc δίπλα και dropάρε ξανά την halberd που έχω ήδη 5-6 από δαύτες. Γενικά τα απλά mobs σε numbers και κάποια mini bosses είναι απείρως πιο επικίνδυνα από bosses και γενικά περιοχές που παίζει mimic. Καλά και το death rite bird στο consecrated και αυτό εμπειρία ζωής στο kiting και στο roll spam με 40 vigor που παίζω. Και συνάδελφοι μην ακούω για 5 shots εγώ 2 shot πήγαινά από αυτά που ανέφερα.😅 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ilos είπε Όσο ανεβαίνεις προς τα βόρεια και τα χιόνια τόσο το balance και το difficulty/reward καταλήγει ολίγον τι για το πέος.😁 Απόκρυψη περιεχομένων Όσες φορές έχασα σήμερα από έναν buffed af red wolf που σπωνάρει και άλλους εν μέσω χιονοθύελλας στο frigid outskirts v2 του ER (consecrated snowfield) που δε βλέπεις στα 2 μέτρα μπροστά σου, δεν έχω χάσει ούτε από όλα τα main bosses μαζί.😁 Spoiler 10 tries είχα μέχρι να βρω τον δρόμο και να μη με πετύχει ο συγκεκριμένος αλεπουδόλυκος. Από ένα σημείο και μετά έβλεπα μία μόνιμη ασπρίλα από τα νεύρα μου. Εμένα ο συγκεκριμένος λύκος δεν με άφησε ποτέ πάντως να αγγίξω το portal και υπήρχε και ένα Rise εκεί δίπλα που πρέπει να είναι τρελός κάποιος για να κάτσει να λύσει, όταν το μόνο που πραγματικά θέλει είναι να βγεί από τη ΜΑΜΗΜΕΝΗ χιονοθύελλα. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από Zus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChrisN.S. Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 παιδιά έχει καθόλου online κομμάτι το παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα