nickk0kkav Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Εγω ρε παιδια εβλεπα μυνηματα fort nigh κ λεω οκ το γυρναω νυχτα...τιποτα και καπου επεσε στο ματι μου στο internet νομιζω eurigamer ? οτι ειναι meme για το fortnite κ οτι οι ιαπωνες δε το καταλαβαιναν κ γυραναν νυχτα Μετα λεμε οτι παιζει η ελιτ ....Μαζικα ban θελουν .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, Charismo είπε Εγώ ό,τι έχω βρει από secret walls τα έχω βρει από messages. Τα secret walls και οι ενέδρες είναι σωτήρια messages. Τα τύπου Try finger και but Hole τα βαρέθηκα πριν ακόμα αρχίσω. Τόσες γενιές τα ίδια και τα ίδια κούρασαν. επειδη δεν ειχα παιξει DS, τι σημαίνει το try finder και but hole που βλέπω συνέχεια? υπάρχουν και οι σωστοί, ειδικά σε κάτι αόρατες γέφυρες που για να τις περασεις το try and error παει σύννεφο, είναι σωτήριοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 θελει 4-5 playthroughs για να μη χασεις πολλα. Στο τριτο και εχω βρεθει σε τουλαχιστον 2 χαρτες που δεν τους ειχα βρει στα δυο πρωτα. το πρωτο play στην τυχη,τα αλλα με tablet διπλα για μπουσουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, cyberguy είπε επειδη δεν ειχα παιξει DS, τι σημαίνει το try finder και but hole που βλέπω συνέχεια? υπάρχουν και οι σωστοί, ειδικά σε κάτι αόρατες γέφυρες που για να τις περασεις το try and error παει σύννεφο, είναι σωτήριοι. Το try finger but hole είναι χαζό λογοπαίγνιο που παραπέμπει σε ερωτική πράξη. Αν το ακούσεις απλά, χωρίς να το διαβάσεις κι ενώσεις τις λέξεις θα καταλάβεις. Χιούμορ δημοτικού στην καλύτερη. Έχει πολλά τέτοια χαζά σε messages. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Παντως πλακα πλακα τα messages στον ανοικτο κοσμο δινουν αλλη αισθηση εξερευνησης. Εχω βρει cave κοντα σε σημειο που περναγα συνεχεια λογω των messages . Πολλες φορες μαλιστα ανεξαρτητα με το τι γραφουν βλεπεις μηνυματα σε ακυρα σημεια κ λες πως στο καλο πηγαν εκει ? Ε και ψαχνεις . Πολλες φορες δε θα δκεφτομουν με τιποτα να παω μονος μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Μου φαίνεται πιο πολύ τρολάρουμε εμείς με αυτά που διαβάζω εδώ, παρά τα ίδια τα μηνύματα.😁 Έχω βρει άπειρα invisible walls, κρυφά dungeon bosses και γενικά πράγματα που δε σου πάει ο νους να κάνεις (gestures, summons, spells κλπ) από μηνύματα και έτσι πρέπει.Και το trolling συγνώμη μέρος του game είναι από το πρώτο DeS, αν κάτι είναι εξόφθαλμα instant death και πηδήξεις ε δε φταίει μόνο ο tr0ller. Ο καλός tr0ller θα το βάλει σε σημείο που λες ωπ εκεί έχει item και δεν είσαι σίγουρος αν έχει killbox. Ειδικά σε αυτό το game που μπορείς να πηδήξεις από μεγάλα ύψη, ενδείκνυται κιόλας.😁 Η άλλη λύση θα ήταν να παίξεις με το wiki αγκαλιά αλλά κανείς δε πρέπει να το θέλει αυτό στο πρώτο του run imo. Btw υπάρχει ολόκληρο mini dungeon πίσω από invisible wall (δε λέω που).😁 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silenoz66 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 @ilos το ακούω αυτό που λες και γενικά ειμαι απο αυτούς που λατρεύουν το message system , αλλα κάπου ώπα στο elden. ΙΣως φταιει οτι εχει μπει απειρος κοσμος και το σπαμ απο τα μηνύματα ειναι τεράστιο. Καθε 2 βήματα πλεον εχει μήνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacos93 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, silenoz66 είπε @ilos το ακούω αυτό που λες και γενικά ειμαι απο αυτούς που λατρεύουν το message system , αλλα κάπου ώπα στο elden. ΙΣως φταιει οτι εχει μπει απειρος κοσμος και το σπαμ απο τα μηνύματα ειναι τεράστιο. Καθε 2 βήματα πλεον εχει μήνυμα Αυτό πάντα συμβαίνει, ειδικά όταν είναι καινούριος ο τίτλος όπως τώρα. Εγώ απλά τα προσπερνάω και συνήθως διαβάζω μόνο αυτά που είναι σε ''παράξενα σημεία'' με την έννοια ότι εκεί μπορεί να υπάρχει κάποιο κρυφό, είτε wall είτε κάποιο item. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Ίσος στο δεύτερο playthough, γιατί το faith έχει άπειρο ψωμί και δεν έβαλα καθόλου, να ανοίξω και το online. Παρόλα αυτά σε επόμενα playthough δεν χρειάζεται να δείτε λεπτομερώς wiki, μονο όταν χρειάζεται. Το καλύτερο για μένα είναι να βλέπεις το Game Progress Route το οποιο στα πλαγια λέει απλά τι υπάρχει σε κάθε περιοχή χωρίς λεπτομέρειες. Σε όλα τα επόμενα playthrough σε προηγούμενα games αυτό έκανα. Με αυτόν τον τρόπο και δεν χάνεις πράγματα αλλα και δεν spoiler για το τι ακριβώς πρέπει να κανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελικά οι τελευταίοι drivers της AMD 22.3.1 βελτίωσαν πολύ την εμπειρία του παιχνιδιού στο χάλια σύστημα μου! AMD FX 8100 RX 590 8GB 8 GB DDR3 1333 2 x ssd sata 2 , boot and game Πάω για αναβάθμιση στο άμεσο μέλλον αλλά δεν κρατήθηκα για την αγορά του! Διαμαντάκι το παιχνίδι! Πάντως το σημαντικότερο είναι ότι βλέπω πλέον όλους τους εχθρούς μετα το τελευταίο update σε drivers και το patch του παιχνιδιού! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από Angelcrow 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, 3DJIN είπε θελει 4-5 playthroughs για να μη χασεις πολλα. Στο τριτο και εχω βρεθει σε τουλαχιστον 2 χαρτες που δεν τους ειχα βρει στα δυο πρωτα. το πρωτο play στην τυχη,τα αλλα με tablet διπλα για μπουσουλα. Για γράψε σε spoiler ποιους χάρτες δεν είχες βρει στο πρώτο playthrough. Εγώ νομίζω ότι έχω εξερευνήσει όλο το παιχνίδι στο πρώτο playthrough αλλά Spoiler κάτι σιχαμένες lake of rot ας πούμε πέρασα στα γρήγορα μόνο για το quest της Ranni. 1 ώρα πριν, Angelcrow είπε Πάντως το σημαντικότερο είναι ότι βλέπω πλέον όλους τους εχθρούς μετα το τελευταίο update σε drivers και το patch του παιχνιδιού! Εγώ πάλι με 3070 Ti όχι. Ειδικά στο Limgrave είναι ένα με το περιβάλλον. Στις επόμενες περιοχές, μετά τις Lakes διορθώνεται το πρόβλημα αλλά μέχρι να φτάσω εκεί μου πετάγονται τα μάτια έξω… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) δεν ειχα βρει το μαυσωλειο του Μ. (οπου πας παρθενωνα στο τελος) δεν ειχα βρει χαλιγκρι οπου πας στη Μ. (και ψοφας 100 φορες) δεν ειχα βρει dεeproot dεpths τι εννοειτε οτι δε βλεπετε τους εχθρους? Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2022 από 3DJIN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 45 λεπτά πριν, 3DJIN είπε τι εννοειτε οτι δε βλεπετε τους εχθρους? τους φοβούνται τόσο, που προχωράνε και κλείνουν τα μάτια τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, 3DJIN είπε τι εννοειτε οτι δε βλεπετε τους εχθρους? Στις αρχικές περιοχές είναι δυσδιάκριτοι, σε εμένα τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, Zus είπε Στις αρχικές περιοχές είναι δυσδιάκριτοι, σε εμένα τουλάχιστον. τρελο αυτο δεν ειχα δει τετοιο θεμα σε κανενα απο τα 3 ως τωρα play πολυ περιεργο🤨 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα