Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

34 λεπτά πριν, Zus είπε

Και μία ερώτηση για όσους έχουν προχωρήσει αρκετά:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Για να μπω Volcano manor μου ζητείται να σκοτώσω 3 τύπους. Ο 3ος είναι στις Mountaintops of the Giants όπου για να πας πρέπει να περάσεις μέσα από Capital. Έχω βρει τρόπο να μπω στο Volcano από άλλη είσοδο αλλά θα ήθελα και την επίσημη είσοδο. Πρέπει πρώτα να καθαρίσω Capital για να μπω Volcano Manor;

Ειναι optional περιοχή εκει που είσαι, και αν θες να δεις τι παιζει με τα πάντα πέραν από το optional boss που έχει, δεν γλυτώνεις το γουγλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

οχι volcano δεν εχει σχεση με καπιταλ.

οποτε θες μπαινεις απο την κεντρικη εισοδο.

καπιταλ να μπεις μπορεις,αλλα για να βγεις εχει θελει να εχεις οπωσδηποτε...

9 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Guys το είπαμε. Aμα θέλετε armor early game τότε farm ότι σας αρέσει εμφανισιακά. Τα full sets ξεκινάνε αρκετά μετά στο game.

Για όσους θέλουν καλή armor νωρίς.

Spoiler

Η πιο γρήγορη bad bad boy armor (με DR και poise) που μπορείς να βρεις αν φαρμάρεις, είναι του Banished Κnight στο Cathedral Of Dragon Communion στο Caelid (σχετικά safe περιοχή αν το τρέξεις). Το θέμα είναι πως θα τον κατεβάσεις νωρίς 😁, γιατί το 1 shot είναι βέβαιο με τίποτα 20 vig.

• Like 1

3 ώρες πριν, ilos είπε

Για όσους θέλουν καλή armor νωρίς.

Απόκρυψη περιεχομένων

Η πιο γρήγορη bad bad boy armor (με DR και poise) που μπορείς να βρεις αν φαρμάρεις, είναι του Banished Κnight στο Cathedral Of Dragon Communion στο Caelid (σχετικά safe περιοχή αν το τρέξεις). Το θέμα είναι πως θα τον κατεβάσεις νωρίς 😁, γιατί το 1 shot είναι βέβαιο με τίποτα 20 vig.

Μπορείς και από Stormveil, αυτή φοράω τώρα. ;)

• Like 2

Μια ερωτηση που φοβαμαι να googlαρω λογω spoilers οταν νικησω το τελικο boss ξεκιναει αυτοματα new game plus ή σε αφηνει να συνεχισεις στο χαρτη οσο θες ? Εχω μελλον ακομα αλλα επειδη μπηκα στη καπιταλ να ξερω . Εχω αφησει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ εξω 

6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μπορείς και από Stormveil, αυτή φοράω τώρα. ;)

Ο άλλος είναι δίπλα στη bone, farmάρεται τσακ μπαμ για αυτό το είπα.😁 Μετά το manor άρχισα Leyndell σήμερα. Εντάξει ειδικά οι κατακόμβες χάσιμο και ξύλο 2 σε 1.

Αρχίζω να καταλαβαίνω γιατί ο κόσμος παίζει 50 και 60 vigor σιγά σιγά. Ότι δε τρώει burst ή break posture, με το άπειρο poise του παέι για trades και φεύγουν τα estus κουφέτα. Αν παίζεις pure mellee, ε σε πιάνει μια αηδία.😁

• Like 2

275916883_2378329758976200_3299871426245587694_n.jpg.0faccd4e70701aa8c8f19d6d83f7b26c.jpg

20 ώρες πριν, AlgorZeus είπε

Φίλε μου αυτή την κολοκύθα πού τη βρήκες; Αξίζει;

Είμαι με τα ίδια ρούχα από την αρχή, ούτε σωβρακο δεν έχω αλλάξει παρόλο που το σκ@το έχει φτάσει πολλές φορές ως την κάλτσα🤣

Δε θυμάμαι, από ένα κάστρο με έναν κολοκυθοφρουρο αποξω να τανε? Κάτω κάτω νότια? Θα σε γελάσω. Πέρα ότι είναι βαριά 12.5κιλα δίνει καλό poise κ άμυνες, οπότε ναι λέω.

Καλημέρα, σόρρυ αν έχει ήδη απαντηθεί κατι παρόμοιο κάπου και δεν το βρήκα, αλλα αντιμετωπίζω θεματα με τα fps. Εχω συνεχόμενα drops. Έχω δοκιμάσει ο,τι λύση βρήκα ονλαιν μεχρι και bios reset.  2 πράγματα που έχω παρατηρήσει:

Όταν πέφτουν τα fps, βλέπω ότι πέφτει και το GPU usage (από 90% πέφτει μεχρι και 15%) και το CPU usage, σε μικρότερη ένταση. 

Το cpu usage,ειναι στα 80-90 για ενα core, ενώ τα άλλα χαμηλά με average 30-40%

Τώρα κάποια απο τις τελευταίες αλλαγές που έκανα σταμάτησε να κου εμφανίζει την gpu σε ενα benchmark tool, αλλα την δείχνει κανονικά σε task manager/ msi afterburner.

Specs:

Ryzen 2600x + be quite pro 4 air cooling

M2 nvme samsung evo 860

GTX 1080 8GB

2x 3200Mhz 8GB Corsair Vengeance

Samsung odyssey g7 32' (2k)σε περίπτωση που έχετε δει να επηρεάζει η οθόνη.

Κάθε βοήθεια δεκτή, γιατι ειμαι οριακά να ζητήσω ρεφαντ και να το πάρω στο ps5( οι φίλοι μου έχουν σε pc, αλλιώς δεν θα με πείραζε τοσο)

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Hergal123 είπε

Καλημέρα, σόρρυ αν έχει ήδη απαντηθεί κατι παρόμοιο κάπου και δεν το βρήκα, αλλα αντιμετωπίζω θεματα με τα fps. Εχω συνεχόμενα drops. Έχω δοκιμάσει ο,τι λύση βρήκα ονλαιν μεχρι και bios reset.  2 πράγματα που έχω παρατηρήσει:

Όταν πέφτουν τα fps, βλέπω ότι πέφτει και το GPU usage (από 90% πέφτει μεχρι και 15%) και το CPU usage, σε μικρότερη ένταση. 

Το cpu usage,ειναι στα 80-90 για ενα core, ενώ τα άλλα χαμηλά με average 30-40%

Τώρα κάποια απο τις τελευταίες αλλαγές που έκανα σταμάτησε να κου εμφανίζει την gpu σε ενα benchmark tool, αλλα την δείχνει κανονικά σε task manager/ msi afterburner.

Specs:

Ryzen 2600x + be quite pro 4 air cooling

M2 nvme samsung evo 860

GTX 1080 8GB

2x 3200Mhz 8GB Corsair Vengeance

Samsung odyssey g7 32' (2k)σε περίπτωση που έχετε δει να επηρεάζει η οθόνη.

Κάθε βοήθεια δεκτή, γιατι ειμαι οριακά να ζητήσω ρεφαντ και να το πάρω στο ps5( οι φίλοι μου έχουν σε pc, αλλιώς δεν θα με πείραζε τοσο)

Ευχαριστώ πολύ

Πηγαινε στο control panel της nvidia 

Open Nvidia Control panel and do the following:

Click Manage 3D Settings. 

Under Global Settings, set Shader Cache Size to Unlimited. 

Click Apply. 

Click the Program Settings tab on the same screen, then click Add. 

Add the game from recently used programs, or add it manually by clicking Browse (installation hard drive/Steam/steamapps/common/Elden Ring/Game/eldenring.exe)

Set Power Management Mode to Prefer Maximum Performance 

Set Max Frame Rate to 59 FPS. 

Click Apply. 

https://www.digitaltrends.com/computing/elden-ring-pc-performance-issues-fixes-frame-rate-stuttering-screen-tearing/

Αν δεν το εχεις δει . Εγω μονο αυτα εκανα . 

Το ιδιο αρθρο εχει κ αλλες προτασεις 

(Η λυση αφορα κυριως το stuttering αλλα η ρυθμιση max performance ισως σε βοηθησει )

Επεξ/σία από nickk0kkav

12 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε

Αν δεν το εχεις δει . Εγω μονο αυτα εκανα .

Τα έχω δοκιμάσει αυτά αλλά πάλι δεν είδα διαφορά. Γι αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω οτι ίσως φταίει κάπου το pc,

στα benchmarks έχω καλά results όμως. https://www.userbenchmark.com/UserRun/51251696

Το να πέφτει τόσο απότομα το GPU usage, μου φαίνεται παράξενο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Hergal123 είπε

Τα έχω δοκιμάσει αυτά αλλά πάλι δεν είδα διαφορά. Γι αυτό έχω αρχίσει να πιστεύω οτι ίσως φταίει κάπου το pc,

στα benchmarks έχω καλά results όμως. https://www.userbenchmark.com/UserRun/51251696

Το να πέφτει τόσο απότομα το GPU usage, μου φαίνεται παράξενο

Dude εδώ και σελίδες λέμε ότι το game είναι unoptimized af, στο Steam έγινε χαμός. Το pc σου μια χαρά είναι λογικά, το game τον παίρνει απλά και είσαι από τους ατυχους που τους είναι unplayable το game. Refund άμα μπορείς και πάρε το για PS να τελειώνεις.

Εμενα στο μονο σημείο που συνεχίζει να έχει stutter είναι με δράκους. 🤬

3 ώρες πριν, ilos είπε

Ο άλλος είναι δίπλα στη bone, farmάρεται τσακ μπαμ για αυτό το είπα.

Το ίδιο και στο Stormveil κάτω στον ασανσέρ. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Hergal123Πολλοί λένε ότι το EAC ευθύνεται για πολλά προβλήματα σε crash και shuttering..έχεις δοκιμάσει να το απενεργοποιήσεις και να παιξεις σε offline mode?

Επεξ/σία από Georgram

4 ώρες πριν, Georgram είπε

@Hergal123Πολλοί λένε ότι το EAC ευθύνεται για πολλά προβλήματα σε crash και shuttering..έχεις δοκιμάσει να το απενεργοποιήσεις και να παιξεις σε offline mode?

Ναι δυστυχώς τίποτα.. ζητήσα refund, και πάω για το ps5. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...