Fulgore Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, Georgram είπε Skip τότε μέχρι να ξανά νιώσω έτοιμος ψυχολογικά..απλά έχω ένα κακό,ότι συναντάω στο δρόμο θέλω να το μαζεύω/σκοτώνω Καλά κάνεις αλλά δεν είναι κανένα σημαντικό boss ,άρα δεν χάνεις τίποτα να το προσπεράσεις. Βασικά ούτε καν κανονικό boss δεν είναι γιατί αυτά τα mobs τα βρίσκεις και στον έξω κόσμο αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Georgram είπε Skip τότε μέχρι να ξανά νιώσω έτοιμος ψυχολογικά..απλά έχω ένα κακό,ότι συναντάω στο δρόμο θέλω να το μαζεύω/σκοτώνω Spoiler Αν δεν έχεις κάτι να κάνει γρήγορα strike/burst damage για να γίνουν γρήγορα shutter τα shields τους η μόνη σίγουρη λύση είναι mimic ash. Focus τον μάγο με backstab/weapon arts, και μόλις πεθάνει είναι ez pz. Και εγώ την πρώτη φορά που πήγα εκεί και είδα 3 crystalines έκανα save +quit επιτόπου. Χτες είπα να ξαναμπώ Spoiler με το mimic... Spoiler Ούτε καν με ακούμπησαν.😁 Υπάρχει ένα ακόμα χειρότερο dungeon στο caelid πάντως (war dead catacombs), που δε μπορείς να κάνεις mimic μέχρι να φτάσεις στο boss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgram Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Η βλακεία είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα το Spoiler mimic summon και με τα υπόλοιπα δεν ασχολήθηκα πολύ έως τώρα,ούτε upgrade τα έχω κάνει όποτε δεν είχα και πολλές επιλογές! Τώρα να αλλάξω ολόκληρο weap η και build για ένα άχρηστο μπος δεν θα μπω στο κόπο! Όταν θα βρω το mimic θα γυρίσω να πάρω την εκδίκηση μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Μπορούμε να έχουμε και το Spoiler Mimic Summon/Ash/Whatever στα spoiler tags, please? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Spoiler Disrespecting the Crucible Knight. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2022 Λοιπόν, για να ξαναπούμε. Items, bosses, set items, χαρακτήρες και γενικά πράγματα που είναι spoilers, να μπαίνουν σε spoiler tags. Βλέπω ότι γενικά υπάρχει μια κατάσταση του "ναι, καταλάβαμε" και μετά τα ρίχνετε αβέρτα. Οπότε για λίγες ώρες, το τόπικ θα κλειδώσει ώστε να το δουν πιστεύω αρκετοί. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Το Spoiler frost Uchigatana είναι broken. Δείτε εδώ για τί χάλι μιλάμε: Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Λοιπόν, για να ξαναπούμε. Items, bosses, set items, χαρακτήρες και γενικά πράγματα που είναι spoilers, να μπαίνουν σε spoiler tags. Βλέπω ότι γενικά υπάρχει μια κατάσταση του "ναι, καταλάβαμε" και μετά τα ρίχνετε αβέρτα. Οπότε για λίγες ώρες, το τόπικ θα κλειδώσει ώστε να το δουν πιστεύω αρκετοί. δε συμφωνώ καθόλου, αλλά οκ. Μιλάμε για σχεδόν 100% κουβέντας πάνω στο παιχνίδι θα την κρύβουμε. Ε μετά μένει να μιλάμε μόνο για το τεχνικό κομμάτι ή τελείως φλου κουβέντα. Θα έχουμε δημοσιεύσεις μόνο με spoilers και ένα πολύ άσχημο thread μετά. Να πω ότι κρύβουμε την ιστορία οκ, αλλά αν είναι να κρύβουμε τα πάντα, τι να κουβεντιάσουμε μετά? Εντάξει θα σας ανεβάζω τις μελλοντικές στολές μου, αλλά έτσι ούτε τα τοπία δε θα μπορούμε να δείχνουμε μη γίνουν σπόιλ. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από xtrmsnpr 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Αρχίζω και έχω την εντύπωση ότι το game δεν τελειώνει ποτε Εντωμεταξύ ακόμα δεν έχω σπάσει ούτε ένα rune, θα γίνει του rune το κάγκελο προς το τέλος. Έκανε κανένας το quest του Spoiler Volcano Manor?! Δεν ξέρω μου ακούγεται αρκετά evil όλο το σκηνικό. Υπάρχουν επιπτώσεις άμα τελικά κανεις τα contracts? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε δε συμφωνώ καθόλου, αλλά οκ. Μιλάμε για σχεδόν 100% κουβέντας πάνω στο παιχνίδι θα την κρύβουμε. Ε μετά μένει να μιλάμε μόνο για το τεχνικό κομμάτι ή τελείως φλου κουβέντα. Θα έχουμε δημοσιεύσεις μόνο με spoilers και ένα πολύ άσχημο thread μετά. Να πω ότι κρύβουμε την ιστορία οκ, αλλά αν είναι να κρύβουμε τα πάντα, τι να κουβεντιάσουμε μετά? Εντάξει θα σας ανεβάζω τις μελλοντικές στολές μου, αλλά έτσι ούτε τα τοπία δε θα μπορούμε να δείχνουμε μη γίνουν σπόιλ. To thread είναι επίσης πολύ άσχημο αν είναι συνέχεια με spoilers χύμα. Το παιχνίδι είναι νέο ακόμα και μπορεί να υπάρχει κόσμος ακόμα που δεν θέλει να ξέρει για πράγματα που συζητιούνται ανοιχτά. Εσείς μπορεί να είστε οκ αν τα έχετε δει, άλλοι όμως όχι. Aφού έχετε προχωρήσει, ξέρετε καλά τι είναι spoiler. Για να λασκάρω λίγο: Χαρακτήρες που αναφέρει ο Gideon (τους shardbearers) μπορείτε να λέτε ή να δείξετε armor/weapons σε περίπτωση που βγάλετε screenshot, όχι όμως "Ορίστε το set του τάδε", τότε πάει σε spoiler tags. Βίντεο για bosses επίσης να μπαίνουν σε spoiler tags. Θα αφήσω αυτό που έχει μπει τόσες φορές με τον Crucible Knight, αν και η περιοχή του συγκεκριμένου είναι spoiler... Γενικά για περιοχές, τις αρχικές οκ, αλλά πιο μετά και ειδικά endgame / optional (ξέρετε πού), σε spoiler tags. Το ίδιο και με quests τους. Γενικά για πράγματα ιστορίας και surprises (ποιος NPC κάνει τι, τι σχέση έχει αυτό το boss με αυτό ή τέτοια πράγματα) τα πάντα σε spoiler tags. 6 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Αρχίζω και έχω την εντύπωση ότι το game δεν τελειώνει ποτε Εντωμεταξύ ακόμα δεν έχω σπάσει ούτε ένα rune, θα γίνει του rune το κάγκελο προς το τέλος. Έκανε κανένας το quest του Απόκρυψη περιεχομένων Volcano Manor?! Δεν ξέρω μου ακούγεται αρκετά evil όλο το σκηνικό. Υπάρχουν επιπτώσεις άμα τελικά κανεις τα contracts? Spoiler Δεν είμαι σίγουρος για επιπτώσεις, δεν πρόσεξα να έχει σε μένα, αλλά μπορεί να κάνω λάθος. Τουλάχιστον δεν επηρεάζει τους τερματισμούς και έχει ενδιαφέρον το questline στο τι μαζεύεις και πώς τελειώνει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 22 ώρες πριν, Georgram είπε Η βλακεία είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα το Απόκρυψη περιεχομένων mimic summon και με τα υπόλοιπα δεν ασχολήθηκα πολύ έως τώρα,ούτε upgrade τα έχω κάνει όποτε δεν είχα και πολλές επιλογές! Τώρα να αλλάξω ολόκληρο weap η και build για ένα άχρηστο μπος δεν θα μπω στο κόπο! Όταν θα βρω το mimic θα γυρίσω να πάρω την εκδίκηση μου Spoiler nokron.... -ranni quest-kill motherfucking radahn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Zus είπε Το Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου frost Uchigatana είναι broken. Δείτε εδώ για τί χάλι μιλάμε: Απόκρυψη περιεχομένων Spoiler Tο hoarfrost stomp είναι (eg speedrunner meta). Αν και όχι ακριβώς γιατί οι speedrunners το έχουν offhand (με το icerind hatchet που έχει από μαμά το wepon art) και στο main έχουν κάποιο όπλο για το royal knight resolve buff (το οποίο είναι bugged). τι ακριβώς συμβαίνει εκτός ότι το hoarfrost κάνει αρκετό damage από μόνο του, κάνει διαδοχικά debuff τα bosses και τρώνε ακόμα περισσότερο damage. Τώρα το royal knight resolve απλά δίνει +80% extra damagio στο επόμενο attack ΑΛΛΑ είναι bugged με τα offhands και μπορείς να το σπαμάρεις 10-20 secs χωρίς να χάνεις το buff. Οπότε καταλαβαίνεις... Με αυτό και τον mimic μπορεί να βγει sl6 όλο το game έτσι και χωρίς να μπούμε σε φάση wrong warps που είναι άλλο ένα ολόκληρο ρεσιτάλ broken stuff. Όλα αυτά μαζί με το insta curse ελπίζω να πατσαριστούν κάποια στιγμή. 40 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Αρχίζω και έχω την εντύπωση ότι το game δεν τελειώνει ποτε Εντωμεταξύ ακόμα δεν έχω σπάσει ούτε ένα rune, θα γίνει του rune το κάγκελο προς το τέλος. Έκανε κανένας το quest του Απόκρυψη περιεχομένων Volcano Manor?! Δεν ξέρω μου ακούγεται αρκετά evil όλο το σκηνικό. Υπάρχουν επιπτώσεις άμα τελικά κανεις τα contracts? Spoiler Λογικά αυτά επηρεάζουν τα endings , αλλά έχω ακούσει ότι άλλα npc quest μπορούν να κάνουν break άλλα npc quests κοκ. Και εγώ αρνήθηκα να κάνω το manor προς το παρόν. Σήμερα μάλλον τελείωσα το Ranni questline και στο τέλος αναγκάστηκα να μπω wiki να το δω γιατί κυριολεκτικά έπρεπε να μυρίσεις τα νύχια σου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cyberguy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) βρηκα το comet azure sorcery... Spoiler ποιο mimic ash.... αυτο το skill κανει τον astrologer φονική μηχανή. Θέλει βέβαια ΙΝΤ 60, αλλά εαν το έχεις, κάνει τρομερή ζημιά ,one shot bosses Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από cyberguy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgram Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 10 ώρες πριν, 3DJIN είπε nokron.... -ranni quest-kill motherfucking radahn Εκεί είμαι τώρα..προς το παρών τρώω ξύλο από το radahn 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω γραψει καπου 90+ ωρες και απο οτι φαινεται εχω μαζεψει ολα τα youtube σουπερ secrets απλα βολταροντας στο χαρτη overleveled και τρουπωνοντας σε οτι cave βρισκω . Ο παλιος ειναι αλλιως Eπιτελους βρηκα και το moonlight sword σε ολα τα παιχνιδια τους υπαρχει καπου αλλα αυτη τη φορα το παρακρυψανε Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2022 από Mhlogiatros 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα