Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ας συγχωρέσουμε και κανα bug στη From στο πρώτο open world παιχνίδι τους.

Θα έρθει η Bethesda με το Starfield το Νοέμβρη και θα θυμηθείτε τί σημαίνει bugs. 😁

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Keep Elden Ring beautiful with the best settings on PC

mixed οι κριτικές στο steam, 60%, στο metacritic θα γίνει βατερλώ το βλέπω...

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1

Αλλο ενα παιχνίδι που φάγαμε παπα.. Καημό το έχω να βγεί ενας ΑΑΑ πολυαναμενόμενος  τίτλος χωρίς σοβαρά θέματα. Στο ψυγείο μέχρι να λυθούν τα όποια προβλημάτα

• Sad 1

52 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Αν τα ξεκλειδώσεις από τα 60 καρέ θα τα βλέπεις όλα σε διπλή ταχύτητα να γίνονται. Η μηχανή είναι παλιά, δε σηκώνει πολλά πολλά.

Και στο sekiro κλειδωμένο στα 60 καρέ ήταν.

Το sekiro με το hack μια χαρά παίζεται σε παραπάνω fps. Δεν είναι tied τα physics με το framerate.

Το DS1 είχε αυτό το θέμα με το dsfix αλλά έχει minor παρενέργειες ευτυχώς. Δε πηδάς τόσο ψηλά.μακριά, τρως διπλό fall damage και πολύ σπάνια να βγεις OOB σε τίποτα ladders κλπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, BabisTs είπε

ξενέρα λιγάκι στην αρχή με δύο θέματα...το κλείδωμα  των fps που έχει το game στα 60 (δεν αλλάζει γαμώτο σε παραπάνω) και που δεν μου έβρισκε το controller στην αρχή (αλλά όλα οκ τώρα φτιάχτηκε) ...είναι τουμπανάκι το game κατα τα άλλα......τίποτα άλλο αρνητικό από μένα

Πότε πρόλαβες να το δεις ρε θηρίο?😛

Επεξ/σία από Matrix7
  • Like 1

19 λεπτά πριν, ilos είπε

Το sekiro με το hack μια χαρά παίζεται σε παραπάνω fps. Δεν είναι tied τα physics με το framerate.

Το DS1 είχε αυτό το θέμα με το dsfix αλλά έχει minor παρενέργειες ευτυχώς. Δε πηδάς τόσο ψηλά.μακριά, τρως διπλό fall damage και πολύ σπάνια να βγεις OOB σε τίποτα ladders κλπ.

αχα, με το mod αυτό; Σα να χεις πάρει σπιντακια είναι η φάση όμως :P 

Μόλις παρέλαβα από Astron Game Club την launch edition. Πραγματικά δε ξέρω τί έκαναν τα παλικάρια, αλλά είναι απίστευτοι, χθες το έστειλαν αργά μεσημέρι και είχε έρθει σήμερα πρωί πρωί Μυτιλήνη!

viber_image_2022-02-25_12-34-54-509.jpg.2c217231408a0245ffb1df915ff6a1e2.jpg

viber_image_2022-02-25_12-34-54-728.jpg.07fb1819dc6f7b5cd110718e9f00f91a.jpg

viber_image_2022-02-25_12-34-54-610.jpg.b29964b5ab39c544161e21b91124204e.jpg

με τα βίας χώρεσε να σας το δείξω στο γραφείο επάνω, όποια ακαταστασία να με συγχωρέσετε.
Εκτός από το cdkey του παιχνιδιού είχε και ένα ακόμα με 1000 πόντους στο site της bandai, το οποίο αναφέρει ότι θα έχουμε δωρεάν DLC όταν βγει!

viber_image_2022-02-25_12-34-54-564.jpg.69650fd4099895b8f173f017be928d55.jpg

• Like 10
  • Sad 1

2 ώρες πριν, Matrix7 είπε

Πότε πρόλαβες να το δεις ρε θηρίο?😛

το περίμενα το συγκεκριμένο game.......το controller μου έφαγε λίγο ώρα γιατί δεν το έβρισκε..έχει αναφορές στο νετ αρκετές......αλλά οκ το ρύθμισα.......

• Like 1

39 λεπτά πριν, BabisTs είπε

το περίμενα το συγκεκριμένο game.......το controller μου έφαγε λίγο ώρα γιατί δεν το έβρισκε..έχει αναφορές στο νετ αρκετές......αλλά οκ το ρύθμισα.......

Έχει θέμα η From με το controller ενώ σε όλα αναγνωρίζεται αμέσως ότι είναι από from μου βγάζει το λαδι

Αρκετά frame drops και stuttering αν και δεν έχω περάσει ακόμα τον τελευταίο experimental driver της AMD.

Έχω δώσει 1750 ευρώ (Red Devil 6900 XT) και άλλα 750 (5950x) και δεν μπορώ να παίξω τα δύο παιχνίδια που ήθελα περισσότερο, Elden ring και God of war, την τρέλα μου.

Αναμονή και εδώ λοιπόν.. θα βάλω κάνα Sekiro πάλι.

1 ώρα πριν, BabisTs είπε

Είναι το πιο αναμενόμενο της χρονιάς,αν δεν παίξεις souls game δεν γίνεσαι άντρας ως γνωστόν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

'Έχω ήδη μετανιώσει που πήρα launch edition και ενδιαφέρομαι αν κάποιος ψήνεται να δώσω διαφορά για το steelbook ανταλλαγή ή να αγοράσω απλά το κουτάκι του steelbook και να δώσω το κουτάκι το κανονικό.

PS5

Επεξ/σία από Babis_allos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...