Armoral Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, optimus prime είπε Aφηστε τα παιδια,ειναι χαλια. Αντε τωρα να εισαι αντιμετωπος με κανα boss και να σου κανει τετοια. Έχουμε και από αλλού παραδείγματα ή μόνο το συγκεκριμένο τύπο;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, nikosild είπε Τι ώρα ανοίγει παιδιά σε εμάς? Στην 1 το βράδυ, δηλαδή σε λίγα λεπτά.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Unpacking εδώ. Μην ξεχνάτε να κάνετε restart το Steam. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Unpacking εδώ. Μην ξεχνάτε να κάνετε restart το Steam. Αυτό χρειαζόταν! και εμένα unapacking. Στην αρχή μόλις το είδα τρόμαξα, νομίσα ότι ξεκίνησε να το κατεβάζει από την αρχή 😆
stone Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Μια το patch μια το restart μια το unpacking νιωθω το YOU DIED ακομα δεν ξεκινησε..😁 2
optimus prime Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Οσοι εχετε σοβαρα frame drops οπως ειχα εγω το πρωτο 3ωρο στα 40 fps και ακομα πιο χαμηλα απενεργοποιηστε μεσα απο τα windows το gpu scheduling. Eμενα με βοηθησε πολυ,δεν γινεται τοσο συχνα πλεον.
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Καλημέρα, αφού τώρα ξύπνησα, θα βάλω να κατεβαίνει, αφού δεν είχα μπει σε διαδικασία preload ή να το κάνω refund λόγω των προβλημάτων? Μια ερώτηση σούπερ σημαντική, το σούπερ γαϊδουράκι το έχεις από την αρχή?
naruto14 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Όσοι έχετε θέματα, δοκιμάστε και αυτά που προτείνουν ο OP και το πρώτο reply σε αυτό το νήμα.
enable_your_mind Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Αυτό με τα μυνήματα από τους άλλους παίκτες μέσα στον κόσμο τι παίζει ακριβώς ;έβαλα το ονλαιν mode
BabisTs Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) ξενέρα λιγάκι στην αρχή με δύο θέματα...το κλείδωμα των fps που έχει το game στα 60 (δεν αλλάζει γαμώτο σε παραπάνω) και που δεν μου έβρισκε το controller στην αρχή (αλλά όλα οκ τώρα φτιάχτηκε) ...είναι τουμπανάκι το game κατα τα άλλα......τίποτα άλλο αρνητικό από μένα Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2022 από BabisTs
silenoz66 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, enable_your_mind είπε Αυτό με τα μυνήματα από τους άλλους παίκτες μέσα στον κόσμο τι παίζει ακριβώς ;έβαλα το ονλαιν mode Ειναι μυνήματα που μπορείς να αφήσεις κάτω στον κόσμο σου και τα βλέπουν και αλλοι πάιχτες στον δικό τους κόσμο. Αυτο το έκανες στα souls μεσω soapstones (orange για μηνύματα) και σου αφηνει να βάλεις κάποιες ετοιμες λεξεις που έχει, και ας πουμε δημιουργεις φράσεις/προτάσεις. Τα περισσότερα ειναι meme (για souls fans) , μερικά ειναι troll τύπου εχει treasure αν πηδήξεις απο κατω....(μάντεψε τι θα συμβεί), ή εδω εχει hidden door (μάντεψε ποσοι σαν τους χαζούς βαράνε τοίχους (οπως και εσυ παροτι ξερεις οτι ειναι τρολ) , μερικά ειναι όντως βοηθητικά γιατι σου αποκαλύπτουν μυστικά, κοκ. Γενικα ειναι απο τις καλύτερες προσθηκες που εχω δει σε single-player game pου έχει στοιχεια online 2
panakos_thess Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Εχει και Anti-Cheat το παιχνιδι!!!δεν εχω κανενα προβλημα εγω ολα ΜΑΞ 60fps
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, BabisTs είπε ξενέρα λιγάκι στην αρχή με δύο θέματα...το κλείδωμα των fps που έχει το game στα 60 (δεν αλλάζει γαμώτο σε παραπάνω) και που δεν μου έβρισκε το controller στην αρχή (αλλά όλα οκ τώρα φτιάχτηκε) ...είναι τουμπανάκι το game κατα τα άλλα......τίποτα άλλο αρνητικό από μένα Αν τα ξεκλειδώσεις από τα 60 καρέ θα τα βλέπεις όλα σε διπλή ταχύτητα να γίνονται. Η μηχανή είναι παλιά, δε σηκώνει πολλά πολλά. Και στο sekiro κλειδωμένο στα 60 καρέ ήταν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα