Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά. Μήπως βρήκατε πουθενά καμία καλή προσφορά (για pc); Δεν ψάχνω physical copy μόνο key. 

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από Optixx
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χωρίς να το έχω παίξει, πιστεύω το elden ring θα είναι αρκετά ''εύκολο'' για όσους δεν αναζητούν μια hardcore εμπειρία.

Συμβουλή μου πάιξτε Μάγο και βάλτε και spirits. Αυτό βλέπω εως ''easy mode'' απο ότι βίντεο έχω δει.

Εγώ παίζω God Of War στο ''give me a challenge'' και με τον χειρισμό της κάμερας(που έιναι κάκιστος) κτλ σε κάποια φαιτς που έχουν και adds (σε κάτι βαλκυρίες) δυσκολευομαι.

Εδώ ολο ξέρουμε τινα περιμένουμε, στα μόνα αρνητικά όσον αφορά τους mage βλέπω να ειναι λίγο πιο δύσκολα τα dungeons ,που θα ειναι κλειστοί χώροι και δεν θα μπορείς να κρατάς απόσταση.
ΚΑτα τα αλλα στο open world θα κανει την ζωή σας πιο έυκολο.

Θα ψάξω να δω λιγο weapon artstyle (katanas vs big weapons και θα αποφασίσω και εγω τι θα παίξω)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Optixx είπε

Καλησπέρα παιδιά. Μήπως βρήκατε πουθενά καμία καλή προσφορά (για pc); Δεν ψάχνω physical copy μόνο key. 

Ευχαριστώ

Από κλειδαδικο με 41€ 

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-elden-ring-cd-key-compare-prices/ 

Ή πας το steam σου σε Ινδία (28€) ή Τουρκία (32€) , να ξες θα μείνει το store εκεί για 3 μήνες.

----

Βλέπω να βγαίνει το παιχνίδι, οι χαρντκοραδες να το βρίσκουν εύκολο, εγώ να πλέω σε πελάγη ευτυχίας και εκείνοι να γκρινιάζουν 😁.

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Από κλειδαδικο με 41€ 

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-elden-ring-cd-key-compare-prices/ 

Ή πας το steam σου σε Ινδία (28€) ή Τουρκία (32€) , να ξες θα μείνει το store εκεί για 3 μήνες.

----

Βλέπω να βγαίνει το παιχνίδι, οι χαρντοκοραδες να το βρίσκουν εύκολο, εγώ να πλέω σε πελάγη ευτυχίας και εκείνοι να γκρινιάζουν 😁.

Η απλα εμεις οι νεοι παιχτες  σε αυτο τον τυπο παιχνιδιου , να κλαιμε με μαυρο δακρυ που μπηκαμε στο κοπο  ;)

Επεξ/σία από enable_your_mind

5 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Η απλα εμεις οι νεοι παιχτες  σε αυτο τον τυπο παιχνιδιου , να κλαιμε με μαυρο δακρυ που μπηκαμε στο κοπο  ;)

Το ξέρω ότι θα κλαίω ήδη, δε περιμένω να διαφέρει από τα προηγούμενα παιχνίδια της εταιρείας 😌. Όμως μου έχει αρέσει ότι έχουν δείξει και ας δείχνει σάπια και ίδια η μηχανή γραφικών με ότι προηγούμενο έχουν βγάλει.

3 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Το ξέρω ότι θα κλαίω ήδη, δε περιμένω να διαφέρει από τα προηγούμενα παιχνίδια της εταιρείας 😌. Όμως μου έχει αρέσει ότι έχουν δείξει και ας δείχνει σάπια και ίδια η μηχανή γραφικών με ότι προηγούμενο έχουν βγάλει.

Παιδιά θα το διασκεδασετε 100%.. θα το δείτε.

3 λεπτά πριν, ihusa είπε

el.jpg.d6ea7cb1fe033170d16183a475b9ab75.jpg

Kάποιοι από αυτούς χαλαρά δεν μπόρεσαν να παίξουν το game και μάλλον κανένας από αυτούς δεν τελειωσε το game.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Αναφορά σε κείμενο

The PC situation is also worth clarifying. As it currently stands the PC version using the latest 1.02 patch has a number of issues that will affect all hardware configurations on all graphical settings presets. Elden Ring is From Software's first foray into low-level APIs on PC and the game uses DirectX 12. As we have seen in other DX12 titles, there can be severe and distracting frame-time stuttering issues.

First there are stutters of up to 250 milliseconds in length when new effects, enemies, and areas appear on screen. These types of stutter lessen as the play experience goes on and enemies, areas, and effects are revisited by the player. A second and more pervasive stutter appears to be tied to loading new game areas - when traversing the terrain, moving from one area to the next can cause minor one-off frame drops a few times a minute, or at worst, tumbling frame-time issues that drop the frame-rate from a steady 60 into the 40s.

Variable refresh rate monitors using G-Sync or Freesync help alleviate a level of the distracting nature of some of these issues, but leaning on the technology is not a good situation in light of how the console versions do not suffer from these stutters. Other issues to note are the lack of ultrawide screen support, no support for frame-rates above 60fps, and unintuitive graphical options that lack visible scaling. As we have seen with other titles suffering from similar issues such as Final Fantasy 7 Remake and Halo Infinite, it could be sensible to wait for further patches before investing time into the PC version of Elden Ring.

https://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2022-02-24-elden-ring-performance-first-impressions

Δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά τα πράγματα με το day one patch...

Επεξ/σία από naruto14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...