Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Με 2 παιδια και με οχι πολυ χρονο δεν ξερω αν θα εχω την υπομονη για αυτο το παιχνιδι.. Δεν εχω ασχοληθει με souls games ,  πρεπει να ειχα παιξει λιγο το 3 καποια στιγμη.. Ο κοσμος του παιχνιδιου δειχνει πολυ ομορφος αλλα ακομα το σκεφτομαι αν θα τη παλεψω και μηπως πανε τσαμπα τα λεφτα.. Βλεπω την αποθεωση αλλα δεν εχω πειστει αν αξιζει η δοκιμη ειδικα σε περιοδο που ο χρονος ειναι λιγος και γενικα θελω αμα παιζω να χαλαρωνω και εδω μαλλον θα μαυρισει η ψυχη μου χαχα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

42 λεπτά πριν, enable_your_mind είπε

Με 2 παιδια και με οχι πολυ χρονο δεν ξερω αν θα εχω την υπομονη για αυτο το παιχνιδι.. Δεν εχω ασχοληθει με souls games ,  πρεπει να ειχα παιξει λιγο το 3 καποια στιγμη.. Ο κοσμος του παιχνιδιου δειχνει πολυ ομορφος αλλα ακομα το σκεφτομαι αν θα τη παλεψω και μηπως πανε τσαμπα τα λεφτα.. Βλεπω την αποθεωση αλλα δεν εχω πειστει αν αξιζει η δοκιμη ειδικα σε περιοδο που ο χρονος ειναι λιγος και γενικα θελω αμα παιζω να χαλαρωνω και εδω μαλλον θα μαυρισει η ψυχη μου χαχα..

παρτο

βαλε easy

αν σου τη σπασει κατεβασε trainer και βαλε πχ  χ3 το δικο σου damage ή αυξησε το defence χ3 ή οσο θες.Θα βρεις και αλλες επιλογες για να φερεις το παιχνιδι στο επιθυμητο επιπεδο διασκεδασης.

• Like 1

1 ώρα πριν, optimus prime είπε

Mε βλεπω να το παιζω στο ps5,δεν ειναι ο μονος που μιλαει για προβληματα..

Έχω κάνει pre-order τη retail έκδοση γιατί δεν είχε μεγάλη διαφορά στα χρήματα με τα κλειδάδικα και για να δω πρώτα τι λένε άλλοι από performance. Από ότι καταλαβαίνω το παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ, αλλά έχει σοβαρά θέματα με stuttering και memory leak. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με το day one patch γιατί αναφέρουν πολλά performance improvements.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

παρτο

βαλε easy

αν σου τη σπασει κατεβασε trainer και βαλε πχ  χ3 το δικο σου damage ή αυξησε το defence χ3 ή οσο θες.Θα βρεις και αλλες επιλογες για να φερεις το παιχνιδι στο επιθυμητο επιπεδο διασκεδασης.

Έχει επιλογές δυσκολίας???? Πρώτη φορά το ακούω αυτό σε game της fromsoft... συνήθως έχει μόνο την κλασική git gud δυσκολία.

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Έχω κάνει pre-order τη retail έκδοση γιατί δεν είχε μεγάλη διαφορά στα χρήματα με τα κλειδάδικα και για να δω πρώτα τι λένε άλλοι από performance. Από ότι καταλαβαίνω το παιχνίδι δεν είναι ιδιαίτερα βαρύ, αλλά έχει σοβαρά θέματα με stuttering και memory leak. Πρέπει να δούμε τι θα γίνει και με το day one patch γιατί αναφέρουν πολλά performance improvements.

Δεν θυμαμαι καποιο παιχνιδι το οποιο να εχουν λυθει τετοιου ειδους προβληματα με το day one patch.

Ειδικα οταν προκειται για open world,σε αλλα στουντιο παιρνει απο κατι μηνες μεχρι και ενα χρονο να το φερουν στην κατασταση που θα επρεπε να ηταν την day 1.

Επεξ/σία από optimus prime

5 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Δεν θυμαμαι καποιο παιχνιδι το οποιο να εχουν λυθει τετοιου ειδους προβληματα με το day one patch.

Ειδικα οταν προκειται για open world,σε αλλα στουντιο παιρνει απο κατι μηνες μεχρι και ενα χρονο να το φερουν στην κατασταση που θα επρεπε να ηταν την day 1.

Η From έχει ζητήσει από τους reviewers να δείξουν performance του παιχνιδιού μετά το Day One patch. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνιδι εχει γινει gold εδω και 2 μηνες,αρκετος χρονος για να ειχαν διορθωσει καποια απο αυτα τα θεματα.

Αφου δεν εχει γινει αυτο μεχρι την στιγμη που τους εδωσαν το review code τοτε εγω δεν εχω ελπιδες για το patch να λυσει τα θεματα του performance.

Μερικα bugs ναι,αλλα ως εκει..

Επεξ/σία από optimus prime

1 ώρα πριν, 3DJIN είπε

παρτο

βαλε easy

Δεν έχει επιλογή δυσκολίας όμως 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Δεν έχει επιλογή δυσκολίας όμως 

Αυτο ειναι και το θεμα οτι δεν θα μπορω να χαλαρωσω.. αλλα τελικα το πηρα αποφαση να δοκιμασω ε και το πολυ πολυ να μην το ευχαρηστηθω.. Ας το δοκιμασω ομως να λεω οτι επαιξα και δοκιμασα και αυτο το ειδικο genre  παιχνιδιων...  Το κλαμα θα ερθει μετα...

image.png.e45f67f3c558ca6f0fa1b7677a98a007.png

Επεξ/σία από enable_your_mind

7 ώρες πριν, enable_your_mind είπε

Αυτό σκεφτόμουν και εγώ πριν τα Bloodborne και Witcher 3 αλλά κλέβοντας ώρες απο τον ύπνο μου 😐 τα έλιωσα.Βέβαια χρειάστηκαν και 2 μήνες για το πρώτο και 5-6 για το δεύτερο αλλά worth it.

• Like 3

αφηνω αυτο εδω περα για τους γνωστες...🤤 @ilos  https://mugenmonkey.com/eldenring

εκανα ενα small peek σε wep/skills/spells και με το build που εκανα εχει να πεσει πολυ γελιο...πραγματικα ανυπομονω 😂

επισης ειναι πολυ καλο που δεν θα ειναι 1v1 στα invades, γιατι δεν υπηρχε punishment απο dc,,,,,ενω τωρα θα ειναι μονο fun η κατασταση 😆 ηδη βλεπω τα hatemail να ερχονται βροχη... 😅

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...