panakos_thess Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Για παμε λιγο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Εσύ θα το σπάσεις το PC μ' αυτό το παιχνίδι.
panakos_thess Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Εσύ θα το σπάσεις το PC μ' αυτό το παιχνίδι. Ειμαι ετοιμος παιζω Χρονια Souls mr.Psycho!!!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Σε μερικά μαγαζιά η retail ανέβηκε πάνω από 60 ευρώ ffs. Σε μερικά είναι και sold out. Έχει φάει κόσμος το marketing και θα κλάψει με μαύρο δάκρυ τα 60 του ευρώ. 😈 Τουλάχιστον η launch edition φαίνεται να αξίζει.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Σε μερικά μαγαζιά η retail ανέβηκε πάνω από 60 ευρώ ffs. Σε μερικά είναι και sold out. Έχει φάει κόσμος το marketing και θα κλάψει με μαύρο δάκρυ τα 60 του ευρώ. 😈 Τουλάχιστον η launch edition φαίνεται να αξίζει. Βρήκα σήμερα και πήρα από το astrongameclub την launch edition για το PC, μαζί με μεταφορικά στα 56€, Παρασκευή θα είναι εδώ. Είχα παραγγείλει εξ αρχής από you που έβγαινε στα 50.5€ με μεταφορικά, αλλά πήρα σήμερα να ρωτήσω γιατί δεν έχει προχωρήσει η εξέλιξη της παραγγελίας και μου είπαν "το προϊόν δεν είναι ακόμα διαθέσιμο, ΑΠΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ" τί τέλος του μήνα λέω, 25 βγαίνει μεθαύριο" αν ήταν να περιμένω τη Δευτέρα ωχουυυ, πάει το δώρο .
naruto14 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τα πολύ πρώτα reviews, αλλά ξέφυγε! Για όσους δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για το παιχνίδι από reviews και έχουν απορία για performance, ο ACG ανέφερε 1080p 60fps με λίγα settings κατεβασμένα με την 1080ti και αντίστοιχα σε 1440p με 2080ti. Ωραίο port έχουμε πάλι 🙃 Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από naruto14 5 1
silenoz66 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Αν αγοράσω το παιχνίδι απο Steam γιατι δεν βρίσκω πουθενά physical copy, τι ποσοστό χρημάτων πάνε στην bandai ?
Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Αν αγοράσω το παιχνίδι απο Steam γιατι δεν βρίσκω πουθενά physical copy, τι ποσοστό χρημάτων πάνε στην bandai ? 70%,επειδή κρατάει προμήθεια 30% το steam. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από Fulgore
silenoz66 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 24 λεπτά πριν, Fulgore είπε 70%,επειδή κρατάει προμήθεια 30% το steam. Πηγα στο σαιτ της bandai και δν ξερω αν εκανα κατι λαθος αλλα βρήκα εξαντλημένο το προιόν (ακόμη και το digital copy). Aρα δεν υπάρχει αλλος τρόπος αυτη την στιγμή να στηρίξω αλλιώς? Το αφησα και εγώ τελευταία στιγμή χωρίς λόγο
Fulgore Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, silenoz66 είπε Δεν εφτιαξε η bandai το παιχνίδι. Η FromSoftware το εφτιαξε,και άρα αν θέλεις να την στηρίξεις,απλά το αγοράζεις από όπου θέλεις. Τέλος πίστεψε με όπως και με τα προηγουμενα Souls παιχνιδια,θα πουλήσει τρελά. Δεν μιλάμε για indie studio που έβγαλε το 2ρο παιχνίδι του ξέρω γω για να μιλάμε για υποστήριξη. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2022 από Fulgore 1
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Elden Ring Has a Detailed Tutorial Dungeon For New Players Παρακαλώ να είναι forgiving το παιχνίδι στους νέους παίκτες, μου έχει αρέσει τόσο πολύ ο κόσμος του, θα λυπηθώ αν είναι παλούκι και δε μπορώ να το παίξω. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Elden Ring Has a Detailed Tutorial Dungeon For New Players Παρακαλώ να είναι forgiving το παιχνίδι στους νέους παίκτες, μου έχει αρέσει τόσο πολύ ο κόσμος του, θα λυπηθώ αν είναι παλούκι και δε μπορώ να το παίξω. Έχεις περισσότερες επιλογές που το κάνει πιο προσβάσιμο αλλα ακόμα και οι lesser enemies μπορούν να σε one hit combo. Τα games της From θέλουν υπομονή και αυτό δεν θα αλλάξει σύντομα φαντάζομαι. Αλλα ναι, έχεις πολλά περισσότερα tools τώρα για να σε βοηθήσουν να επιβιώσεις. Το να βγάλεις όλα τα bosses είναι άλλη ιστορία φαντάζομαι.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Έχεις περισσότερες επιλογές που το κάνει πιο προσβάσιμο αλλα ακόμα και οι lesser enemies μπορούν να σε one hit combo. Τα games της From θέλουν υπομονή και αυτό δεν θα αλλάξει σύντομα φαντάζομαι. Αλλα ναι, έχεις πολλά περισσότερα tools τώρα για να σε βοηθήσουν να επιβιώσεις. Το να βγάλεις όλα τα bosses είναι άλλη ιστορία φαντάζομαι. Μάλιστα. Θα φωνάζω εσάς να τα σκοτώνετε, γω θα κοιτάζω τη μάχη 😝 ή αν έχω αυτό το σούπερ γαϊδουράκι διαθέσιμο να χοροπηδάω εδώ και κει.
nikosild Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις το πήρα και εγώ από cdkeys. Για να δούμε τώρα αν θα φάμε 2η φορά φόλα το 40+άρι όπως και με το New World... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα