SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2024 Έλα νταξ, πόσες φορές πρέπει να ψοφήσει κάποιος στα fights στο haligtree στα δέντρα mini boss. Ο δε ένας κάθε τόσο πηδαει και βγάζει φουλ rot, το άλλο είναι μέσα σε λίμνη. Σε πιάνει που και που με το στόμα και σε στέλνει στον γκρεμό (μη πω την λέξη από δ ) Melee είμαι και μου έκοψε το 2ο να το κάνω πριν λίγο με bow πανω στα κλαδιά. Το άλλο που έχει και τους 2 ιππότες είναι work in progress
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Elden Ring – Patch Notes Version 1.13 318.1mb Πολλές αλλαγές και φιξαρίσματα! Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2024 από xtrmsnpr
ilos Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε Elden Ring – Patch Notes Version 1.13 318.1mb Πολλές αλλαγές και φιξαρίσματα! νέρφαράν τα thorns.🤣 Joke's on them τον έβγαλα τον Radahn και δεύτερη φορά χωρίς καν να τα χρησιμοποιήσω.🤣
Mr Aris Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2024 Εντωμεταξύ στη μάχη με το elden beast κάλεσα άλογο 👀 δε θυμάμαι να μπορούσα πριν 2 χρόνια
>-Nosakos<- Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2024 (επεξεργασμένο) Ελπίζω να έφτιαξαν το "Inappropriate activity detected", γιατί έχει καταντήσει κουραστικό. Ειδικά όταν γίνεσαι τυχαία blue summon και απλά κρασάρει το game. Edit: Απο τι φαίνεται δεν το έφτιαξαν... Quote In the PC version, the message "Inappropriate activity detected" may appear without cheating. Επεξ/σία 31 Ιουλίου 2024 από >-Nosakos<-
lebron15 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Ξεκίνησα new game plus για να φρεσκάρω λίγο το παιχνίδι καθώς έχουν περάσει δυόμιση χρόνια από τότε που το έπαιξα και να προετοιμαστω για το DLC. Είμαι lvl 225 τώρα. Θα την παλέψω στο dlc ή θα έχουν κάνει scale λόγω του new game plus και θα με τρώνε με ένα hit;
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 2 ώρες πριν, lebron15 είπε Ξεκίνησα new game plus για να φρεσκάρω λίγο το παιχνίδι καθώς έχουν περάσει δυόμιση χρόνια από τότε που το έπαιξα και να προετοιμαστω για το DLC. Είμαι lvl 225 τώρα. Θα την παλέψω στο dlc ή θα έχουν κάνει scale λόγω του new game plus και θα με τρώνε με ένα hit; Το έχουμε γράψει και σε προηγούμενες σελίδες κάμποσες φορές, αν ψάξεις θα τα βρεις. Υπάρχουν 2 νέα αντικείμενα που πρέπει να ανεβάσεις για να μη σε τσακίζουν τα mobs του dlc αλλά και για να δίνεις ξύλο και να αντέχουν τα spirit ashes σου. Κοίτα εδώ και εδώ. 1
lebron15 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 7 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Το έχουμε γράψει και σε προηγούμενες σελίδες κάμποσες φορές, αν ψάξεις θα τα βρεις. Υπάρχουν 2 νέα αντικείμενα που πρέπει να ανεβάσεις για να μη σε τσακίζουν τα mobs του dlc αλλά και για να δίνεις ξύλο και να αντέχουν τα spirit ashes σου. Κοίτα εδώ και εδώ. Με αυτά τα δύο αντικείμενα δεν θα έχω θέμα πάρα το ότι ξεκίνησα new game plus έτσι;
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, lebron15 είπε Με αυτά τα δύο αντικείμενα δεν θα έχω θέμα πάρα το ότι ξεκίνησα new game plus έτσι; Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες. Game mechanics είναι. Δε μπορώ να σου απαντήσω κάτι. Ούτε ξέρω το play style σου, ούτε πόσο το έχεις με τα souls παιχνίδια, δεν με απασχολεί κιόλας 😅. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2024 από xtrmsnpr
Charismo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 47 minutes ago, lebron15 said: Με αυτά τα δύο αντικείμενα δεν θα έχω θέμα πάρα το ότι ξεκίνησα new game plus έτσι; Θα φας ξύλο. Άσχετα με το NG+ και τα δύο αντικείμενα, θα φας ξύλο.
SabotazNic Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 3 ώρες πριν, lebron15 είπε Με αυτά τα δύο αντικείμενα δεν θα έχω θέμα πάρα το ότι ξεκίνησα new game plus έτσι; Οχι, είσαι ήδη πολλά λεβελ ακόμα και για ng+1. Απλά για το dlc πρέπει να φτάσεις σε συγκεκριμένο σημείο για να αλλάξεις κόσμο
lebron15 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Διάβασε τις προηγούμενες σελίδες. Game mechanics είναι. Δε μπορώ να σου απαντήσω κάτι. Ούτε ξέρω το play style σου, ούτε πόσο το έχεις με τα souls παιχνίδια, δεν με απασχολεί κιόλας 😅. 4 ώρες πριν, Charismo είπε Θα φας ξύλο. Άσχετα με το NG+ και τα δύο αντικείμενα, θα φας ξύλο. 24 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Οχι, είσαι ήδη πολλά λεβελ ακόμα και για ng+1. Απλά για το dlc πρέπει να φτάσεις σε συγκεκριμένο σημείο για να αλλάξεις κόσμο Εντάξει, δεν με πειράζει να φάω ξύλο, είναι και μέρος της απόλαυσης. Αυτό που δεν θέλω είναι να μην μπορώ να το βγάλω επειδή οι εχθροί έχουν γίνει τούμπανο από το scaling. Ουσιαστικά ξεκίνησα new game για να το παίξω co op με έναν φίλο για να το ξανά θυμηθούμε και οι δύο πριν πάμε στο DLC. Χωρίς πολύ ψάξιμο κλπ, από main boss σε main boss.
Charismo Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2024 13 minutes ago, lebron15 said: Εντάξει, δεν με πειράζει να φάω ξύλο, είναι και μέρος της απόλαυσης. Αυτό που δεν θέλω είναι να μην μπορώ να το βγάλω επειδή οι εχθροί έχουν γίνει τούμπανο από το scaling. Ουσιαστικά ξεκίνησα new game για να το παίξω co op με έναν φίλο για να το ξανά θυμηθούμε και οι δύο πριν πάμε στο DLC. Χωρίς πολύ ψάξιμο κλπ, από main boss σε main boss. Να μην το βγάλεις λόγω scaling δεν παίζει, γιατί ούτως ή άλλως το DLC χρειάζεται άλλα πράγματα όπως προαναφέρθηκε. Ξύλο θα πέσει, αλλά γενικά με τα εργαλεία που σου δίνονται βγαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα