Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 hours ago, ilos said:

Αν μπορείς να βγάλεις Malenia solo άνετα μέσα σε 3-4 προσπάθειες, δε θα σε δυσκολέψει ούτε και το DLC imo πλην του τελικού fight. Αν χρειάζεσαι Mimic, Tiche κλπ για να τη βγάλεις ακόμα και με summons θα δυσκολευτείς σε κάποια σημεία.

Βέβαια τώρα που είδα μερικά vids από speedrunners κλπ και κατάλαβα ότι το meta είναι το parry και το raptor of the mists για την second phase του, είναι πιο πολύ θέμα execution και αυτή. Απλά πήγα blind χωρίς τα tools και τα ρούφηξα στην αρχή οπότε και ενέδωσα και πήγα σε σπασμένο thorns build για να το κάνω brute force.🤣

Μαλενια σολο ανετα και μεσος 40ρης ειναι λιγο εννοιες αντιθετες😂 Συνηθως καποια build κανουν counter καποια boss και αλλα build καποια αλλα, η μαλενια ειναι το μονο boss που με πετσωνει με ολα,δεν με ενοχλει η δυσκολια,παιζω για την προκληση αυτα τα παιχνιδια,στο προηγουμενο μηνυμα αναφερομουν στο γεγονος οτι ολος ο χαρτης αναμεσα στα boss ειναι τελειως διεκπεραιωτικος,δεν υπαρχει η αισθηση της προοδου και του challenge για να φτασεις στο boss με παγιδες και encounters σφιχτα και ζορικα,ειναι λιγο lands too far between η φαση!😅

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.5f7c935c12d1138cb0a924693b84c31d.png

(ως τώρα μαζί με το dlc)

https://eldenringdeaths.com

μάλλον είμαι πολύ καλός γιαυτό το παιχνίδι, δεν ξέρω, λέω :P 

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
  • Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, xtrmsnpr said:

image.png.5f7c935c12d1138cb0a924693b84c31d.png

(ως τώρα μαζί με το dlc)

https://eldenringdeaths.com

μάλλον είμαι πολύ καλός γιαυτό το παιχνίδι, δεν ξέρω, λέω :P 

😂

2024-07-22.jpeg

Επεξ/σία από Anastazio
  • Like 1

Κριμα που στο Ps5 δεν μπορω να δω deaths. Σιγουρα ενα 200αρι μεχρι τωρα, και εγω δεν τελειωσα το base 😈

Spoiler

Παντως πολυ μπερδεμα τα quests των Ranni-Saluvis-Blaidd-Nepheli οπως και Rya-Boggart-Tanith κτλ. Δεν ηθελα να κανω καποιο lock out, αλλα δυστυχως νομιζω το 2ο γκρουπ το εχασα. Δεν ασχοληθηκα καθολου και ηδη εκαψα το erdtree. Απο το roundtable ειχα τελειωσει με τους npc οποτε εκει ειμαι οκ. Επισης δεν ξερω αν με το 2ο γκρουπ εχασα καποιο αντικειμενο για τα τροπαια, ελπιζω οχι. 

τέλος και από εμένα, εντάξει το dlc πολύ καλύτερο και ναι το final boss με δυσκόλεψε λίγο 6 death😆

152 ώρες 220lvl Scadutree/spirit 19/9lvl

12 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Τελευταίο boss του dlc... Nope. Μετράω ήδη 12 θανάτους και με το ζόρι τον έχω φτάσει δεύτερη φάση. OP μέχρι αηδίας. Η Malenia είναι γατάκι συγκριτικά. 

χρησιμοποιείς mimic ?

• Haha 1

1 ώρα πριν, sozz είπε

χρησιμοποιείς mimic ?

Οτι και να χρησιμοποιήσω πεθαίνει. Μιλάμε κόβει damage ο τύπος και τα hitbox του πιάνουν κύκλους. Νομίζεις ότι θα τον βαρέσεις στην πλάτη και τελικά τρως ξύλο. 

225 level, 20 level scadutree και 9 level spirit ash. 

Έκανα respec τώρα από μάγος σε (int /dex) σε ντουκι (str/arc) για two handed όπλα ή shield +pole. 

Η ταχύτητα του είναι too much για να μην έχεις ασπίδα ή two handed όπλο που να έχει τουλάχιστον 80% block και καλό poise (50+) για να ρουφήξει κάνα hit. 

Στη δεύτερη φάση είναι cheat ο τύπος. Δεν έχει σημασία τι life έχεις, αν φας grab 2 φορές είναι επιτόπου Game over. 

19 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Οτι και να χρησιμοποιήσω πεθαίνει. Μιλάμε κόβει damage ο τύπος και τα hitbox του πιάνουν κύκλους. Νομίζεις ότι θα τον βαρέσεις στην πλάτη και τελικά τρως ξύλο. 

Έκανα respec τώρα από μάγος σε (int /dex) σε ντουκι (str/arc) για two handed όπλα ή shield +pole. 

Η ταχύτητα του είναι too much για να μην έχεις ασπίδα ή two handed όπλο που να έχει τουλάχιστον 80% block και καλό poise (50+) για να ρουφήξει κάνα hit. 

Στη δεύτερη φάση είναι cheat ο τύπος. Δεν έχει σημασία τι life έχεις, αν φας grab 2 φορές είναι επιτόπου Game over. 

Παραδόξως μπορεί να πέθανα κοντά 50 φορές, αλλά δε πέθανα ποτέ από grab χαχαχα. Ίσως γιατί με ξεφτίλιζε με τα υπόλοιπα bs ΑΟΕ attacks πριν φτάσουμε εκεί. Αφού νόμιζα ότι είναι ένα απλό debuff ή έχει κάποιο bug το συγκεκριμένο attack. Μετά διάβασα αφού έβγαλα το DLC ότι στην δεύτερη φορά πας άκλαυτος.

Spoiler

Αν και αν έχεις equiped το broken Miquella great rune από τον Scadutree Avatar, μπορείς να σβήσεις όσες φορές θες το debuff οπότε είναι klein mein αυτό το attack.

Το πρόβλημα που αντιμετώπισα εγώ με τα moonveils είναι ότι σε κάθε weapon art συνήθως έκανε trades γιατί είχε αρκετό range. Φυσικά σχεδόν άπειρο poise και τα summons να ψοφάνε σε dt. Τελικά το έκανα brute force με thorns, αλλά υπάρχουν tools και strategy να τον βγάλεις με οτιδήποτε τελικά.  Απλά θα χρειαστείς σίγουρα parry tool και κάποιο όπλο με raptor of the mists ash για το μεγάλο κυκλικό aoe και το comet στα μισά (εκτός αν του κάνεις το jump glitch 🤣).

Με αυτή τη γνώση τώρα ξεκίνησα no summons level capped run στο 150. Να δούμε πως θα πάει.🤣

1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

και στα 6 death που έκανα για λίγο δεν τον έβγαζα, μέχρι να πάρει την δεύτερη μορφή έχει 0% res στο holy μετά πάει και αυτό στο 40%
weapon

και από armor όσο πιο πολλά κιλά μπορείς να σηκώσεις για να είσαι στο medium,

talisman

17 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Τελευταίο boss του dlc... Nope. Μετράω ήδη 12 θανάτους και με το ζόρι τον έχω φτάσει δεύτερη φάση. OP μέχρι αηδίας. Η Malenia είναι γατάκι συγκριτικά. 

Για εμένα το δεύτερο του Phase ειδικά είναι ο ορισμός της παράνοιας με πολλές κινήσεις που πέρα από ότι κόβουν άπειρο Damage, δεν φαίνεται ότι είναι εφικτό να τις αποφύγεις. Το κερασάκι στην τούρτα ότι είναι τόσο γρήγορες οι κινήσεις του που ούτε χρόνο για Heal δεν έχεις.

Προσωπικά εγκατέλειψα και τον chees-άρα γιατί οκ, καλή η δυσκολία αλλά έχουμε και υποχρεώσεις + ένα τεράστιο backlog. Πάνε για εμένα οι εποχές που καθόμουν και μάτωνα στα Boss μέρες ολόκληρες. 

Παραθέτω το Cheese Guide που ακολούθησα μπας και το χρειαστεί κανείς. Στο πρώτο try με αυτό το build απλά τον εξαφάνισα. 

• Haha 1

Προσωπικά αυτό που με χάλασε στο τελικό μπος ήταν η επιλογή του συγκεκριμένου boss,  δηλαδή wtf, επίσης μου είχε κολλήσει στο μυαλό ότι αυτός είναι ο πρώτος 👀 ο εύκολος 👀 και μετά πάω στο real deal 👀🤣 κάτι σα το vanilla κάπως, αν τον είχαν σαν απλό boss δε θα χα πρόβλημα. 

Επίσης γιατί καταστρέφει τα σκαλιά 🤣? δηλαδή γίνετε να μη μπορώ να πάω εκεί που στεκόταν? 

2 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Για εμένα το δεύτερο του Phase ειδικά είναι ο ορισμός της παράνοιας με πολλές κινήσεις που πέρα από ότι κόβουν άπειρο Damage, δεν φαίνεται ότι είναι εφικτό να τις αποφύγεις. Το κερασάκι στην τούρτα ότι είναι τόσο γρήγορες οι κινήσεις του που ούτε χρόνο για Heal δεν έχεις.

Προσωπικά εγκατέλειψα και τον chees-άρα γιατί οκ, καλή η δυσκολία αλλά έχουμε και υποχρεώσεις + ένα τεράστιο backlog. Πάνε για εμένα οι εποχές που καθόμουν και μάτωνα στα Boss μέρες ολόκληρες. 

Παραθέτω το Cheese Guide που ακολούθησα μπας και το χρειαστεί κανείς. Στο πρώτο try με αυτό το build απλά τον εξαφάνισα. 

To διάβασα αλλα το cheese δεν βλεπω ......μια στολη λεει να βαλεις και την ασπιδα και να πολεμησεις κανονικα. 

29 λεπτά πριν, fauci είπε

To διάβασα αλλα το cheese δεν βλεπω ......μια στολη λεει να βαλεις και την ασπιδα και να πολεμησεις κανονικα. 

Δεν ξέρω αν το Cheese είναι η σωστή λέξη.

Παρόλα αυτά με την στολή αυτή και το ανάλογο respec στην ουσία κρατάς την ασπίδα συνέχεια και απλά δεν δέχεσαι damage, ενώ ταυτόχρονα τον κοπανάς αβέρτα μέχρι να πεθάνει.

• Like 1

Στις 22/7/2024 στις 8:14 ΠΜ, Anastazio είπε

😂

2024-07-22.jpeg

Μήπως είσαι ο χαηλαντερ? Μα ποιος είσαι τέλος πάντων?

Μήπως είσαι ο καλύτερος όλων μας?

Πήγα κάμπινγκ 4 μέρες και γέμισε το θέμα κραημπέημπιζ; Ρε γίνετε άντρες πια ρε! 🤡

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...