Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

Συμφωνώ εκπληκτική Τοποθεσία, και όλος ο τρόπος να φτάσεις έως εκεί 

Και όλα τα μηνύματα ήταν σε φάση που πάω να μπλέξω τώρα 🤣 

Για bloodborne fans ήταν αυτή η περιοχή. Μας έδωσαν ένα μικρό ψήγμα μέχρι να βγει το 2 ή το Remake (αν ποτέ). 

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Με το συμπάθειο δηλαδή, αλλά ακούω γνώμες του τύπου "τα summons είναι cheat", "το coop ειναι cheat", "το τάδε όπλο ή build είναι OP, άρα είναι cheat", "το mimic tear είναι cheat". Όλα τα παραπάνω είναι features του παιχνιδιού. Ούτε είναι κρυφά με κωδικό, ούτε easter eggs, ούτε τα βρίσκεις στο dark web.

Όλα τα παραπάνω τα έχω χρησιμοποιήσει και δεν νιώθω καμία ντροπή ούτε ότι είχα ισχυρό πλεονέκτημα κάπου.

Άμα το πάμε έτσι, τα 10 flasks για health regen που έχω είναι cheat, γιατί οι περισσότεροι αντίπαλοι δεν κάνουν regen το health τους, άρα για να παίξω στα ίσα, αφαιρώ τα flasks. Και οταν ο fire giant χασει το πόδι του, θα κάτσω σαν τον πελεκάνο όρθιος με το ένα πόδι ψηλά για να είμαστε ίσα, αλλιώς είναι cheat αν στέκομαι με τα 2 πόδια.

It's not a cheat, it's a feature!

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το mimic και γενικά τα summons είναι ο λόγος(κακώς)που ειδικά τα bosses στο Dlc είναι έτσι κακό σχεδιασμένα.

Γιαυτό αλλάζουν τόσο εύκολα και γρήγορα target, γιαυτό τα περισσότερα έχουν gap closer κινήσεις και μεγάλες AOE επιθέσεις.

Οκ όποιος θέλει τέρμα hard mode, ας παίξει το dlc χωρίς να χρησιμοποιεί και τα fragments

• Like 2
Δημοσ.
12 ώρες πριν, stratos_k είπε

Ξεκάθαρα βρε, το Cheat ίσως έπρεπε να το βάλω σε εισαγωγικά αλλά το θεωρώ αυτονόητο. Η πιο σωστή έκφραση είναι πως είναι το "Easy mode" του παιχνιδιού αλλά προφανώς εννοείται ότι είναι μηχανισμός του και όποιος θέλει μπορεί να το χρησιμοποιήσει.

Όποιος θέλει ας παίξει και χωρίς Fragments που είπε ο φίλος από πάνω ή ας πάει ακόμα στο πιο extreme level και να παίζει σαν κάτι αρρωστάκια να πολεμάει Malenia ενώ έχει μείνει level 1 και χωρίς καν armor πάνω του.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί μπαίνουμε σε κουβέντες cheat, easy mode ,hard mode κλπ. Ο καθένας ορίζει πόση δυσκολία θα βάλει στον εαυτό του. Δηλαδή αυτός που τα κάνει όλα μόνος του θεωρείτε ότι είναι μάγκας? Παίρνει κάποιο βραβείο σε σχέση με αυτόν που παίζει με mimic ή ακόμα που καλεί βοήθεια άλλους παίκτες ?Για αυτό υπάρχουν όλοι αυτοί οι μηχανισμοί/features για να μπορεί όποιος θέλει να τους χρησιμοποιεί μην τρελαθούμε τώρα. Αντί να χαιρόμαστε αυτη την παιχνιδάρα όσο μπορούμε γιατί θα αργήσει να βγει άλλο , καθόμαστε και τη μετράμε ακόμα και εδώ μέσα ποιος την έχει μεγαλύτερη.

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Owen είπε

καθόμαστε και τη μετράμε ακόμα και εδώ μέσα ποιος την έχει μεγαλύτερη.

Δε νομίζω ότι έκατσε κανείς να την "μετρήσει". Πιο πολύ μάλλον καταλαβαίνω ότι αρκετοί παρερμηνεύσατε αυτό που γράψαμε εγώ και ο @SabotazNic στην προηγούμενη σελίδα. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, stratos_k είπε

Καλησπέρα!

Με το συμπάθειο δηλαδή, αλλά ακούω γνώμες του τύπου "τα summons είναι cheat", "το coop ειναι cheat", "το τάδε όπλο ή build είναι OP, άρα είναι cheat", "το mimic tear είναι cheat". Όλα τα παραπάνω είναι features του παιχνιδιού. Ούτε είναι κρυφά με κωδικό, ούτε easter eggs, ούτε τα βρίσκεις στο dark web.

Όλα τα παραπάνω τα έχω χρησιμοποιήσει και δεν νιώθω καμία ντροπή ούτε ότι είχα ισχυρό πλεονέκτημα κάπου.

Άμα το πάμε έτσι, τα 10 flasks για health regen που έχω είναι cheat, γιατί οι περισσότεροι αντίπαλοι δεν κάνουν regen το health τους, άρα για να παίξω στα ίσα, αφαιρώ τα flasks. Και οταν ο fire giant χασει το πόδι του, θα κάτσω σαν τον πελεκάνο όρθιος με το ένα πόδι ψηλά για να είμαστε ίσα, αλλιώς είναι cheat αν στέκομαι με τα 2 πόδια.

Ε μην είσαι κραημπέημπι τώρα. Δε ξες να παίζεις το παιχνίδι και όλα τα άλλα που λες άστο άστο 😝( πλάκα κάνω, τα λες πολύ σωστά).

• Haha 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, stratos_k είπε

Καλησπέρα!

Δεν είναι cheat, αλλά είναι έμμεσα ένα easy mode το οποίο φυσικά είναι δικαίωμα σου να χρησιμοποιήσεις από τη στιγμή που όπως είπες είναι μέρος του παιχνιδιού. 

Η Tiche μπορεί να σολαρει ή σχεδόν σολαρει τα περισσότερα bosses, στο main game τουλάχιστον. Το δοκίμαζα σε μερικά για πλάκα (τα οποία μετά έβγαζα μόνος μου).

Μπορούν να το κάνουν αυτό τα πολλά flasks και τα οποιαδήποτε weapons; Μη λέμε ότι να ναι. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Ούτε έμμεσα cheats ούτε έμμεσα easy modes υπάρχουν στο παιχνίδι. Αυτό είναι το Elden Ring. Τα summons είναι βασικός μηχανισμός του παιχνιδιού. Ναι, χαλάει η εμπειρία στα bosses που πρόσφεραν τα παιχνίδια της fromsoftware έως τώρα. Έτσι το ήθελαν. Είναι και ένας από τους λόγους που το Elden Ring δεν μου άρεσε όσο τα παλιότερα παιχνίδια τους.

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, SalemsLot είπε

Ούτε έμμεσα cheats ούτε έμμεσα easy modes υπάρχουν στο παιχνίδι. Αυτό είναι το Elden Ring. Τα summons είναι βασικός μηχανισμός του παιχνιδιού. Ναι, χαλάει η εμπειρία στα bosses που πρόσφεραν τα παιχνίδια της fromsoftware έως τώρα. Έτσι το ήθελαν. Είναι και ένας από τους λόγους που το Elden Ring δεν μου άρεσε όσο τα παλιότερα παιχνίδια τους.

Είναι βασικός μηχανισμός, που δημιουργήθηκε για να κάνει το παιχνίδι αρκετά πιο εύκολο. Easy mode το χαρακτηρίζω εγώ  επειδή ειδικά το mimic tear είναι γελοία δυνατό. Τον Mohg πχ κόντεψε να τον σκοτώσει μόνο του, ζήτημα να του έριξα 2-3 hit εγώ. Όπως επίσης σε όσα boss τα έχω βρει σκούρα, μόλις βγάλω mimic είναι σίγουρο win. Προσωπικά θα το προτιμούσα να ήταν ένα τσακ πιο balanced.  Να βοηθάει αλλά τόσο όσο.

Για να μην παίζουμε τις κουμπάρες όμως. Προφανώς και μηχανισμός του παιχνιδιού είναι και προφανώς καλά κάνει ο καθένας και το χρησιμοποιεί (όπως και εγώ). Δεν την είπε κανείς σε κανέναν ούτε "Τις μετράμε"...Αράξτε.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι βασικός μηχανισμός, που σημαίνει ότι τα bosses, αλλά και όλο το παιχνίδι, έχουν σχεδιαστεί έχοντας τα summons (και το mimic) σαν βασικό μηχανισμό. Τα bosses συμπεριφέρονται όπως συμπεριφέρονται και έχουν αυτές τις κινήσεις και αυτά τα ασταμάτητα combos, διότι έχει και ο παίκτης στην κατοχή του πολλά εργαλεία να χρησιμοποιήσει.

Δεν λέω ότι κάνουν το παιχνίδι πιο εύκολο. Το βασικό για εμένα είναι ότι χαλάει η μαγική συνταγή που υπήρχε στα προηγούμενα παιχνίδια, όπου έπρεπε να μάθεις κάπως τις κινήσεις των bosses, να βρεις τα κενά, αλλιώς δεν νικούσες. Πλέον μπαίνεις στα bosses και εξαπολύεις ό,τι έχεις και παίζει και να νικήσεις. Προτιμώ την παλιά συνταγή. 

• Like 4
Δημοσ.

Τέλος και από εμένα το DLC. Όπως έγραψα και σε προηγούμενο Post, οι Θεοί δώσανε ρέστα και για εμένα τα 40€ δεν είναι "Μια χαρα" για το περιεχόμενο που σου δίνουν, αλλά ληστεία κανονική. Δεν νομίζω να επεκταθώ παραπάνω, στη τελική έχουν ειπωθεί πολλά ήδη και σε προηγούμενα post.

Φοβερή εμπειρία με αυτόν τον κόσμο, από τα παιχνίδια που δεν ξεχνάς ποτέ. Βέβαια, δική μου άποψη πια είναι ότι όσο και αν μου άρεσε, προτιμώ επιστροφή στην πιο κλασσική και linear συνταγή του παιχνιδιού (βλ. Dark Souls, Bloodborne κτλ.).

Ένα μόνο παράπονο από την From. Να φτιάξει επιτέλους τη μηχανή γραφικών της/να κάνει καλύτερο Optimization. Είπαμε τους αγαπάμε, τα παιχνίδια τους είναι εμπειρία αλλά είναι προσβλητικό να δείχνουν τόση αδιαφορία όταν τα παιχνίδια τους σε θέμα Performance είναι ένα σκέτο χάλι.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχω παιξει το dlc ακομα,τωρα τελειωνω το main για 3 φορα για να μπω στο dlc,μετα απο αυτο το run και με πολλα πτυχια στο rolling βρισκω το παιχνιδι πολυ "φαρδυ" δε με αγχωνει κανενα encounter εχω απειρο χωρο να ρολαρω απο παντου και δε με υποχρεωνει να παιξω actually...ο torrent ειναι λες και ειμαι με ενα ktm enduro στην autostrada,σκηνικα οπως οι τοξοτες στο ανορ λοντο λειπουν,βαριεμαι...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Anastazio είπε

Δεν εχω παιξει το dlc ακομα,τωρα τελειωνω το main για 3 φορα για να μπω στο dlc,μετα απο αυτο το run και με πολλα πτυχια στο rolling βρισκω το παιχνιδι πολυ "φαρδυ" δε με αγχωνει κανενα encounter εχω απειρο χωρο να ρολαρω απο παντου και δε με υποχρεωνει να παιξω actually...ο torrent ειναι λες και ειμαι με ενα ktm enduro στην autostrada,σκηνικα οπως οι τοξοτες στο ανορ λοντο λειπουν,βαριεμαι...

Αν μπορείς να βγάλεις Malenia solo άνετα μέσα σε 3-4 προσπάθειες, δε θα σε δυσκολέψει ούτε και το DLC imo πλην του τελικού fight. Αν χρειάζεσαι Mimic, Tiche κλπ για να τη βγάλεις ακόμα και με summons θα δυσκολευτείς σε κάποια σημεία.

Βέβαια τώρα που είδα μερικά vids από speedrunners κλπ και κατάλαβα ότι το meta είναι το parry και το raptor of the mists για την second phase του, είναι πιο πολύ θέμα execution και αυτή. Απλά πήγα blind χωρίς τα tools και τα ρούφηξα στην αρχή οπότε και ενέδωσα και πήγα σε σπασμένο thorns build για να το κάνω brute force.🤣

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν βγαζαν Malenia solo άνετα δε θα κλαψουριζανε για brutal δυσκολια αλλα ok καπου το εχουμε χασει :P

Και εγω στο πρωτο ουτε θυμαμαι ποσες ωρες κολοβαρουσα συνεχομενα αλλα τωρα εχουμε γερασει too old for this shit -χωρις meta built . Oσοι παραπονιεστε για τα γραφικα βαλτε τα παλια 1 ,2 και 3 holy shit αυτα και αν εχουν γερασει ασχημα :-D

Επεξ/σία από Mhlogiatros

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...