Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NickTG είπε

Γίνεται κανονικά. 

Spoiler

Άμα ισχύει το μάλλον που έβαλα, δεν βγαίνει άλογο, απλά δεν έχεις παίξει αρκετά το παιχνίδι 

Δημοσ.
39 minutes ago, Mr Aris said:
  Reveal hidden contents

Άμα ισχύει το μάλλον που έβαλα, δεν βγαίνει άλογο, απλά δεν έχεις παίξει αρκετά το παιχνίδι 

Το παιχνίδι το έχω παίξει αλλά μάλλον μιλάμε για διαφορετικά σημεία του παιχνιδιού από ότι είδα. 

Δεν το διευκρίνισε. 

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, NickTG είπε

Το παιχνίδι το έχω παίξει αλλά μάλλον μιλάμε για διαφορετικά σημεία του παιχνιδιού από ότι είδα. 

Δεν το διευκρίνισε. 

Υπάρχει ο radahn αλλά υπάρχει και ο R A D A H N.

Κάτι σαν αυτό.

e45bd58e70020da5a9f699edd109a278.jpg

Δημοσ.
34 minutes ago, psof said:

Υπάρχει ο radahn αλλά υπάρχει και ο R A D A H N.

Κάτι σαν αυτό.

e45bd58e70020da5a9f699edd109a278.jpg

Ναι. Απλά δεν έγραψε ποιον εννοεί. 😝

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mr Aris είπε

απλά δεν έχεις παίξει αρκετά το παιχνίδι

καλά τα σπάνε κάτι τέτοιου τύπου απαντήσεις στις διαφωνίες που δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο 😛 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε

καλά τα σπάνε κάτι τέτοιου τύπου απαντήσεις στις διαφωνίες που δεν είναι τίποτα ξεκάθαρο 😛 

Spoiler

Εγώ θα πω δόξα τη μικελα που έχω τελειώσει το παιχνίδι 🤣.... Θεωρώ ότι η πρώτη ερώτηση που έγινε από το παλικάρι για το πως να νικήσει το μπος έπρεπε να ήταν σε σποιλερ, αλλά νταξ 

• Like 1
Δημοσ.

Πήγα και εγώ κουτσά κουτσά στο τέλος αυτού του δρόμου... Εντάξει και με summons βλέπω να τρώω καμια βδομάδα στην δεύτερη phase του φίλτατου. Ή απλά θα δω κανένα yt να αλλάξω build γιατί με moonveil weapon art spam απλά ΔΕΝ.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilos είπε

Πήγα και εγώ κουτσά κουτσά στο τέλος αυτού του δρόμου... Εντάξει και με summons βλέπω να τρώω καμια βδομάδα στην δεύτερη phase του φίλτατου. Ή απλά θα δω κανένα yt να αλλάξω build γιατί με moonveil weapon art spam απλά ΔΕΝ.

Δε περίμενα κάτι τέτοιο από σένα να ξες! 

Δημοσ.
19 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Δε περίμενα κάτι τέτοιο από σένα να ξες! 

🤣 Εντάξει το έβγαλα σήμερα, αλλά γενικά δεν είμαι υπέρ αυτής της φιλοσοφίας. Βγάλαν το πιο ευκολοχώνευτο, mainstream και βατό game και τσουπ έρχεται το DLC σε αρχίζει λίγο στις φάπες στην αρχή μέχρι να πάρεις 10-15 fragments για να έρθει πιο κοντά στο vanilla και μετά αφού ουσιαστικά δεν έχεις δυσκολευτεί σχεδόν καθόλου (ειδικά αν έπαιζες με summons), έρχεται η phase 2 του ακατανόμαστου και σε αναγκάζει όχι μόνο να παίξεις με summons αλλά και να αλλάξεις το build... Και όχι μόνο αυτό αλλά πρέπει να έχασα καμιά 50ρια φορές με το νέο build και ο μόνος λόγος που το έβγαλα είναι γιατί σε μια φάση γκλίτσαρε λίγο η ΑΙ του και μπόρεσα και έκανα safe heal και ήμουν και τυχερός που όταν ήταν low health έκανε grab σε ένα summon οπότε έφαγε burst και γλίτωσα το comet που είναι instakill αν δε κάνεις frame perfect roll...

Ειλικρινά δε ξέρω πόσοι θα καταφέρουν να το βγάλουν χωρίς summons - εμένα μου φαίνεται εντελώς αδύνατο, και με ξενερώνει τώρα να παίξω δεύτερο run χωρίς summons για αυτόν τον λόγο.

• Like 3
Δημοσ.

Τέλος και με τον mage. Νταξει πουλήθηκα.... Έκανα ρισπεκ στο 48 strength έβγαλα λίγο από δω λίγο από εκεί έκανα 10ρα την graveshield shield και χωρίς άγχος ένιωθα σαν τον νιο στο ματριξ που απέφευγε τις σφαίρες με τον ρανταν. 

Δημοσ.
Στις 7/7/2024 στις 5:39 ΜΜ, gatz1983 είπε

Ετοιμάσου να φας πολύ καρπαζιά....

τι να πω ακόμα να με δυσκολέψει το dlc σε κάτι μόλις έβγαλα twin moon knight που και καλά είναι από τα δύσκολα boss με 3 heal και σπαμ επιθέσεις με τον mimic.

μήπως τα  όπλα που  παίζω  είναι cheat 😅

maliketh black blade στο δεξί χέρι και godslayer greatsword στο άλλο με 50 faith για buff 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sozz είπε

τι να πω ακόμα να με δυσκολέψει το dlc σε κάτι μόλις έβγαλα twin moon knight που και καλά είναι από τα δύσκολα boss με 3 heal και σπαμ επιθέσεις με τον mimic.

μήπως τα  όπλα που  παίζω  είναι cheat 😅

Μπα, μαλλον το Mimic ειναι το cheat. Και εγω τωρα ξεκινησα το game (περιμενα dlc, εβλεπα στριμς), και τωρα που το πηρα τα βγαζω τα boss πιο γρηγορα/σε λιγες φορες.

Ωστοσο πριν παρω το mimic, απλα χρησιμοποιησα ο,τι βοηθεια ειχα στον radahn, και δεν ντραπηκα 🤣

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
11 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μπα, μαλλον το Mimic ειναι το cheat.

Το mimic η αλήθεια είναι ότι είναι απίστευτο Cheat.

Προσωπικά δε το είχα δοκιμάσει ποτέ στο πρώτο playthrough και το πήρα τώρα που έπιασα πάλι να καθαρίσω μερικά Boss (Malenia, Mohg) πριν το DLC και μιλάμε κυριολεκτικά για το Easy Mode του παιχνιδιού.

Η Malenia Πχ με είχε εξαφανίσει και με Mimic Tear απλά την διέλυσα στο δεύτερο try. 

Από την μια δεν απολαμβάνω καθόλου το να περνάω Boss με Mimic, χάνεις το συναίσθημα της νικης που για εμένα είναι όλο το ζουμι σε αυτά τα παιχνίδια. Από την άλλη τα χρόνια αλλάξανε και δεν έχω τον χρόνο να παλεύω για μέρες ολόκληρες ένα Boss όπως έκανα παλιά.

Στα του DLC, έπιασα την περιοχή Abyss Forest και έχω εντυπωσιαστεί. Πολύ διαφορετική περιοχή και γούσταρα πολύ την ατμόσφαιρα του. Ειδικά όταν πρωτο μπαίνεις και διαβάζεις τα μηνύματα "Γύρνα πίσω όσο μπορείς", "Μην αφήσεις να σε δουν" όπως και το άλογο που όταν πας να το καλέσεις βγάζει μήνυμα ότι φοβάται και δεν εμφανίζεται. Δεν λέω παραπάνω για λόγους spoiler.

Οι τύποι δεν σταματάνε να με εκπλήσσουν. Αυτό το DLC στα 40€ είναι απλά ληστεία! 

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, BlueBlade είπε

Το mimic η αλήθεια είναι ότι είναι απίστευτο Cheat.

Προσωπικά δε το είχα δοκιμάσει ποτέ στο πρώτο playthrough και το πήρα τώρα που έπιασα πάλι να καθαρίσω μερικά Boss (Malenia, Mohg) πριν το DLC και μιλάμε κυριολεκτικά για το Easy Mode του παιχνιδιού.

Η Malenia Πχ με είχε εξαφανίσει και με Mimic Tear απλά την διέλυσα στο δεύτερο try. 

Από την μια δεν απολαμβάνω καθόλου το να περνάω Boss με Mimic, χάνεις το συναίσθημα της νικης που για εμένα είναι όλο το ζουμι σε αυτά τα παιχνίδια. Από την άλλη τα χρόνια αλλάξανε και δεν έχω τον χρόνο να παλεύω για μέρες ολόκληρες ένα Boss όπως έκανα παλιά.

Στα του DLC, έπιασα την περιοχή Abyss Forest και έχω εντυπωσιαστεί. Πολύ διαφορετική περιοχή και γούσταρα πολύ την ατμόσφαιρα του. Ειδικά όταν πρωτο μπαίνεις και διαβάζεις τα μηνύματα "Γύρνα πίσω όσο μπορείς", "Μην αφήσεις να σε δουν" όπως και το άλογο που όταν πας να το καλέσεις βγάζει μήνυμα ότι φοβάται και δεν εμφανίζεται. Δεν λέω παραπάνω για λόγους spoiler.

Οι τύποι δεν σταματάνε να με εκπλήσσουν. Αυτό το DLC στα 40€ είναι απλά ληστεία! 

Συμφωνώ εκπληκτική Τοποθεσία, και όλος ο τρόπος να φτάσεις έως εκεί 

Και όλα τα μηνύματα ήταν σε φάση που πάω να μπλέξω τώρα 🤣 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...