BlueBlade Δημοσ. 1 Ιουλίου Share Δημοσ. 1 Ιουλίου George R. R. Martin Teases Elden Ring Movie or TV Series Όσο πάει γίνεται και καλύτερο. Προσωπικά έγινα hyped μόνο και μόνο από το tease που μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα στο τέλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Είναι η πρώτη μου επαφή με το παιχνίδι και ο χειρισμός μου φαίνεται περίεργος. Λες και οι εντολές που δίνω από το χειριστήριο εκτελούνται με διαφορά φάσης. Εκεί έγκειται η δυσκολία για την οποία όλοι μιλάνε; Δοκίμασα και με πληκτρολόγιο ποντίκι αλλά μου φάνηκε ακόμα χειρότερο. Είναι λογικό; Είναι το πρώτο παιχνίδι τύπου Souls που παίζω. Καθ υπερβολήν θα πω ότι μου θύμισε λίγο Dragons lair (το οποίο πάντα σιχαινόμουν). Σκέφτομαι αν θα πάω για επιστροφή χρημάτων ή να του δώσω λίγο χρόνο ακόμα. Το θέμα είναι ότι έχω συνηθίσει σε fast paced παιχνίδια με μηδενικό input lag. Είδα ότι τα fps είναι μόνο 60. Υπάρχει κάποιο cap; Απενεργοποιείται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 3 ώρες πριν, akisk είπε Είναι η πρώτη μου επαφή με το παιχνίδι και ο χειρισμός μου φαίνεται περίεργος. Λες και οι εντολές που δίνω από το χειριστήριο εκτελούνται με διαφορά φάσης. Εκεί έγκειται η δυσκολία για την οποία όλοι μιλάνε; Δοκίμασα και με πληκτρολόγιο ποντίκι αλλά μου φάνηκε ακόμα χειρότερο. Είναι λογικό; Είναι το πρώτο παιχνίδι τύπου Souls που παίζω. Καθ υπερβολήν θα πω ότι μου θύμισε λίγο Dragons lair (το οποίο πάντα σιχαινόμουν). Σκέφτομαι αν θα πάω για επιστροφή χρημάτων ή να του δώσω λίγο χρόνο ακόμα. Το θέμα είναι ότι έχω συνηθίσει σε fast paced παιχνίδια με μηδενικό input lag. Είδα ότι τα fps είναι μόνο 60. Υπάρχει κάποιο cap; Απενεργοποιείται; Κάτι συμβαίνει με το σύστημα σου… ο χειρισμός κανονικά πρέπει να είναι άμεσος χωρίς input lag … το παιχνίδι είναι φτιαγμένο από μαμά να τρέχει 60 fps υπάρχουν τρόποι να το ξεκλειδώσεις αλλά μπορεί να έχεις αλλά προβλήματα όποτε δε στο συνιστώ και έτσι smooth είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Είχα καιρό να κάνω τέτοιο ragequit σε παιχνίδι όπως έκανα χθες. Είμαι σε ένα σημείο όπου έχω μόνο 2 δρόμους να πάρω βγαίνοντας απο το SK με απίστευτα δύσκολα legendary bosses να τα προστατεύουν. Παίζω με great katana και shield full dex με λίγο faith για golden vow και μου φαίνεται σχεδόν αδύνατον. Δηλαδή αν έπαιζα με πιο αργή melee build δεν θα είχα καμιά ελπίδα. Τα bosses είναι απελπιστικά γρήγορα, δεν σταματάνε να βαράνε, κανουν dodge ακομα και τα impale thrusts, ριχνουν aoe spells στα οποία πρέπει να κάνεις dodge/jump/run για 20 secs συνεχόμενα και έχουν κι απο πάνω 2 και 3 phases τώρα. Έχω απελπιστεί τόσο πολύ που σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω summon spirits... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 2 Ιουλίου On 01/07/2024 at 16:47, BlueBlade said: George R. R. Martin Teases Elden Ring Movie or TV Series Όσο πάει γίνεται και καλύτερο. Προσωπικά έγινα hyped μόνο και μόνο από το tease που μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα στο τέλος. Winds of Winter ποτέ όμως. 😛 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
>-Nosakos<- Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εγώ δεν έχω φτάσει στο dlc ακόμα αλλά το ξύλο που έφαγα χτες απο τα summons του Great-jar δεν λέγεται... Λογικά πρέπει να είσαι 100+ lvl για να έχεις ελπίδες απέναντι στα σπασμένα player builds με full bull goat armor, blasphemous και άπειρο hp. Σκέφτομαι να βγω offline μπας και έχω ελπίδες με τα default builds της from soft. Επεξ/σία 2 Ιουλίου από >-Nosakos<- 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 1 ώρα πριν, psof είπε Είχα καιρό να κάνω τέτοιο ragequit σε παιχνίδι όπως έκανα χθες. Είμαι σε ένα σημείο όπου έχω μόνο 2 δρόμους να πάρω βγαίνοντας απο το SK με απίστευτα δύσκολα legendary bosses να τα προστατεύουν. Παίζω με great katana και shield full dex με λίγο faith για golden vow και μου φαίνεται σχεδόν αδύνατον. Δηλαδή αν έπαιζα με πιο αργή melee build δεν θα είχα καμιά ελπίδα. Τα bosses είναι απελπιστικά γρήγορα, δεν σταματάνε να βαράνε, κανουν dodge ακομα και τα impale thrusts, ριχνουν aoe spells στα οποία πρέπει να κάνεις dodge/jump/run για 20 secs συνεχόμενα και έχουν κι απο πάνω 2 και 3 phases τώρα. Έχω απελπιστεί τόσο πολύ που σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω summon spirits... Εγώ αδερφέ επειδή την ψιλιάστικα την δουλειά νωρίς ότι λίγο πολύ όλα τα bosses από εδω και πέρα έτσι θα είναι, παίζω όλο το πρώτο run με Tiche.🤣 Στο δεύτερο run που θα είναι χωρίς summons, σίγουρα θα πρέπει να σκεφτώ τι build θα πρέπει να φτιάξω (κάτι που να είναι safe και να σπάει σχετικά εύκολα poise). Για παράδειγμα χαρά στην υπομονή σε όποιον βγάλει 2η phase από αυτό χωρίς summons. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Καλώς τα δεχτήκαμε όλοι μας. Ο Miyazaki ήταν πονηρός. Έκανε reset το level μας στο dlc χωρίς να κάνει πραγματικό reset. Όσο δυνατός και να είσαι θεωρείσαι Level 1 με την είσοδο σου στο dlc. Έχει άλλον ένα επιπλέον τρόπο leveling στο dlc. Well played Miyazaki, well played. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 4 ώρες πριν, psof είπε Είχα καιρό να κάνω τέτοιο ragequit σε παιχνίδι όπως έκανα χθες. Είμαι σε ένα σημείο όπου έχω μόνο 2 δρόμους να πάρω βγαίνοντας απο το SK με απίστευτα δύσκολα legendary bosses να τα προστατεύουν. Παίζω με great katana και shield full dex με λίγο faith για golden vow και μου φαίνεται σχεδόν αδύνατον. Δηλαδή αν έπαιζα με πιο αργή melee build δεν θα είχα καμιά ελπίδα. Τα bosses είναι απελπιστικά γρήγορα, δεν σταματάνε να βαράνε, κανουν dodge ακομα και τα impale thrusts, ριχνουν aoe spells στα οποία πρέπει να κάνεις dodge/jump/run για 20 secs συνεχόμενα και έχουν κι απο πάνω 2 και 3 phases τώρα. Έχω απελπιστεί τόσο πολύ που σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω summon spirits... Εγω προτεινω να κανεις υπομονη παντως,με τα σπιριτς θα σου φανει πολυ ευκολοτερο σε επιπεδο που δεν θα σε ικανοποιησει. Δοκιμασε αν εχεις πουθενα ακομα να κανεις level up Επισης ποιο ειναι το SK που εννοεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου Μάλλον, είμαι τελικό boss και έχουμε γίνει, πολύ, καλά φιλαράκια 🤣 απαλευτο, καμία επαφή με elden beast. Αφού το άφησα και πάω μαλενια να χαλαρώσω λίγο γιατί δε παλεύετε με τίποτα. Ένα αυτό που είμαι τώρα και ακολουθεί, με διαφορά όμως, αυτός που ανέβασε ο ilos. Και τα δύο στις δεύτερες φάσεις τους είναι λες και σε μισούν 🤣. Αλλά αυτός που είμαι τώρα κάθε φορά που με σφάζει λέω τώρα θα βγει από την οθόνη να σφάξει και μένα γιατί ο ήρωας δεν αρκεί 🤣 Νομίζω χωρίς ασπίδα δε το βγάζω για κανένα λόγο, σε λίγο το parry θα θεωρείται easy mode όπως το έχουν κάνει 🤣 Πάντως στο κανονικό παιχνίδι κάνω λιγότερο damage 🤣, το μπαφαρισμα από το dlc είναι αρκετό τελικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psof Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 12 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Εγω προτεινω να κανεις υπομονη παντως,με τα σπιριτς θα σου φανει πολυ ευκολοτερο σε επιπεδο που δεν θα σε ικανοποιησει. Δοκιμασε αν εχεις πουθενα ακομα να κανεις level up Επισης ποιο ειναι το SK που εννοεις ? Shadow Keep εννοω. Τα bosses που κόλλησα είναι τα Spoiler Skadutree Avatar με τις 3 φάσεις και ο μπαγλαμάς(Gaius) καβάλα πάνω στο αγριογούρουνο με τα 8-9 hit combo.. Το Skatotree το φτάνω συχνά στην 3η φάση αλλά κάπου εκεί μου τελειώνουν τα pots και πεθαίνω. Ο Gaius είναι πιο δύσκολος κι απο την Malenia. Παίζεις επιθετικά και τρως πολύ dmg ενώ συχρόνως τον κυνηγάς την μισή ώρα, παιζεις αμυντικά και κάνεις όλη την ώρα dodge μεχρι να κάνεις το λάθος και να σε φάει. 2 ώρες πριν, ilos είπε Εγώ αδερφέ επειδή την ψιλιάστικα την δουλειά νωρίς ότι λίγο πολύ όλα τα bosses από εδω και πέρα έτσι θα είναι, παίζω όλο το πρώτο run με Tiche.🤣 Στο δεύτερο run που θα είναι χωρίς summons, σίγουρα θα πρέπει να σκεφτώ τι build θα πρέπει να φτιάξω (κάτι που να είναι safe και να σπάει σχετικά εύκολα poise). Για παράδειγμα χαρά στην υπομονή σε όποιον βγάλει 2η phase από αυτό χωρίς summons. Και εγώ μάλλον αυτό κατάλαβα γιατί μέχρι στιγμής δεν κόλλησα πάρα πολύ πουθενά αλλού. Αυτό το boss που λες θα ήταν παλούκι χωρίς το ειδικό σπαθί με έξτρα damage vs dragons που παίρνεις σχετικά νωρίς στο παιχνίδι. Μου πήρε γύρω στα 30-40 tries αλλα τον έφαγα χωρίς summons. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου To μόνο "boss" που έβγαλα summon ήταν η μάχη πριν το τελευταίο, είπα απλά nope δεν το κάνω αυτό στον εαυτό μου. Τώρα είμαι στο τέλος, 1ο phase πλέον βγαίνει άνετα αλλα στο 2ο ειναι σα να μην υπάρχω 😁 ng+1 με 18lvl blessings. Είχα πλάνο να φτιάξω ένα χαρακτήρα να ξαναμπώ dlc στα γρήγορα αλλα χωρίς να έχω αρκετά level δε νομίζω οτι μπορώ να το κάνω, τώρα που το έχω δει ολοκληρωμένο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 2 Ιουλίου Μέλος Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 31 λεπτά πριν, Sarandis είπε To μόνο "boss" που έβγαλα summon ήταν η μάχη πριν το τελευταίο, είπα απλά nope δεν το κάνω αυτό στον εαυτό μου. Τώρα είμαι στο τέλος, 1ο phase πλέον βγαίνει άνετα αλλα στο 2ο ειναι σα να μην υπάρχω 😁 ng+1 με 18lvl blessings. Είχα πλάνο να φτιάξω ένα χαρακτήρα να ξαναμπώ dlc στα γρήγορα αλλα χωρίς να έχω αρκετά level δε νομίζω οτι μπορώ να το κάνω, τώρα που το έχω δει ολοκληρωμένο. Παρομοιως. Νομιζω ειναι φτιαχτο για summon επιτηδες αυτο 1 ώρα πριν, psof είπε Shadow Keep εννοω. Τα bosses που κόλλησα είναι τα Απόκρυψη περιεχομένων Skadutree Avatar με τις 3 φάσεις και ο μπαγλαμάς(Gaius) καβάλα πάνω στο αγριογούρουνο με τα 8-9 hit combo.. Το Skatotree το φτάνω συχνά στην 3η φάση αλλά κάπου εκεί μου τελειώνουν τα pots και πεθαίνω. Ο Gaius είναι πιο δύσκολος κι απο την Malenia. Παίζεις επιθετικά και τρως πολύ dmg ενώ συχρόνως τον κυνηγάς την μισή ώρα, παιζεις αμυντικά και κάνεις όλη την ώρα dodge μεχρι να κάνεις το λάθος και να σε φάει. Και εγώ μάλλον αυτό κατάλαβα γιατί μέχρι στιγμής δεν κόλλησα πάρα πολύ πουθενά αλλού. Αυτό το boss που λες θα ήταν παλούκι χωρίς το ειδικό σπαθί με έξτρα damage vs dragons που παίρνεις σχετικά νωρίς στο παιχνίδι. Μου πήρε γύρω στα 30-40 tries αλλα τον έφαγα χωρίς summons. Οκ καταλαβα που εισαι,αλλα σιγουρα δεν εχεις μονο 2 δρομους να συνεχισεις. Μπορεις να πας και αλλου για να προχωρησεις και να ανεβεις scadutree επιπεδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 23 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Παρομοιως. Νομιζω ειναι φτιαχτο για summon επιτηδες αυτο Spoiler Eίναι ανάλογα τις επιλογές που έχεις κάνει, εμένα μου την πέσανε 5 npc. Οι πρώτοι 2 με διαφορά χρόνου που προλάβαινα να τους σκοτώσω αλλά οι υπόλοιποι 3 ταυτόχρονα. Στο επόμενο δε θα μείνει τίποτα ζωντανό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 2 Ιουλίου Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2 ώρες πριν, psof είπε Shadow Keep εννοω. Τα bosses που κόλλησα είναι τα Απόκρυψη περιεχομένων Ο Gaius είναι πιο δύσκολος κι απο την Malenia. Παίζεις επιθετικά και τρως πολύ dmg ενώ συχρόνως τον κυνηγάς την μισή ώρα, παιζεις αμυντικά και κάνεις όλη την ώρα dodge μεχρι να κάνεις το λάθος και να σε φάει. Spoiler Α ναι τον είχα διαγράψει και από την μνήμη μου αυτόν. PTSD μάλλον.🤣 Εντάξει μιλάμε ένιωθες λες και ήσουν σαν αυτούς τους τρελούς που πάνε χύμα στους δρόμους στην Παμπλόνα όταν αφήνουν τους ταύρους να περνάνε πατημένους. Εντωμεταξύ ήταν και στο άσχετο, απλά έκανα την δουλειά μου εξερευνώντας το λειβάδι έξω από το Shadow Keep και ξαφνικά σκάει μύτη ο ξεβράκωτος πάνω στο αγριογούρουνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα