Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

57 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Τι κάνει αυτό το σπέσιαλ?

Συστατικά για το wondrous physick, λέγοντας σπέσιαλ, αν δεν έχεις φάει κάποιον ακόμα, δοκίμασε να φας κάποιο τεράστιο πύρινο εχθρό, όλοι τέτοια δίνουν, by the way, ένας από δαύτους μάλλον το πέτυχα bugαρισμενο, με σπαθί δεν έφτανα να το χτυπήσω χτυπούσα αέρα 🤣

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Συστατικά για το wondrous physick, λέγοντας σπέσιαλ, αν δεν έχεις φάει κάποιον ακόμα, δοκίμασε να φας κάποιο τεράστιο πύρινο εχθρό, όλοι τέτοια δίνουν, by the way, ένας από δαύτους μάλλον το πέτυχα bugαρισμενο, με σπαθί δεν έφτανα να το χτυπήσω χτυπούσα αέρα 🤣

Αχα! Δεν ήξερα ότι τα λέμε έτσι. Δεν έχω ακόμα τέτοιο πράγμα για να φτιάξω νέο wondrous.

Δε του κάνω ιδιαίτερο damage, δοκίμασα τώρα πριν λίγο αυτόν που βρίσκεις στην αρχή έξω πήγα lvl 8 τo skadutree, κάτι ελάχιστο γινόταν αλλά δεν τον έχω. Ίσως με βέλη κάτι γίνει.

Πρέπει να είναι bugαρισμενος ο Knight of the Solitary Gaol, δεν κάνουν register πάνω του οι επιθέσεις, περνάει το σπαθί από μέσα του.

Όπως bugαρισμενα πρέπει είναι και τα spirit ashes. Κάθονται και κοιτάνε τους οχθρούς, αντί να τους δειρουν, πάω χώνομαι να δειρω, και μένουν πίσω αυτά και αργούν πολύ να εμπλακούν. Στην αρχή λέω, άντε δεν έχω υπομονή, θα περιμένω λίγο. Περίμενα  και 1 λεπτό μαζί τους, όπου μου δινόταν η ευκαιρία δηλαδή, και αυτά πάλι δεν έκαναν επίθεση στον οχθρο.

Κάποιες φορές επίσης παρατήρησα ότι ενώ είχε το σήμα ότι μπορούσα να το κάνω summon, αυτό δε γινόταν.

Εντάξει υπάρχει κι άλλος κόσμος με αυτά τα bugs

https://www.reddit.com/r/Eldenring/s/oaW73hPgI4 

-----

RDT_20240627_0438251603075889928910466.jpg.9b4d63531f92aa8906f05e3a61cc5aac.jpg

Επεξ/σία από xtrmsnpr

11 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Spoiler

Είναι 2 ειδών furnace golems. Τα unarmored που έχουν σκοινιά στα πόδια και τα τρως εύκολα και τα armored που έχουν ξύλα γύρω γύρω και είναι Immune... Το έμαθα the hard way την πρώτη φορά. Πριν την πέσετε σε armored καλό είναι να πάτε στο bony village και ένα dungeon που είναι με pot monsters (δε θυμάμαι πως λέγεται). Εκεί θα βρείτε αρκετά hefty pot conteiners. Θα χρειαστεί να φτιάξετε 5?! hefty fire pots και να τα ρίξετε από  ψηλά στην κοιλιά του armored, δε ψοφάνε αλλιώς.

• Like 1

2 ώρες πριν, ilos είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Είναι 2 ειδών furnace golems. Τα unarmored που έχουν σκοινιά στα πόδια και τα τρως εύκολα και τα armored που έχουν ξύλα γύρω γύρω και είναι Immune... Το έμαθα the hard way την πρώτη φορά. Πριν την πέσετε σε armored καλό είναι να πάτε στο bony village και ένα dungeon που είναι με pot monsters (δε θυμάμαι πως λέγεται). Εκεί θα βρείτε αρκετά hefty pot conteiners. Θα χρειαστεί να φτιάξετε 5?! hefty fire pots και να τα ρίξετε από  ψηλά στην κοιλιά του armored, δε ψοφάνε αλλιώς.

Spoiler

🤣🤣🤣 Αυτά είναι, κάτι φαντάστηκα ότι παίζει γιατί είχε άλμα για το άλογο κοντά του σε σημείο άκυρο, αλλά δεν ασχολήθηκα πήρα το άλογο και δρόμο, ένα έχω βρει τέτοιο 

Χθές έφαγα το boss "που μιλάει όταν σε σκοτώνει"

Απίστευτο fight, με τσάκισε στο ξύλο αλλά ήταν fair, ξεκάθαρη περίπτωση git gud. Φώναζα όπως όταν τέλειωσα το sekiro.

Eπίσης αρνούμαι να το κάνω update, θα τερματιστεί όπως βγήκε.

• Like 1

14 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Δε του κάνω ιδιαίτερο damage, δοκίμασα τώρα πριν λίγο αυτόν που βρίσκεις στην αρχή έξω πήγα lvl 8 τo skadutree, κάτι ελάχιστο γινόταν αλλά δεν τον έχω. 

Μπορείς να μειώσεις  ότι fire damage κάνει, σε μεγάλο βαθμό, χρησιμοποιώντας το fire protect me , και κάποιο από τα firedrake talisman, αυτό σου αφήνει αρκετά λάθη στην μάχη από κοντά, τουλάχιστον μέχρι να δεις τι πρέπει να  κάνεις

• Like 1

Μια με τους cheaters μια με το seamless coop έτσι και αλλιώς το online είναι λορδέμπου στο pc. Αν φας και accidental softban λόγω from, τότε θα την έχεις και guarantee όλη αυτή την καλή παρέα.🤣

Εγώ έχω πάθει πλάκα με το exploration στο DLC. Ίσως για αυτό να είναι και επιτηδευμένα ψιλοάδειο. Από ένα και μοναδικό invisible wall που βάρεσα κατά τύχη, έχω βρει μέχρι στιγμής μια ντουζίνα νέες περιοχές και dungeons (δε κάνω πλάκα). And still counting...

• Like 1

Το νεο map ειναι φανταστικο. Οι διαφορες περιοχες συνδεονται εντυπωσιακα μεταξυ τους,βλεπεις πραγματα στον οριζοντα που δεν εχεις ιδεα πως θα τα φτασεις και μετα απο καποιες ωρες σε οδηγει εκει το παιχνιδι χωρις να το περιμενεις.

Και υπαρχουν 2 συγκεκριμενα κομματια του χαρτη αρκετα μεγαλα που δεν εχω ιδεα πως μπορω να τα φτασω αυτη την στιγμη. 

10/10 για ακομα μια φορα , απλα GOAT. Καμια δικαιολογημενη γκρινια για το 40αρι που σκασαμε ,ουσιαστικα φτιαξαν Elden Ring 1.5 οι τυποι.

Ζηλευω οποιον πιει μονορουφι base game + expansion για πρωτη φορα. Στα 60€ complete edition ειναι σαν να κλεβεις εκκλησια

• Like 4

2 ώρες πριν, ilos είπε

Μια με τους cheaters μια με το seamless coop έτσι και αλλιώς το online είναι λορδέμπου στο pc. Αν φας και accidental softban λόγω from, τότε θα την έχεις και guarantee όλη αυτή την καλή παρέα.🤣

Εγώ έχω πάθει πλάκα με το exploration στο DLC. Ίσως για αυτό να είναι και επιτηδευμένα ψιλοάδειο. Από ένα και μοναδικό invisible wall που βάρεσα κατά τύχη, έχω βρει μέχρι στιγμής μια ντουζίνα νέες περιοχές και dungeons (δε κάνω πλάκα). And still counting...

Έχει dungeons τελικά απλά θέλει πολύ περισσότερο ψάξιμο σε σχέση με vanilla, ο χάρτης του είναι τρομερά πολύπλοκος, αν το άφηνα τώρα και το έπιανα μετά από ένα χρόνο δε θα ήξερα πως να πάω που. 

Εντωμεταξύ μου πέταξε το μήνυμα για inappropriate activity Ενώ έτρεχα με το άλογο, πέρασα το όριο ταχύτητας? 🤣 Και με πέταξε έξω από το παιχνίδι, ευτυχώς δεν έγινε κάτι 👀 μετά είδα το post του φίλου παραπάνω.... 

Κλασσικά έσκασα τα 40€ χωρίς καν να το σκεφτώ και 10 ώρες που έχω παίξει δε μετανιώνω ούτε λεπτό. 

Ένα κανονικό expansion με τα όλα του. Με φοβερά σκηνικά και πολύ ωραίο σχεδιασμό boss (Το Dancing Lion ίσως είναι το πιο ωραίο boss fight που έχω δει εδώ και πολύ καιρό). 

Μακάρι να υπήρχαν 10 FromSoftware στην βιομηχανία. Το έχω πει και το ξαναλέω (με δόση υπερβολής πάντα). Είναι η μόνη εταιρία που απλά θα σκάσω όσα ζητήσουν χωρίς καν να μπω στην διαδικασία να διαβάσω review, να δω video κτλ. 

Εμπιστοσύνη με κλειστά μάτια στον τεράστιο Miyazaki.

Επανέρχομαι με την ολοκλήρωση του DLC.

• Like 4

9 λεπτά πριν, SalemsLot είπε

Αυτός δεν είναι που χάλασε τη σειρά Fallout? (εκτός του New Vegas που... το έκανε άλλος)

Όχι, αυτός που έβγαλε ένα απ τα καλύτερα παιχνίδια όλων το εποχών Skyrim … btw το fallout3,4 μια χαρά παιχνιδαρες είναι … το 76 μόνο είναι μάπα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...