Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Πρέπει να πας και να σκοτώσεις το mogh, δεν έχει σχέση με μαλενια, μόνο η τηλεμεταφορά για το παλάτι του είναι, κάπως. κοντά στη περιοχή της μαλενιας. Πάντως το lev200 δε λέει κάτι, νομίζω όλοι εδώ έτσι είμαστε και παίζει φάπα τρελή 🤣 σε κάποια σημεία 

Κάτσε συγνώμη χρειάζεται να πεθάνει ο mogh για να ανοίξει το dlc? Ο οποίος πρόσβαση είναι πάνω στα χιόνια αν θυμάμαι να πας στον κόσμο του? Και γω ακόμα είμαι εκεί στο κέντρο στους 2 καβαλάρηδες τα μίνι μπος άρα πρέπει να να περάσω όλο τό κέντρο όλη την πόλη να πάω επάνω στα χιόνια και μετά mogh και μετά dlc. Omg.? 

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο αυγομιζυθροκολιάς ειναι οχι ο γιγαντας και ειναι και σχετικα ευκολα μετα θα σε σφουγγαριζουν πολυ χειροτερα τι omg ; :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε

Κάτσε συγνώμη χρειάζεται να πεθάνει ο mogh για να ανοίξει το dlc? Ο οποίος πρόσβαση είναι πάνω στα χιόνια αν θυμάμαι να πας στον κόσμο του? Και γω ακόμα είμαι εκεί στο κέντρο στους 2 καβαλάρηδες τα μίνι μπος άρα πρέπει να να περάσω όλο τό κέντρο όλη την πόλη να πάω επάνω στα χιόνια και μετά mogh και μετά dlc. Omg.? 

Ναι η τηλεμεταφορά για τη περιοχή του είναι στην αριστερή μεριά της περιοχής με τα χιόνια, πας βρίσκοντας 2 κομμάτια από medallion, ή κάνεις το quest ενός NPC, είναι το πρώτο NPC που βρίσκεις όταν βγεις στο world map αν του είχες μιλήσει θα βρίσκετε στην ματωμένη εκκλησία στο world map στη περιοχή γύρω από το κάστρο της ρεναλα, το quest ζητάει αίμα από παρθένες 👀 σκούρα τα πράματα... Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος πάντως να πας στο mohg

Εντωμεταξύ τα εικονίδια των NPC στο world map τα βάλανε τώρα με το update? Σίγουρα πριν δύο χρόνια δεν υπήρχαν, και επιτέλους πρόσθεσαν και ένα μενού με τα νέα αντικείμενα και τσεκάρισμα των νέων αντικειμένων, δηλαδή ρε from έλεος, έπρεπε να υπήρχε από την αρχή αυτό

Επεξ/σία από Mr Aris
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 25/6/2024 στις 4:28 ΜΜ, Mr Aris είπε

το ένα ευτυχώς που δε μίλαγε κάθε φορά που με σκότωνε

Αυτο που μιλαγε με εσπασε τα νευρα οσο κανενα αλλο, μπορει να με ειχε μιλησει και 100 φορες, δεν μετραγα. 😂

Δημοσ.

Αυτό το ξεχάσαμε:

Calibration Update 1.12.2 change list

Βγήκε 24/6.

Ίσως γι'αυτό σε κάποιους μας φαίνεται ότι δυναμωσαμε. Το buffαραν.

Elden Ring Shadow Of The Erdtree patch makes Blessings stronger and the game easier

Άρα δεν ήμασταν τρελοί όταν τα λέγαμε!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Mr Aris said:

Εντωμεταξύ τα εικονίδια των NPC στο world map τα βάλανε τώρα με το update? Σίγουρα πριν δύο χρόνια δεν υπήρχαν, και επιτέλους πρόσθεσαν και ένα μενού με τα νέα αντικείμενα και τσεκάρισμα των νέων αντικειμένων, δηλαδή ρε from έλεος, έπρεπε να υπήρχε από την αρχή αυτό

Είχε μπει με πατς πριν κανα χρόνο. 

Το έπιασα και γω μετά απο σχεδόν 2 χρόνια και είχα την φαεινή ιδέα να ξεκινήσω νέο χαρακτήρα απο την αρχή αντί για ng+. Ενώ είχα κάπου στις 150ώρες και είχα κάνει τα πάντα solo, τώρα που το ξανάπιασα τρώω φάπες και απο τον πρώτο μαύρο καβαλάρη. Σε κανά μήνα με βλέπω να μπαίνω στο dlc.

Επίσης για κάποιο λόγο αισθάνομαι το performance είναι χειρότερο απο παλιά, δεν ξέρω πως τα καταφέρανε. Έριξα το rtx σε medium (λογικά είναι καινούργιο αυτό) και δοκίμασα και αυτό εδώ και τώρα πάει καλύτερα.

Επεξ/σία από >-Nosakos<-
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, >-Nosakos<- είπε

Το έπιασα και γω μετά απο σχεδόν 2 χρόνια και είχα την φαεινή ιδέα να ξεκινήσω νέο χαρακτήρα απο την αρχή αντί για ng+. 

Σε κανά μήνα με βλέπω να μπαίνω στο dlc.

Επίσης για κάποιο λόγο αισθάνομαι το performance είναι χειρότερο απο παλιά, δεν ξέρω πως τα καταφέρανε. Έριξα το rtx σε medium (λογικά είναι καινούργιο αυτό) και δοκίμασα και αυτό εδώ και τώρα πάει καλύτερα.

Καλύτερα που το έκανες έτσι, το ξύλο θα ήταν άπειρο στη νέα περιοχή μέχρι να δυνάμωνες και να μάθαινες τα νέα mobια. Κάποια απλά, έχουν κάτι τρομερά διαδοχικά attacks, που σε γλεντάνε για πλάκα, κόβουν άπειρη ζωή. Τώρα παλεύεται πλέον μετά το patch και αν πάρεις τα κομμάτια.

Το performance είναι όντως χειρότερο, κάνουν κάτι βουτιές τα fps ώρες ώρες.

Το rt το έχω ρίξει και γω στο medium, τρελαινότανε η 7900xtx. (Το ray tracing υπάρχει από πέρσι τον Μάρτιο.)

Σκέψου το παιχνίδι το έσπασαν στο steam deck.

Ίσως να περιμένουμε στο άμεσο μέλλον κάποιο πιο μεγάλο patch που να το φτιάχνει περισσότερο το παιχνίδι.

Στη νέα περιοχή βρίσκουμε τίποτα αντικείμενα για τα φλασκια?

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Καλύτερα που το έκανες έτσι, το ξύλο θα ήταν άπειρο στη νέα περιοχή μέχρι να δυνάμωνες και να μάθαινες τα νέα mobια. Κάποια απλά, έχουν κάτι τρομερά διαδοχικά attacks, που σε γλεντάνε για πλάκα, κόβουν άπειρη ζωή. Τώρα παλεύεται πλέον μετά το patch και αν πάρεις τα κομμάτια.

Το performance είναι όντως χειρότερο, κάνουν κάτι βουτιές τα fps ώρες ώρες.

Το rt το έχω ρίξει και γω στο medium, τρελαινότανε η 7900xtx. (Το ray tracing υπάρχει από πέρσι τον Μάρτιο.)

Σκέψου το παιχνίδι το έσπασαν στο steam deck.

Ίσως να περιμένουμε στο άμεσο μέλλον κάποιο πιο μεγάλο patch που να το φτιάχνει περισσότερο το παιχνίδι.

Στη νέα περιοχή βρίσκουμε τίποτα αντικείμενα για τα φλασκια?

Για το special φλασκι ναι, τα απλά δεν έχει, τουλάχιστο εγώ δεν έχω βρει

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mr Aris είπε

Για το special φλασκι ναι, τα απλά δεν έχει, τουλάχιστο εγώ δεν έχω βρει

Τι κάνει αυτό το σπέσιαλ?

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Τι κάνει αυτό το σπέσιαλ?

Συστατικά για το wondrous physick, λέγοντας σπέσιαλ, αν δεν έχεις φάει κάποιον ακόμα, δοκίμασε να φας κάποιο τεράστιο πύρινο εχθρό, όλοι τέτοια δίνουν, by the way, ένας από δαύτους μάλλον το πέτυχα bugαρισμενο, με σπαθί δεν έφτανα να το χτυπήσω χτυπούσα αέρα 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Συστατικά για το wondrous physick, λέγοντας σπέσιαλ, αν δεν έχεις φάει κάποιον ακόμα, δοκίμασε να φας κάποιο τεράστιο πύρινο εχθρό, όλοι τέτοια δίνουν, by the way, ένας από δαύτους μάλλον το πέτυχα bugαρισμενο, με σπαθί δεν έφτανα να το χτυπήσω χτυπούσα αέρα 🤣

Αχα! Δεν ήξερα ότι τα λέμε έτσι. Δεν έχω ακόμα τέτοιο πράγμα για να φτιάξω νέο wondrous.

Δε του κάνω ιδιαίτερο damage, δοκίμασα τώρα πριν λίγο αυτόν που βρίσκεις στην αρχή έξω πήγα lvl 8 τo skadutree, κάτι ελάχιστο γινόταν αλλά δεν τον έχω. Ίσως με βέλη κάτι γίνει.

Πρέπει να είναι bugαρισμενος ο Knight of the Solitary Gaol, δεν κάνουν register πάνω του οι επιθέσεις, περνάει το σπαθί από μέσα του.

Όπως bugαρισμενα πρέπει είναι και τα spirit ashes. Κάθονται και κοιτάνε τους οχθρούς, αντί να τους δειρουν, πάω χώνομαι να δειρω, και μένουν πίσω αυτά και αργούν πολύ να εμπλακούν. Στην αρχή λέω, άντε δεν έχω υπομονή, θα περιμένω λίγο. Περίμενα  και 1 λεπτό μαζί τους, όπου μου δινόταν η ευκαιρία δηλαδή, και αυτά πάλι δεν έκαναν επίθεση στον οχθρο.

Κάποιες φορές επίσης παρατήρησα ότι ενώ είχε το σήμα ότι μπορούσα να το κάνω summon, αυτό δε γινόταν.

Εντάξει υπάρχει κι άλλος κόσμος με αυτά τα bugs

https://www.reddit.com/r/Eldenring/s/oaW73hPgI4 

-----

RDT_20240627_0438251603075889928910466.jpg.9b4d63531f92aa8906f05e3a61cc5aac.jpg

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Spoiler

Είναι 2 ειδών furnace golems. Τα unarmored που έχουν σκοινιά στα πόδια και τα τρως εύκολα και τα armored που έχουν ξύλα γύρω γύρω και είναι Immune... Το έμαθα the hard way την πρώτη φορά. Πριν την πέσετε σε armored καλό είναι να πάτε στο bony village και ένα dungeon που είναι με pot monsters (δε θυμάμαι πως λέγεται). Εκεί θα βρείτε αρκετά hefty pot conteiners. Θα χρειαστεί να φτιάξετε 5?! hefty fire pots και να τα ρίξετε από  ψηλά στην κοιλιά του armored, δε ψοφάνε αλλιώς.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ilos είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Είναι 2 ειδών furnace golems. Τα unarmored που έχουν σκοινιά στα πόδια και τα τρως εύκολα και τα armored που έχουν ξύλα γύρω γύρω και είναι Immune... Το έμαθα the hard way την πρώτη φορά. Πριν την πέσετε σε armored καλό είναι να πάτε στο bony village και ένα dungeon που είναι με pot monsters (δε θυμάμαι πως λέγεται). Εκεί θα βρείτε αρκετά hefty pot conteiners. Θα χρειαστεί να φτιάξετε 5?! hefty fire pots και να τα ρίξετε από  ψηλά στην κοιλιά του armored, δε ψοφάνε αλλιώς.

Spoiler

🤣🤣🤣 Αυτά είναι, κάτι φαντάστηκα ότι παίζει γιατί είχε άλμα για το άλογο κοντά του σε σημείο άκυρο, αλλά δεν ασχολήθηκα πήρα το άλογο και δρόμο, ένα έχω βρει τέτοιο 

Δημοσ.

Χθές έφαγα το boss "που μιλάει όταν σε σκοτώνει"

Απίστευτο fight, με τσάκισε στο ξύλο αλλά ήταν fair, ξεκάθαρη περίπτωση git gud. Φώναζα όπως όταν τέλειωσα το sekiro.

Eπίσης αρνούμαι να το κάνω update, θα τερματιστεί όπως βγήκε.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Δε του κάνω ιδιαίτερο damage, δοκίμασα τώρα πριν λίγο αυτόν που βρίσκεις στην αρχή έξω πήγα lvl 8 τo skadutree, κάτι ελάχιστο γινόταν αλλά δεν τον έχω. 

Μπορείς να μειώσεις  ότι fire damage κάνει, σε μεγάλο βαθμό, χρησιμοποιώντας το fire protect me , και κάποιο από τα firedrake talisman, αυτό σου αφήνει αρκετά λάθη στην μάχη από κοντά, τουλάχιστον μέχρι να δεις τι πρέπει να  κάνεις

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...