Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέχρι στιγμής το dlc είναι έπος για μένα, απίστευτες τοποθεσίες, ωραία εξερεύνηση, τα boss τα έχω ευχαριστηθεί απίστευτα, δύο μέχρι στιγμής πολύ δύσκολα, το ένα ευτυχώς που δε μίλαγε κάθε φορά που με σκότωνε, γιατί δε θα τη πάλευα 🤣, με ξεφτίλισε στη κυριολεξία , κρίμα το Level μου 🤣, η ειρωνεία είναι ότι ο περισσότερος κόσμος δε θα το βρει τόσο δύσκολο το συγκεκριμένο boss, τουλάχιστο έτσι πιστεύω 

Φαίνεται αρκετά μεγάλο πάντως, δεν έχω βρει όμως αρκετά dungeon, μόνο 3 🤔 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εμένα η αίσθηση μου μέχρι στιγμής είναι ότι από πλευράς έκτασης είναι και αυτό τεράστιο, ίσως στα ίδια τετραγωνικά km με το vanilla game, αλλά από πλευράς density είναι η μέρα με την νύχτα. Πολύ άδειο 4-5 dungeon έχω βρει με το ζόρι σε μια τεράστια έκταση με πολλαπλά elevations. Στο vanilla θα είχες βρει άνετα 10+ dungeons. Ο χάρτης δε βοηθάει πολλές φορές επίσης γιατί δείχνει το πάνω πάνω έδαφος που είναι κάτι λόφοι ενώ ξερώ εγώ είσαι σε μια υπόγεια λίμνη με καβούρια και αυτούς τους κατσαριδάνθρωπους.🤣

Επίσης στο Ps5 Για κάποιο λόγο δε βάλανε trophies dafuq.

@Mr Aris

Spoiler

Αυτοί οι τεράστιοι εχθροί με τα καλάθια που φτύνουν φωτιές δίνουν νέα tears για το flask. Επίσης έχω σκοτώσει 4-5 πανομοιότυπους ghostflame dragons Και ακόμα δεν έχω βρει pyro altar για τα hearts...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ilos είπε

Εμένα η αίσθηση μου μέχρι στιγμής είναι ότι από πλευράς έκτασης είναι και αυτό τεράστιο, ίσως στα ίδια τετραγωνικά km με το vanilla game, αλλά από πλευράς density είναι η μέρα με την νύχτα. Πολύ άδειο 4-5 dungeon έχω βρει με το ζόρι σε μια τεράστια έκταση με πολλαπλά elevations. Στο vanilla θα είχες βρει άνετα 10+ dungeons. Ο χάρτης δε βοηθάει πολλές φορές επίσης γιατί δείχνει το πάνω πάνω έδαφος που είναι κάτι λόφοι ενώ ξερώ εγώ είσαι σε μια υπόγεια λίμνη με καβούρια και αυτούς τους κατσαριδάνθρωπους.🤣

Επίσης στο Ps5 Για κάποιο λόγο δε βάλανε trophies dafuq.

@Mr Aris

Απόκρυψη περιεχομένων

Αυτοί οι τεράστιοι εχθροί με τα καλάθια που φτύνουν φωτιές δίνουν νέα tears για το flask. Επίσης έχω σκοτώσει 4-5 πανομοιότυπους ghostflame dragons Και ακόμα δεν έχω βρει pyro altar για τα hearts...

Συμφωνώ σε αυτό είναι άδειος ο χάρτης σε σχέση με vanilla, τεράστιος μεν αλλά λίγα dungeon,  έχουν το ενδιαφέρον τους όμως,  διάφορα πραγματάκια να ανακαλύψεις, βέβαια και το vanilla είχε dungeon του λεπτού ξέρω γω 🤣, αλλά εδώ έχω βρει 3 dungeon σε πολύ μεγάλη έκταση και μου έχει κάνει εντύπωση

Ούτε στο steam έχει... 

Spoiler

είναι πολύ εύκολοι τελικά αυτοί αν ξέρεις τι κάνεις, όλοι μέχρι στιγμής, 4 εχω σκοτώσει, έδωσαν αντικείμενα για το flask

Επεξ/σία από Mr Aris

Παίδες καλησπέρα και πάλι. Λοιπόν οκ θυμήθηκα τα μεκανικς έκανα ένα δεκαωρο τουρ όπου έβγαλα πέραν των 2 πρώτων μπος τόσο τη renala από εκεί με προσκάλεσαν στο πύργο στη λάβα καθάρισα το φίδι rykard μετά άνοιξε το φεστιβάλ του randal και τελείωσα και αυτόν. Οκ φανταστικό είμαι λεβελ 200 έχω βαρέσει όμως και 200 ώρες και δεν ψήνομαι για μαλενια και να ψάχνω κάθε γωνιά κτλ ξανά. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το dlc. Τώρα μπαίνω να το αγοράσω. Δεν χρειάζεται να βγάλω άλλο boss έτσι? (na υπενθυμίσω ότι μετά τον randal έσκασε το αστέρι πήγα κάι άνοιξα και τον κάτω κόσμο). 

Το αγοράζω το κάνω ιντσαλ πως ξεκινάει που πάω? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, costacurta είπε

Παίδες καλησπέρα και πάλι. Λοιπόν οκ θυμήθηκα τα μεκανικς έκανα ένα δεκαωρο τουρ όπου έβγαλα πέραν των 2 πρώτων μπος τόσο τη renala από εκεί με προσκάλεσαν στο πύργο στη λάβα καθάρισα το φίδι rykard μετά άνοιξε το φεστιβάλ του randal και τελείωσα και αυτόν. Οκ φανταστικό είμαι λεβελ 200 έχω βαρέσει όμως και 200 ώρες και δεν ψήνομαι για μαλενια και να ψάχνω κάθε γωνιά κτλ ξανά. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το dlc. Τώρα μπαίνω να το αγοράσω. Δεν χρειάζεται να βγάλω άλλο boss έτσι? (na υπενθυμίσω ότι μετά τον randal έσκασε το αστέρι πήγα κάι άνοιξα και τον κάτω κόσμο). 

Το αγοράζω το κάνω ιντσαλ πως ξεκινάει που πάω? 

Πρέπει να πας και να σκοτώσεις το mogh, δεν έχει σχέση με μαλενια, μόνο η τηλεμεταφορά για το παλάτι του είναι, κάπως. κοντά στη περιοχή της μαλενιας. Πάντως το lev200 δε λέει κάτι, νομίζω όλοι εδώ έτσι είμαστε και παίζει φάπα τρελή 🤣 σε κάποια σημεία 

Επεξ/σία από Mr Aris
  • Like 1

Εγώ με 150 level χαρακτήρα μπήκα (δεν είχα και μεγαλύτερο λόγω pvp/invasions). Τώρα άντε να τον έχω πάει γύρω στο 160. Δε παίζει τόσο ρόλο μετά το 60 vigor έχεις hard cap σε hp και τα mobs κόβουν αβέρτα damage έτσι και αλλιώς και έχω βρει και αρκετά fragments. Με λίγα λόγια you will die alot, εκτός αν παίζεις με summons και μάγο από απόσταση ίσως.🤣

• Like 1

13 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Πρέπει να πας και να σκοτώσεις το mogh, δεν έχει σχέση με μαλενια, μόνο η τηλεμεταφορά για το παλάτι του είναι, κάπως. κοντά στη περιοχή της μαλενιας. Πάντως το lev200 δε λέει κάτι, νομίζω όλοι εδώ έτσι είμαστε και παίζει φάπα τρελή 🤣 σε κάποια σημεία 

Κάτσε συγνώμη χρειάζεται να πεθάνει ο mogh για να ανοίξει το dlc? Ο οποίος πρόσβαση είναι πάνω στα χιόνια αν θυμάμαι να πας στον κόσμο του? Και γω ακόμα είμαι εκεί στο κέντρο στους 2 καβαλάρηδες τα μίνι μπος άρα πρέπει να να περάσω όλο τό κέντρο όλη την πόλη να πάω επάνω στα χιόνια και μετά mogh και μετά dlc. Omg.? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο αυγομιζυθροκολιάς ειναι οχι ο γιγαντας και ειναι και σχετικα ευκολα μετα θα σε σφουγγαριζουν πολυ χειροτερα τι omg ; :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε

Κάτσε συγνώμη χρειάζεται να πεθάνει ο mogh για να ανοίξει το dlc? Ο οποίος πρόσβαση είναι πάνω στα χιόνια αν θυμάμαι να πας στον κόσμο του? Και γω ακόμα είμαι εκεί στο κέντρο στους 2 καβαλάρηδες τα μίνι μπος άρα πρέπει να να περάσω όλο τό κέντρο όλη την πόλη να πάω επάνω στα χιόνια και μετά mogh και μετά dlc. Omg.? 

Ναι η τηλεμεταφορά για τη περιοχή του είναι στην αριστερή μεριά της περιοχής με τα χιόνια, πας βρίσκοντας 2 κομμάτια από medallion, ή κάνεις το quest ενός NPC, είναι το πρώτο NPC που βρίσκεις όταν βγεις στο world map αν του είχες μιλήσει θα βρίσκετε στην ματωμένη εκκλησία στο world map στη περιοχή γύρω από το κάστρο της ρεναλα, το quest ζητάει αίμα από παρθένες 👀 σκούρα τα πράματα... Είναι ο πιο γρήγορος τρόπος πάντως να πας στο mohg

Εντωμεταξύ τα εικονίδια των NPC στο world map τα βάλανε τώρα με το update? Σίγουρα πριν δύο χρόνια δεν υπήρχαν, και επιτέλους πρόσθεσαν και ένα μενού με τα νέα αντικείμενα και τσεκάρισμα των νέων αντικειμένων, δηλαδή ρε from έλεος, έπρεπε να υπήρχε από την αρχή αυτό

Επεξ/σία από Mr Aris
  • Like 1

Στις 25/6/2024 στις 4:28 ΜΜ, Mr Aris είπε

το ένα ευτυχώς που δε μίλαγε κάθε φορά που με σκότωνε

Αυτο που μιλαγε με εσπασε τα νευρα οσο κανενα αλλο, μπορει να με ειχε μιλησει και 100 φορες, δεν μετραγα. 😂

• Haha 1

Αυτό το ξεχάσαμε:

Calibration Update 1.12.2 change list

Βγήκε 24/6.

Ίσως γι'αυτό σε κάποιους μας φαίνεται ότι δυναμωσαμε. Το buffαραν.

Elden Ring Shadow Of The Erdtree patch makes Blessings stronger and the game easier

Άρα δεν ήμασταν τρελοί όταν τα λέγαμε!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, Mr Aris said:

Εντωμεταξύ τα εικονίδια των NPC στο world map τα βάλανε τώρα με το update? Σίγουρα πριν δύο χρόνια δεν υπήρχαν, και επιτέλους πρόσθεσαν και ένα μενού με τα νέα αντικείμενα και τσεκάρισμα των νέων αντικειμένων, δηλαδή ρε from έλεος, έπρεπε να υπήρχε από την αρχή αυτό

Είχε μπει με πατς πριν κανα χρόνο. 

Το έπιασα και γω μετά απο σχεδόν 2 χρόνια και είχα την φαεινή ιδέα να ξεκινήσω νέο χαρακτήρα απο την αρχή αντί για ng+. Ενώ είχα κάπου στις 150ώρες και είχα κάνει τα πάντα solo, τώρα που το ξανάπιασα τρώω φάπες και απο τον πρώτο μαύρο καβαλάρη. Σε κανά μήνα με βλέπω να μπαίνω στο dlc.

Επίσης για κάποιο λόγο αισθάνομαι το performance είναι χειρότερο απο παλιά, δεν ξέρω πως τα καταφέρανε. Έριξα το rtx σε medium (λογικά είναι καινούργιο αυτό) και δοκίμασα και αυτό εδώ και τώρα πάει καλύτερα.

Επεξ/σία από >-Nosakos<-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, >-Nosakos<- είπε

Το έπιασα και γω μετά απο σχεδόν 2 χρόνια και είχα την φαεινή ιδέα να ξεκινήσω νέο χαρακτήρα απο την αρχή αντί για ng+. 

Σε κανά μήνα με βλέπω να μπαίνω στο dlc.

Επίσης για κάποιο λόγο αισθάνομαι το performance είναι χειρότερο απο παλιά, δεν ξέρω πως τα καταφέρανε. Έριξα το rtx σε medium (λογικά είναι καινούργιο αυτό) και δοκίμασα και αυτό εδώ και τώρα πάει καλύτερα.

Καλύτερα που το έκανες έτσι, το ξύλο θα ήταν άπειρο στη νέα περιοχή μέχρι να δυνάμωνες και να μάθαινες τα νέα mobια. Κάποια απλά, έχουν κάτι τρομερά διαδοχικά attacks, που σε γλεντάνε για πλάκα, κόβουν άπειρη ζωή. Τώρα παλεύεται πλέον μετά το patch και αν πάρεις τα κομμάτια.

Το performance είναι όντως χειρότερο, κάνουν κάτι βουτιές τα fps ώρες ώρες.

Το rt το έχω ρίξει και γω στο medium, τρελαινότανε η 7900xtx. (Το ray tracing υπάρχει από πέρσι τον Μάρτιο.)

Σκέψου το παιχνίδι το έσπασαν στο steam deck.

Ίσως να περιμένουμε στο άμεσο μέλλον κάποιο πιο μεγάλο patch που να το φτιάχνει περισσότερο το παιχνίδι.

Στη νέα περιοχή βρίσκουμε τίποτα αντικείμενα για τα φλασκια?

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1

16 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Καλύτερα που το έκανες έτσι, το ξύλο θα ήταν άπειρο στη νέα περιοχή μέχρι να δυνάμωνες και να μάθαινες τα νέα mobια. Κάποια απλά, έχουν κάτι τρομερά διαδοχικά attacks, που σε γλεντάνε για πλάκα, κόβουν άπειρη ζωή. Τώρα παλεύεται πλέον μετά το patch και αν πάρεις τα κομμάτια.

Το performance είναι όντως χειρότερο, κάνουν κάτι βουτιές τα fps ώρες ώρες.

Το rt το έχω ρίξει και γω στο medium, τρελαινότανε η 7900xtx. (Το ray tracing υπάρχει από πέρσι τον Μάρτιο.)

Σκέψου το παιχνίδι το έσπασαν στο steam deck.

Ίσως να περιμένουμε στο άμεσο μέλλον κάποιο πιο μεγάλο patch που να το φτιάχνει περισσότερο το παιχνίδι.

Στη νέα περιοχή βρίσκουμε τίποτα αντικείμενα για τα φλασκια?

Για το special φλασκι ναι, τα απλά δεν έχει, τουλάχιστο εγώ δεν έχω βρει

• Like 1

1 ώρα πριν, Mr Aris είπε

Για το special φλασκι ναι, τα απλά δεν έχει, τουλάχιστο εγώ δεν έχω βρει

Τι κάνει αυτό το σπέσιαλ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...