Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξεκίνησα σήμερα και εγώ το dlc. Άπειρο stuttering η νέα περιοχή. Τους εχθρούς τους νιώθω πιο δυνατούς σε σχέση με τον χάρτη του βασικού παιχνιδιού. 217lvl και με δέρνουν για πλάκα, βέβαια έχω να παίξω και από τον Απρίλη, οπότε είναι μέχρι να βρω τα πατήματα μου ξανά.

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Δεν ειναι ιδέα σου ειναι πολυ πιο δυσκολο .....

Πάλι καλά, νόμιζα ότι το έχανα!

Επίσης δεν έχουν προσθέσει ούτε ένα νέο achivement για το dlc!

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Πάλι καλά, νόμιζα ότι το έχανα!

Επίσης δεν έχουν προσθέσει ούτε ένα νέο achivement για το dlc!

Έλεος δηλαδή τρώμε τα bossia και ένα συγχαρητήρια δε παίρνουμε

Μέχρι στιγμής είναι όσο δύσκολο πρέπει να είναι

Επίσης έχει πολύ εξερεύνηση στα κάστρα 😋 το πιο αγαπημένο κομμάτι του παιχνιδιού για μένα 

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

Έλεος δηλαδή τρώμε τα bossia και ένα συγχαρητήρια δε παίρνουμε

Ε ναι ρε μπρο, κατάντια!

8 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

Μέχρι στιγμής είναι όσο δύσκολο πρέπει να είναι

είναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά αντικείμενα στο DLC.

Για εξισορρόπηση δύναμης και άμυνας με τα νέα Boss

"It's important to note that this process is entirely voluntary and can be ignored if desired."

https://eldenring.wiki.fextralife.com/Scadutree+Fragment

Επεξ/σία από Imperia
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Ε ναι ρε μπρο, κατάντια!

είναι;

Άμα ξεκινήσεις νέο χαρακτήρα είναι σίγουρα πιο δύσκολο, αρκετά, από το main, αλλά οι περισσότεροι συνεχίζουμε με τους ίδιους, θα ήταν περίπατος αν δεν ήταν έτσι 

Ερώτηση για όποιον το έχει σκοτώσει παρακαλώ όσο το δυνατόν πιο απλή απάντηση δίχως σποιλερ 

Spoiler

Οι μεγάλοι, τεράστιοι, εχθροί με τη φωτιά, έχουν κάποιο κόλπο ή δίνεις αίμα δάκρυα και ιδρώτα 🤣 είμαι σε κάποιον που μοιάζει υποχρεωτικός κατά κάποιο τρόπο 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Mr Aris είπε

Άμα ξεκινήσεις νέο χαρακτήρα είναι σίγουρα πιο δύσκολο, αρκετά, από το main, αλλά οι περισσότεροι συνεχίζουμε με τους ίδιους, θα ήταν περίπατος αν δεν ήταν έτσι 

Δε πειράζει, ξανά διάβασε τι έγραψα πιο πάνω για τον χαρακτήρα μου.

Δεν είπαμε αν είναι περίπατος, αλλά όχι έτσι. Αλλά ίσως και να ξέχασα να παίζω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xtrmsnpr είπε

Δε πειράζει, ξανά διάβασε τι έγραψα πιο πάνω για τον χαρακτήρα μου.

Μα δε το λέω για σένα συγκεκριμένα, με 200lv χαρακτήρα αν δεν ήταν έτσι θα ήταν περίπατος, εγώ είχα να παίξω 2 χρόνια 🤣 και έβγαλα ρανταν και μοχγκ με τη μία, αν το dlc ήταν σα το main θα έκανα κάμπινγκ στο dlc 🤣

Βέβαια εγώ έπαιζα και στο main, το μεγαλύτερο μέρος, να με έχουν 1-2 hit οπότε δε μου κακοφάνηκε εδώ, όταν έφτασα στη malenia ανέβασα ενέργεια γιατί δε παλευόταν 🤣

Δημοσ.

Δεν διαβάζω τα καινούργια σχόλια γιατί μόλις τελείωσα το 2ο playthrough αυτή τη φορά με το ορθόδοξο, κλασικό strength build, με 2H greatsword, χωρίς μαγικά, buffs και summons και ότι talisman βρήκα στο δρόμο χωρίς το full exploring όπως την πρώτη φορα. Με λίγα λόγια το έπαιξα σε hard mode.

Για να καταλάβετε το μαρτύριο που πέρασα μου πήρε όλη την χθεσινή μέρα(6-8 ωρες) για να βγάλω Godskin Duo, Sir Gideon, Godfrey και Radagon/Elden Beast και μόλις τελείωσα ακόμα μια μέρα(+8 ώρες) μόνο στην Malenia η οποία με έκανε τελικά να τα παρατήσω. Είναι αδύνατον να την σκοτώσεις ως melee με slow weapon. +200 tries και μόνο μια φορά πήγα στο 2nd phase μόνο και μόνο λόγω RNG(Δεν έκανε την το cheat code στον αέρα).

Θυμάμαι την πρώτη φορά έκανα πλάκα σε όλους και σε όλα με τα summons και το dex bloodloss build... Ο Sir Gideon ουσιαστικά ήταν meme boss την πρώτη φορά και με τo 2h sword με έκανε γιογιό για ένα 2ωρο γιατι δεν μπορείς να βρείς άνοιγμα καθώς δεν σταματάει τα spells και δεν γίνεται stunned με τίποτα ενώ την ίδια ώρα σου κάνει ένα ατέλειωτο debuff που σου μηδενίζει το magic resistance... 

Αυριο θα ξεκινήσω το DLC και δεν υπάρχει περίπτωση να το παίξω με strength build με αυτά που ακούω για αυξημένη δυσκολία. Πίσω σε dex build(χωρίς summons όμως) και ίσως δοκιμάσω κάποιο απο τα καινούργια όπλα.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Mr Aris είπε

Ερώτηση για όποιον το έχει σκοτώσει παρακαλώ όσο το δυνατόν πιο απλή απάντηση δίχως σποιλερ 

Απόκρυψη περιεχομένων

Οι μεγάλοι, τεράστιοι, εχθροί με τη φωτιά, έχουν κάποιο κόλπο ή δίνεις αίμα δάκρυα και ιδρώτα 🤣 είμαι σε κάποιον που μοιάζει υποχρεωτικός κατά κάποιο τρόπο 

Spoiler

Έφαγα τον πρώτο με το άλογο στην αρχή σχετικά εύκολα απλά βαράς τα 2 πόδια μέχρι να κάνουν ignite και μετά από λίγο πέφτει και τρώει riposte εκεί που είναι το κεφάλι/seal του για κοντά μισή ζωή.🤣 Αν πας να τον πολεμήσεις χωρίς να τον κάνεις riposte θα πάρει αιώνες έχει άπειρα hp. Επίσης δε θυμάμαι να μου έδωσε και τίποτα σπουδαίο.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ilos είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Έφαγα τον πρώτο με το άλογο στην αρχή σχετικά εύκολα απλά βαράς τα 2 πόδια μέχρι να κάνουν ignite και μετά από λίγο πέφτει και τρώει riposte εκεί που είναι το κεφάλι/seal του για κοντά μισή ζωή.🤣 Αν πας να τον πολεμήσεις χωρίς να τον κάνεις riposte θα πάρει αιώνες έχει άπειρα hp. Επίσης δε θυμάμαι να μου έδωσε και τίποτα σπουδαίο.

Spoiler

Θα δοκιμάσω, ήμουν σε έναν που το άλογο εξαφανίζετε και ήταν απαλευτο 🤣, ευτυχώς δε χρειάζεται να τον αντιμετωπίσεις τελικά οπότε προσπέρασα 🤣, έκανε respawn? αυτός που σκότωσες? 

Δημοσ.

new games + , χαρακτήρας 204 level .Δεξί χέρι river of blood αριστερό χέρι blood zeinhander τερματισμενα και τα 2 , αρκετο faith για να κάνω το spell του maliketh και αρκετό int, γενικά all around leveling για χαβαλε κ όχι στήσιμο για απόλυτη δύναμη .

Απολαμβάνω τις πίστες κ τους απλούς εχθρούς αλλά κανένα από τα 4 boss που έριξα δε μου άρεσε . Υπερβολικά γρήγορα , για melee ούτε καν . Κυνηγητό με spells μόνο κ mimic. Το 3ο και το 4ο ειδικά το 3ο σε τρώει κ με το μου μπαίνεις στο fog.

Οκ έφαγα nerf τα 2 χρόνια που έχω να παίξω . Δεν έχω κ ασπίδα από επιλογή . Θα μπορούσα να πάρω tower shield αλλά όλα τα souls τα είχα με μια ασπίδα στο χέρι κ θέλω κάτι διαφορετικό. Αλλά αυτό το κυνηγητό από άκρη σε άκρη της αρένας από τα boss δε το πέριμενα κ δε το θεωρώ τόσο διασκεδαστικό. Από την άλλη πλευρά οι πίστες όπως είπα κ πριν τα σπάνε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 23/06/2024 at 10:52, rudigarcia222 said:

παιδες με level 195 ειμαι οκ για dlc να γκρινταρω και αλλο η θα φαω ξυλο

Θα φας ξύλο όπως και να έχει.

Επεξ/σία από gatz1983
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Imperia είπε

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά αντικείμενα στο DLC.

Για εξισορρόπηση δύναμης και άμυνας με τα νέα Boss

"It's important to note that this process is entirely voluntary and can be ignored if desired."

https://eldenring.wiki.fextralife.com/Scadutree+Fragment

Τελικά δεν είναι τόσα αθώα αυτά εδώ! Μην πέσετε στην παγίδα του "δεν είναι υποχρεωτικά" ή "έλα μωρέ ποιος τα μαζεύει". Με lvl 5 και είναι λες και είμαι πιο γυμνασμένος. Που να το μαξαρω σε 20 δηλαδή. Οπότε ίσως λίγα level τον χαρακτήρα να ανεβάσω και να πάω Μαξ αυτά.

Οπότε ψάξτε τα!

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...