costacurta Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 26 λεπτά πριν, ilos είπε Πω ρε αδερφάκι τι Q+A μου φτιαξές.🤣 Έχουμε και λέμε. 1) Ναι πρέπει να κάνεις click στα sites of grace που έχεις ξεκλειδώσει. Υπόψιν η DLC area είναι εντελώς νέο map, πρέπει να πατήσεις R1 στην map screen για να μετακινηθείς στα lands in between και τούμπαλιν. 2) Ναι παίρνεις πίσω flask charges όσο σκοτώνεις εχθρούς στα outdoor areas. Σε dungeons όμως δεν έχω παρατηρήσει να παίρνεις για αυτό και συνήθως χάνω την πρώτη φορά που έφτανα εκεί σε boss γιατί είχα ξεμείνει σχεδόν. Praise the stake of Marika.🤣 3) Summons μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο σε συγκεκριμένες areas, που είναι συνήθως boss arenas, κοντά σε δράκους κλπ. Μπορείς να το καταλάβεις και από το σηματάκι της πύλης που βγαίνει κάτω αριστερά. 4) Εξαρτάται.🤣 Κάποια scripted falls δεν έχουν fall damage, επίσης δεν έχεις και σε jump springs κλπ. 5) Το R2 σε stuff είναι mellee, εντελώς άχρηστο δηλαδή. Με το R1 αν έχεις enough mana κάνεις cast το current spell. Με το L2 μπορείς να έχεις και weapon arts (κάποια από τα stuffs έχουν μερικά χρήσιμα). Τα όπλα δουλεύουν όπως περιγράφεις με R1/R2. 6) Τι άλλο θες να σου κάνει δηλαδή? Freddo?🤣 7) Κάποια συντόμευση είναι και αυτό στο map screen ή τα βάλανε και αυτά όλα πάνω τώρα? Δε θυμάμαι πως πήγα στο Mohg, θα βγάλεις και εσύ την άκρη πιστεύω.🤣 8 ) Ναι μαζεύεις tears και το παραμετροποιείς όπως θες. Είναι συνήθως καλά Buffs που διαρκούν αρκετή ώρα (ίσως και ολόκληρο το boss fight). 9) Είναι weapon arts για τα όπλα. Για συγκεκριμένα όπλα και με συγκεκριμένα augments. Πχ κάποιο μπορεί να θέλει swords και να δίνει bleed, άλλο μπορεί να είναι μόνο για shields ή bows. κλπ κλπ. Είσαι άψογος μια συμπλήρωση για το 1 με το fast travel. Δήλ έστω θέλω να πάω στο νησί η πάνω στο βορρά στα χιόνια η κάπου από τα τόσα διαμερίσματα σχεδόν ολόκληροι χάρτες που δεν έχουν sites of grace τι κάνω? Ποδαρόδρομος? Και επίσης μήπως υπάρχει κάποιο δεύτερου τύπου fast travel που μπορώ να επιστρέψω εκεί που ήμουν. Κάτι τέτοιο θυμάμαι 21 λεπτά πριν, Mr Aris είπε fast travel κάνεις σε όσες φωτιές έχεις ανακαλύψει στο world map, έχει και στα χιόνια Μα δεν μου βγάζει επιλογή κουμπί για fast travel... δεν μπορώ να καταλάβω. Τα sites of grace είναι ο μισός και λιγότερος χάρτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 20 λεπτά πριν, costacurta είπε Είσαι άψογος μια συμπλήρωση για το 1 με το fast travel. Δήλ έστω θέλω να πάω στο νησί η πάνω στο βορρά στα χιόνια η κάπου από τα τόσα διαμερίσματα σχεδόν ολόκληροι χάρτες που δεν έχουν sites of grace τι κάνω? Ποδαρόδρομος? Και επίσης μήπως υπάρχει κάποιο δεύτερου τύπου fast travel που μπορώ να επιστρέψω εκεί που ήμουν. Κάτι τέτοιο θυμάμαι Μα δεν μου βγάζει επιλογή κουμπί για fast travel... δεν μπορώ να καταλάβω. Τα sites of grace είναι ο μισός και λιγότερος χάρτης μηπως ειναι στο new game plus και δεν εχουν ανοιξει? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SalemsLot Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) @costacurta Κάτι πάει στραβά. Μήπως δεν έχεις ανακαλύψει πολλά από τα sites of grace? Τα χιόνια έχουν sites of grace, δεν χρειάζεται ποδαρόδρομος. Κάνε ένα search στο google να βρεις χάρτη με όλα τα sites of grace. Νομίζω δεν μπορείς να κάνεις fast travel αν είσαι μέσα σε κάποια dungeons. 25 λεπτά πριν, costacurta είπε Και επίσης μήπως υπάρχει κάποιο δεύτερου τύπου fast travel που μπορώ να επιστρέψω εκεί που ήμουν. Κάτι τέτοιο θυμάμαι αυτό νομίζω γίνεται με κάποιο αντικείμενο. (Vision of Grace λέει με search στο google) Επεξ/σία 22 Ιουνίου από SalemsLot 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Πόσο αμπαλος είμαι θενκς ρε παίδες. Άρα ερώτηση. Στο new game plus ok ξέρω έχω ένα κτήνος πρέπει να βγάλω όλα τα bosses κτλ πάλι για να ανοίξω το σημείο του dlc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, costacurta είπε Πόσο αμπαλος είμαι θενκς ρε παίδες. Άρα ερώτηση. Στο new game plus ok ξέρω έχω ένα κτήνος πρέπει να βγάλω όλα τα bosses κτλ πάλι για να ανοίξω το σημείο του dlc? Όταν ξεκινάς ng+ όλες οι φωτιές που ανακάλυψες δεν εμφανίζονται στο χάρτη, όλος ο χάρτης όμως είναι ανοιχτός... Πρέπει να σκοτώσεις το στρατηγό ρανταν και το δράκουλα μοχγκ 😋 μετά φιλάς το χέρι του μικελα και σε πάει στο dlc Αν είσαι στην αρχή θέλεις λίγη ώρα, στο γρήγορο, για να πας μέχρι εκεί, όσο διαρκεί το hellblade2 ξέρω γω 🤣 Επίσης το memory of grace σε γυρνάει στο τελευταίο Lost grace αλλά χάνεις και όλα τα runes Επεξ/σία 22 Ιουνίου από Mr Aris 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μα να εχει τoσο ποδαρόδρομο χωρις fast travel μονο για να φτασεις στο dlc ? Περιμενουμε να βγει streamer να μας τον παιζει γιατι βαριομαστε με τοση ζεστη Επεξ/σία 22 Ιουνίου από Mhlogiatros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Αρκετό κράξιμο/παράπονα βλέπω με το καλημέρα για το Dlc/expansion πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Τα παράπονα περί performance τα δικαιολογώ, τα υπόλοιπα είναι παπαριές εις το πλείστον. Επεξ/σία 22 Ιουνίου από {TDi}Dj2k..infc 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 🤣 Από κάτω σε spoiler το πρώτο boss που βρήκα. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 22 Ιουνίου Share Δημοσ. 22 Ιουνίου Μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη μάχη, δύσκολη όσο έπρεπε , μου θύμισε λίγο ένα από τα τελικά boss του παιχνιδιού, λόγο ταχύτητας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου παιδες με level 195 ειμαι οκ για dlc να γκρινταρω και αλλο η θα φαω ξυλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 22/6/2024 στις 1:28 ΜΜ, Mr Aris είπε Όταν ξεκινάς ng+ όλες οι φωτιές που ανακάλυψες δεν εμφανίζονται στο χάρτη, όλος ο χάρτης όμως είναι ανοιχτός... Πρέπει να σκοτώσεις το στρατηγό ρανταν και το δράκουλα μοχγκ 😋 μετά φιλάς το χέρι του μικελα και σε πάει στο dlc Αν είσαι στην αρχή θέλεις λίγη ώρα, στο γρήγορο, για να πας μέχρι εκεί, όσο διαρκεί το hellblade2 ξέρω γω 🤣 Επίσης το memory of grace σε γυρνάει στο τελευταίο Lost grace αλλά χάνεις και όλα τα runes κατσε μισο ειμαι σε new game.εβγαλα τους 2 margit kai godrick,τωρα πρεπει να βγαλω ρεναλα στη βιβλιοθηκη?μετα ρανταν?και μετα πανω εκεινη την λερναια υδρα?και μετα ανοιγει το dlc?σωστα τα ειπα? (τουλαχιστον να αποφυγω τη μαλενια) Επεξ/σία 23 Ιουνίου από rudigarcia222 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 3 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε κατσε μισο ειμαι σε new game.εβγαλα τους 2 margit kai godrick,τωρα πρεπει να βγαλω ρεναλα στη βιβλιοθηκη?μετα ρανταν?και μετα πανω εκεινη την λερναια υδρα?και μετα ανοιγει το dlc?σωστα τα ειπα? (τουλαχιστον να αποφυγω τη μαλενια) Πήγενε στη πόλη, μπορείς να πας γρήγορα από το πάτο του πύργου της μαγείας, έχει μία σιδερένια παρθένα 👀 πρέπει να πεθάνεις μέσα της👀 μετά το You died σε μεταφέρει στη περιοχή με τη λάβα, προχώρα προς το διπλό boss, δύο σιδερένιες παρθένες 👀 μόλις τις φας βουρ για τη πόλη. Στη πόλη πας για το μπος στη αίθουσα θρόνου με τις καρέκλες για όλους τους demigod, μετά καρφί ή χιόνια και διοικητή Νίλσον 👀🤣 δε θυμάμαι πως λέγεται αλλά έχει το μισό μενταλιον για την αριστερή μεριά των χιονιων, το άλλο μισό κρυμμένο στο πιθάρι στη περιοχή με το κάστρο των μάγων, μετά τράβα φάε το στρατηγό ρανταν και βουρ για την αριστερή περιοχή στα χιόνια, που υπάρχει η τηλεμεταφορά για το παλάτι του μοχγκ Αν πας μόνο για το dlc, όπως εγώ δε χρειάζεται πολλά πολλά ειδικά αν είχες καεί πριν και έχεις δει σχεδόν τα πάντα Το φεστιβάλ για το στρατηγό ρανταν δε ξεκινάει αν δε φας το boss στη πόλη, ίσως πρέπει να πεθάνει και η ρεναλα δεν είμαι σίγουρος γιαυτό Στο μοχγκ πας και από ένα NPC, αυτό που βρίσκεις με το που πρώτο βγαίνεις στο world map και κάνοντας το Quest του, εγώ για εκεί πήγαινα, αλλά τον είχα σκοτώσει 🤣🤣🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Ιουνίου Share Δημοσ. 23 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Ετσι ... αλλά η ελλ μεταφραση στις οδηγίες ακουγεται καπως περίεργα Επεξ/σία 23 Ιουνίου από Mhlogiatros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα