xtrmsnpr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Sad times: The big Shadow of the Erdtree Elden Ring patch is still tarnished with micro-stutter. And it's not always that micro @ilos στις 20.00 ξεκλειδώνει στο steam ναι
ilos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2024 Σε 1 ώρα σε όλους θα ξεκλειδώσει τελικά, ανεξαρτήτου πλατφόρμας. Κανονικά θα έπεφτε mini ξενύχτι, αλλά έτσι όπως έχω σηκωθεί από τις 7 βλέπω να ξεφτιλίζομαι αν στριμάρω.🤣
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ilos είπε Σε 1 ώρα σε όλους θα ξεκλειδώσει τελικά, ανεξαρτήτου πλατφόρμας. Κανονικά θα έπεφτε mini ξενύχτι, αλλά έτσι όπως έχω σηκωθεί από τις 7 βλέπω να ξεφτιλίζομαι αν στριμάρω.🤣 Όντως, μπούρδες έγγραφε τo steam. Στη 1πμ ανοίγει. Φρέσκα requirements: Release schedule of ELDEN RING Shadow of the Erdtree & PC specifications update 6gb το patch Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2024 από xtrmsnpr
just_a_dude Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Πάντως για perf increase που λένε για το patch, το έβαλα και τα ίδια σκ@τ@ είναι, τίγκα στο stutter κάθε τρεις και λίγο.
just getting started Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Αυτό δεν ήταν που είχε lock στα 60? Και έχει stutter παρόλα αυτά? 1
ilos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Καλά και στο ps5 μη νομίζεται παίζει καλύτερα, η DLC area είναι σαν το Altis plateau γεμάτη με αποκαΐδια οπότε έχει και παρόμοιο άθλιο performance ώρες ώρες. Επίσης έχει και αρκετό popup σε σχέση με την vanilla area. Και αυτά με favor performance και χωρίς RT. 2
just_a_dude Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 44 λεπτά πριν, just getting started είπε Αυτό δεν ήταν που είχε lock στα 60? Και έχει stutter παρόλα αυτά? ναι δεν έχει να κάνει με τα fps. κάνει απλά spikes στο frametime ξαφνικά. Ούτε ο βασιλιάς 3D δεν μπορεί να βοηθήσει 1
Mr Aris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Άντε τώρα να πάω στο mohg 😔, που στο συγκεκριμένο play είχα αποφασίσει να σκοτώνω τα NPC 🤣, με μαμησα 🤣 και το teleport για το παλάτι του είναι στου διαόλου τη μάνα
jimpsar Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Καλησπέρα, μεταφορά saves από ps5 σε Pc έχει κάνει κάποιος; Θέλω να μεταφέρω το progress και είναι πλατίνα σε κονσόλα. Ευχαριστώ
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2024 4 λεπτά πριν, jimpsar είπε Καλησπέρα, μεταφορά saves από ps5 σε Pc έχει κάνει κάποιος; Θέλω να μεταφέρω το progress και είναι πλατίνα σε κονσόλα. Ευχαριστώ Δεν υπάρχει cross-progression. 1
costacurta Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Ρε παίδες συγνώμη κιόλας. Το είχα τερματίσει το παράτησα. Το έβαλα τώρα και έχω χάσει τη μπάλα να ρωτήσω κάποιον ενεργό παίκτη. 1)πως λειτουργεί το fast travel? Μόνο σταsites of grace τα χρυσά? Δηλ αν θέλω να πάω τέρμα πάνω βορρά χιόνια μόνο με πόδια πάω? 2)τα flask Tears υγείας και μάνα γιατι κάνουν refill χωρις rest? Λειτουργεί σκοτώνοντας εχθρούς ξανά αυξάνονται? 3)Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα μιμικ η τα παππετσ? Βγαίνουν μόνο σε boss? Μου βγαίνουν σε άχρωμο και όταν πατάω τετράγωνο δεν τα βγάζει 4)αν πέσω από το μεγαλύτερο ύψος με το άλογο δεν πεθαίνω? 5)επειδη είχα κάνει mage. Με το r2 δεν δίνει καμία εντολή απλά επιτίθεται σαν να κρατάω ένα μπάστουνι? Με το r1 πχ κάνει ξόρκι αναλόγως πιο έχω επιλέξιμο. Ρωτάω γιατι σε κατά να με το r1 κάνει τη γρήγορη και το r2 την βαριά επίθεση 6)η λάμπα πέραν από το αυτονόητο κάνει κάτι άλλο? 7)στον κάτω κόσμο πως πάω? Πως εμφανίζεται βασικά σε χάρτη? 8)το wondrous είναι κάτι ανάλογο με άλλα flasks αλλά μονάχα ένα? Του οποίο μπορώ να παραμετροποίησω? 9)τα ash of war τι είναι? Συγκεκριμένες κινήσεις που μπορώ μόνο λίγες φορές να κάνω αφού τα αγοράσω?
ilos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, costacurta είπε Ρε παίδες συγνώμη κιόλας. Το είχα τερματίσει το παράτησα. Το έβαλα τώρα και έχω χάσει τη μπάλα να ρωτήσω κάποιον ενεργό παίκτη. 1)πως λειτουργεί το fast travel? Μόνο σταsites of grace τα χρυσά? Δηλ αν θέλω να πάω τέρμα πάνω βορρά χιόνια μόνο με πόδια πάω? 2)τα flask Tears υγείας και μάνα γιατι κάνουν refill χωρις rest? Λειτουργεί σκοτώνοντας εχθρούς ξανά αυξάνονται? 3)Γιατί δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω τα μιμικ η τα παππετσ? Βγαίνουν μόνο σε boss? Μου βγαίνουν σε άχρωμο και όταν πατάω τετράγωνο δεν τα βγάζει 4)αν πέσω από το μεγαλύτερο ύψος με το άλογο δεν πεθαίνω? 5)επειδη είχα κάνει mage. Με το r2 δεν δίνει καμία εντολή απλά επιτίθεται σαν να κρατάω ένα μπάστουνι? Με το r1 πχ κάνει ξόρκι αναλόγως πιο έχω επιλέξιμο. Ρωτάω γιατι σε κατά να με το r1 κάνει τη γρήγορη και το r2 την βαριά επίθεση 6)η λάμπα πέραν από το αυτονόητο κάνει κάτι άλλο? 7)στον κάτω κόσμο πως πάω? Πως εμφανίζεται βασικά σε χάρτη? 8)το wondrous είναι κάτι ανάλογο με άλλα flasks αλλά μονάχα ένα? Του οποίο μπορώ να παραμετροποίησω? 9)τα ash of war τι είναι? Συγκεκριμένες κινήσεις που μπορώ μόνο λίγες φορές να κάνω αφού τα αγοράσω? Πω ρε αδερφάκι τι Q+A μου φτιαξές.🤣 Έχουμε και λέμε. 1) Ναι πρέπει να κάνεις click στα sites of grace που έχεις ξεκλειδώσει. Υπόψιν η DLC area είναι εντελώς νέο map, πρέπει να πατήσεις R1 στην map screen για να μετακινηθείς στα lands in between και τούμπαλιν. 2) Ναι παίρνεις πίσω flask charges όσο σκοτώνεις εχθρούς στα outdoor areas. Σε dungeons όμως δεν έχω παρατηρήσει να παίρνεις για αυτό και συνήθως χάνω την πρώτη φορά που έφτανα εκεί σε boss γιατί είχα ξεμείνει σχεδόν. Praise the stake of Marika.🤣 3) Summons μπορείς να χρησιμοποιήσεις μόνο σε συγκεκριμένες areas, που είναι συνήθως boss arenas, κοντά σε δράκους κλπ. Μπορείς να το καταλάβεις και από το σηματάκι της πύλης που βγαίνει κάτω αριστερά. 4) Εξαρτάται.🤣 Κάποια scripted falls δεν έχουν fall damage, επίσης δεν έχεις και σε jump springs κλπ. 5) Το R2 σε stuff είναι mellee, εντελώς άχρηστο δηλαδή. Με το R1 αν έχεις enough mana κάνεις cast το current spell. Με το L2 μπορείς να έχεις και weapon arts (κάποια από τα stuffs έχουν μερικά χρήσιμα). Τα όπλα δουλεύουν όπως περιγράφεις με R1/R2. 6) Τι άλλο θες να σου κάνει δηλαδή? Freddo?🤣 7) Κάποια συντόμευση είναι και αυτό στο map screen ή τα βάλανε και αυτά όλα πάνω τώρα? Δε θυμάμαι πως πήγα στο Mohg, θα βγάλεις και εσύ την άκρη πιστεύω.🤣 8 ) Ναι μαζεύεις tears και το παραμετροποιείς όπως θες. Είναι συνήθως καλά Buffs που διαρκούν αρκετή ώρα (ίσως και ολόκληρο το boss fight). 9) Είναι weapon arts για τα όπλα. Για συγκεκριμένα όπλα και με συγκεκριμένα augments. Πχ κάποιο μπορεί να θέλει swords και να δίνει bleed, άλλο μπορεί να είναι μόνο για shields ή bows. κλπ κλπ. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2024 από ilos 1 1
Mr Aris Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) fast travel κάνεις σε όσες φωτιές έχεις ανακαλύψει στο world map, έχει και στα χιόνια Αν σκοτώσεις ομάδα εχθρών γίνετε κάποιο ρεφιλ στα potion, Summon μπορείς να καλέσεις όταν σου εμφανίζει μία πύλη στην οθόνη στη κάτω αριστερή μεριά Πεθαίνεις Ναι κάνει κανονικό attack, άμα ξεμείνεις ξέρω γω από μάνα στη μαλενια τη ξυλοφορτωνεις 😳 την είχα ξεχάσει τη λάμπα εγώ όλο torch έχω Ανοιξε το χάρτη πάτα μέσα το δεξιό stick να εμφανίσει τον υπόγειο χάρτη Ναι Για τα όπλα, όσα μπορούν να τα '' μάθουν '' Με το που έφτασα στη περιοχή του dlc, η εικόνα που είδα ήταν λες και το ζωγράφισαν στο χέρι, τι εκαναν οι άνθρωποι, επίσης η εναλλαγή μέρας νύχτας είναι πολύ πιο έντονη από τη κανονική περιοχή Το παιχνίδι πάντως τρέχει από εξαιρετικά πριν το update, προσωπικά δεν είχα ούτε υποψία Stutter, σε αρκετά καλά μετά το uptade, έχω ελάχιστο όπου νάνε, πως το κατάφεραν αυτό, μπράβο τους 🤣🤣 ελπίζω και σε κάνα ακόμα update να γίνει όπως πριν Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2024 από Mr Aris 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα