Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, thanosthanos123 είπε

Καλημέρα στην ομάδα.Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με το DLC Ινδίας το γνωστό κόλπο στο Xbox ή είναι καλύτερα να δώσω 5€ παραπάνω και να το πάρω απο CD KEYS (WORLDWIDE) ? Διότι όσο καιρός και να περάσει,από προηγούμενα παιχνίδια της συγκεκριμένης εταιρείας,κάτω από 20€ τα DLC δεν πέφτουν.Γράφει ένας φίλος 31€ από το site τους.Ποιό site τους,έχουμε κάποιο σύνδεσμο?

Πάτησε στο ποστ με την εικόνα που ποσταρα τις προάλλες, θα σε πάει στη namco. Ξόδεψε 1000 πόντους και θα πάρεις 20% έκπτωση.

Μιλάω πάντα για PC. Δε ξέρω τι κάνουν στις κονσόλες. 26€ το πήρα από steam που το έχω Ινδία.

Αν το βρεις από gamivo από φτηνή χώρα, ναι θα γίνει redeem με το αντίστοιχο VPN, όπως όλα δηλαδή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

7 hours ago, thanosthanos123 said:

Καλημέρα στην ομάδα.Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με το DLC Ινδίας το γνωστό κόλπο στο Xbox ή είναι καλύτερα να δώσω 5€ παραπάνω και να το πάρω απο CD KEYS (WORLDWIDE) ? Διότι όσο καιρός και να περάσει,από προηγούμενα παιχνίδια της συγκεκριμένης εταιρείας,κάτω από 20€ τα DLC δεν πέφτουν.Γράφει ένας φίλος 31€ από το site τους.Ποιό site τους,έχουμε κάποιο σύνδεσμο?

Εδω εισαι

https://www.cdkeys.com/pc/elden-ring-shadow-of-the-erdtree-pc-dlc-steam-emea

9 ώρες πριν, starmanwarz είπε

για κονσόλα το θέλει, αυτό είναι για pc.

όχι ότι αλλάζει η τιμή δραματικά για το xbox

Ποσο τραγικοι στη From  να μην εχουν ακομα υποστηριξη για ultra wide.. ηθελα να παρω και το epxansion αλλα ενα μεγαλο οχι απο μενα που εχουν χεσμενη τη pc κοινοτητα..

• Like 1
  • Haha 1

Ξεκινάω και εγώ το 2ο playthrough λίγο πριν το dlc. Την πρώτη φορά είχα παίξει dex build με summons(εκτός του broken mimic) και απο κάποια φάση και μετά χρησιμοποίησα online map για να βρω και να σκοτώσω όλα τα bosses του παιχνιδιού (165 περίπου).

Αυτή τη φορά θα πάω full two handed strength χωρίς summons και χωρίς map help.

11 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μήπως να περιμένεις, μπας και το dlc κάνει update και το main?!

Το σκέφτηκα αλλά σε αυτή την περίπτωση θα φάω spoiler πριν φτάσω στην καινούργια περιοχή. Σχεδόν όλοι οι streamers και οι youtubers θα το παίξουν day 1.

37 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Μήπως να περιμένεις, μπας και το dlc κάνει update και το main?!

Θα το κάνει. Το γράφουν στο twitter τους.

Σε 5 ώρες σκότωσα τον Godrick. Γενικά δεν κάνω full explore αυτή τη φορά και απλά προχωράω στα βασικα bosses για να προλάβω να το τελειώσω πριν βγει το dlc. Είχα καιρό να παίξω pure stength build σε soulslike με two handed weapon. Γενικά τα mobs είναι πανεύκολα αλλά δυσκολεύομαι να βρω ανοίγματα για dmg στα bosses και το παιχνίδι σε υποχρεώνει να είσαι επιθετικός καθώς αν κάθεσαι πίσω το boss κάνει reset stance poise μετά απο 5-6 δευτερόλεπτα και δεν μπορείς να τους ρίξεις στα γόνατα για critical dmg...

Με dex builds που παίζω συνήθως πολύ πιο εύκολα ρίχνεις ένα light attack εδώ και εκεί. 

Εγώ τελικά δε μπήκα ng+1, γιατί φοβάμαι το dlc ότι θα ανεβάσω τη δυσκολία του για εχθρούς που δε θα έχω δει ποτέ. Όποτε περιμένω με 2 μποσιδες να παραμένουν ζωντανοί, οι οποίοι θα πέσουν την Παρασκευή και μετά θα τρέξω στο dlc και αφού το τελειώσω θα πάω ng+1.

5 hours ago, xtrmsnpr said:

Εγώ τελικά δε μπήκα ng+1, γιατί φοβάμαι το dlc ότι θα ανεβάσω τη δυσκολία του για εχθρούς που δε θα έχω δει ποτέ. Όποτε περιμένω με 2 μποσιδες να παραμένουν ζωντανοί, οι οποίοι θα πέσουν την Παρασκευή και μετά θα τρέξω στο dlc και αφού το τελειώσω θα πάω ng+1.

Κι εγώ το ίδιο θα κάνω. Δεν είμαστε για NG+1 στα τυφλά.

Μπαίνουμε DLC με τους NG χαρακτήρες κι ό,τι αρπάξουμε σε φάπες κι ό,τι μοιράσουμε θα δείξει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...