dimitriskougou Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Μου έφαγε τα συκώτια. Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να μην κάνω 2ο run και να μην πάρω το expansion... Αλλά όταν φτάνεις σε αυτή την οθόνη, τα ξεχνάς όλα. Δεν ξέρω αν ανεβαίνει γεωμετρικά η δυσκολία στο τέλος, ή απλά οι αντοχές έχουν τελειώσει και λες "όχι άλλο κάρβουνο" Επεξ/σία 11 Απριλίου από stratos_k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 11 Απριλίου Share Δημοσ. 11 Απριλίου 4 hours ago, stratos_k said: Μου έφαγε τα συκώτια. Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να μην κάνω 2ο run και να μην πάρω το expansion... Αλλά όταν φτάνεις σε αυτή την οθόνη, τα ξεχνάς όλα. Δεν ξέρω αν ανεβαίνει γεωμετρικά η δυσκολία στο τέλος, ή απλά οι αντοχές έχουν τελειώσει και λες "όχι άλλο κάρβουνο" Πάντως κι εμένα το Final Boss με δυσκόλεψε περισσότερο απ'όλα για κάποιο λόγο. Περισσότερο κι από τα hidden bosses στα οποία κολλάνε οι πιο πολλοί. Μου είχε βγάλει την ψυχή κι έλεγα δεν μπορεί να έφτασα εδώ και να το αφήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Απριλίου Share Δημοσ. 22 Απριλίου Το τερμάτισα! Τί έπος, τί παιχνίδι! Τί ιστορία! Το κοντέρ έγραψε 181 ώρες, με τον τωρινό χαρακτήρα 93! Οι φορές που έχασα σε διάφορα σημεία ξανά και ξανά, δε φτάνουν να χαλάσουν την ικανοποίηση και την απόλαυση που πήρα από το παιχνίδι. Είναι και το μοναδικό fs παιχνίδι που τερματίζω, βασικά που παίζω τόσο πολύ. Υπέροχος χάρτης, υπέροχη μουσική, χαρακτήρες, τα mobs, το lore του, τα κρυμμένα αντικείμενα και τα quests. Η μοναδική ατμόσφαιρα της σαπίλας, της σκουριάς, του παλιού, του θανάτου και αυτή η μουσική, έγινα ένα μαζί τους! Αυτά που ανακάλυπτα, με άφηναν με το στόμα ανοιχτό. Το παιχνίδι δικαιολογημένα βγήκε GOTY 2022. Δε νομίζω να ξεπεραστεί από κανένα άλλο παιχνίδι για πολλά χρόνια. Μπράβο στους Hidetaka Miyazaki και Geοrge RR Martin και σε όλη την fromsoftware. Έγινε το αγαπημένο μου παιχνίδι, αγάπησα τα πάντα σε αυτό! Περιφέρομαι να βρω τα 2-3 bossια που δεν βρήκα και μόλις τα φαω θα μπω ng+1 και ότι θέλει ας γίνει στο dlc ,με αυτόν τον χαρακτήρα θα το παίξω. Βασικά στόχος είναι να το παίξω με ng+3, αν θα την παλέψω ή φτάσω δε ξέρω. Το βίντεο δείτε το αν το έχετε τελειώσει το παιχνίδι έστω μια φορά. Spoiler το ending μου Spoiler Το επόμενο θα ναι φωτιά! 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 23 Απριλίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου Να προσθεσω και γω ενα βιντεακι με μπολικα visual spoilers,αλλα οποιος ειναι αδιαφορος ως προς το παιχνιδι ας το δει για να πεισθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 23 Απριλίου Share Δημοσ. 23 Απριλίου 15 hours ago, xtrmsnpr said: Το τερμάτισα! Τί έπος, τί παιχνίδι! Τί ιστορία! Το κοντέρ έγραψε 181 ώρες, με τον τωρινό χαρακτήρα 93! Οι φορές που έχασα σε διάφορα σημεία ξανά και ξανά, δε φτάνουν να χαλάσουν την ικανοποίηση και την απόλαυση που πήρα από το παιχνίδι. Είναι και το μοναδικό fs παιχνίδι που τερματίζω, βασικά που παίζω τόσο πολύ. Υπέροχος χάρτης, υπέροχη μουσική, χαρακτήρες, τα mobs, το lore του, τα κρυμμένα αντικείμενα και τα quests. Η μοναδική ατμόσφαιρα της σαπίλας, της σκουριάς, του παλιού, του θανάτου και αυτή η μουσική, έγινα ένα μαζί τους! Αυτά που ανακάλυπτα, με άφηναν με το στόμα ανοιχτό. Το παιχνίδι δικαιολογημένα βγήκε GOTY 2022. Δε νομίζω να ξεπεραστεί από κανένα άλλο παιχνίδι για πολλά χρόνια. Μπράβο στους Hidetaka Miyazaki και Geοrge RR Martin και σε όλη την fromsoftware. Έγινε το αγαπημένο μου παιχνίδι, αγάπησα τα πάντα σε αυτό! Περιφέρομαι να βρω τα 2-3 bossια που δεν βρήκα και μόλις τα φαω θα μπω ng+1 και ότι θέλει ας γίνει στο dlc ,με αυτόν τον χαρακτήρα θα το παίξω. Βασικά στόχος είναι να το παίξω με ng+3, αν θα την παλέψω ή φτάσω δε ξέρω. Το βίντεο δείτε το αν το έχετε τελειώσει το παιχνίδι έστω μια φορά. Reveal hidden contents το ending μου Reveal hidden contents Το επόμενο θα ναι φωτιά! Πράγματι το Elden Ring είναι από τα παιχνίδια που απορείς πώς έχει τόσο content χωρίς πρακτικά να κάνει καθόλου κοιλιά. Είτε σου αρέσει αυτό το σαδιστικό στυλ παιχνιδιού είτε όχι, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς πως πρόκειται για απίστευτα καλοφτιαγμένο παιχνίδι που δημιουργήθηκε με μεράκι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου Σε μιάμιση ώρα 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Μαϊου Share Δημοσ. 21 Μαϊου 3 ώρες πριν, Sarandis είπε Σε μιάμιση ώρα 21/6/24! Σε ένα μήνα ακριβώς, θα ματώσουμε! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmiyaKiritsugu Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου Η Fromsoftware βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό σερί Game of the year κυκλοφοριών. Πρέπει να είναι η μόνη εταιρία που μπορεί και είναι τόσο efficient και ποιοτική με τις κυκλοφορίες της. Το Elden ring πρέπει να είναι από τα λίγα παιχνίδια που μπορεί να κάνει κάποιον να νιώσει ξανά σαν μικρό παιδί. Σε άλλα νέα ρε παιδιά τι έπος θα ζήσουμε 21 Ιουνίου; Pure Cinema ήταν το trailer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου (επεξεργασμένο) Το μοναδικό πράγμα που θα ήθελα να αλλάξει η From είναι η τεχνολογία της και ειδικότερα το optimization του κώδικα που το έχουν παρατήσει στο brute force του εκάστοτε hardware. Δεν είναι δυνατόν αυτά τα visuals να θέλουν πανίσχυρο hardware για να κρατήσουν σταθερό ένα 60άρι. Ειδικά στις κονσόλες είναι μεγάλο πρόβλημα. Πήγαν και έβαλαν RT οι κάφροι αντί να να κάτσουν να ασχοληθούν με το πως να διορθώσουν το τραγικό performance. Ούτε καν upscaling σε FSR/DLSS που θα βοηθούσαν πολύ στο να σωθούν πόροι επεξεργασίας. Και φυσικά η στάση τους επάνω στο θέμα που κάνουν τους Κινέζους και αγνοούν τα παράπονα. Είναι πλέον ένα μεγάλο, ισχυρό και πασίγνωστο στούντιο που έχει βγάλει πολλά λεφτά και πρέπει να κοιτάξει να λύσει αυτό το θέμα των επιδόσεων. Και αυτά τα λέει κάποιος που θεωρεί το Elden Ring ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έπαιξε ποτέ. Επεξ/σία 22 Μαϊου από D.Luffy 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Μαϊου Share Δημοσ. 22 Μαϊου 2 ώρες πριν, D.Luffy είπε Και φυσικά η στάση τους επάνω στο θέμα που κάνουν τους Κινέζους και αγνοούν τα παράπονα. Με σκότωσε αυτό! 🤣 Για τα υπόλοιπα θα φανεί, μπορεί επιτέλους να προσλάβανε άτομα που νιώθουν από optimization. Από εκεί και πέρα αμφιβάλλω το επόμενο game τους να τρέχει στο ίδιο engine. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου τί έχουμε να ζήσουμε πάλι! (γίνεται να το βγάλουμε GOTY το dlc?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου Μιλάμε για την ίδια εταιρία που άφησε offline 5 με 6 μήνες (ή και παραπάνω σε κάποιες περιπτώσεις) DS1,2,3 στο pc μετά τα exploits και το malware που έτρεχε από κακόβουλους χρήστες μέσω του online και περιμένουμε να δούμε άσπρη μέρα σε ένα συνονθύλευμα από middleware που είναι το κάθε game τους?🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 11 λεπτά πριν, ilos είπε Μιλάμε για την ίδια εταιρία που άφησε offline 5 με 6 μήνες (ή και παραπάνω σε κάποιες περιπτώσεις) DS1,2,3 στο pc μετά τα exploits και το malware που έτρεχε από κακόβουλους χρήστες μέσω του online και περιμένουμε να δούμε άσπρη μέρα σε ένα συνονθύλευμα από middleware που είναι το κάθε game τους?🤣 περάστε έξω κύριε 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε γίνεται να το βγάλουμε GOTY το dlc? Ενα τετοιου μεγεθους dlc, κανονικα. Περυσι πχ ηταν στους υποψηφιους το Phantom Liberty (σε διαφορες κατηγοριες). Για GOTY, ισως δυσκολο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα