xtrmsnpr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Έφτασα στην Malenia επιτέλους για 1η φορά. Το σώμα μου και η ψυχή μου είναι έτοιμα για το ξύλο που θα φάω! Ελπίζω μέχρι να βγει το dlc να την έχω σκοτώσει😆. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2024 από xtrmsnpr 1
ilos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 19 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Ok την σκότωσα, ας βγει το dlc τώρα Ρε συ είσαι κοντά 200 level σε NG και δεν έχεις βάλει 60 vigor τουλάχιστον να πιάσεις το softcap.🤣 1
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ilos είπε Ρε συ είσαι κοντά 200 level σε NG και δεν έχεις βάλει 60 vigor τουλάχιστον να πιάσεις το softcap.🤣 Ε να βάλω τότε! Αλλά μέσα δεν είμαι; https://gamerant.com/elden-ring-stat-attribute-soft-hard-caps-diminishing-returns/ ή κάτι δε καταλαβαίνω σωστά @ilos Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2024 από xtrmsnpr 1
Imperia Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2024 On 18/03/2024 at 05:46, xtrmsnpr said: αυτός εδώ με έχει σκίσει...παίζω από τις 4 και δεν μπορώ με τίποτα να τον κερδίσω, δε με αφήνει το παιχνίδι! Τον φτάνω ένα φύσημα πριν το τέλος και με κάνει φέτες! Και βλέπω το βίντεο αυτό και λεω πόσο supernoob είμαι! 152 lvl supernoob! Παίρνοντας αφορμή ένα video από μένα (το πρώτο)..casual παίκτης είμαι με very high stats..Εδώ είμαι NG+2. Προτείνω να δοκιμάσεις Lions claw Ash of war με ένα βαρύ σπαθί και θα βγει άνετα..
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2024 23 ώρες πριν, Imperia είπε Παίρνοντας αφορμή ένα video από μένα (το πρώτο)..casual παίκτης είμαι με very high stats..Εδώ είμαι NG+2. Προτείνω να δοκιμάσεις Lions claw Ash of war με ένα βαρύ σπαθί και θα βγει άνετα.. Αυτόν τον κλαίμε πια ,πάνε και 2 βδομάδες σχεδόν, να ταν κι'άλλος. Αλλά θενξ! (Δε παίζω strength χαρακτήρα.)
Imperia Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) On 31/03/2024 at 22:48, xtrmsnpr said: Αυτόν τον κλαίμε πια ,πάνε και 2 βδομάδες σχεδόν, να ταν κι'άλλος. Αλλά θενξ! (Δε παίζω strength χαρακτήρα.) Μπορείς να βάλεις Affinities πάνω σε κάθε Ash of war και να το κανεις όπως θέλεις. https://eldenring.wiki.fextralife.com/Affinities Αν το γνωρίζεις,γράψε άκυρον. Παρακαλώ. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2024 από Imperia 1
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 Δημοσ. 2 Απριλίου 2024 3 ώρες πριν, Imperia είπε Μπορείς να βάλεις Affinities πάνω σε κάθε Ash of war και να το κανεις όπως θέλεις. https://eldenring.wiki.fextralife.com/Affinities Αν το γνωρίζεις,γράψε άκυρον. Παρακαλώ. keen nagakiba μπαμ μπουμ! 1
stratos_k Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 (επεξεργασμένο) Μου έφαγε τα συκώτια. Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να μην κάνω 2ο run και να μην πάρω το expansion... Αλλά όταν φτάνεις σε αυτή την οθόνη, τα ξεχνάς όλα. Δεν ξέρω αν ανεβαίνει γεωμετρικά η δυσκολία στο τέλος, ή απλά οι αντοχές έχουν τελειώσει και λες "όχι άλλο κάρβουνο" Επεξ/σία 11 Απριλίου 2024 από stratos_k
Charismo Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 Δημοσ. 11 Απριλίου 2024 4 hours ago, stratos_k said: Μου έφαγε τα συκώτια. Σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να μην κάνω 2ο run και να μην πάρω το expansion... Αλλά όταν φτάνεις σε αυτή την οθόνη, τα ξεχνάς όλα. Δεν ξέρω αν ανεβαίνει γεωμετρικά η δυσκολία στο τέλος, ή απλά οι αντοχές έχουν τελειώσει και λες "όχι άλλο κάρβουνο" Πάντως κι εμένα το Final Boss με δυσκόλεψε περισσότερο απ'όλα για κάποιο λόγο. Περισσότερο κι από τα hidden bosses στα οποία κολλάνε οι πιο πολλοί. Μου είχε βγάλει την ψυχή κι έλεγα δεν μπορεί να έφτασα εδώ και να το αφήσω.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 Δημοσ. 22 Απριλίου 2024 Το τερμάτισα! Τί έπος, τί παιχνίδι! Τί ιστορία! Το κοντέρ έγραψε 181 ώρες, με τον τωρινό χαρακτήρα 93! Οι φορές που έχασα σε διάφορα σημεία ξανά και ξανά, δε φτάνουν να χαλάσουν την ικανοποίηση και την απόλαυση που πήρα από το παιχνίδι. Είναι και το μοναδικό fs παιχνίδι που τερματίζω, βασικά που παίζω τόσο πολύ. Υπέροχος χάρτης, υπέροχη μουσική, χαρακτήρες, τα mobs, το lore του, τα κρυμμένα αντικείμενα και τα quests. Η μοναδική ατμόσφαιρα της σαπίλας, της σκουριάς, του παλιού, του θανάτου και αυτή η μουσική, έγινα ένα μαζί τους! Αυτά που ανακάλυπτα, με άφηναν με το στόμα ανοιχτό. Το παιχνίδι δικαιολογημένα βγήκε GOTY 2022. Δε νομίζω να ξεπεραστεί από κανένα άλλο παιχνίδι για πολλά χρόνια. Μπράβο στους Hidetaka Miyazaki και Geοrge RR Martin και σε όλη την fromsoftware. Έγινε το αγαπημένο μου παιχνίδι, αγάπησα τα πάντα σε αυτό! Περιφέρομαι να βρω τα 2-3 bossια που δεν βρήκα και μόλις τα φαω θα μπω ng+1 και ότι θέλει ας γίνει στο dlc ,με αυτόν τον χαρακτήρα θα το παίξω. Βασικά στόχος είναι να το παίξω με ng+3, αν θα την παλέψω ή φτάσω δε ξέρω. Το βίντεο δείτε το αν το έχετε τελειώσει το παιχνίδι έστω μια φορά. Spoiler το ending μου Spoiler Το επόμενο θα ναι φωτιά! 5 1
Alastor192 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Να προσθεσω και γω ενα βιντεακι με μπολικα visual spoilers,αλλα οποιος ειναι αδιαφορος ως προς το παιχνιδι ας το δει για να πεισθει
Charismo Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 Δημοσ. 23 Απριλίου 2024 15 hours ago, xtrmsnpr said: Το τερμάτισα! Τί έπος, τί παιχνίδι! Τί ιστορία! Το κοντέρ έγραψε 181 ώρες, με τον τωρινό χαρακτήρα 93! Οι φορές που έχασα σε διάφορα σημεία ξανά και ξανά, δε φτάνουν να χαλάσουν την ικανοποίηση και την απόλαυση που πήρα από το παιχνίδι. Είναι και το μοναδικό fs παιχνίδι που τερματίζω, βασικά που παίζω τόσο πολύ. Υπέροχος χάρτης, υπέροχη μουσική, χαρακτήρες, τα mobs, το lore του, τα κρυμμένα αντικείμενα και τα quests. Η μοναδική ατμόσφαιρα της σαπίλας, της σκουριάς, του παλιού, του θανάτου και αυτή η μουσική, έγινα ένα μαζί τους! Αυτά που ανακάλυπτα, με άφηναν με το στόμα ανοιχτό. Το παιχνίδι δικαιολογημένα βγήκε GOTY 2022. Δε νομίζω να ξεπεραστεί από κανένα άλλο παιχνίδι για πολλά χρόνια. Μπράβο στους Hidetaka Miyazaki και Geοrge RR Martin και σε όλη την fromsoftware. Έγινε το αγαπημένο μου παιχνίδι, αγάπησα τα πάντα σε αυτό! Περιφέρομαι να βρω τα 2-3 bossια που δεν βρήκα και μόλις τα φαω θα μπω ng+1 και ότι θέλει ας γίνει στο dlc ,με αυτόν τον χαρακτήρα θα το παίξω. Βασικά στόχος είναι να το παίξω με ng+3, αν θα την παλέψω ή φτάσω δε ξέρω. Το βίντεο δείτε το αν το έχετε τελειώσει το παιχνίδι έστω μια φορά. Reveal hidden contents το ending μου Reveal hidden contents Το επόμενο θα ναι φωτιά! Πράγματι το Elden Ring είναι από τα παιχνίδια που απορείς πώς έχει τόσο content χωρίς πρακτικά να κάνει καθόλου κοιλιά. Είτε σου αρέσει αυτό το σαδιστικό στυλ παιχνιδιού είτε όχι, δεν μπορείς να μην παραδεχτείς πως πρόκειται για απίστευτα καλοφτιαγμένο παιχνίδι που δημιουργήθηκε με μεράκι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα