nickk0kkav Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) @just_a_dude Αν και στο ειπαν ηδη δυο φιλοι, ξεχνα τα mods καθε ειδους κινδυνευεις με ban . Επισης μπορεις ανετα να χρησιμοποιησεις παιχτες που θα σε βοηθησουν αν τους κανεις summon αλλα σε καμμια περιπτωση μη παρεις καποιο item που αφησουν γιατι μπορει και εκει να πεσει ban ειτε κανονικο ειτε soft ban (να μη βρισκεις κανεναν online) Ειχε γινει χαμουλης μια περιοδο εβαζαν cheats εμπαιναν online αφηναν items με πειραγμενα attributes για να τα παρουν αλλοι παικτες και vα φανε μπαν κ αυτοι Προσοχη και με το expansion ολο και κατι θα ξανασκεφτουν . Οπως και στο dark souls 3 αν θυμαμαι καλα κατι ειχε παιχτει με πειραγμενα items κ saves Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από nickk0kkav 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Spoiler Άνοιξα ένα μπαούλο και τηλεμεταφέρθηκα σε ένα ορυχείο, το Seila Crystal Tunnel που οι πάντες είναι πολύ δυνατοί και τρέμω και τη σκιά μου, κατάφερα να βγω από το ορυχείο και βρέθηκα σε κάτι βαλτους που και πάλι όλα είναι μεγαλύτερο level. Πως πάω πάλι πίσω στον προηγούμενο κόσμο; 😅 Το online είναι ωραία φάση, μοιάζει με του Death Stranding. Διάφοροι που περνάνε από δίπλα μου σαν φαντάσματα είναι άλλοι παίκτες in real time; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 10 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Απόκρυψη περιεχομένων Άνοιξα ένα μπαούλο και τηλεμεταφέρθηκα σε ένα ορυχείο, το Seila Crystal Tunnel που οι πάντες είναι πολύ δυνατοί και τρέμω και τη σκιά μου, κατάφερα να βγω από το ορυχείο και βρέθηκα σε κάτι βαλτους που και πάλι όλα είναι μεγαλύτερο level. Spoiler Νομίζω όλοι το έχουμε ανοίξει αυτό το μπαούλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 46 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Πως πάω πάλι πίσω στον προηγούμενο κόσμο; 😅 Δε σου λέω για να μάθεις να κοροϊδεύεις το starfield … ελπίζω να σε ρουφήξει το μπαούλο για πάντα μέσα του σα μαύρη τρύπα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Απόκρυψη περιεχομένων Νομίζω όλοι το έχουμε ανοίξει αυτό το μπαούλο. Spoiler Εγώ όχι. Από τις δικές σας περιγραφές εδώ μέσα ξέρω αυτό το καταραμένο μπαούλο. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, just_a_dude είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Άνοιξα ένα μπαούλο και τηλεμεταφέρθηκα σε ένα ορυχείο, το Seila Crystal Tunnel που οι πάντες είναι πολύ δυνατοί και τρέμω και τη σκιά μου, κατάφερα να βγω από το ορυχείο και βρέθηκα σε κάτι βαλτους που και πάλι όλα είναι μεγαλύτερο level. Πως πάω πάλι πίσω στον προηγούμενο κόσμο; 😅 Το online είναι ωραία φάση, μοιάζει με του Death Stranding. Διάφοροι που περνάνε από δίπλα μου σαν φαντάσματα είναι άλλοι παίκτες in real time; Όχι. Online για να μπεις πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα Tarnished's Furled Finger. Όταν το κάνεις και μπει πάνω σου άτομο ναι σε βοηθήσει θα έχει λευκό περίγραμμα. Αν φας invade στο παιχνίδι σου, τότε θα έχει κόκκινο περίγραμμα αυτοί έρχονται μόνο αν ανοίξεις το παιχνίδι σου για coop ή να μπεις πάνω σε άλλον. Αυτά που λες ότι βλέπεις μάλλον είναι άλλοι παίχτες που πέρασαν από το σημείο πιο παλιά και άφησαν μήνυμα/πέθαναν. Δε θυμάμαι πως τα λένε. Τσεκαρε εδώ: ELDEN RING: Introduction to the Multiplayer System Elden Ring: A Complete Guide To Multiplayer Elden Ring guide: How to play online, summon friends, terrorize enemies, and earn tons of runes 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Καταπληκτικό παιχνίδι. Ο κόσμος του είναι απίστευτος. Έχω φάει το ξύλο της αρκούδας, έχω χάσει άπειρα runes, αλλά δεν μπορώ να το αφήσω... Η ικανοποίηση που νιώθεις όταν σκοτώνεις ένα boss σε αποζημιώνει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Βλέπω τώρα τελευταία εν όψη του DLC μια οργανωμένη προσπάθεια από διάφορους συντάκτες μεγάλων sites να ρίξει τους τόνους η From και να το κανει πιο... "accessible". Ελπίζω η From να τους γράψει εκεί που δεν πιάνει η μελάνη και τώρα αλλά και στα επόμενα projects και να διατηρήσει τα στοιχεία που τους έκαναν αγαπημένους και που λίγο πολύ, δημιούργησαν το δικό τους genre. Το να προσπαθείς να ικανοποιήσεις τους πάντες, συνήθως καταλήγει στο να μην ικανοποιείται κανένας. Δεν χρειάζεται όλα τα παιχνίδια να είναι για όλους. Δεν υπάρχει έλλειψη από εύκολα open world και δεν βλέπω το λόγο το Elden Ring ή το επόμενο project της From να γίνει ένα από αυτά. Του σωρού δηλαδή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχουμε έλλειψη από παιχνίδια που έχουν πρόκληση και δεν σε πέρνουν από το χέρι. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Βλέπω τώρα τελευταία εν όψη του DLC μια οργανωμένη προσπάθεια από διάφορους συντάκτες μεγάλων sites να ρίξει τους τόνους η From και να το κανει πιο... "accessible". Θα μπορούσαν να βάλουν ένα chicken hat mode φάση για αυτούς και να τελειώνουν. Έτσι ούτε θα τους πρήζανε, αλλα θα το διασκεδάζανε και από πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zus Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Όποιος φοβάται να πάρει σκύλο και να αφήσει στην ησυχία του τα Soul games. Αν δεν έχεις ματώσει δάχτυλα πάνω σε gamepad και δεν έχει μπει δόντι στο ούλο από το σφίξιμο, δεν είσαι γι΄αυτό το genre, υπάρχουν και τα Assasins Creed για εσένα φίλε gamer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου εν τω μεταξυ το αστειο ειναι το το E.R. ειναι ισως απο τα ευκολοτερα παιχνιδια της FS. αυτοι τωρα που κλαιγονται για easy mode, ειναι οι ιδιοι που κραζανε το Sekiro, επειδη "δεν ηταν για ολους". αστους να κλαιγονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Ηρεμήστε ρε μάγκες μην είστε τόσο σκληροί … λες και άμα έχει eazy mode, εσενα που θες να παίξεις στο hard σε επηρεάζει κάπως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
just_a_dude Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 57 λεπτά πριν, Tambas91 είπε Ηρεμήστε ρε μάγκες μην είστε τόσο σκληροί … λες και άμα έχει eazy mode, εσενα που θες να παίξεις στο hard σε επηρεάζει κάπως Απλά μπορεί να αλλάξει η φιλοσοφία του game, εκτός αν γίνεται να βάλουν ένα easy mode που οι εχθροί θα είναι πιο εύκολοι και θα υπάρχει καθοδήγηση στα objectives χωρίς να χρειάζεται να αλλάξει το game γενικά. Λογικά γίνεται. Και τα AC έχουν ένα mode που δεν σου έχει βελάκια και απλά σου έχει tips ώστε να βρεις το objective (ανατολικά, στο τάδε βουνό, κτλ). Βέβαια το ER δεν έχει ούτε αυτά, αλλά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με easy mode αρκεί να μπορείς να το παίξεις και όπως είναι τώρα για εμάς που είμαστε σκληροί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickk0kkav Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Παντα κλαιγοντουσαν για easy mode . Το elden ring συνεχισε να ριχνει ξυλο και εσπασε τα ταμεια . Γιατι να αλλαξουν κατι ?? Και ναι το elden ring ειναι πιο ευκολο απο τα παραδοσιακα souls γιατι εχει λιγοτερους "τοιχους" σε σχεση με τα αλλα souls λογω open word σχεδιασμου αλλα δεν υπαρχει καμια ενδειξη οτι θα κανουν πιο casual το expansion 1 ώρα πριν, Tambas91 είπε Ηρεμήστε ρε μάγκες μην είστε τόσο σκληροί … λες και άμα έχει eazy mode, εσενα που θες να παίξεις στο hard σε επηρεάζει κάπως Αναλογα πως θα το κανουν . Πιο προσιτο δε σημαινει αναγκαστικα να πεφτουν οι εχθροι πιο ευκολα κατι που οντως δεν σε επηρεαζει αν μιλαμε απλα για ενα βαθμο δυσκολιας . Μπορει ομως να σημαινει να ειναι braindead στο χειρισμο , να βγαλουν δηλαδη το poise , να υπαρχουν 3 ειδη οπλων πχ και να αλλαζει μονο speed / damage , να γινουν διαδρομοι τα dungeon, να μην κανουν ενεδρες οι εχθροι κτλ Αυτα ομως ΔΕΝ θα γινουν Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από nickk0kkav 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Όπως και έχουμε ξανά πει, δεν χρειάζεται όλα τα games να απεθύνονται σε όλους. Ας έχουμε και μερικά hardcore games. Ισα ισα, θα έπρεπε να τιμάμε devs που λένε όχι σε τέτοια πράγματα, γιατί άμα το σκεφτείς χάνουν λεφτά από αυτούς που δεν γουστάρουν hardcore games. Devs/pubs που δεν είναι full greed, είναι κάτι σπάνιο πια. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου από {TDi}Dj2k..infc 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα