Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Απ΄ ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει κλασσικό objective list; Ακολουθείς τις λάμψεις στο έδαφος; Πως προχωράς στο story γενικά;

Βρες καποιο γενικο guide για που ειναι το mount, boss με την σειρα, ισως καποια Items εδω και εκει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Βρες καποιο γενικο guide για που ειναι το mount, boss με την σειρα, ισως καποια Items εδω και εκει.

Σιγά σιγά βγάζω άκρη και μόνος μου μέσω trial and error. Ίσως αργότερα να χρειαστεί guide..

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 2

9 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Σιγά σιγά βγάζω άκρη και μόνος μου μέσω trial and error. Ίσως αργότερα να χρειαστεί guide..

Περιμένω εντυπώσεις, μιάς και είναι το επόμενο που θα πιάσω. 

Αυτό το διάστημα καταστρέφω τη ψυχολογία μου με το sekiro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι στις 2.3 ώρες στο steam και ήδη αρχίζω και παίρνω μία ιδέα γιατί έχουν τόσο appeal τα souls like. Αν πας με λογική AC και σπαμάρεις το αριστερό κλικ είσαι χαμένος από χέρι. Θέλει υπομονή και να χτυπάς μόνο όταν είσαι σίγουρος ότι θα έχει αποτέλεσμα. Και στην τελική όταν σκοτώνεις εχθρό είναι πολύ πιο rewarding, νιώθεις σαν όντως να έκανες κάτι εσύ με σωστή τακτική και όχι απλά σπαμ το κλίκ.

Με κρατάει το game πάντως και ίσως μετά το Elden Ring να προχωρήσω και με άλλα souls like. Είναι δύσκολo σίγουρα αλλά αν παίξεις όπως απαιτείται (και όχι σαν άλλα melee combat games) το καταλαβαίνεις ότι υπάρχει βάθος και στο combat και στο build και έχει και re-playability.

Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω απλά θέλει εξάσκηση ώστε να το κάνω καλύτερα.

Επεξ/σία από just_a_dude
  • Like 3

50 minutes ago, wargasm said:

Περιμένω εντυπώσεις, μιάς και είναι το επόμενο που θα πιάσω. 

Αυτό το διάστημα καταστρέφω τη ψυχολογία μου με το sekiro.

Ειναι το μονο game απο from που παρατησα,δε με τραβουσε και το setting βεβαια!

• Like 1

57 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Είμαι στις 2.3 ώρες στο steam και ήδη αρχίζω και παίρνω μία ιδέα γιατί έχουν τόσο appeal τα souls like. Αν πας με λογική AC και σπαμάρεις το αριστερό κλικ είσαι χαμένος από χέρι. Θέλει υπομονή και να χτυπάς μόνο όταν είσαι σίγουρος ότι θα έχει αποτέλεσμα. Και στην τελική όταν σκοτώνεις εχθρό είναι πολύ πιο rewarding, νιώθεις σαν όντως να έκανες κάτι εσύ με σωστή τακτική και όχι απλά σπαμ το κλίκ.

Με κρατάει το game πάντως και ίσως μετά το Elden Ring να προχωρήσω και με άλλα souls like. Είναι δύσκολo σίγουρα αλλά αν παίξεις όπως απαιτείται (και όχι σαν άλλα melee combat games) το καταλαβαίνεις ότι υπάρχει βάθος και στο combat και στο build και έχει και re-playability.

Έχω αρχίσει να καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω απλά θέλει εξάσκηση ώστε να το κάνω καλύτερα.

Αυτό καταλαβαίνω και εγώ. 
Απαιτεί υπομονή στις μαχες, ειδικά για κάποιον (σαν εμένα) που δεν έχει ξαναπιάσει ποτέ soulslike παιχνίδι, πρέπει πρώτα να δουλέψω τη ψυχολογία μου 🤣 

Για να δούμε πως θα πάει… 

• Like 1

1 ώρα πριν, just_a_dude είπε

έχεις πολύ ψωμί μπροστά σου αν κάτσεις να παίξεις και θες να το ανακαλύψεις όλο.. εγώ είμαι κοντά στο τέλος και έχω γράψει 174 ώρες, ακόμα και να κάτσω να φαρμαρω δε με κούρασε καθόλου... είναι όπως το λες όταν σκοτώνεις ένα boss παίρνεις και μεγάλη ικανοποίηση που τα κατάφερες και σε επιβραβεύει και το παιχνίδι όπως πρέπει...

πάντως τα αλλα souls like games χάνουν πολύ μπροστά σε αυτό λόγο του linear gameplay, θα δυσκολευτείς πολύ μετά από αυτό να πας σε προηγούμενες συνταγές... βεβαια προφανώς δε χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις αλλα λογικά θα ξενερώσεις

• Like 2

18 ώρες πριν, just_a_dude είπε

@Tambas91 Λοιπόν το άρχισα. Καλό και πιστεύω θα με κρατήσει γιατί έχει μια κάπως διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με άλλα souls like λόγω του open world. Έχω πεθάνει 15 φορές αλλά δεν πειράζει :P

Απ΄ ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει κλασσικό objective list; Ακολουθείς τις λάμψεις στο έδαφος; Πως προχωράς στο story γενικά;

Δεν υπαρχει κλασσικο objective list,ουσιαστικα πρεπει να προχωρας "ανοιγωντας" τον χαρτη και να φτασεις στο φιναλε του παιχνιδιου. Πως θα το κανεις εξαρταται απο σενα.

Μερικα begginner tips. Ακολουθα το προτεινομενο main path μεχρι να φτασεις στο boss στην αρχη του Stormveil castle. Παιρνεις μερικα βασικα items για την συνεχεια. Μετα εισαι ελευθερος να πας οπου θες 

Μην καθεσαι να φαρμαρεις το ιδιο σημειο. Το παιχνιδι εχει απειρο content για να να ανεβαζεις level με φυσιολογικη ροη,χωρις να επαναλαμβανεις πραματα.

Αν κατι σου φαινεται εξωφρενικα δυσκολο,μαρκαρε το στον χαρτη και ασε το για αργοτερα. Γενικα,η καθε περιοχη εχει δικο της "επιπεδο δυσκολιας " . Υπο μια εννοια,καταλαβαινεις την ροη του παιχνιδιου οταν αλλαζεις και επιπεδο δυσκολιας στην περιοχη.

Καλο ειναι να ανεβασεις αρκετο vigor στην αρχη οτι class και να παιζεις για να μην φευγεις μονοχιτος σε δυσκολες καταστασεις.

Και οσον αφορα τα map fragments που ξεκλειδωνουν τον καλλυμενο χαρτη,ειναι ηδη μαρκαρισμενα στον χαρτη σου με κατι μικρα συμβολακια

• Like 1

11 ώρες πριν, Anastazio είπε

Ειναι το μονο game απο from που παρατησα,δε με τραβουσε και το setting βεβαια!

Εμένα πάλι ήταν το μόνο που με κράτησε. Τώρα άντε και το sekiro τώρα.
@just_a_dude καλό ταξίδι στον κόσμο του! Είναι μαγικό παιχνίδι!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Με το online τι παίζει;

Επίσης υπάρχει εύκολος τρόπος να ξεκλειδώσω τα fps; Με κάποιο ini file ή κάτι τέτοιο; Λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι.

το online μπορείς να το απενεργοποίησης, αλλα σου προτείνω όχι γιατί μπορούν να βοηθήσουν πολύ τα μηνύματα που αφήνουν άλλοι σε κρυφούς τοίχους και items... μπορεί επίσης να σου την πέσει κάνας άλλος παίκτης πολύ σπάνιο και να σε μπαουλιάσει :P 

τα fps μην ασχολείσαι... υπάρχει πρόγραμμα που τα ξεκλειδώνει αλλα μπορείς να φας ban

@just_a_dude σε τη ανάλυση παίζεις και settings?

Επεξ/σία από Tambas91
  • Like 1

2 ώρες πριν, just_a_dude είπε

Με το online τι παίζει;

Επίσης υπάρχει εύκολος τρόπος να ξεκλειδώσω τα fps; Με κάποιο ini file ή κάτι τέτοιο; Λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι.

Όπως είπε ο σοφός tambas, μην επιχειρήσεις να τα ξεκλειδώσεις, ούτε να βάλεις mods και μπεις online. Το easy anticheat θα στο φορέσει το ban το πιο πιθανό. Ούτε trainer και μετά μπεις online. 

Και offline να καθόμουν, δε θα έβαζα mods. Το EAC είναι πονηρό!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...