Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εντω μεταξυ

Spoiler

εφαγα και τον Elden Beast. ΟΚ τα αλλα bosses ηταν πιο δυσκολα.. πρακτικα μηδενισα το παιχνιδι, παιχνιδαρα, ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!! Αν εξαιρεσουμε τα 2-3 τελευατια bosses που με ψιλοξενερωσαν..

Googlαρα να δω που βρισκεται η μελανια, και απεκτησα προσβαση στη περιοχη της.. ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!! Δε το φανταζομουν ποτε μου...

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Εντω μεταξυ

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

εφαγα και τον Elden Beast. ΟΚ τα αλλα bosses ηταν πιο δυσκολα.. πρακτικα μηδενισα το παιχνιδι, παιχνιδαρα, ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ!!! Αν εξαιρεσουμε τα 2-3 τελευατια bosses που με ψιλοξενερωσαν..

Googlαρα να δω που βρισκεται η μελανια, και απεκτησα προσβαση στη περιοχη της.. ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!! Δε το φανταζομουν ποτε μου...

Spoiler

Ψαξου για Siofra River ;) 

• Moderators
9 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Εντω μεταξυ

Απόκρυψη περιεχομένων

εφαγα και τον Elden Beast

Για μένα,

Spoiler

το Elden Beast το θεωρώ από τα χειρότερα FromSoft final bosses. Δεν έχεις κάτι "προσωπικό" μαζί του όπως σε άλλα και απλά απομακρύνεται από σένα και πρέπει να τρέχεις να το κυνηγάς. Είναι σαν...ένα μεγάλο boss. Δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου.

Και ποιον τερματισμό επέλεξες;

• Like 1

Στις 10/9/2023 στις 6:59 ΜΜ, SabotazNic είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ψαξου για Siofra River ;) 

Spoiler

Γκουγκλαρα και αυτο, τελικα δεν εχω ανακαλυψει το παλατι... στα αριστερα του χαρτη εχω παει.. πωπω εχω απειρα πραγματα να κανω τελικα.. Στη περιοχη της Μελανιας, ειναι πολυ ζορικοι οι εχθροι... εχω πολλα ψωμια ακομαααα.... Και θελω να παιξω και αλλα παιχνιδια αλλα δε το κοβω για κανα μηνα ακομα :P

Στις 10/9/2023 στις 7:03 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε

Για μένα,

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

το Elden Beast το θεωρώ από τα χειρότερα FromSoft final bosses. Δεν έχεις κάτι "προσωπικό" μαζί του όπως σε άλλα και απλά απομακρύνεται από σένα και πρέπει να τρέχεις να το κυνηγάς. Είναι σαν...ένα μεγάλο boss. Δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου.

Και ποιον τερματισμό επέλεξες;

Δε ξερω, απλα εβαλα το κεφαλι του finger κατι τετοιο, και με εδειξε Elden Lord ending... Γνωριζω οτι υπαρχουν 2 αλλα endings.. Τελοσπαντων.. Κατσε να φαω πρωτα τη Μελανια, και μετα θα δω και για τα υπολοιπα..

Τελευταια φορα θυμαμαι ειχε 6 endings το παιχνιδι.

Επισης αποτι φαινετε εχεις χασει μπολικο πραμα,ευτυχως τα περισσοτερα ειναι endgame. Σιγουρα εχεις καποιες εβδομαδες γεματες ακομα ετσι οπως σε κοβω, αλλα το Elden Ring ειναι το παιχνιδι that keeps on giving .

Απλα game of the generation και ψαξτε τον δευτερο. Και να σκεφτει κανεις οτι οι θεοτρελοι φτιαχνουν και expansion σε ενα παιχνιδι που απλα δεν τελειωνε ! 

• Like 2

Spoiler

Σημερα ασχοληθηκα με την πολη Ordina, που επρεπε να αναψω 4 φιγουρες για να ριξω το seal.

Στην περιπλανηση, ξαφνικα με μαχαιρωνει ενας αορατος assassin, αναρωτιεμαι τι στο διαολο πως τον τρωω, βαραγα στα τυφλα και τον κατεβασα στο 20% (το καλυτερο try!).. Λεω δεν μπορει θα υπαρχει τροπος. Ετσι παρεκκλινα για 3η φορα απ το blind run, googlαρα και ειδα για ενα torch. Παω το αγοραζω απ οτο merchant, καθαρισα ολους και αναψα και βρεθηκα σε ενα πανεμορφο τοπιο, το Miquella's Haligtree! Ομως εχω ταξει να σκοτωσω πρωτα το κωλολυκο που ειναι διπλα απ το Albinauric, κοντα στη πολυ Ordina. Με  εχει σκοτωσει 100 φορες...

23 ώρες πριν, Alastor192 είπε

Τελευταια φορα θυμαμαι ειχε 6 endings το παιχνιδι.

Επισης αποτι φαινετε εχεις χασει μπολικο πραμα,ευτυχως τα περισσοτερα ειναι endgame. Σιγουρα εχεις καποιες εβδομαδες γεματες ακομα ετσι οπως σε κοβω, αλλα το Elden Ring ειναι το παιχνιδι that keeps on giving .

Απλα game of the generation και ψαξτε τον δευτερο. Και να σκεφτει κανεις οτι οι θεοτρελοι φτιαχνουν και expansion σε ενα παιχνιδι που απλα δεν τελειωνε ! 

Οταν τελειωσω με τα παντα, θα δω τα υπολοιπα endings στο youtube. Δεν ειμαι μαζοχας να τρεξω ξανα ng+ μονο για να δω τα υπολοιπα endings... 100 ωρες το καθε ng , δε θα αντεξω :P 

• 3 μήνες μετά...

@Tambas91 Λοιπόν το άρχισα. Καλό και πιστεύω θα με κρατήσει γιατί έχει μια κάπως διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με άλλα souls like λόγω του open world. Έχω πεθάνει 15 φορές αλλά δεν πειράζει :P

Απ΄ ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει κλασσικό objective list; Ακολουθείς τις λάμψεις στο έδαφος; Πως προχωράς στο story γενικά;

• Like 2

God damn it. Είπαμε μην κάνετε post άμα δεν είναι για την ανακοίνωση του DLC. Fuck. :P

11 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

Απ΄ ότι έχω καταλάβει δεν υπάρχει κλασσικό objective list; Ακολουθείς τις λάμψεις στο έδαφος; Πως προχωράς στο story γενικά;

Απλά παίξε dude, είναι καλύτερα όταν μαθαίνεις από μονος σου παίζοντας. ;) Aμα δεν την παλεύεις, υπάρχουν άπειρα guides. ;)

• Like 3

53 λεπτά πριν, just_a_dude είπε

@Tambas91 Λοιπόν το άρχισα. Καλό και πιστεύω θα με κρατήσει γιατί έχει μια κάπως διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με άλλα souls like λόγω του open world. Έχω πεθάνει 15 φορές αλλά δεν πειράζει :P

Αυτό που σου λέει ο φίλος μας από πάνω … πήγαινε ψάχνοντας στην αρχή και θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο … από ένα σημείο και μετά βέβαια τα guides είναι αναγκαστικά αν θες να βρεις καλα items κτλπ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...