Προς το περιεχόμενο

Elden Ring [PC]

Alastor192

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Αμα δε το πω , θα σκασω...

Μολις σκοτωσα τον Maliketh. Πω μαλακα μου τι κωλοboss ηταν αυτο... απ τα πιο δυσκολα εβερ στη καριερα του gaming μου.. Βεβαια ημουν καθαρα melee, και μου πηρε 5 ωρες συνολικα (σε 3 μερες με διαφορα sessions). 

Ελπιζω τα bosses που απεμειναν να μην ειναι εξισου δυσκολα... 

Ευχαριστω, συνεχιστε τη δουλεια σας τωρα :P

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Sartiv είπε

Αμα δε το πω , θα σκασω...

Μολις σκοτωσα τον Maliketh. Πω μαλακα μου τι κωλοboss ηταν αυτο... απ τα πιο δυσκολα εβερ στη καριερα του gaming μου.. Βεβαια ημουν καθαρα melee, και μου πηρε 5 ωρες συνολικα (σε 3 μερες με διαφορα sessions). 

Ελπιζω τα bosses που απεμειναν να μην ειναι εξισου δυσκολα... 

Ευχαριστω, συνεχιστε τη δουλεια σας τωρα :P

Και μένα με δυσκόλεψε το συγκεκριμένο Boss, θα έλεγα από τα main boss ήταν το δυσκολότερο, αλλά αν βάλεις και optional μέσα έχει και ένα αρκετά δυσκολότερο 

• Moderators
3 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Nαι ,τωρα εμπλεξα με τον Godfrey... Ειδικα στη 2η φαση δε ξερω τι να κανω.. θα βρω την ακρη ομως. Υποψην τρεχω blind walkthourgh

Εννοείς

Spoiler

Hoarah Loux, Warrior!

:D

6 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Εννοείς

Απόκρυψη περιεχομένων

Hoarah Loux, Warrior!

:D

Σωστα. Πολυ ξυλο ομως.. Και δε ξερω αν ειναι χαζο σπαστικο ή απλως πολυ δυσκολο το fight.. 

• Moderators
30 λεπτά πριν, Sartiv είπε

Σωστα. Πολυ ξυλο ομως.. Και δε ξερω αν ειναι χαζο σπαστικο ή απλως πολυ δυσκολο το fight.. 

Για μένα είναι το αγαπημένο boss.

Spoiler

Είναι λίγο φάση σαν τον Zangief στα Street Fighter, μην αφήσεις να σε πιάσει. :P

Που λετε,

Spoiler

εφαγα και τον "warrior"! Που για καποιο λογο μου θυμισε τον Dragonball... :P Ομως. Δε μου αρεσε που εκανα 10 rolls και ενα κτυπημα. Μα αυτο ειναι skill; Δε εφτιαξαν καλα τα bosses τα τελικα μου φαινεται.. το πρωτο 90-95% του elden ring ειναι καταπληκτικο.. και απο τον Μaliketh και μετα, μου το χαλασε λιγο... Δε ξερω...

Ενιγουει, μετα απο πολλα φτυσιματα αιματος, και αλοιφες για τις πληγες μου, μπηκα στο elden tree.. και τι βλεπω; τον Radagon (θυμιζω blind run), οκ σχετικα ευκολος μετα απ μερικες επαναληψεις , και λεω καποια φακα θα υπαρχει.. και ιδου το ELDEN BEAST. Ακομα δε τον εφαγα, αλλα πρεπει να αναφερω δυστυχως οτι δε σχεδιασαν καλα τη καμερα... Εχει καποια skills που πρεπει να βλεπεις.. Τελοσπαντων, το καλυτερο μου try στο 30%,

θεμα χρονου πιστευω, αυριο μεθαυριο παλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...