{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 God damn it, κάθε φορα νομίζω ανακοινώθηκε το expansion! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Elden Ring – Patch Notes Version 1.10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Αμα δε το πω , θα σκασω... Μολις σκοτωσα τον Maliketh. Πω μαλακα μου τι κωλοboss ηταν αυτο... απ τα πιο δυσκολα εβερ στη καριερα του gaming μου.. Βεβαια ημουν καθαρα melee, και μου πηρε 5 ωρες συνολικα (σε 3 μερες με διαφορα sessions). Ελπιζω τα bosses που απεμειναν να μην ειναι εξισου δυσκολα... Ευχαριστω, συνεχιστε τη δουλεια σας τωρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr Aris Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Sartiv είπε Αμα δε το πω , θα σκασω... Μολις σκοτωσα τον Maliketh. Πω μαλακα μου τι κωλοboss ηταν αυτο... απ τα πιο δυσκολα εβερ στη καριερα του gaming μου.. Βεβαια ημουν καθαρα melee, και μου πηρε 5 ωρες συνολικα (σε 3 μερες με διαφορα sessions). Ελπιζω τα bosses που απεμειναν να μην ειναι εξισου δυσκολα... Ευχαριστω, συνεχιστε τη δουλεια σας τωρα Και μένα με δυσκόλεψε το συγκεκριμένο Boss, θα έλεγα από τα main boss ήταν το δυσκολότερο, αλλά αν βάλεις και optional μέσα έχει και ένα αρκετά δυσκολότερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Nαι ,τωρα εμπλεξα με τον Godfrey... Ειδικα στη 2η φαση δε ξερω τι να κανω.. θα βρω την ακρη ομως. Υποψην τρεχω blind walkthourgh Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Sartiv είπε Nαι ,τωρα εμπλεξα με τον Godfrey... Ειδικα στη 2η φαση δε ξερω τι να κανω.. θα βρω την ακρη ομως. Υποψην τρεχω blind walkthourgh Εννοείς Spoiler Hoarah Loux, Warrior! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Εννοείς Απόκρυψη περιεχομένων Hoarah Loux, Warrior! Σωστα. Πολυ ξυλο ομως.. Και δε ξερω αν ειναι χαζο σπαστικο ή απλως πολυ δυσκολο το fight.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, Sartiv είπε Σωστα. Πολυ ξυλο ομως.. Και δε ξερω αν ειναι χαζο σπαστικο ή απλως πολυ δυσκολο το fight.. Για μένα είναι το αγαπημένο boss. Spoiler Είναι λίγο φάση σαν τον Zangief στα Street Fighter, μην αφήσεις να σε πιάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Χρωσταω βιντεο εδω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Χρωσταω βιντεο εδω Και η From ένα DLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Που λετε, Spoiler εφαγα και τον "warrior"! Που για καποιο λογο μου θυμισε τον Dragonball... Ομως. Δε μου αρεσε που εκανα 10 rolls και ενα κτυπημα. Μα αυτο ειναι skill; Δε εφτιαξαν καλα τα bosses τα τελικα μου φαινεται.. το πρωτο 90-95% του elden ring ειναι καταπληκτικο.. και απο τον Μaliketh και μετα, μου το χαλασε λιγο... Δε ξερω... Ενιγουει, μετα απο πολλα φτυσιματα αιματος, και αλοιφες για τις πληγες μου, μπηκα στο elden tree.. και τι βλεπω; τον Radagon (θυμιζω blind run), οκ σχετικα ευκολος μετα απ μερικες επαναληψεις , και λεω καποια φακα θα υπαρχει.. και ιδου το ELDEN BEAST. Ακομα δε τον εφαγα, αλλα πρεπει να αναφερω δυστυχως οτι δε σχεδιασαν καλα τη καμερα... Εχει καποια skills που πρεπει να βλεπεις.. Τελοσπαντων, το καλυτερο μου try στο 30%, θεμα χρονου πιστευω, αυριο μεθαυριο παλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Ποιος είναι ο Spoiler Dragonball...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα