EmiyaKiritsugu Δημοσ. 24 Μαϊου Share Δημοσ. 24 Μαϊου 6 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε τί έχουμε να ζήσουμε πάλι! (γίνεται να το βγάλουμε GOTY το dlc?) Το συγκεκριμένο θα μπορούσε.... FromSoftware είναι αυτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Γκρινιαξα αλλά το πήρα το dlc https://store.steampowered.com/app/2778580/ELDEN_RING_Shadow_of_the_Erdtree/ τώρα μένει να κυκλοφορήσει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Elden Ring: Shadow of the Erdtree – First Impressions of the Big DLC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ωραία vids, να θυμηθώ να τα δω μετά από κανένα μήνα.🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου -20% με 1000 loyal points της namco Ούτε 2 βδομάδες δεν έμειναν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Σα παππους δε κανω ποτε preorder οτι και να ειναι ok dlc ειναι οπα και 40 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Δεν βλέπω τίποτα. Επίτηδες. Θέλω να το χαρώ παρθένο! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tambas91 Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Δεν βλέπω τίποτα. Επίτηδες. Θέλω να το χαρώ παρθένο! Θες να χαρείς το κορμάκι του ανέγγιχτο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου Αν υπαρχει κανενας ανωμαλος σαν και εμενα που ακομα δεν εχει παιξει ER, το εχει στο CDkeys μαζι με το DLC 60ε (σκετο το DLC 31ε) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wargasm Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 3 ώρες πριν, starmanwarz είπε Αν υπαρχει κανενας ανωμαλος σαν και εμενα που ακομα δεν εχει παιξει ER, το εχει στο CDkeys μαζι με το DLC 60ε (σκετο το DLC 31ε) Υπάρχω και εγώ που το έχω αγορασμένο έξι μήνες τώρα και δεν το έχω κάνει καν εγκατάσταση ακόμα. μη με ρωτήσεις γιατί, δεν ξέρω… 🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 8 Ιουνίου Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 6 minutes ago, wargasm said: Υπάρχω και εγώ που το έχω αγορασμένο έξι μήνες τώρα και δεν το έχω κάνει καν εγκατάσταση ακόμα. μη με ρωτήσεις γιατί, δεν ξέρω… 🤣 Και εγω σε κανα χρονο βλεπω να το ξεκιναω με τετοιο backlog που εχω 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Ιουνίου Share Δημοσ. 9 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Σα παππους δε κανω ποτε preorder οτι και να ειναι ok dlc ειναι οπα και 40 Παππού μαζί σου! Όμως εντάξει τώρα το έχουμε δει το παιχνίδι, ξέρουμε πως είναι, ξέρουμε πως τρέχει. Μένει μόνο να δικαιολογηθεί το 40αρι/Ινδία 26€. ή 31€ από το site τους Τόσο έξω να πέσουμε και να το έχουν διαλύσει; 16 ώρες πριν, starmanwarz είπε Αν υπαρχει κανενας ανωμαλος σαν και εμενα που ακομα δεν εχει παιξει ER, το εχει στο CDkeys μαζι με το DLC 60ε (σκετο το DLC 31ε) ή στα 53€ αν είσαι Ινδία. Θα παίξει κανα dlss/fsr? Έχετε δει τίποτα να λένε; 18 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Δεν βλέπω τίποτα. Επίτηδες. Θέλω να το χαρώ παρθένο! ε και τι να δεις, ένα τρέιλερ ή 2 έχουν βγει μονάχα. Τώρα για γνώμες άλλων, είναι να χαμε να λέγαμε καμία κουβέντα στον καφενέ. Επεξ/σία 9 Ιουνίου από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanosthanos123 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην ομάδα.Ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται με το DLC Ινδίας το γνωστό κόλπο στο Xbox ή είναι καλύτερα να δώσω 5€ παραπάνω και να το πάρω απο CD KEYS (WORLDWIDE) ? Διότι όσο καιρός και να περάσει,από προηγούμενα παιχνίδια της συγκεκριμένης εταιρείας,κάτω από 20€ τα DLC δεν πέφτουν.Γράφει ένας φίλος 31€ από το site τους.Ποιό site τους,έχουμε κάποιο σύνδεσμο? Επεξ/σία 12 Ιουνίου από thanosthanos123 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα