xtrmsnpr Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Alastor192 είπε Ετσι θα γινει ο πωπος σας μολις παιξετε το final boss του dlc ειναι το gesture Εμένα έτσι είναι συνέχεια στο παιχνίδι...τώρα να δεις ξύλο που τρώω με τον κονφέσονερ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Έφαγα τον Radahn μετά από 60 προσπάθειες και διαλυμένη ψυχολογία... Τι σαδιστικό παιχνίδι... Και έχω πληρώσει για να το περνάω όλο αυτό... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, stratos_k είπε Έφαγα τον Radahn μετά από 60 προσπάθειες και διαλυμένη ψυχολογία... Τι σαδιστικό παιχνίδι... Και έχω πληρώσει για να το περνάω όλο αυτό... Είπαμε: 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Θα μπορούσαν να βάλουν και αυτό το gesture για να προσελκύσουν το ελληνικό κοινό... Επεξ/σία 29 Φεβρουαρίου από stratos_k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Νομίζω ότι οι developers έχουν συμβουλευτει ειδικούς ψυχολόγους για τεχνικές ανάκρισης και ψυχολογικά βασανιστήρια. Όχι κύριε, δεν θα χάνεις απλά και άντε πάλι από την αρχή: Θα σε κάνουμε να σπάσεις μέσα σου, να καταρρακωθεί η ύπαρξη και η ψυχολογία σου. Έτσι όταν επιμείνεις και κερδίσεις μετά από 76 προσπάθειες, θα νιώσεις ο "Γ@μ@ω του Σύμπαντος". Άρα είδες τι καλοί που είμαστε και τι ευχαρίστηση σου προσφέρουμε; Άντε βρες το αυτό με το GTA και το FIFA... Επεξ/σία 1 Μαρτίου από stratos_k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου On 29/02/2024 at 12:01, stratos_k said: Έφαγα τον Radahn μετά από 60 προσπάθειες και διαλυμένη ψυχολογία... Τι σαδιστικό παιχνίδι... Και έχω πληρώσει για να το περνάω όλο αυτό... Εντάξει ο Radahn είναι από τα σοβαρά bosses στο παιχνίδι. Υπάρχουν και πολύ χειρότερα βέβαια. Να είσαι προετοιμασμένος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου Ο Radahn είναι όντως ένα από τα Skill Checks του παιχνιδιού. Το πρώτο μεγάλο είναι ο Margit, αλλά όπως αναφέρθηκε το παιχνίδι έχει αρκετούς δυσκολότερους αντιπάλους από τον Radahn, οπότε θέλει υπομονή. Εγώ για παράδειγμα στο τελευταίο Boss δυσκολεύτηκα περισσότερο από κάθε άλλο. Ίσως βέβαια να έφταιγε και το γεγονός πως ήμουν ήδη ψυχολογικά ράκος από τις φάπες τόσων εβδομάδων. 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Μαρτίου Moderators Share Δημοσ. 1 Μαρτίου On 29/02/2024 at 12:01, stratos_k said: Έφαγα τον Radahn μετά από 60 προσπάθειες και διαλυμένη ψυχολογία... Τι σαδιστικό παιχνίδι... Και έχω πληρώσει για να το περνάω όλο αυτό... Να ξέρεις ότι η Malenia σε κοιτάζει όλο λαγνεία μέσα στα μάτια και σου κάνει pat pat στην πλάτη, αθώο μου παιδί... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoiSy MaN Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Ποιος Radahn ρε παιδιά; Πιο πολλές φορές είχα πεθάνει από ένα random boss εκεί στα ruins πριν τον Iji. 30 λεπτά πριν, Malthador είπε Να ξέρεις ότι η Malenia σε κοιτάζει όλο λαγνεία μέσα στα μάτια και σου κάνει pat pat στην πλάτη, αθώο μου παιδί... QFT Επεξ/σία 1 Μαρτίου από NoiSy MaN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου Ποια bosses βασικά? Η Rune Bear μέσα στο Deeproot Depths με έστειλε αδιάβαστο μετά από νίκη με Malenia.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratos_k Δημοσ. 1 Μαρτίου Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Malthador είπε Να ξέρεις ότι η Malenia σε κοιτάζει όλο λαγνεία μέσα στα μάτια και σου κάνει pat pat στην πλάτη, αθώο μου παιδί... Ναι το έχω υπόψη... την ακονίζει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Μαρτίου Share Δημοσ. 3 Μαρτίου πολύ ουρλιάζει αυτός ο Blaidd Έλα κάτω να βοηθήσεις ρε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Μαρτίου Share Δημοσ. 9 Μαρτίου Αντίο confessor...welcome samurai! Με δυσκόλεψε πολύ, 14 ώρες παίδεμα και είχα τα fat rolls που αν ασχολούμουν να δίνω μόνο endurance...πάει, θα με χάιδευαν και θα πέθαινα, τώρα απλώς πέθαινα. Αν αποτύχει και ο σαμουράης, βλέπω να γυρίζω στον αστρολόγος της καρδιάς μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Μαρτίου Share Δημοσ. 10 Μαρτίου Seamless Co-op mod Το έχετε δοκιμάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα