Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι τα φώτα σας παρακαλώ  :)

Όπως αναφέρεται στον τίτλο θέλω τις προτάσεις σας σχετικά με απλό κινητό τηλέφωνο (όχι smartphone) για ηλικιωμένο (αν υπάρχει εμπειρία από άτομο του δικού σας κύκλου ακόμα καλύτερα)

Μας ενδιαφέρει να έχει σεβαστό μέγεθος (όχι μινιατούρα αλλά μη μου ποστάρετε και καμιά στρατιωτική μοτορόλα των 70's :D ) μεγάλα πλήκτρα , σχετικά μεγάλη οθόνη , εύχρηστο μενού .

Αν στοιχίζει και λιγότερα από 50 ευρώ είναι παραπάνω από ΟΚ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολυ αλλά αυτό το search το έχω ήδη κάνει

Αυτό που ζητώ είναι  αν κάποιος έχει εμπειρία από κάποιο/α  μοντέλο/α καθώς αυτά δεν χρησιμοποιούνται ευρέως και οι κριτικές είναι λιγοστές έως ανύπαρκτες.

Επεξ/σία από nik0laus
Δημοσ.

Δεν θέλω να στα σπάσω αλλά το ηλικιωμένος είναι πολύ γενικό πλέον. Βλέπει καλά με γυαλιά; Κινεί καλά τα δάχτυλα ή με κάποια δυσκολία; Nokia 105 αν κάνει τα παραπάνω εύκολα.

Δημοσ.

Alcatel 2008 (scroutz και best price)

Δοκιμασμενο, Αξιοπιστο

Με ραδιο, φακο, τεραστιο μενου , ελληνικα, κλπ κλπ

Αυτο το ειχα , καλο ειναι.

Παιρνει νομιζω και sd.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.e-shop.gr/kinito-evolveo-easyphone-xd-senior-black-silver-p-TEL.090240 αυτό έχω πάρει και στους δύο γονείς μου. Έχει τρία κουμπιά που ορίζεις τρεις αριθμούς και τους καλεί με ένα πάτημα. Δυνατός ήχος στο μικρόφωνο και στο ακουστικό. Κουμπάκι δεξιά στο πλάι για κλείδωμα ξεκλείδωμα. Φορτίζει στη βάση του αλλά και χωρίς αυτή με καλώδιο micro usb. 

Το έχουν σε χρήση ήδη κανα χρόνο. 

Επεξ/σία από magdalhnh
Δημοσ.

Alcatel 2008 μεγαλοι αριθμοι,μεγαλη οθονη,το εχει γνωστος εδω και εξι μηνες και ειναι απολυτα ευχαριστημενος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/6/2019 στις 12:39 ΜΜ, nik0laus είπε

Φίλοι τα φώτα σας παρακαλώ  :)

Όπως αναφέρεται στον τίτλο θέλω τις προτάσεις σας σχετικά με απλό κινητό τηλέφωνο (όχι smartphone) για ηλικιωμένο (αν υπάρχει εμπειρία από άτομο του δικού σας κύκλου ακόμα καλύτερα)

Μας ενδιαφέρει να έχει σεβαστό μέγεθος (όχι μινιατούρα αλλά μη μου ποστάρετε και καμιά στρατιωτική μοτορόλα των 70's :D ) μεγάλα πλήκτρα , σχετικά μεγάλη οθόνη , εύχρηστο μενού .

Αν στοιχίζει και λιγότερα από 50 ευρώ είναι παραπάνω από ΟΚ

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Alcatel 3026X 

το αγορασα προσφατα για ανθρωπο που εψαχνε ενα κινητο με καπακι και με κουμπια.ανττικατεστησε ενα NOKIA της προηγουμενης δεκαετιας.το κινητο ειναι πολυ καλο με εξαιρετικο ακουστικο και μεγαλα πληκτρα και συντομευσεις με πληκτρα με εικονιδιο.εχει και πληκτρο sos.επισης εχει την μεγαλυτερη οθονη της κατηγοριας του με 2.8 ιντσες.η μπαταρια του εξαιρετικη..επισης το ωραιο ειναι οτι η φορτιση γινετε με βαση φορτισης.στα ++ η λειτουργια bluetooth & 3G.επισης να αναφερθει οτι εχει συμβατότητα με ακουστικό βαρηκοΐας (M4/T4).σαν συσκευη εχει πολλες λειτουργιες.αξιζει να το παρει καποιος και ας ειναι λιγο ακριβο.(στην τιμη αυτη βρισκεις κινητο αφης).αλλα το κινητο σε ποιοτητα κλησης και λειτουργιων ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!

το αγορασα απο καταστημα top-store .οτι αλλο θελεις με ρωτας.η αξιολογηση ειναι δικη μου

Επεξ/σία από ktikti
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Στα απλά κινητά με πλήκτρα στην λίστα αποκλεισμού ενοχλητικών αριθμών για ποιον λόγο δεν υπάρχει επιλογή να μπλοκάρεις τα νούμερα με απόκρυψη? Είναι αδύνατο να υπάρχει τέτοια δυνατότητα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...