Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Αν τα ηχεία είχαν οπτική, μόνο έτσι θα συνδέονταν.

Ούτε με κάποιον μετατροπέα;

Δημοσ.

Αν δεν γράψεις τα μοντέλα των συσκευών δεν μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο. Όπως το βλέπω, η τηλεόραση έχει μόνο οπτική έξοδο. Αν τα ηχεία έχουν μόνο αναλογική, όχι δεν γίνεται.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Αν δεν γράψεις τα μοντέλα των συσκευών δεν μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο. Όπως το βλέπω, η τηλεόραση έχει μόνο οπτική έξοδο. Αν τα ηχεία έχουν μόνο αναλογική, όχι δεν γίνεται.

τα ηχεια ειναι Trust VIGOR 5.1 και η τηλεόραση LG 49UK6200

 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στη φωτογραφία φαίνονται οι είσοδοι που θα χρειαστεί να τροφοδοτήσεις. Αν μιλάμε για όλα τα κανάλια, τότε δεν θες μετατροπέα απλό, αλλά να έχει και αποκωδικοποιητή πολυκάναλο.

spacer.png

Στην καλύτερη περίπτωση θα έχεις stereo ήχο όταν θα τροφοδοτείς με stereo ήχο και 5.1 όταν τροφοδοτείς με ήχο 5.1. Και χωρίς κάποια δυνατότητα upmix ή bass management φυσικά. Πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα έχεις καν το sub να λειτουργεί σε περίπτωση stereo ήχου.

Γενικά πρόκειται για μπακαλική και ακόμα κι αν υποθέταμε ότι έβρισκες λύση ως προς το ηχητικό σήμα, δυστυχώς επειδή τα ηχεία είναι PC speakers, είναι σχεδιασμένα για να παίζουν σε μικρές αποστάσεις από τον ακροατή. Το αποτέλεσμα θα είναι αστείο απλά, καθώς η σύγκλιση των ακουστικών αξόνων των μεγαφώνων των ηχείων είναι υπολογισμένος για near-field ακρόαση.

Χάρισέ τα και πάρε καμιά ηχομπάρα ή κάποιο σύστημα Home Cinema καλύτερα.

Επεξ/σία από mitspetr
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...