Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [Xbox One]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η εκστρατεία απογοητευτική θα έλεγα μόνο με ένα καλό boss στο τέλος πράξης 2.

Πραγματικά θυμάμαι το 2 και το 3 να έχουν ωραία οχήματα και ακατάπαυστη δράση. Στο 5 ούτε ένα όχημα που να χρησιμοποιήται για μάχη τρομακτικά βαρετή τελευταία πράξη 4 και φαίνεται για filler game όπως το 4 πραγματικά δηλαδή γέμιση στην γέμιση και ουσία τίποτα. Τουλάχιστον είχε περισσότερο Cole Train που ήταν και το κλου της εκστρατείας.

Τουλάχιστον θα παίζω Horse για λίγο και μετά θα το παρατήσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Choutas Η εκστρατεία είναι το filler και όχι το παιχνίδι ως σύνολο - το οποίο όμως σύνολο είναι όντως filler, στο Game Pass. Σε μπέρδεψα? Αυτό ήθελα! :D

Πολλά αντικρουόμενα σχόλια παντού στο internet περί της ποιότητας του Campaign. Το οποίο όμως δεν είναι Campaign κατά την έννοια, ενός game που το Story του είναι το ... gameplay (μελόδραμα, zombie , ανάλυση περισπούδαστων εννοιών πάντα όμως εντός των trends της εποχής, κλπ .), αλλά αντίθετα όλο αυτό λειτουργεί ως bootcamp (και όχι μόνο η πρώτη πίστα) για το πραγματικό Campaign (εκστρατεία όπως χαριτωμένα το ονομάζεις με old school ορολογία) για το ... horde mode, με το οποίο δεν θα ασχοληθείς. :( 

Αντί να εκφραζόμαστε μόνο αρνητικά ας δούμε και την άλλη άποψη:

- Πλήρες πακέτο ARCADE παιχνιδιού από τις εποχές που αναφέρεις (+60 fps).

- Τεχνικός τομέας να πέφτουν σαγόνια σε αυτό και στο διπλανό νήμα του PC Games.

- Δεν θυμάμαι ποιο ήταν το τελευταίο AAA exclusive που είχε 3-Player Local Coop και δεν ήταν παιχνίδι της Nintendo.

- Όλα αυτά για 2-4 ευρώ πόσο κάνει η προσφορά που το παίξανε όλοι και κυριότερα σε λιγότερα από 3 χρόνια από το προηγούμενο. Όχι 5, ούτε 7, τρία (3).

-?

Ναι είναι Glorified Ad για το Game Pass (και megahit μάλιστα όπως διαβάζω) γιατί αυτό είναι για όποιον δεν έχει καταλάβει. Στην Αγγλία τα τεράστια banners σε κτήρια δεν αναφέρανε καν την λέξη "xbox one" αλλά XBOX Game Pass από ότι είδα σήμερα.

Κάτι που είχα είχα αναφέρει όταν είδα το (καινούργιο) logo του Game Pass όταν ξεκινάει το παιχνίδι.

Εκεί ναι σηκώνει μεγάλη συζήτηση για το που το πάνε τα XGS.

Βέβαια την εποχή του GaaS και των θέλω patch παιχνιδιών, το να παίξεις day one οποιοδήποτε Game, είναι λίγο ρίσκο.

Αυτό όμως δεν περιορίζεται στα exlusive της MS @Paragontas-x, αλλά και σε παιχνίδια με πολύ μικρότερο scope και ειδικότερα περιεχόμενο...

Ότι πληρώνεις παίρνεις. Ή δεν παίρνεις ανάλογα την οπτική του καθενός. 

Προς το παρόν Horde mode μόνο και για το Campaign υπάρχει το backlog ;)

Επεξ/σία από Inside X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι βάζεις το παιχνίδι στο ότι είναι φτηνό του ύψους 2-4 ευρώ επειδή η Ms το έχει στην υπηρεσία xbox game pass ultimate με προσπερνάει. 🙄

Το ότι ένα παιχνίδι είναι σε μια υπηρεσία όπως το xbox game pass ultimate αυτό δεν σημαίνει ότι θα το πάρει κάποιος 2-3 ευρώ που είναι η προσφορά όπως λες.

Δεν κρίνουμε ένα παιχνίδι ότι είναι φτηνό επειδή απλά μπαίνει σε μια υπηρεσία ενοικίασης παιχνιδιών γιατί όσα παιχνίδια είναι στο xbox game pass δεν είναι δικά μας απλά τα νοικιάζουμε για όσο υπάρχουν στο game pass και τίποτα παραπάνω.

Είναι στην ουσία το netflix των παιχνιδιών δεν σου ανήκει τίποτα απολύτως.

Δεν θα ξανά αναφέρω την άποψη μου για το ότι ένα παιχνίδι(Και κυρίως του ύψους του gears) όταν κυκλοφορεί πρέπει να δουλεύει τουλάχιστον σωστά και να μην γίνεται unplayable λόγο προβλημάτων του(Βλέπε οποιοδήποτε παιχνίδι έβγαινε όταν οι κονσόλες δεν είχαν ίντερνετ για να κυκλοφορήσουν patch οι εταιρίες)

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

Δεν διαφωνώ σε κάτι. Απλά σας υπενθυμίζω σε ποια εποχή είστε. Συμφωνώ σε ότι λες αλλά τι να κάνουμε. Είτε προσαρμόζεσαι ή ?

Και για να είμαστε δίκαιοι, αρκετά exlusive είχαν είτε frame rate problems, κάνανε stutter σαν πάπια που την κυνηγάει γάτα είτε ήταν και αυτά always online να μην μπορείς να κάνεις ούτε καν save offline και σύντομα θα δούμε και άλλα ωραία.

Και ναι το αντίτιμο που πληρώνεις είναι ΠΑΝΤΑ σχετικό με αυτό που παίρνεις. Αυτό δεν επιδέχεται συζήτησης.

Δημοσ.

Μα εγώ δεν είπα ότι το gears5 είναι το μοναδικό παιχνίδι που κυκλοφόρησε με προβλήματα και όχι απλά προβλήματα αλλά προβλήματα που το κάνουν unplayable έως ένα βαθμό.

Δημοσ.

Και εγώ προσπάθησα απλά να οριοθετήσω το όριο το πόσο επικριτικός μπορεί να είναι κάποιος με βάση κάποια δεδομένα που έγραψα παραπάνω.

Δεν μιλάμε για ένα One and Done παιχνίδι των 10-15 ωρών, το έπαιξα, το είδα στο Youtube δεν ξέρω εγώ τι.

Είναι ένα πλήρες πακέτο, το οποίο φτιάχτηκε άρον άρον για το Game Pass (και το good will για το xbox next gen) και έπρεπε να είναι πλήρες και στο Campaign του και στο multiplayer του.

Ένα πακέτο που δεν φτιάχτηκε αποκλειστικά για το xbox όμως, άλλα είναι κανονικότατος multiplatform τίτλος να τρέχει ακόμα και σε τοστιέρα (να τα λέμε και αυτά) και έτυχε και τεράστιας digital αποδοχής.

Οπότε κριτική σκέψη - ναι σίγουρα.

Επικριτική ως exclusive όταν ξεπερνάει σε scope κάθε  "console" exclusive μέχρι σήμερα, όχι.

Αυτά.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Inside X είπε

Και εγώ προσπάθησα απλά να οριοθετήσω το όριο το πόσο επικριτικός μπορεί να είναι κάποιος με βάση κάποια δεδομένα που έγραψα παραπάνω.

Δεν μιλάμε για ένα One and Done παιχνίδι των 10-15 ωρών, το έπαιξα, το είδα στο Youtube δεν ξέρω εγώ τι.

Είναι ένα πλήρες πακέτο, το οποίο φτιάχτηκε άρον άρον για το Game Pass (και το good will για το xbox next gen) και έπρεπε να είναι πλήρες και στο Campaign του και στο multiplayer του.

Ένα πακέτο που δεν φτιάχτηκε αποκλειστικά για το xbox όμως, άλλα είναι κανονικότατος multiplatform τίτλος να τρέχει ακόμα και σε τοστιέρα (να τα λέμε και αυτά) και έτυχε και τεράστιας digital αποδοχής.

Οπότε κριτική σκέψη - ναι σίγουρα.

Επικριτική ως exclusive όταν ξεπερνάει σε scope κάθε  "console" exclusive μέχρι σήμερα, όχι.

Αυτά.

Τώρα μιλάς σωστά.

Ακριβώς αυτό λέω κι εγώ.

Σε αυτό βόηθησε πολύ το xbox game pass και τα pre-orders.

Και αν ακολουθήσουν και αλλά παιχνίδια την ίδια λογική τότε ετοιμαστείτε να κυκλοφορούν μισά παιχνίδια και να περιμένουμε μετά από μερικά patches για να φτιαχτούν και να παίζουν σωστά.

Αυτό ακριβώς δεν μ' αρέσει σε παιχνίδια του μεγέθους του gears5 και εννοείτε δεν μιλάω μόνο για το gears5 έτσι.

Δημοσ.

Μα αυτή είναι η νόρμα στην βιομηχανία σήμερα δυστυχώς. Δεν μπορείς να το εντοπίσεις σε κάποιο exclusive αποκλειστικά.

Δεν θέλω να φέρω παραδείγματα (μου είναι πολύ εύκολο) αλλά τα πράγματα είναι έτσι όπως είναι. Η άλλη εναλλακτική (ο θεός να την κάνει) είναι να βλέπεις παιχνίδια στυλ RDR2 με κύκλο 8 χρόνια και βάλε.

Τώρα που θα κάτσει η μπίλια, δεν ξέρω αλλά μέχρι τότε Game Pass και άγιος ο θεός.

Για gaming μιλάμε, όχι τι θα φάει αύριο η φαμίλια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Inside X είπε

@Choutas Η εκστρατεία είναι το filler και όχι το παιχνίδι ως σύνολο - το οποίο όμως σύνολο είναι όντως filler, στο Game Pass. Σε μπέρδεψα? Αυτό ήθελα! :D

Πολλά αντικρουόμενα σχόλια παντού στο internet περί της ποιότητας του Campaign. Το οποίο όμως δεν είναι Campaign κατά την έννοια, ενός game που το Story του είναι το ... gameplay (μελόδραμα, zombie , ανάλυση περισπούδαστων εννοιών πάντα όμως εντός των trends της εποχής, κλπ .), αλλά αντίθετα όλο αυτό λειτουργεί ως bootcamp (και όχι μόνο η πρώτη πίστα) για το πραγματικό Campaign (εκστρατεία όπως χαριτωμένα το ονομάζεις με old school ορολογία) για το ... horde mode, με το οποίο δεν θα ασχοληθείς. :( 

Αντί να εκφραζόμαστε μόνο αρνητικά ας δούμε και την άλλη άποψη:

- Πλήρες πακέτο ARCADE παιχνιδιού από τις εποχές που αναφέρεις (+60 fps).

- Τεχνικός τομέας να πέφτουν σαγόνια σε αυτό και στο διπλανό νήμα του PC Games.

- Δεν θυμάμαι ποιο ήταν το τελευταίο AAA exclusive που είχε 3-Player Local Coop και δεν ήταν παιχνίδι της Nintendo.

- Όλα αυτά για 2-4 ευρώ πόσο κάνει η προσφορά που το παίξανε όλοι και κυριότερα σε λιγότερα από 3 χρόνια από το προηγούμενο. Όχι 5, ούτε 7, τρία (3).

-?

Ναι είναι Glorified Ad για το Game Pass (και megahit μάλιστα όπως διαβάζω) γιατί αυτό είναι για όποιον δεν έχει καταλάβει. Στην Αγγλία τα τεράστια banners σε κτήρια δεν αναφέρανε καν την λέξη "xbox one" αλλά XBOX Game Pass από ότι είδα σήμερα.

Κάτι που είχα είχα αναφέρει όταν είδα το (καινούργιο) logo του Game Pass όταν ξεκινάει το παιχνίδι.

Εκεί ναι σηκώνει μεγάλη συζήτηση για το που το πάνε τα XGS.

Βέβαια την εποχή του GaaS και των θέλω patch παιχνιδιών, το να παίξεις day one οποιοδήποτε Game, είναι λίγο ρίσκο.

Αυτό όμως δεν περιορίζεται στα exlusive της MS @Paragontas-x, αλλά και σε παιχνίδια με πολύ μικρότερο scope και ειδικότερα περιεχόμενο...

Ότι πληρώνεις παίρνεις. Ή δεν παίρνεις ανάλογα την οπτική του καθενός. 

Προς το παρόν Horde mode μόνο και για το Campaign υπάρχει το backlog ;)

Είπα ότι θα το παίξω το Horde απλά το autocorrect το έκανε Horse.

Κοίτα το Gears όσο το έκανε η Epic είχε και καλή εκστρατεία και καλά modes. Τώρα τα modes πρέπει να τα παίξω για να πω αλλά όπως διάβασες αν το διάβασες είχα game breaking bug το οποία με ξενέρωσε αφάνταστα στην εκστρατεία και προσωπικά κάτι τέτοια χαλάνε την εμπειρία.

Τέλος πάντων εγώ είμαι υπέρ του game pass αλλά να βγαίνουν σωστά οι τίτλοι. Ωραία εγώ το έπαιξα τσάμπα φαντάσου ο άλλος τα πήρε ψηφιακά χωρίς δυνατότητα μεταπώλησης και να έχει ζήσει του bug το κάγκελο.

Για αυτό καθαρά Resident Evil 2 για GotY για μένα το μόνο day one παιχνίδι χωρίς bugs και πτώση καρέ.

2 ώρες πριν, Inside X είπε

Δεν διαφωνώ σε κάτι. Απλά σας υπενθυμίζω σε ποια εποχή είστε. Συμφωνώ σε ότι λες αλλά τι να κάνουμε. Είτε προσαρμόζεσαι ή ?

Και για να είμαστε δίκαιοι, αρκετά exlusive είχαν είτε frame rate problems, κάνανε stutter σαν πάπια που την κυνηγάει γάτα είτε ήταν και αυτά always online να μην μπορείς να κάνεις ούτε καν save offline και σύντομα θα δούμε και άλλα ωραία.

Και ναι το αντίτιμο που πληρώνεις είναι ΠΑΝΤΑ σχετικό με αυτό που παίρνεις. Αυτό δεν επιδέχεται συζήτησης.

Άρα year two αγορές σε προσφορά; 😊😊

Επεξ/σία από Choutas
  • Like 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Inside X είπε

διαφωνώ κάθετα με αυτή τη λογική (δε λέω ότι έχεις άδικο, με την ms διαφωνώ εφόσον είναι έτσι) και θα συνεχίσει να τρώει τα μούτρα της αν το συνεχίσει έτσι 

το campaign σε ένα gears οφείλει να είναι σημαντικό και ας είναι τελικά το 1/100 του χρόνου σου σε αυτό

αυτό είναι που σε κανει ΑΑΑ τίτλο , επίσης το παιχνίδι μόνο φθηνό δεν είναι αυτό με το game pass είναι περιστασιακό η τιμή του παιχνιδιού είναι κανονική προς ακριβή 

Δημοσ.

Μεγάλη επιτυχία, αν λάβουμε υπόψη ότι περιλαμβάνει και την Ultimate Early Access, όταν οι server δεν τα πήγαιναν και τόσο ...καλά.

1 εκ. παραπάνω, από το FHz4 στο ίδιο διάστημα, το οποίο έφτασε 12εκ. MAU αν δεν κάνω λάθος. Για να δούμε που θα κάτσει το Gears. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο αν παίζεις σε xbox one phat ή σε xbox one s ή σε xbox one x.

Δεν φταίει η κονσόλα για τα προβλήματα αλλά το παιχνίδι.

Και παίζω και στις 2 κονσόλες(Xbox one s & xbox one x) ανάλογα που είμαι.

Έχω και τις 2 κονσόλες.

Επεξ/σία από Paragontas-x

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...