Mr_Terror Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Επρεπε να περασω απο μια πορτα αλλα δεν εβγαζε το εικονιδιο να πατησεις Χ στο χειριστηριο να περασεις.Εβαλα να φορτωσει το τελευταιο checkpoint και μολις ξεκινουσε το παιχνιδι με εβγαζει σε οθονη με γκριζο φοντο και εχανα αμεσως.Δεν μπορουσες να αντιδρασεις να κανεις τιποτα.Παταω να με παει στην αρχικη οθονη και κολλησε εντελως το παιχνιδι.Σβηνω κονσολα, ανοιγω φορτωνω το παιχνιδι και με ξεκινησε αρκετα πιο πισω απο εκει που ημουνα.
comfuzio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 https://www.gears5.com/status Αν και για μένα λογικά αύριο που είναι η 2η Τρίτη του μήνα και θα έχουμε windows update, νομίζω θα έχει τότε και patch το παιχνίδι. Δεν έπρεπε να το κυκλοφορήσουν σε αυτήν την κατάσταση! Δεν είχαν καλό beta testing και έχει πολλά προβλήματα που κάνουν μπαμ ακόμα και σε άπειρο beta tester. Και το ωραίο είναι ότι πιάσανε οι servers του limit από τον κόσμο με τα pre-orders...αύριο που θα μπούνε όλοι με τα game pass να δω τι θα γίνει!
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Φτου πρεπει να το χουμε τελειωσει μεχρι αυριο δε θα μπαινει ουτε single player γμ τo always online feature Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
spinemm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Mε corrupted saves, Glitches (οι locusts και οπως αλλιως εχουν ονοματισει τους υπολοιπους να κολλανε στα "σκηνικα", να "κολλανε" και να πυροβολανε στους τοιχους, να πεφτουν σε ατερμονο Loop περνοντας πανω απο ενα εμποδιο + ενα σωρο αλλα....) και με τα disconnects να πεφτουν απανωτα (ξεκιναει το παιχνιδι και κολλαει στο connect, τουλαχιστον 14 φορες στο horde, μολις φθαναμε στο 8 ή 29o κυμα μας πεταγε "εξω" σε Local 2πλο!!! με 100αρα γραμμη cosmote!!! δηλ απο αυριο οταν θα μπουν ολοι μεσα τι θα γινει?) καταφεραν να χαλασουν μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμπειρια τοσων ετων....Πραγματικα ΚΡΙΜΑ, γιατι αυτο το πραγμα μου μας σερβιρισαν και εμεις αγορασαμε, μεχρι στιγμης ΔΕΝ ειναι Gears of War........Απο την ultimate edition μονο το ομορφο steelbook αξιζει και τα αυτοκολλητα.....ειλικρινα ποτε μου δεν θα περιμενα οτι θα σκεφτομουν τα 79 ευρω που ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ (μεχρι στιγμης τουλαχιστον) νοιωθω οτι πεταξα με την αγορα ενος τιτλου GOW!!!!
comfuzio Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 47 λεπτά πριν, spinemm είπε Mε corrupted saves, Glitches (οι locusts και οπως αλλιως εχουν ονοματισει τους υπολοιπους να κολλανε στα "σκηνικα", να "κολλανε" και να πυροβολανε στους τοιχους, να πεφτουν σε ατερμονο Loop περνοντας πανω απο ενα εμποδιο + ενα σωρο αλλα....) και με τα disconnects να πεφτουν απανωτα (ξεκιναει το παιχνιδι και κολλαει στο connect, τουλαχιστον 14 φορες στο horde, μολις φθαναμε στο 8 ή 29o κυμα μας πεταγε "εξω" σε Local 2πλο!!! με 100αρα γραμμη cosmote!!! δηλ απο αυριο οταν θα μπουν ολοι μεσα τι θα γινει?) καταφεραν να χαλασουν μια ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ εμπειρια τοσων ετων....Πραγματικα ΚΡΙΜΑ, γιατι αυτο το πραγμα μου μας σερβιρισαν και εμεις αγορασαμε, μεχρι στιγμης ΔΕΝ ειναι Gears of War........Απο την ultimate edition μονο το ομορφο steelbook αξιζει και τα αυτοκολλητα.....ειλικρινα ποτε μου δεν θα περιμενα οτι θα σκεφτομουν τα 79 ευρω που ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ (μεχρι στιγμης τουλαχιστον) νοιωθω οτι πεταξα με την αγορα ενος τιτλου GOW!!!! Εντάξει μην σε πιάνει πανικός! Θα τα διορθώσουν δεν θα το αφήσουν έτσι! Δεν θέλω να κάνω τον δικηγόρο τους, σπάστηκα και εγώ που έδωσα 80(65 με gold cards) ευρώ και πήρα "μπάλες" στο early access. Έπρεπε να μας άφηναν να παίζαμε το παιχνίδι ή μέρος αυτού πιο πριν για να μην έχει αυτά τα παιδιάστικα bugs και να απολαύσουμε 4 μέρες early access με τα boosts κτλ
Inside X Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2019 Αυτό το tesselation μέχρι και στα βήματα των NPC....
Inside X Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2019 Χρηστικό βιντεάκι για να ρυθμίσουμε τις τηλεοράσεις μας:
rudigarcia222 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Αλάνια που έχετε προχωρήσει στο campaign ποια θεωρείται τα καλύτερα upgrade του τζακ?
Paragontas-x Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Πως μπορώ να δω το level του χαρακτήρα μου ενώ παίζω horde? Πρέπει υποχρεωτικά να γυρίσω στο μενού που βλέπω τον κάθε χαρακτήρα(Π.χ. Jack ή Saraj connor) ή μπορώ και την ώρα που παίζω horde?
Mr_Terror Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 μολις το τελειωσα.Λιγο πριν το τελευταιο boss μου εσκασε αλλο bug που δεν με αφηνε να συνεχισω.Αναγκαστικά φορτωσα το τελευταιο checkpoint.Ωραιο παιχνιδι αλλα εχει σοβαρα θεματακια που πρεπει να διορθωθουν.
Paragontas-x Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2019 Έγινε ένα patch update χτες ας ελπίσουμε ότι διόρθωσαν τα προβλήματα γιατί όντως το παιχνίδι μπορεί να δείχνει φοβερό αλλά έχει τα άπειρα προβλήματα. Και γι' αυτό όπως έχω πει άπειρες φορές φταίνε οι προ-παραγγελιές.
Choutas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Να πω και εγώ τον πόνο μου γιατί με στεναχώρησε το παιχνίδι. Στο Act 3 είχα την ατυχία να πετύχω ένα.game breaking bug. Βασικά πήγα στα City Ruins στο χάρτη και πέθανα. Αντί να κάνει load στο checkpoint μου έκανε load σε μια μαύρη περιοχή στο τέρμα του χάρτη και κάθε φορά που φορτώνει μετά από 3 δευτερόλεπτα βγάζει μια νεκροκεφαλή και game over JD died. Τα δοκίμασα όλα reset το παιχνίδι reset την κονσόλα τίποτα. Ο μόνος τρόπος να ξεκολλήσει είναι να κάνεις previous checkpoint όπου άκουσον άκουσον μου κάνει load στο τέλος μιας main mission αγνοώντας ότι έχω κάνει κάπου στα 5 side missions και επειδή πραγματικά δεν έχω όρεξη να ξανακάνω τα side missions νομίζω ότι μέχρι εδώ το Gears για μένα. Θα το ξαναπιάσω όταν ξεχάσω το χουνέρι και ρίξουν κανά bug fixing πατς.
Paragontas-x Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να συμφωνήσω ότι παρόλο που. Κυκλοφόρησαν 2 patches το campaign δεν το έχουν φτιάξει ακόμα. Εμένα πάλι χτες που έκανα join σε ένα co-op και κάθε φορά που η ομάδα των 3 έχανε το παιχνίδι με πέταγε στην home screen της κονσόλας. Αν είναι να κυκλοφορούν τέτοια αποκλειστικά παιχνίδια με τέτοια bugs που κάνουν το παιχνίδι απλά unplayable τότε καλύτερα να μην τα κυκλοφορούν καθόλου. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2019 από Paragontas-x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα