Choutas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά ξέρει κανείς σε ποιά ώρα Ελλάδος θα μπορούμε να το παίξουμε έχω κάνει preload και όλα . Μετράω τις ώρες ήδη για αύριο.
avenger Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 21:00 φίλε. Αν θες να το παίξεις απο τώρα και έχεις ultimate gamepass άλλαξε το region σε New Zeland!
Choutas Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, avenger είπε 21:00 φίλε. Αν θες να το παίξεις απο τώρα και έχεις ultimate gamepass άλλαξε το region σε New Zeland! Τι είπες ρε τιτάνα! Ευχαριστώ μετά από την δουλειά κατεβάζω τα στόρια κλείνω κινητό και βουτάω στον κόσμο του Gears. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από Choutas
comfuzio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Από χθες στης 6 το απόγευμα μπήκα εγώ αλλά είχα κόσμο που έπαιζε από πολύ πιο πριν
spinemm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πρωτες εντυπωσεις (οι οποιες πιθανον και να αλλαξουν οσο θα παιζω)....αναμικτες....ωραια γραφικα (λιγο καλυτερα απο του 4), το αγαπημενο μου HORDE...ναι μεν αλλα, τα αλλα modes ακομα δεν τα δοκιμασα, απο εκει και περα δυστυχως η χαρα των micro transactions για ακομα μια φορα.....τελικα τα 1, 2 και 3 ηταν και θα ειναι τα καλυτερα της σειρας!!! Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2019 από spinemm
Alastor192 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, spinemm είπε Πρωτες εντυπωσεις (οι οποιες πιθανον και να αλλαξουν οσο θα παιζω)....αναμικτες....ωραια γραφικα (λιγο καλυτερα απο του 4), το αγαπημενο μου HORDE...ναι μεν αλλα, τα αλλα modes ακομα δεν τα δοκιμασα, απο εκει και περα δυστυχως η χαρα των micro transactions για ακομα μια φορα.....τελικα τα 1, 2 και 3 ηταν και θα ειναι τα καλυτερα της σειρας!!! Το ιδιο ισχυει και για τα Halo του 360. Πως καταφεραν τα 2 μεγαλυτερα console sellers να τα θαψουν στην μετριοτητα στην γενια του Χ1,μονο η MS ξερει 1
Choutas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Παιδιά κανένας για δυσκολία normal ενδιαφέρεται;
comfuzio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2019 33 λεπτά πριν, Choutas είπε Παιδιά κανένας για δυσκολία normal ενδιαφέρεται; Τι πράγμα; campaign? Horde? Escape?
Choutas Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 3 ώρες πριν, comfuzio είπε Τι πράγμα; campaign? Horde? Escape? Campaign έβαλα experienced και ότι κάτσει. Λόγω ανωτέρας βίας έπαιξα μόνο το boot camp. Αν θέλει κάποιο παλικάρι να παίξει το gamer tag είναι Choutarelos
Inside X Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, Choutas είπε Campaign έβαλα experienced και ότι κάτσει. Λόγω ανωτέρας βίας έπαιξα μόνο το boot camp. Αν θέλει κάποιο παλικάρι να παίξει το gamer tag είναι Choutarelos Στείλε PM να το βγάλουμε παρέα αν θες. Το Game είναι ότι πιο Polished και τρέχω νερό που κυκλοφόρησε την τελευταία δεκαετία.
epsilon753 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πολλά glitches και bugs στο campaign στο απλό xbox one (όχι το s). Τα περισσότερα αφορούν το savegame που κολλάει και φτάνουν μέχρι και αυτόματα chrashαρισματα του παιχνιδιού στο dashboard. Επίσης τα collectibles δεν γίνονται register. Αρκετά bugs και στο gameplay και στα γραφικά. Επίσης άπειρα automatic disconnects Ήδη η The Coalition έχει ανακοινώσει πως πολλά προβλήματα τα έχει διορθώσει ή τα διορθώνει... Πολύ κράξιμο τρώνε πάντως στο official forum. Κακό launch, που δεν αξίζει στην πολυαγαπημένη σειρά. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από epsilon753 1
dinos234 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μετά τα collectibles και saves έχει θέμα πάντως οπου και να παίξει κάποιος πιστεύω να τα διορθώσουν. Πάντως φαίνεται εξαιρετικό παιχνίδι πολύ καλά γραφικά όπως και ήχος.
Mr_Terror Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Μου εκατσε bug στο τελος του act 1 παραλιγο να χασω την προοδο μου.Δυστυχως εχει πολλα προβληματα το παιχνιδι.
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μηπως μαυρισε η οθονη και δεν επαιζε το cutscene ; Μου ειχε κολλησει και μενα ετσι . Στο απλό xbox one ουτε καν να το βαλω ειναι για αποσυρση . Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2019 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα