kostiger Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Ξύλο.. https://www.windowscentral.com/gears-5-campaign-preview-huge-evolution-youve-been-waiting 2
comfuzio Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 7 ώρες πριν, logistoulis είπε εγώ θα είμαι στο team, αλλά δε με βλέπω για άμεση αγορά θα περιμένω μάλλον προς black friday Πάρε το pass ρε συ! Με 12 ευρώ αν το είχες πάρει πιο παλιά ή με 2( ; ) για 2 μήνες αν δεν το είχες και σου δίνει το παιχνίδι κανονικά απλά δεν έχεις το early access και τα bonus
logistoulis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 14 λεπτά πριν, comfuzio είπε Πάρε το pass ρε συ! Με 12 ευρώ αν το είχες πάρει πιο παλιά ή με 2( ; ) για 2 μήνες αν δεν το είχες και σου δίνει το παιχνίδι κανονικά απλά δεν έχεις το early access και τα bonus ίσως το κάνω αν και είμαι ιδεολογικά αντίθετος στο pass 1
comfuzio Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε ίσως το κάνω αν και είμαι ιδεολογικά αντίθετος στο pass χαχα και γω δεν είμαι τόσο υπέρ του pass αλλά μέχρι να βγει σε έκπτωση...! Βασικά δες και στο pc topic, τα παιδιά δώσανε link από κλειδάδικα που παίζει ~40 μέσω steam
logistoulis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, comfuzio είπε χαχα και γω δεν είμαι τόσο υπέρ του pass αλλά μέχρι να βγει σε έκπτωση...! Βασικά δες και στο pc topic, τα παιδιά δώσανε link από κλειδάδικα που παίζει ~40 μέσω steam μπα; μπήκε και στο steam? παράξενο.. και με ποιους παίζεις online εκεί; δουλεύει κανονικά το live κτλ? η ms πάντως είναι βέβαιο ότι θα το βγάλει 45αρι στο black friday, παρατηρώ ότι έτσι κάνει με κάθε ΑΑΑ τίτλο της που μόλις κυκλοφόρησε εδώ και χρόνια άμα είναι στο steam εννοείται ότι θα το παίξουν καλές τιμές με το καλημέρα, το θέμα είναι αν μπορείς να παίξεις με τους όλους τους υπόλοιπους και να έχετε τό party σας για να μιλάτε (και με τους τύπους του one εννοείται) , αλλά μέσω ποιας εφαρμογής ; το μόνο κοινό που ήξερα ήταν η εφαρμογή που έχουν τα windows, τώρα με το steam μπερδεύομαι κάπως.. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από logistoulis
comfuzio Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε μπα; μπήκε και στο steam? παράξενο.. και με ποιους παίζεις online εκεί; δουλεύει κανονικά το live κτλ? η ms πάντως είναι βέβαιο ότι θα το βγάλει 45αρι στο black friday, παρατηρώ ότι έτσι κάνει με κάθε ΑΑΑ τίτλο της που μόλις κυκλοφόρησε εδώ και χρόνια Από ότι μου είπαν, κατεβάζεις ένα πρόγραμμα xbox (beta) και κάνεις login με το account σου και αυτό σου ανοίγει το steam, παίζεις κανονικά με όλους απλά αν κατάλαβα καλά ΑΝ έχεις και κονσόλα (όπως εγώ) χάνεις το playanywhere. Αν θες για πιο πολλά ρώτα στο topic του pc. Πάντως και γω δεν έδωσα full τιμή αφού το πήρα με game cards από το νετ
logistoulis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) μάλλον θα το πάρω κατευθείαν από ms που στο 4 όλα δούλευαν άψογα, δεν έχω καμιά κάψα με το steam εκτός αν παίξει τιμή χώμα, αλλά σε κλειδάδικα βλέπω ότι παίζει 50αρι και για το μαγαζί της ms απλά αν περιμένω κάνα δίμηνο θα παίξει το 45αρι όπως κάθε χρόνο.. και έχω ένα σκασμό παιχνίδια να τελειώσω έτσι κι αλλιώς το θέμα αν παίζεις από pc είναι να μπορείς να παίξεις με τους xbox-αδες γιατί εκεί θα είναι η τεράστια βάση του παιχνίδιου, στο pc δεν πιστεύω ότι θα κάνει ποτέ σοβαρά νούμερα οπότε θέλω να αποκλείσω το όποιο ενδεχόμενο να μείνω μόνο με αυτούς Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από logistoulis 1
kostiger Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 1 ώρα πριν, logistoulis είπε μάλλον θα το πάρω κατευθείαν από ms που στο 4 όλα δούλευαν άψογα, δεν έχω καμιά κάψα με το steam εκτός αν παίξει τιμή χώμα, αλλά σε κλειδάδικα βλέπω ότι παίζει 50αρι και για το μαγαζί της ms απλά αν περιμένω κάνα δίμηνο θα παίξει το 45αρι όπως κάθε χρόνο.. και έχω ένα σκασμό παιχνίδια να τελειώσω έτσι κι αλλιώς το θέμα αν παίζεις από pc είναι να μπορείς να παίξεις με τους xbox-αδες γιατί εκεί θα είναι η τεράστια βάση του παιχνίδιου, στο pc δεν πιστεύω ότι θα κάνει ποτέ σοβαρά νούμερα οπότε θέλω να αποκλείσω το όποιο ενδεχόμενο να μείνω μόνο με αυτούς Είναι cross play το παιχνίδι οπως ηταν και το 4.. Xbox με windows να συμπληρώσω. Το steam εχει αλλη εκδοση του παιχνιδιού και δεν ειναι cross play με το Xbox.
logistoulis Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 35 λεπτά πριν, kostiger είπε Το steam εχει αλλη εκδοση του παιχνιδιού και δεν ειναι cross play με το Xbox. καλά το φαντάστηκα, γιατί δεν γινόταν διαφορετικά δεν μου έκανε λογικό άρα μακριά από μένα τουλάχιστον, το θέμα είναι να έχεις τους παίκτες xbox
kostiger Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Μόλις τώρα, logistoulis είπε καλά το φαντάστηκα, γιατί δεν γινόταν διαφορετικά δεν μου έκανε λογικό άρα μακριά από μένα τουλάχιστον, το θέμα είναι να έχεις τους παίκτες xbox Makes sense.
argipen Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 31/8/2019 στις 10:26 ΠΜ, kostiger είπε Είναι cross play το παιχνίδι οπως ηταν και το 4.. Xbox με windows να συμπληρώσω. Το steam εχει αλλη εκδοση του παιχνιδιού και δεν ειναι cross play με το Xbox. Στις 31/8/2019 στις 11:02 ΠΜ, logistoulis είπε καλά το φαντάστηκα, γιατί δεν γινόταν διαφορετικά δεν μου έκανε λογικό άρα μακριά από μένα τουλάχιστον, το θέμα είναι να έχεις τους παίκτες xbox Στις 31/8/2019 στις 11:03 ΠΜ, kostiger είπε Makes sense. Στις 31/8/2019 στις 8:23 ΠΜ, logistoulis είπε μπα; μπήκε και στο steam? παράξενο.. και με ποιους παίζεις online εκεί; δουλεύει κανονικά το live κτλ? η ms πάντως είναι βέβαιο ότι θα το βγάλει 45αρι στο black friday, παρατηρώ ότι έτσι κάνει με κάθε ΑΑΑ τίτλο της που μόλις κυκλοφόρησε εδώ και χρόνια άμα είναι στο steam εννοείται ότι θα το παίξουν καλές τιμές με το καλημέρα, το θέμα είναι αν μπορείς να παίξεις με τους όλους τους υπόλοιπους και να έχετε τό party σας για να μιλάτε (και με τους τύπους του one εννοείται) , αλλά μέσω ποιας εφαρμογής ; το μόνο κοινό που ήξερα ήταν η εφαρμογή που έχουν τα windows, τώρα με το steam μπερδεύομαι κάπως.. Ο λόγος που η Steam έκδοση (όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Microsoft που θα διατεθούν στο store-front της Valve) έχει ως προ-απαίτηση τη δημιουργία λογαριασμού Xbox Live, είναι κατά κόρων για την ύπαρξη του Cross-Play. Οι εκδόσεις των Xbox One, Windows Store και Steam θα παίζουν μεταξύ τους κανονικότατα. Εκείνος όμως που αγόρασε το παιχνίδι, είτε στο Xbox One, είτε στο Windows Store, θα έχει και δυνατότητα Play Anywhere (βλ. Cross-Buy), άρα θα μπορεί να μεταβεί από τη μία στην άλλη πλατφόρμα χωρίς να χρειαστεί να αγοράσει το παιχνίδι ξανά. Οι χρήστες Xbox One θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν opt-out από τη συμμετοχή τους στο machmaking pool των χρηστών PC (είτε W10, είτε Steam), ενώ σε περίπτωση που παίζουν με πληκτρολόγιο και ποντίκι στην κονσόλα τους θα θεωρούνται από τον αλγόριθμο ως PC-Players. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από argipen 3
logistoulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) καλά εγώ θα το πάρω από ms να είμαι βέβαιος όπως ήμουν και στο 4, το μόνο κακό είναι ότι θα πρέπει να παίξω format στο pc κάποια στιγμή (ώστε να έχω τελευταία έκδοση που θα είναι απαιτούμενο λογικά) γιατί από αναβάθμιση πάνω στην αναβάθμιση που έχει ξεκινήσει από τα win 7 έχω πλέον θέμα και εδώ και κάνα χρόνο οι αναβαθμίσεις μου αποτυγχάνουν και βαριέμαι όσο τίποτα για format , από το '15 έχω να περάσω windows Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis
kostiger Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 4 ώρες πριν, argipen είπε Ο λόγος που η Steam έκδοση (όπως και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της Microsoft που θα διατεθούν στο store-front της Valve) έχει ως προ-απαίτηση τη δημιουργία λογαριασμού Xbox Live, είναι κατά κόρων για την ύπαρξη του Cross-Play. Οι εκδόσεις των Xbox One, Windows Store και Steam θα παίζουν μεταξύ τους κανονικότατα. Εκείνος όμως που αγόρασε το παιχνίδι, είτε στο Xbox One, είτε στο Windows Store, θα έχει και δυνατότητα Play Anywhere (βλ. Cross-Buy), άρα θα μπορεί να μεταβεί από τη μία στην άλλη πλατφόρμα χωρίς να χρειαστεί να αγοράσει το παιχνίδι ξανά. Οι χρήστες Xbox One θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν opt-out από τη συμμετοχή τους στο machmaking pool των χρηστών PC (είτε W10, είτε Steam), ενώ σε περίπτωση που παίζουν με πληκτρολόγιο και ποντίκι στην κονσόλα τους θα θεωρούνται από τον αλγόριθμο ως PC-Players. Εχω διαβάσει ότι cross play xbox-steam δεν θα υπαρχει. Τωρα θα δουμε. Δεν εχω χρονο να το ψαξω αυτη την ωρα.
george4791 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 31/8/2019 στις 7:46 ΠΜ, comfuzio είπε Πάρε το pass ρε συ! Με 12 ευρώ αν το είχες πάρει πιο παλιά ή με 2( ; ) για 2 μήνες αν δεν το είχες και σου δίνει το παιχνίδι κανονικά απλά δεν έχεις το early access και τα bonus μπορει να παρει 1 χρονο gold με 55 ευρο πχ και να το κανει μετατροπη σε ultimate pass με 1 ευρο και μετα θα εχει για 1 χρονο pass και gold μαζι μονο με 56 ευρο (μπορει να αγορασει οσο gold θελει και να το μετατρεψει σε ultimate pass αλλα maximum 36 μηνες και μετα δεν πληρωνει σεντ για το pass) εγω εκανα το παραπανω για 1 χρονο και μου βγαινει 4,5 ευρο ο μηνας και οπως και να το κανουμε μονο το gears να αγοραζε καποιος παλι τα ιδια και παραπανω λεφτα θα πληρωνε ενω τωρα το εχει τσαμπα μαζι με αλλους 100+ τιτλους που καποιοι ειναι tripple a και το λεω εγω που 95% παιζω μονο ps4 pro... Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2019 από george4791 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα