CondorOne Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Στις 4/6/2020 στις 1:27 ΜΜ, Chocobo είπε το βίντεο που παράθεσα είναι σε προ. Πρώτη φορά που το πέτυχα αυτό ήταν με το AC Unity (για pc, δεν ξέρω στην κονσόλα). Και νομίζω έγινε μετά από update επειδή αρχικά το παιχνίδι είχε απαίσιο performance ακόμα και σε καλό μηχάνημα. Στις 4/6/2020 στις 2:38 ΠΜ, Mhlogiatros είπε Πολυ nostalgia αλλά το βρήκα σύντομο με κάποιες εμμονές σε filler και μάλλον πολύ εύκολο γιατί έπαιζα σε tactical classic mode και θυμόμουν να κοπανάω στα elemental weakpoints αντι να σπαμαρω action buttons . Overall 8/10 γιατί είναι re-imagine κομμένο σε κομμάτια όχι remake όπως το μαρκεταρουν . Επίσης αργούν να μου φορτώσουν κάποια renders και έχω αρχίσει να ανησυχώ αν φταίει το παιχνιδι η ο δίσκος του pro lagαρει ; Δεν το έχω τρέξει σε αυτό το mode, το normal ήταν σίγουρα βατό αλλά το hard είναι challenging αν θες να το δοκιμάσεις κυρίως γιατί σου γεμίζει τα MP μόνο στο τέλος κάθε chapter και μετά αν τύχει και βρεις σποραδικά μέσα σε κουτιά. Επομένως πρέπει να είσαι συνετός στη χρήση των materia σου. Re-imagine ή remake, το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν αλλαγές μέσα που παρουσιάστηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνουν βαριές αλλαγές στα επόμενα κομμάτια, σε σχέση με το πρωτότυπο. Γενικά του έδωσαν όντως αγάπη πάντως. Κάπου διάβαζα αυτές τις μέρες ότι το επόμενο ίσως βγει σε 3 χρόνια και δεν ξέρω πως να νιώσω με αυτό. Όχι για κάποιον άλλο λόγο, σίγουρα θέλω να πάρουν τον χρόνο τους και να μας δώσουν ξανά ένα παιχνίδι που θα παίζει χωρίς day-1 patch (και είμαστε κοντά στους 2 μήνες από το release) αλλά και οπωσδήποτε να σκεφτούν έναν καλό τρόπο να παρουσιάσουν αυτά που έγιναν στο τέλος του πρώτου. Από την άλλη, αν όντως το πάνε έτσι, το παιχνίδι θα "κλείσει" στη γενιά του PS6 :P 1
Mhlogiatros Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα 2 πρώτα chapters έχουν φανταστικά background γραφικά και τα υπόλοιπα είναι με renders από το ps2 σα να τα έχουν δώσει σε άλλο κινεζο mobile υπεργολάβο . Χοντρή εξαπάτηση για κάτι που διαφημιζαν για 4K Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2020 από Mhlogiatros
Chocobo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Τα 2 πρώτα chapters έχουν φανταστικά background γραφικά και τα υπόλοιπα είναι με renders από το ps2 σα να τα έχουν δώσει σε άλλο κινεζο mobile υπεργολάβο . Χοντρή εξαπάτηση για κάτι που διαφημιζαν για 4K Μπορεί να βγεί κάνα update να φτιαχτεί. Όπως και να έχει θα έλεγα να μην αναλώνεσαι τόσο σε τεχνικά θεματάκια. Αν το παιχνίδια είναι καλό (gameplay) με δυνατό plot τότε αυτά τα θέματα είναι απλά λεπτομέρειες. Όταν βγεί στο pc θα φτιάξουν πολύ καλύτερα textures ούτος ή άλλως.
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Mε patch δε φτιάχνονται τα μισά γραφικα που λοιπουν οχι και θεματακια 100+ gb είναι ανάθεμα δηλαδή Ρε μπας και το boost mode στο pro το κάνει χειρότερο ? Ακόμα και το χάρτη κάνει 2 secs να φορτώσει στο garden Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από Mhlogiatros
Livagoth Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Chocobo είπε Μπορεί να βγεί κάνα update να φτιαχτεί. Όπως και να έχει θα έλεγα να μην αναλώνεσαι τόσο σε τεχνικά θεματάκια. Αν το παιχνίδια είναι καλό (gameplay) με δυνατό plot τότε αυτά τα θέματα είναι απλά λεπτομέρειες. Όταν βγεί στο pc θα φτιάξουν πολύ καλύτερα textures ούτος ή άλλως. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Όντως τα textures σε NPC's και backgrounds δείχνουν εποχής PS2 ειδικά σε πόλεις, αλλά δε νομίζω να χαλάνε την εμπειρία του παιχνιδιού. Επίσης, δε νομίζω να περίμενε κανείς το 7ετίας PS4 να κάνει render με λεπτομέρεια τα πάντα, όπως και δεν περίμενε κανείς να βγει το παιχνίδι τόσο όμορφο εμφανισιακά, και να τρέχει σχετικά ομαλά στο αναμενόμενο framerate. Μην ξεχνάμε πως στις πόλεις, πραγματικά νιώθεις πως υπάρχει ζωή και αυτό είναι μεγάλο συναίσθημα για τους παλιούς του FF7. Προσωπικά πιστεύω πως το μόνο μειονέκτημα του παιχνιδιού είναι ότι κάνει μπαμ πως τέντωσαν το παιχνίδι για να βγει το Midgar 40 ώρες, αλλά για μένα δεν παύει να είναι φοβερή εμπειρία για κάποιον που το FF7 σημαίνει πολλά.
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τώρα πήρα πρέφα ότι 3 summon τα Chocobo Chick , Carbuncle , Cactuar είναι extra dlc ..... Ok παραείναι harcore στο hard .....είπαμε όχι και souls Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από Mhlogiatros
ADHD Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Στις 6/6/2020 στις 8:19 ΜΜ, Mhlogiatros είπε Τώρα πήρα πρέφα ότι 3 summon τα Chocobo Chick , Carbuncle , Cactuar είναι extra dlc ..... Ok παραείναι harcore στο hard .....είπαμε όχι και souls Το hard ειναι διαδικαστικο αν εχεις παρει το accessory απο battle simulator και αν εχεις μαξαρει μερικα hp/mp up materia, το παιζω χαλαρα για το platinum και ειμαι chapter 15, εχω χασει 2-3 φορες συνολο. Αυτο με τα backgrounds ισχυει σε ενα βαθμο αλλα δεν τα βρισκω τοσο τραγικα οσο λετε παραπανω, τα pop-ups θα ελεγα ειναι πιο ενοχλητικα αλλα οκ ps4 και unreal engine limitations τι να γινει. PC η PS5 μετα. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2020 Αργα και προσεχτικά δεν εχω χάσει ακόμα ... Εκτός από τα rythm minigames εκεί χάνω συνέχεια και είναι σπάσιμο
sndev Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Αν εξαιρέσεις το χορευτικό στα υπόλοιπα υπάρχει λογική κουμπιών. Μη κοιτάς την οθόνη το βέλος αλλά τη σειρά πχ Χ , τετράγωνο μετά κύκλος τριγωνο ξέρω γω ,αυτό το μοτίβο επαναλαμβάνεται σε όλο το μινι game αν χάσεις θα αλλάξει απλά το μοτίβο ,αλλά πάλι θα νε κάτι παράλληλο στα κουμπιά πχ τρίγωνο κύκλος Χ τετράγωνο. Αν μπεις σε αυτό το τρυπάκι στο πως θα πηγαίνουν τα δάχτυλα μηχανικά βγαίνει πολύ πιο εύκολα από να κοιτάς το βελάκι στην οθόνη
CondorOne Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Αργα και προσεχτικά δεν εχω χάσει ακόμα ... Εκτός από τα rythm minigames εκεί χάνω συνέχεια και είναι σπάσιμο στα mini games εμένα με βοήθησε πολύ να κλείσω τελείως τη μουσική του game και να αφήσω μόνο τα ηχητικά έφε. Έτσι, ακούγεται ένας ήχος-οδηγός σαν μετρονόμος και μπορεί να σε βοηθήσει να συγκεντρωθείς περισσότερο. 11 ώρες πριν, ADHD είπε Το hard ειναι διαδικαστικο αν εχεις παρει το accessory απο battle simulator και αν εχεις μαξαρει μερικα hp/mp up materia, το παιζω χαλαρα για το platinum και ειμαι chapter 15, εχω χασει 2-3 φορες συνολο. Ποιο accessory λες, αυτό που σου γεμίζει το limit όσο χρησιμοποιείς τα atb σου;
ADHD Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, KostasPapaJohn είπε Ποιο accessory λες, αυτό που σου γεμίζει το limit όσο χρησιμοποιείς τα atb σου; Το Gotterdammerung λεω ναι, εχεις ενα instant limit break με το που ξεκιναει η μαχη και η μπαρα γεμιζει ξανα αρκετα γρηγορα, πρακτικα μπορεις να βγαλεις σχεδον ολο το παιχνιδι ετσι. Για τα υπολοιπα bosses υπαρχει το counterstance.
CondorOne Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) νέα για το part 2 Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2020 από KostasPapaJohn
james9tito Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Ερωτηση που ισως εχει απαντηθει αλλα δεν εχω ασχοληθει με το παιχνιδι μιας και ειχα ξενερωσει με την κυκλοφορια σε κομματια. Εστω οτι παιζω το part 1 και το τελειωνω. Όταν βγει το Part 2 θα ψαξει με καποιο τροπο το save μου ωστε να εχει συνεχεια ο χαρακτηρας σε level κλπ ή θα ξεκινας απο το μηδεν? Έχουν πει κατι για αυτο?
Bourdoulas Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 11 λεπτά πριν, james9tito είπε Ερωτηση που ισως εχει απαντηθει αλλα δεν εχω ασχοληθει με το παιχνιδι μιας και ειχα ξενερωσει με την κυκλοφορια σε κομματια. Εστω οτι παιζω το part 1 και το τελειωνω. Όταν βγει το Part 2 θα ψαξει με καποιο τροπο το save μου ωστε να εχει συνεχεια ο χαρακτηρας σε level κλπ ή θα ξεκινας απο το μηδεν? Έχουν πει κατι για αυτο? Δεν έχει βγει κάτι επίσημο. Λογικά όμως θα βρουν τρόπο, τουλάχιστον αν συνεχίσεις το παιχνίδι στην ίδια πλατφόρμα.
james9tito Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, Bourdoulas είπε Δεν έχει βγει κάτι επίσημο. Λογικά όμως θα βρουν τρόπο, τουλάχιστον αν συνεχίσεις το παιχνίδι στην ίδια πλατφόρμα. Αυτο το θα βρουν τροπο δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο εκτος αν στο μενου του παιχνιδιου κανεις καποιο login σε server της square και ανεβαζεις εκει το save σου(χλωμο). Εκτος αυτου τα σκρουτζομαγαζα πουλανε και εκδοσεις απο αλλα regions οποτε μπορει να εχεις παιξει part 1 αμερικανικο και να παρεις το part 2 ευρωπαικο και παλι να μην μπορεις να συνεχισεις με το αρχικο save. Μυλος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα