firepc Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 27 λεπτά πριν, nzeppos είπε Μη λες τέτοια, θα πέσουν να σε φάνε. δεν το λεω για κακο ρε φιλε, ουτε για να δημιουργησω εντυπωσεις
TsironakosMix Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, firepc είπε Παιδια η λυση ειναι μια Πρεπει να πατε φουλ digital 69.99 για να αγορασω αερα; Οχι δεν θα παρω θα περιμενω. Και να ενας απο τους λογους που καθυστερησε το TLOU2... Τα αποθεματα των physical...
Bourdoulas Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 5 ώρες πριν, Fulgore είπε Δεν εχει σημασια για τον τελικο καταναλωτη το προβλημα,αλλα το αποτελεσμα. Και το αποτελεσμα λεει οτι καποιοι μπορει να προτιμησαν να αγορασουν απο το συγκεκριμενο καταστημα(ή αλλα παρομοια)για τα pre order bonus. Απο την στιγμη που το καταστημα δεν τα προσφερει για χ,ψ λογους,τοτε ας προσφερει εστω κατι σαν αλλο στην θεση τους. Υπο αλλες συνθηκες,θα μπορουσαν να βρουν τον μπελα τους για αυτο. Και αυτο ειναι κυριως θεμα των σκρουτζομαγαζων γιατι δεν γνωριζουμε απο που τα προμηθευονται τα παιχνιδια. Όχι αγαπητέ δεν είναι έτσι. Τον καταναλωτή θα πρέπει να αρχίσει να τον νοιάζει τι, πως και γιατί, αν θέλει να δει προκοπή. Αυτό το δεν έχει σημασία για τον καταναλωτή πάρα μόνο το αποτέλεσμα έχει τις ίδιες αρχές με το "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο". Δεν ισχύει τίποτα από τα δύο. Αν το πρόβλημα λοιπόν είναι της αντιπροσωπίας, θα πρέπει να ενδιαφέρει τον καταναλωτή και να πράξει ανάλογος και τώρα αλλά και στο μέλλον. Μιλάω μόνο για την περίπτωση που το πρόβλημα είναι της αντιπροσωπίας όντως και άρα το πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα μαγαζιά. Αν υπάρχει μόνο σε αυτό συμφωνώ μαζί σου 100%. 1
heavyrain Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ηδη γραψει κοντα 30ωρες παιχνιδιου 👹 Ειναι υπεροχο σε ολους τους τομεις, το μονο που με χαλαει, λιγο, ειναι οτι εχει υπερβολικα πολλα filler ενδιαμεσα της κανονικης ιστοριας, που καποιες φορες κουραζουν Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από heavyrain 2
Fulgore Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Μιλάω μόνο για την περίπτωση που το πρόβλημα είναι της αντιπροσωπίας όντως και άρα το πρόβλημα υπάρχει σε όλα τα μαγαζιά. Αν υπάρχει μόνο σε αυτό συμφωνώ μαζί σου 100%. Τρεχα γυρευε α)ποιος ειναι αυτος που εισαγει επισημα στην χωρα μας το καθε μη exclusive παιχνιδι β)απο που προμηθευει το καθε σκρουτζομαγαζο το καθε παιχνιδι.Μονο για αγορα απο αλυσιδες εισαι περισσοτερο σιγουρος για το απο που εχουν εισαχθει. Ας μας πουν οσοι εχουν αγορασει απο το καταστημα αυτο ή απο αλλα σκρουτζομαγαζα τι ακρη εβγαλαν εαν το εψαξαν καθολου.
Chocobo Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Στις 10/4/2020 στις 8:12 ΜΜ, Chocobo είπε Φήμες λένε πως συμμετείχε και ο Φώσκολος στο team.... Εσεις που μπερδεύεστε με το σχολιο ελάτε αφου τερματισετε το πρωτο part να τα ξαναπουμε.Για να μην κανουμε και σποιλερ.
firepc Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, TsironakosMix είπε Και να ενας απο τους λογους που καθυστερησε το TLOU2... Τα αποθεματα των physical... αν ειχαν παει και οι κονσολες all digital οπως το PC, δεν θα υπηρχε καμια καθυστερηση Τα 70€ του ps store οντως ειναι φαρμακι..
giannisww Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 26 λεπτά πριν, firepc είπε αν ειχαν παει και οι κονσολες all digital οπως το PC, δεν θα υπηρχε καμια καθυστερηση Τα 70€ του ps store οντως ειναι φαρμακι.. Και το 70 είναι μόνο ευρωπη και έτσι?, από Αμερική που έχω τα παιχνίδια για τις κονσόλες είναι στα 60 και αναρωτιέμαι αν είχε πρόβλημα και το πλαίσιο με το bonus ή μόνο αυτό το μαγαζί
nzeppos Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν πάει κάποιος να πάρει από το ευρωπαϊκό store, ναι είναι 70 ευρώ. Με τις υγείες του. Αν το ψάξει λίγο παραπάνω και αγοράσει από το αμερικάνικο store, τότε είναι $60. Και επειδή τα $60 μπορεί να τα βρει ως gift card σε αναλογία 0.8 ευρώ ανά δολάριο (μια 100άρα US κάρτα μπορεί να βρεθεί γύρω στα 80 ευρώ), τότε η τελική τιμή του store είναι 48 ευρώ. 70 ευρώ vs 48 ευρώ, διαλέγουμε και παίρνουμε. ps: για να προλάβω ερωτήσεις το δισκάκι υπό συνθήκες μπορεί να βγει φθηνότερο, αν για παράδειγμα κάποιος το πουλήσει αφού τελειώσει το παιχνίδι. Εμένα τουλάχιστον αυτό το σενάριο δεν με ενδιαφέρει, δεν ξαναβάζω δισκάκι στο σπίτι μου. pps: αν δεν μας ενδιαφέρει αγορά από day one μπορούμε κάλλιστα να ρυθμίσουμε site με price history (σαν το psprices.com) να μας στείλουν ειδοποίηση μόλις υπάρξει έστω και ολιγοήμερη έκπτωση, οπότε εύκολα αγοράζουμε παρόμοια παιχνίδια στη μισή τιμή και λιγότερο. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από nzeppos 1
firepc Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 H ubisoft εχει ωραιο σηστημα. Με 100 uplay coins μπορεις να παιρνεις το παιχνιδι day1 ή preorder στα 48€ Τα coins τα βγαζεις πανευκολα. Απο την αγορα σου παιρνεις αμεσως τα 48 coins και αν τελειωσεις το παιχνιδι, εχεις παει παλι στα 100 Τσπ, στις κονσολες το αφεντικο ειναι ενα, γι αυτο γινονται αυτα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 6 hours ago, heavyrain said: δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ηδη γραψει κοντα 30ωρες παιχνιδιου 👹 Ειναι υπεροχο σε ολους τους τομεις, το μονο που με χαλαει, λιγο, ειναι οτι εχει υπερβολικα πολλα filler ενδιαμεσα της κανονικης ιστοριας, που καποιες φορες κουραζουν Κι εγώ. Και είναι αναγκαστικα linear η ιστορία, πράγμα που μου άρεσε και στο 13, μια χαρά. Πάμε γερά!
nkiop Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, heavyrain είπε δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω εχω ηδη γραψει κοντα 30ωρες παιχνιδιου 👹 Ειναι υπεροχο σε ολους τους τομεις, το μονο που με χαλαει, λιγο, ειναι οτι εχει υπερβολικα πολλα filler ενδιαμεσα της κανονικης ιστοριας, που καποιες φορες κουραζουν Μια απο τα ιδια φιλε, στις 21 ωρες ειμαι chapter 13, φανταστικο παιχνιδι σε ολα, μολις τερματιστει παει για hard mode εκει θα δειξει ποσο rpgαδες ειμαστε απο τα διαφορα που εχω διαβασει στα ξενα forums. 1
heavyrain Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nkiop είπε Μια απο τα ιδια φιλε, στις 21 ωρες ειμαι chapter 13, φανταστικο παιχνιδι σε ολα, μολις τερματιστει παει για hard mode εκει θα δειξει ποσο rpgαδες ειμαστε απο τα διαφορα που εχω διαβασει στα ξενα forums. εγω χθες μολις μπηκα στο 15 και το εκλεισα. Δε ξερω αν θα κατσω να ασχοληθω με το hard mode, αλλα σιγουρα θα ασχοληθω με καποια trophies Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από heavyrain
CondorOne Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δυστυχώς για μας που το πήραμε για την deluxe edition από εξωτερικό, η παραγγελία μας είναι ακόμα κολλημένη εκτός χώρας όπως δείχνει το tracking για τουλάχιστον 2 εβδομάδες οπότε καλό Μάιο χαλαρά. Όντως σε κάτι τέτοιους τίτλους που έχουν "βαρύ" παρελθόν είναι αμαρτία να πας για digital και να μη το έχεις κουτάτο. Ακόμα και στο PC είναι καλύτερα να προτιμάς DRM-Free digital για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Στα του παιχνιδιού τώρα προσέξτε όσοι δεν το έχετε παίξει/τελειώσει ακόμα γιατί προχτές μπήκα yt να παρακολουθήσω κάτι άκυρο (αποφεύγω τα πάντα αυτές τις μέρες) και μου πέταξε χοντρό spoil τίτλο μάλλον για το τελευταίο boss, πρώτο βίντεο πάνω πάνω. Το οποίο, επειδή έχω δώσει στο original χαλαρά 300+ ώρες, δεν ξέρω αν μου άρεσε. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα