Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy VII Remake [PS4][PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι ειναι το original FF7 και αυτο εχω βαλει και στο Ps4 .Αναμνησεις ... 

1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε

ωραια φωτο

EVbq2ekUwAA5_N8?format=jpg&name=small

Βρηκα οτι και το καινουργιο εχει ενα "Classic mode " και παιζει μονο του :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
13 ώρες πριν, giannisww είπε

Ακομα τιποτα για δεμα απο γενικη

Καλησπερα φιλε, πηγαινε παρτο εσυ ο ιδιος, εμενα οταν τους εστειλα mail, αφου δεν τους εβρισκα μετα απο τρεις ωρες στο τηλεφωνο, μου ειπαν θα μου το εστελναν μετα απο τεσσερις μερες, πηγα και το πηρα ο ιδιος την επομενη μερα και περιμενα και 20 λεπτα να το βρουνε.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nkiop είπε

Καλησπερα φιλε, πηγαινε παρτο εσυ ο ιδιος, εμενα οταν τους εστειλα mail, αφου δεν τους εβρισκα μετα απο τρεις ωρες στο τηλεφωνο, μου ειπαν θα μου το εστελναν μετα απο τεσσερις μερες, πηγα και το πηρα ο ιδιος την επομενη μερα και περιμενα και 20 λεπτα να το βρουνε.

ναι κάτι από αυτό, αλλά από εκεί που το έκανα προ αγορά είδα αυτό,τι λες τωρα..
ac6f3c14fbccd2c92a76c2a514d28a11.png

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Πάντως αυτό που έκαναν στα τσίτος της Τίφα είναι αδικία. 

μια χαρά τα βλέπω εγώ (δεδομένης της εποχής.. ) , περίμενα πολύ χειρότερο  αποτέλεσμα αλλά όλα οκ  

• Like 1
Δημοσ.

Η deluxe που την στειλανε στις 6 του μηνος απο γαλλια με το collisimo δεν εχει προχωρησει ουτε βημα! Αν παει ετσι τον αλλο μηνα βλεπω να παραλαβουμε με το πασχα και τον βρωμο ιο...

• Moderators
Δημοσ.
9 hours ago, giannisww said:

Δηλαδή αντί να πάρουν κωδικούς δεκάδες άτομα θα πάρουν 4 (τέσσερα) το game? 😛 Ωραίοι 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, logistoulis είπε

μια χαρά τα βλέπω εγώ (δεδομένης της εποχής.. ) , περίμενα πολύ χειρότερο  αποτέλεσμα αλλά όλα οκ  

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε να καταλήξουμε σε Tifo αντί για Tifa για ικανοποιήσουν μια μειοψηφία που φωνάζει. 

Δημοσ.
12 ώρες πριν, giannisww είπε

Απλα απαραδεκτοι.

Τουλαχιστον δωσε σε οσους εκαναν pre order και δεν θα παρουν τα pre order bonus εστω ενα κουπονι 5-10ευρω.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Απλα απαραδεκτοι.

Τουλαχιστον δωσε σε οσους εκαναν pre order και δεν θα παρουν τα pre order bonus εστω ενα κουπονι 5-10ευρω.

Όπως το βλέπω εγώ το πρόβλημα είναι της αντιπροσωπίας και όχι του μαγαζιού. Απορώ γιατί υπάρχει πρόβλημα με... κωδικούς άυλων αντικειμένων. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω στο ηρακλειο με γενικη ταχυδρομικη θα μου το φερουν απο βδομαδα ισως - αν τρεχω να παραλαβω κιολας. Βασικα σε σχεση με  φαρμακα και ειδη  αναγκης που εχουν καθυστερησει δε με νοιάζει και να ακυρωσω - την απλη εκδοση

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Όπως το βλέπω εγώ το πρόβλημα είναι της αντιπροσωπίας και όχι του μαγαζιού. Απορώ γιατί υπάρχει πρόβλημα με... κωδικούς άυλων αντικειμένων. 

Δεν εχει σημασια για τον τελικο καταναλωτη το προβλημα,αλλα το αποτελεσμα.

Και το αποτελεσμα λεει οτι καποιοι μπορει να προτιμησαν να αγορασουν απο το συγκεκριμενο καταστημα(ή αλλα παρομοια)για τα pre order bonus.

Απο την στιγμη που το καταστημα δεν τα προσφερει για χ,ψ λογους,τοτε ας προσφερει εστω κατι σαν αλλο στην θεση τους.

Υπο αλλες συνθηκες,θα μπορουσαν να βρουν τον μπελα τους για αυτο.

Και αυτο ειναι κυριως θεμα των σκρουτζομαγαζων γιατι δεν γνωριζουμε απο που τα προμηθευονται τα παιχνιδια.

Δημοσ.

Βασικα αρχες του μηνα ηταν τα μονα σχετικα φτηνα - τι φτηνα δηλαδη 52 + μτφ οχι 70ρια που εχει εδω κοτσος /public/plaisio . Οποτε απο βαλκανια ισως ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το πρόβλημα είναι της αντιπροσωπείας (όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του μαγαζιού) δεν θα έπρεπε να έχουν όλα τα αντίστοιχα καταστήματα το ίδιο πρόβλημα;

Αν ναι, τότε δεν βλέπω τι άλλο μπορούν να κάνουν εκτός από το να δώσουν ορισμένα δώρα σε λίγους για λόγους PR. Και μετά οι υπόλοιποι ας τα βρουν με την αντιπροσωπεία με ή χωρίς τη μεσολάβηση του μαγαζιού. Αν όχι, τότε κάτι παίχτηκε μεταξύ Console Club και αντιπροσωπείας και πρέπει να αποζημιωθούν όλοι οι πελάτες.

Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ, χωρίς να έχω και ιδιαίτερη εμπειρία από τέτοια μαγαζιά αφού 99/100 παιχνίδια τα κατεβάζω απευθείας από το store.

Επεξ/σία από nzeppos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...