Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy VII Remake [PS4][PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, chrisde είπε

Φίλε το πρώτο cd έληγε στη Forgotten Capital... (Ξέρεις τι γίνεται εκεί😭). Εγώ που δεν έχω PS4 και θα το περιμένω για pc ψήνομαι πάντως να ξαναρχίσω (πάλι) το original full moded. Έχουν βγει ωραία πραγματάκια από το community!

Έριξα μια ματιά στα mods και όντως πολλά από αυτά φαίνονται εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Ωστόσο μετά το άπειρο λιώσιμο και grind-άρισμα που είχα κάνει στο αρχικό FF7 (πάνω από 130 ώρες καθαρού gameplay), δεν νομίζω ότι θα με έψηνε να ξαναπαίξω το ίδιο παιχνίδι. Άντε το πολύ-πολύ να χαζέψω βίντεο στο Youtube για να θυμηθώ τμήματα της ιστορίας ή τοποθεσίες.

Το Remake τουλάχιστον φέρνει νέα στοιχεία που προσωπικά δεν με χαλάνε, άσχετα αν αρκετά reviews αναφέρονται σε αποστολές άνευ σημασίας ώστε να γεμίσουν κάπως οι 30-40 ώρες της Midgar. Απλώς προσπαθώ να αποφασίσω αν έχει νόημα να το κατεβάσω σήμερα ή να περιμένω λίγες εβδομάδες/μήνες, ελπίζοντας είτε σε διθυραμβικά user reviews είτε/και σε πτώση τιμής.

Το δεύτερο κεφάλαιο πότε αναμένεται να βγει; Κάτι διαβάζω για 1-2 χρόνια στην καλύτερη χωρίς να υπάρχει καμία επίσημη αναφορά αν θα μπορούμε να συνεχίσουμε με το ίδιο gear/level/skills κλπ. Δεν μου ακούγονται πολύ θετικά όλα αυτά.

Επεξ/σία από nzeppos
  • Like 1
  • Απαντ. 642
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου εστειλαν tracking χτες το βραδυ, απο Γαλλια εφυγε και εμενα. Δεν αντεξα ομως και παιζω ηδη την digital, το παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο παιδια αλλα μετα το λιώσιμο nioh 2 το battle system μου φαινεται κάπως υποδεέστερο τουλαχιστον στο hack n slash κομμάτι, επισης παταω συνεχεια R1 για ki pulse και τσεκαρω stamina.. :P 

Εχει βρει κανεις καλα camera settings btw?? Εκτος απο το distance σε 3 θελω μια συμπεριφορά στυλ Dark Souls πχ..

Δημοσ.

Μερικα παραπονα:

Προς το παρόν απο αποψη γραφικων σημαντικη πτωση μετα το chapter 2. Επισης οι npc επαναλαμβανονται σε αποστασεις που βλεπεις δυο φορες τον ιδιο τυπο στο ιδιο πλανο. Η γραφικοτητα των χαρακτηρων ηταν ομορφη στα παιδιαστικα γραφικα του original. Καποιες συμπεριφορες τυπου Μπαρετ ειναι απλα weird οταν εχεις cgi σαν να βλεπεις ταινια φαση. Πολλα θεματα στα γραφικα γενικα μετα το chapter 2. 

Δεν ειμαι σιγουρος αν το επος που ειχαμε στο PS1 ειναι worth να παιχτει σε αυτο το στυλ και ειδικα δεδομενου οτι θα παρει καμια δεκαετια για να εχουμε ολα τα episodes. 

• Moderators
Δημοσ.

Εμένα με απογοήτευσαν τα ΕΛΤΑ-Κούριερ... Τα λέμε από βδομάδα. Θυμηθείτε: spoilers σε SPOILER tag.

Over & out.

Δημοσ.

Επειδη θελω να το παιξω καποια στιγμη στο PC, ηθελα να ρωτησω αν πληρωνεις μια φορα το main game και τελος?

Γτ κατι ακουσα οτι θα βγαινει σε επεισοδια. Δλδ θα πληρωνεις το καθε επεισοδιο εξτρα?

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, firepc είπε

Επειδη θελω να το παιξω καποια στιγμη στο PC, ηθελα να ρωτησω αν πληρωνεις μια φορα το main game και τελος?

Γτ κατι ακουσα οτι θα βγαινει σε επεισοδια. Δλδ θα πληρωνεις το καθε επεισοδιο εξτρα?

Ναι, θα βγουν σε parts και προφανώς θα πληρωνεις το καθε μέρος ξεχωριστά. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται για την ώρα, δεν νομίζω να έχει ακουστεί κάτι διαφορετικό.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παρα πολλα τεχνικα προβληματα μετα το πρωτο chapter με τα textures που αν τρεχεις δεν προλαβαινουν να φορτωσουν.

Συν φυσικα μερικα που ακομα και οταν εχουν φορτωσει μοιαζουν να ειναι απο το Playstation 2.

Περαν αυτον μιλαμε για ffvii αν και εχουν αλλαξει μερικα πραγματα σε σημειο να μην το λες ακριβως remake σεναριακα.

Τελος εχει κανεις ιδεα αν τα parts θα μοιραζονται το save ? αν δηλαδη λιωσω 50 ωρες κι κανω το party μου τουμπανα θα ειναι ετσι στη συνεχεια η θα ειναι σαν new game οσον αφορα stats στο part 2 ? Ή μηπως αυτο θα εχει ενα Cap παραδειγμα 25level και μετα δεν θα περνεις αλλο xp..?

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, Chocobo said:

Παρα πολλα τεχνικα προβληματα μετα το πρωτο chapter με τα textures που αν τρεχεις δεν προλαβαινουν να φορτωσουν.

Συν φυσικα μερικα που ακομα και οταν εχουν φορτωσει μοιαζουν να ειναι απο το Playstation 2.

Περαν αυτον μιλαμε για ffvii αν και εχουν αλλαξει μερικα πραγματα σε σημειο να μην το λες ακριβως remake σεναριακα.

Τελος εχει κανεις ιδεα αν τα parts θα μοιραζονται το save ? αν δηλαδη λιωσω 50 ωρες κι κανω το party μου τουμπανα θα ειναι ετσι στη συνεχεια η θα ειναι σαν new game οσον αφορα stats στο part 2 ? Ή μηπως αυτο θα εχει ενα Cap παραδειγμα 25level και μετα δεν θα περνεις αλλο xp..?

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με το επόμενο. Ούτε οι ίδιοι ξέρουν. Δεν υπάρχει cap level 25.

11 minutes ago, firepc said:

Εννοείται κάθε επεισόδιο 70ρι. Είναι full game του 40ωρου+. Στο PC σε 1 χρόνο, timed exclusive.

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε

Εμένα με απογοήτευσαν τα ΕΛΤΑ-Κούριερ... Τα λέμε από βδομάδα. Θυμηθείτε: spoilers σε SPOILER tag.

Over & out.

Προφανως και θα σεβαστω το spoiler tag request αλλα ειναι παιχνιδι 23ετιας. Και το αστειο ειναι οτι το κουτακι του παιχνιδιου το 1997 ειχε τρελο σποιλερ στο πισω μερος του κουτιου! 

• Moderators
Δημοσ.
Just now, Babis_allos said:

Προφανως και θα σεβαστω το spoiler tag request αλλα ειναι παιχνιδι 23ετιας. Και το αστειο ειναι οτι το κουτακι του παιχνιδιου το 1997 ειχε τρελο σποιλερ στο πισω μερος του κουτιου! 

Άσε ήδη έχω διαβάσει κατά λάθος 2-3 και έχω συγχυστεί! :D Δεν είναι όλα ίδια έχει αρκετές αλλαγές...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Άσε ήδη έχω διαβάσει κατά λάθος 2-3 και έχω συγχυστεί! :D Δεν είναι όλα ίδια έχει αρκετές αλλαγές...

Φήμες λένε πως συμμετείχε και ο Φώσκολος στο team....

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απ τα στρτιμς που βλεπω, η μουσικη σε καραζαλιζει...... Και αυτη που μιλαει στα μεγαφωνα ειναι να σε τρελενει...

Οταν το παιξω, ειναι το πρωτο που θα φαει κλεισιμο

Επεξ/σία από firepc
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκλεισα 13ωρο. Ωραίο είναι. Πρώτη πίκρα όταν κάτι ποντίκια με κατέβασαν ολόκληρο, πρέπει κάποιος να μην επιμένει σε απλές κινήσεις αλλά να μάθει το σύστημα μάχης. Φυσικά για όσους δεν θέλουν το Platinum αλλά απλά την ιστορία, στο easy είναι αρκετά εύκολες οι μάχες. Δεν έχει missable trophies, μπορείτε μετά τον τερματισμό να ξαναπαίξετε όλα τα chapters. 

Τα γραφικά είναι σε ορισμένα σημεία πολύ καλά, σε άλλα είναι όντως σαν να έχουν textures από PS2. Δεν πειράζει, χαλάλι. Νοσταλγία full, ο σχεδιασμός των περισσότερων σημείων (μην πω όλων) είναι παρόμοιος με το παλιό. Εντάξει έχει και κλασικά fetch/kill sidequests για να γεμίσει ο χρόνος, αλλά δεν είναι πολλά ευτυχώς ως τώρα. Το exploration του -γραμμικού- κόσμου ανταποδίδει έστω κάτι με treasure chests.

Φαίνεται να χτίζει πολύ ωραία την ιστορία, υπάρχουν προοπτικές όταν σε επόμενο part θα "ανοίξει" ο κόσμος και δεν θα είναι εντελώς γραμμικά τα γεγονότα αλλά σχετικά open world να το απολαύσουμε περισσότερο. Θεωρώ ότι αξίζει το 20-25€ (55-30~35 από την πώληση).

Συνεχίζουμε λοιπόν.....

Επεξ/σία από GeorgeMan
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...