Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy VII Remake [PS4][PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, KostasPapaJohn είπε

Καλημέρα σε όλους σας,

Έψαχνα για την deluxe έκδοση για προπαραγγελία, προ-κορονοϊου, αλλά επειδή δεν υπήρχε πουθενά έκανα απευθείας παραγγελία απο το site της square. Έχει κάνει κάποιος άλλος το αντίστοιχο; Έχετε παραλάβει; Αν ναι, από ποια μεταφορική σας ήρθε;

Και γω τα ιδια, deluxe απο το store της square... Σημερα μου στειλανε το τρακιν και σημερα ξεκινησε η αποστολη αποτι βλεπω....

Οποτε απο βδομαδα το κοβω να παραλαμβανω... Οπως και να εχει, εχει χαρη που εχουμε κορονοιο ειδαλως θα ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η ημερομηνια αποστολης...

Την collectors του Metro exodus που ειχα παραγκειλει απτο σαιτ τους μου την στειλανε τουλαχιστον 4-5 μερες πριν και παρελαβα ακριβως παρασκευη που ηταν και το release του...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, TsironakosMix είπε

Και γω τα ιδια, deluxe απο το store της square... Σημερα μου στειλανε το τρακιν και σημερα ξεκινησε η αποστολη αποτι βλεπω....

Οποτε απο βδομαδα το κοβω να παραλαμβανω... Οπως και να εχει, εχει χαρη που εχουμε κορονοιο ειδαλως θα ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η ημερομηνια αποστολης...

Την collectors του Metro exodus που ειχα παραγκειλει απτο σαιτ τους μου την στειλανε τουλαχιστον 4-5 μερες πριν και παρελαβα ακριβως παρασκευη που ηταν και το release του...

και @ADHD μόλις μου απάντησαν σε email που έστειλα το πρωί. Σε αυτό, το μόνο ουσιαστικό που αναφέρει είναι ότι Τετάρτη 1η Απριλίου η παραγγελία έφυγε από Γαλλία (;). Δεν υπάρχει άλλη εγγραφή από τότε...την προπαραγγελία την είχα κάνει από Ιανουάριο, και εγώ για deluxe edition.

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, KostasPapaJohn είπε

και @ADHD μόλις μου απάντησαν σε email που έστειλα το πρωί. Σε αυτό, το μόνο ουσιαστικό που αναφέρει είναι ότι Τετάρτη 1η Απριλίου η παραγγελία έφυγε από Γαλλία (;). Δεν υπάρχει άλλη εγγραφή από τότε...την προπαραγγελία την είχα κάνει από Ιανουάριο, και εγώ για deluxe edition.

Εμενα λεει ur parcel has been collected wednesday 8 april, στο email που μου στειλανε λεει "We will endeavour for you to receive your order by the 10th of April" κ μενα απο γαλλια εφυγε.

Εγω το κοβω δευτερα,τριτη να παραλαβω...

Δημοσ.

Βλέπω έστειλαν και σε εμένα την Deluxe από Ελληνικό κατάστημα σήμερα, οπότε λογικά αύριο θα είναι εδώ. Την χρυσοπλήρωσα βέβαια και δεν νομίζω να τα αξίζει τα τόσα επιπλέον χρήματα σε σχέση με την απλή 'εκδοση αλλά χαλάλι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, giannisww είπε

f30838e5cdd19132ac72410f21b52e1e.png

Για να δούμε πόσο καιρό θα κάνει να έρθει(περιστέρι).

Φαντάζομαι από Console Club? Και εγώ το περιμένω αλλά για Σαντορίνη, να δω πόσες μέρες θα κάνει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TsironakosMix είπε

Εμενα λεει ur parcel has been collected wednesday 8 april, στο email που μου στειλανε λεει "We will endeavour for you to receive your order by the 10th of April" κ μενα απο γαλλια εφυγε.

Εγω το κοβω δευτερα,τριτη να παραλαβω...

Δευτέρα Τρίτη νομίζω οτι είναι υπερβολικά αισιόδοξο σενάριο! Εμένα που είναι υποτίθεται collected μια εβδομάδα πριν δεν αναφέρει καν αν έχει φτάσει Ελλάδα + βάλε άλλες 10 μέρες χαλαρά μέσω ΕΛΤΑ ή ACS όποια το φέρει...δεν ξέρουμε κιόλας. Άσε που είναι μεγαλοβδομάδα μπροστά...εγώ υπολογίζω γύρω στο τέλος του μήνα είτε αρχές Μαϊου στη χειρότερη, δυστυχώς!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KostasPapaJohn είπε

Δευτέρα Τρίτη νομίζω οτι είναι υπερβολικά αισιόδοξο σενάριο! Εμένα που είναι υποτίθεται collected μια εβδομάδα πριν δεν αναφέρει καν αν έχει φτάσει Ελλάδα + βάλε άλλες 10 μέρες χαλαρά μέσω ΕΛΤΑ ή ACS όποια το φέρει...δεν ξέρουμε κιόλας. Άσε που είναι μεγαλοβδομάδα μπροστά...εγώ υπολογίζω γύρω στο τέλος του μήνα είτε αρχές Μαϊου στη χειρότερη, δυστυχώς!

Ομπο, μαμηθηκαμε κανονικα ετσι... Ας παιξουμε κανα cod αν ειναι

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, nzeppos είπε

Θεωρώντας το FFVII ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ, περιμένω πως και πως την αυριανή μέρα κυκλοφορίας.

Μέχρι τώρα οι κριτικές φαίνεται να είναι καλές μεν, όχι τόσο καλές όσο θα ήθελα δε ώστε να το αγοράσω από day one στα 45-50 ευρώ (όσο περίπου ελπίζω να βρω τη σχετική κάρτα για το US PSN store). Ειδικά αφού μιλάμε μόνο για το κεφάλαιο της Midgar, δηλαδή ούτε καν το πρώτο δισκάκι του PS1 αν θυμάμαι καλά. 

Υπομονή μέχρι τα πρώτα τίμια user reviews... 

Τουλάχιστον να μην την πατήσω όπως με το FFXV που αγόρασα από day one, το έβαλα μετά από έξι μήνες και τελικά ασχολήθηκα δύο βδομάδες. 

Φίλε το πρώτο cd έληγε στη Forgotten Capital... (Ξέρεις τι γίνεται εκεί😭). Εγώ που δεν έχω PS4 και θα το περιμένω για pc ψήνομαι πάντως να ξαναρχίσω (πάλι) το original full moded. Έχουν βγει ωραία πραγματάκια από το community!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, giannisww είπε

f30838e5cdd19132ac72410f21b52e1e.png

Για να δούμε πόσο καιρό θα κάνει να έρθει(περιστέρι).

Μια απο τα ιδια και εγώ. Να δουμε ποτε θα παραδοθει στο υποκαταστημα της Γενικης της περιοχής μου για να μου το στειλουν ή να το παραλαβω εγω ο ιδιος.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Livagoth είπε

Φαντάζομαι από Console Club? Και εγώ το περιμένω αλλά για Σαντορίνη, να δω πόσες μέρες θα κάνει.

Ναι από εκεί.

1 ώρα πριν, omega είπε

Μια απο τα ιδια και εγώ. Να δουμε ποτε θα παραδοθει στο υποκαταστημα της Γενικης της περιοχής μου για να μου το στειλουν ή να το παραλαβω εγω ο ιδιος.

1929afbc6e8ac1cb9e9e4b0594d63bce.png

Ούτε εγώ δεν είμαι σίγουρος με αυτό εδώ,πες ότι πάει Σάββατο αλλά δεν το θα φέρουν στο σπίτι, και θα πρέπει πάω έξω αν γίνεται ή να περιμένω

Δημοσ.
12 ώρες πριν, chrisde είπε

Φίλε το πρώτο cd έληγε στη Forgotten Capital... (Ξέρεις τι γίνεται εκεί😭). Εγώ που δεν έχω PS4 και θα το περιμένω για pc ψήνομαι πάντως να ξαναρχίσω (πάλι) το original full moded. Έχουν βγει ωραία πραγματάκια από το community!

Spoiler

Ναι ρε συ! Έχει γίνει απίστευτη δουλειά 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...