nikos5800 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε Εεεε για PS5 δε θα βγει το μέρος 2 λογικά; Άρα ποια assets έχουν έτοιμα; Ούτε καν ο αριθμός πολυγώνων δεν θα είναι ίδιος 😛 Έχει επίσης πολλές τρύπες το σενάριο "save import", αφού θα είναι και από άλλη... κονσόλα! Αλλά anyway έχουμε πολύ καιρό μέχρι αυτή τη συζήτηση. Θα βγει και για το ps5 αλλά και για το ps4 το cross gen θα κρατήσει για κάνα δυο χρόνια ακόμα , απλά υποθέτω η έκδοση για το ps5 θα τρέχει στα 4k60fps και ίσως με κάποια Ray tracing effect , τα high polygon τα ξεχνάς 😀
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 1 minute ago, nikos5800 said: Θα βγει και για το ps5 αλλά και για το ps4 το cross gen θα κρατήσει για κάνα δυο χρόνια ακόμα , απλά υποθέτω η έκδοση για το ps5 θα τρέχει στα 4k60fps και ίσως με κάποια Ray tracing effect , τα high polygon τα ξεχνάς 😀 Αυτό θα είναι τέλειο, γιατί δεν σκοπεύω να αγοράσω PS5 να τρώει σκόνη σαν το PS4 1
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 7 ώρες πριν, omega είπε Το είχαν πει απο την αρχη οτι θα ειναι 3 τα μέρη του παιχνιδιου. link για το παραπανω? 1
Bourdoulas Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Και εγώ δε νομίζω ότι το είχαν πει. Για κάποιο λόγο υπήρχε αυτό το speculation. Δεν ισχύει όμως αφού ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν σε πόσα μέρη θα το βγαλουν .
Fulgore Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Προφανως και δεν εχουν πει γιαυτο και ρωτησα για link,γιατι κατι τετοιο δεν παιζει. Επισης οσοι εχετε κανει προπαραγγελια,εχετε υποψη σας οτι απο οτι φαινεται λογω τεραστιου φορτου εργασιας στους μεταφορεις courrier,θα υπαρχουν αναβολες στις παραδοσεις. Κοινως αγνωστο το ποτε θα παραλάβει ο καθενας
giannisww Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μάλλον με τα courier πολύ πιθανό,από εκεί που το έχω κάνει προπαραγγελια το στέλνει μια μέρα νωρίτερα(κανονικά έπρεπε πιο νωρίς).
Skywalker333 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 οχι μονο αναβολές αλλα και ακυρώσεις, εχω ακουσει απο διάφορους γνωστούς οτι πήραν email ακυρωσης του preorder τους. οποτε τσεκαρετε καλου κακού. οσο για το ποσα episodes θα έχει μετά, έτσι όπως το κλείνει το πακέτο ο nomura με τέτοια τρέλα, οτι θελουν κανουν μετά. και 10 παιχνιδια/20 ταινίες/30 manga βγαζουν αν θελουν, γιατι ξεκαθαρα πάνε να χτίσουν πάνω στο μεγαλύτερο όνομά τους κάτι καινούργιο.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Υπάρχει διαθέσιμο σε 2-3 μαγαζιά. Ορμάτε
omega Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 11 ώρες πριν, GeorgeMan είπε Υπάρχει διαθέσιμο σε 2-3 μαγαζιά. Ορμάτε Μωρε και σε παραπανω μαγαζια να ηταν διαθέσιμο, πλεον οι μεταφορικες παιζουν μπαλα στο ποσο συντομα θα το εχουμε στα χερια μας ή αν θα το παρουμε σε ψηφιακή μορφή.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, omega said: Μωρε και σε παραπανω μαγαζια να ηταν διαθέσιμο, πλεον οι μεταφορικες παιζουν μπαλα στο ποσο συντομα θα το εχουμε στα χερια μας ή αν θα το παρουμε σε ψηφιακή μορφή. Εμένα μου έστειλαν ήδη tracking. Άψογο το μαγαζί από τα Βόρεια Προάστεια, as promised, 9. Πρωι πρωι κιολας. Η μεταφορική είναι άλλο θέμα, δεν φταίει το μαγαζί... Θα δείξει... Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από GeorgeMan
CondorOne Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Καλημέρα σε όλους σας, Έψαχνα για την deluxe έκδοση για προπαραγγελία, προ-κορονοϊου, αλλά επειδή δεν υπήρχε πουθενά έκανα απευθείας παραγγελία απο το site της square. Έχει κάνει κάποιος άλλος το αντίστοιχο; Έχετε παραλάβει; Αν ναι, από ποια μεταφορική σας ήρθε;
giannisww Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μόλις πήρα mail ότι στάλθηκε με γενική από το μαγαζί που έκανα προ παραγγελία.
omega Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, giannisww είπε Μόλις πήρα mail ότι στάλθηκε με γενική από το μαγαζί που έκανα προ παραγγελία. Και εγώ το ίδιο. Μάλλον το υποκαταστημα της Γενικης της περιοχης μου θα το εχει αυριο.
giannisww Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 19 λεπτά πριν, omega είπε Και εγώ το ίδιο. Μάλλον το υποκαταστημα της Γενικης της περιοχης μου θα το εχει αυριο. Μόνο που μου είχαν πει ότι η τιμή θα άλλαζε λόγο που την χαμηλότερη κατά την κυκλοφορία, όταν το έκανα παραγγελία ήταν 57,50 τώρα είναι 53,50.Δεν είδα να αλλάξει κάτι τώρα.
nzeppos Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Θεωρώντας το FFVII ίσως το καλύτερο παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ, περιμένω πως και πως την αυριανή μέρα κυκλοφορίας. Μέχρι τώρα οι κριτικές φαίνεται να είναι καλές μεν, όχι τόσο καλές όσο θα ήθελα δε ώστε να το αγοράσω από day one στα 45-50 ευρώ (όσο περίπου ελπίζω να βρω τη σχετική κάρτα για το US PSN store). Ειδικά αφού μιλάμε μόνο για το κεφάλαιο της Midgar, δηλαδή ούτε καν το πρώτο δισκάκι του PS1 αν θυμάμαι καλά. Υπομονή μέχρι τα πρώτα τίμια user reviews... Τουλάχιστον να μην την πατήσω όπως με το FFXV που αγόρασα από day one, το έβαλα μετά από έξι μήνες και τελικά ασχολήθηκα δύο βδομάδες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα